FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Nije Bitno
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Nije Bitno » 08 apr 2011, 18:30

slika
:lol: :lol: :lol:
Melburnski Lesinar

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 08 apr 2011, 18:35

sta je tu smijenso :shock:

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 08 apr 2011, 18:45

Otkad i do kad radi udruzenje i kojim danom(jel na istoj lokaciji ) i ima li najljepnica?Moze odgovor i na pp
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 08 apr 2011, 18:54

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 apr 2011, 19:24

LudLo 2 je napisao/la:Otkad i do kad radi udruzenje i kojim danom(jel na istoj lokaciji ) i ima li najljepnica?Moze odgovor i na pp
Nema u udruzenju naljepnica ;)
1921-2011

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 08 apr 2011, 19:33

zlaya_tm87 je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Ako me sjećanje ne vara poslednje dvije tekme sa Sarajevom kući nismo dobili,prošle sezone su nas dobili 1-o i nismo uzeli jesenju titulu,predprošle je bilo 0-0 ako me sjećanje dobro služi (Puzi pogodio prečku).
U jesenjem dijelu sezone svi znamo šