A ti da nisi bolid znao bi da se mi ovdje ne nalazimo zbog Coce već zbog ljudi u klubu koji za 4 pune godine nisu doveli sponzora niti jednog. Gdje ti je jug menadžer igracima I slicne stvari. Al kako tebi to objasniti ti za sebe mislis da si pametnica.PointBlank je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:18Ti si stvarno bolid, al bez motora.BIZMARK66 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 19:26Da se tako gleda fudbal onda bi trebao s njim Krpica koji nije dao gol od Kurban Bajram. Amoaha koji nije imao asistenciju od Božića. I da ne nabrajam dalje. Vi nemate blage veze o fudbalu. Bitno je samo bezveze piskarati i tjerati igrace isto ko da ne gledate da ćemo ispasti iz lige a s tjeranje bilo kojeg igrača neces dobiti nista. Jest otjeras sad Cocu i deremo sve. Vi ste glupi ko k.... svi redom. Umjesto da se komplet uprava kluba otjerala Vi po Coci. Kakvi hadalji sve. Ne mislim na tebe brate nego generalno.
Nama Ovdje pišu balavci poput pabla i ostale djecurlije.
Ako je neko faktor remecenja, normalno da ces ga odstraniti. Sve neke k.urceve legende, a unistavaju vlastiti klub kao kakve tetkice uvrijedjene kojima nije ispunjen odredjeni hir. Bolje dovest 10 juniora nego trpiti legende kluba. Jedna barca se rijesi pikea, busketsa i ostalih, a da mi ne mozemo ovih k.arina na zalasku karijere.. vole zelju tako sto ga je.b.u
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo sto bi zavrsili je novih 10. miliona duga, yebo vas AO.Semper je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:19Jedini spas je da se vrate Amar Osim i Nijaz Brkovic, vjerujem da bi sredili utakmice protiv Posusja u gostima, Širokog i Borca kući, na mišiće i sudije bi dobili Tuzlu. I Gošk bi se mogao zavrsiti ako do tad obezbjede opstanak. Novac se mora naci da se kupe neke utakmice.
Mjau !
-
- Kontakt:
Da su neke druge okolnosti ovo je jedn od boljih rasporeda,ali posto mi znamo usrati i stanicu,crno nam se pise.
Necmo ispasti ove sezone provucii cemo se kroz iglene usi sto bi se reklo, ali naredne cemo se ugasiti ako se uprava ne sredi i ne pronađe investitor !
Mjau !
Kad bih ispali pa da se makar napravi restart , i u upravi i u igracima pa hajd , al ovako ne znam 11 kola pakla , hvala plave dame
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel se pravi mini tabela i sta se onda gleda u toj tabeli međusobni ili gol razlika
Ma jrn po svemu smo najgori , od omjera , gol razlike , evo kad sam vidio raspored ne mogu doc sebi , Zrinja se na nama vadi …
Semper je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:19Jedini spas je da se vrate Amar Osim i Nijaz Brkovic, vjerujem da bi sredili utakmice protiv Posusja u gostima, Širokog i Borca kući, na mišiće i sudije bi dobili Tuzlu. I Gošk bi se mogao zavrsiti ako do tad obezbjede opstanak. Novac se mora naci da se kupe neke utakmice.
Kakva tuzna istina
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Ma nema tu mini tabele, i Tuzla i Igman imaju bolji međusobni od nas tako da smo donji, oni međusobno igrali 3-1 i 2-0, Tuzla ima bolju gol-razliku i zato ide: Tuzla, Igman, misvrakino1921 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:39Jel se pravi mini tabela i sta se onda gleda u toj tabeli međusobni ili gol razlika
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
-
- Kontakt:
Mozemo poceti pakovati kofere. Hvala svim spasiocima koji su nas doveli do ovoga.
Pročepit će negdje.

Bravo plave dame

Jbt svi u gostima uzimaju bodove. I City i Igman i Gosk, samo ova nasa gowna ne mogu ni do boda

Bravo i doskorasnjem kapitenu Cocalicu, ne daj se ljudino, nece tebe zayebavati nekakvi treneri levati, ti si igrao u Belgiji, samo naprijed i drzi Zelju gdje jeste.
-
- Kontakt:
Posebna zahvalnost trenutnoj upravi koja je odradila lavovski posao na stabilizaciji kluba. Bicete upisani zlatnim slovima u istoriju kluba.
Pročepit će negdje.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Treba bit realan da bi, ako se gleda isključivo težina rasporeda, odlučivale nijanse koji je teži/lakši za svaku poziciju od 8. do 11.
Sad što smo mi psihološki na dnu je nešto sasvim drugo. Vječiti sam optimista i mislio sam da će se juče napraviti prekretnica, da i pored toga što se Sloga gura u Europu bi se i mi sa pobjedom i eksplozijom samopouzdanja mogli u nekoj ludosti boriti za nju, gledajući isključivo da niko iz vrha ne briljira od nastavka sezone. Naravno, tu su uvijek naši delegati da nas zaliju kantom govana.
Sad što smo mi psihološki na dnu je nešto sasvim drugo. Vječiti sam optimista i mislio sam da će se juče napraviti prekretnica, da i pored toga što se Sloga gura u Europu bi se i mi sa pobjedom i eksplozijom samopouzdanja mogli u nekoj ludosti boriti za nju, gledajući isključivo da niko iz vrha ne briljira od nastavka sezone. Naravno, tu su uvijek naši delegati da nas zaliju kantom govana.
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:49Treba bit realan da bi, ako se gleda isključivo težina rasporeda, odlučivale nijanse koji je teži/lakši za svaku poziciju od 8. do 11.
Ma kakvom psiiholoskom dnu ?
Pobjede derbi, psiha bi poslije toga treba da skoci 200% i umjesto da ovjere to u narednom kolu protiv najgore ekipe u ligi, oni se nakon vodstva raspadnu, krenu sami sebi zabijati golove, praviti od sebe neviđene budale, popisaju se na pobjedu u derbiju, stanu na kraju pred navijace, ovi im sve oproste, opet ih podrze i hajmo Jovo na novo

Nema to veze za psihologijom brate, to su gowna koja biraju utakmice, fino je to Bruno prepozano...samo hoce li moci to iskorijeniti, to je veoma upitno.
-
- Kontakt:
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Možda nisam u potpunosti poentirao. Htio sam reći da je nakon juče skoro svejedno bilo hoćemo li završiti deveti, deseti, jedanaesti itd. jer ova ekipa nema DaMu van Grbavice.let3 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:54CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:49Treba bit realan da bi, ako se gleda isključivo težina rasporeda, odlučivale nijanse koji je teži/lakši za svaku poziciju od 8. do 11.
Ma kakvom psiiholoskom dnu ?
Pobjede derbi, psiha bi poslije toga treba da skoci 200% i umjesto da ovjere to u narednom kolu protiv najgore ekipe u ligi, oni se nakon vodstva raspadnu, krenu sami sebi zabijati golove, praviti od sebe neviđene budale, popisaju se na pobjedu u derbiju, stanu na kraju pred navijace, ovi im sve oproste, opet ih podrze i hajmo Jovo na novo![]()
Nema to veze za psihologijom brate, to su gowna koja biraju utakmice, fino je to Bruno prepozano...samo hoce li moci to iskorijeniti, to je veoma upitno.
Nek neko pogrešno ne shvati, nisam protiv Udruženja ili slično, ali da se sa toga što mi je stari svjedočio da se igrači dočekaju na Ivanu poslije neriješenog u Livnu s Troglavom i zbog k***enja Muratović dobije kroše do toga da se daje podrška poslije 0-0-11 na strani mi je nejasno. Nakon niza poraza GOŠK 2:3, Sloga 3:0, Zrinjski 2:1 i Sloboda 1:0 trebalo je direktno prema igračima reagovat. Nevjerovatno je da sad promijeniš skoro 10 igrača i trenera čvršćeg dovedeš i karakter ostane isti.
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Kako god, najlošija po meni opcija bi bila da se Bruni zahvalimo. Teško do opstanka, ali još je 33 boda u igri. Ono što je koliko toliko dibro jeste da ni Zrinjski ni Velež ne igraju bajno, pa se kao i nadam nečemu. Teška situacija, nervoza je prisutna, još ako se tribine okrenu protiv, moglo bi biti prva liga federacije. Ne znam, nisam pametan.
Igrati svaku kao da sutra ne postoji, jedino tako. Ne znam, ali da smo loši i nismo. Po imenima smo sigurno za gornji dio, trener se pofubio u Ugljeviku i Čitluku. Navijači su ubjedljivo najbolji i zaslužuju borbu za titulu. Groznose osjećam.
Igrati svaku kao da sutra ne postoji, jedino tako. Ne znam, ali da smo loši i nismo. Po imenima smo sigurno za gornji dio, trener se pofubio u Ugljeviku i Čitluku. Navijači su ubjedljivo najbolji i zaslužuju borbu za titulu. Groznose osjećam.
Raspored je katastrofa, taman u skladu sa cijelom sezonom.
Što se Brune tiče, treba mu dati podršku mada nisam siguran na šta će izaći ovo sad kad je javno isprozivao igrače. Zna se kako kod nas igrači znaju popišati svakog trenera i što je najgore moraš ih istrpiti jer ne možeš ih mijenjati u toku polusezone.
Ne znam šta da kažem, osim na hajr!
Što se Brune tiče, treba mu dati podršku mada nisam siguran na šta će izaći ovo sad kad je javno isprozivao igrače. Zna se kako kod nas igrači znaju popišati svakog trenera i što je najgore moraš ih istrpiti jer ne možeš ih mijenjati u toku polusezone.
Ne znam šta da kažem, osim na hajr!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Idemo igrati do kraja abd bit ce brutalna podrska a kad se okonca sve hairli onda ce odgovorni dobiti tretman po zasluzi 

Ispadamo.Vjerovali ili ne ali puno toga nestima.Tuzla ostecena Igman ostecen.To su vam ga vec plus 2 boda.Pogledajte raspored.Nekima izgleda nece iz guzice u glavu.Ovdje su trebali alarmi uzbune dimovi davno da budu.Na zalost zakasnilo se.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Tatamata1946 i 31 gost.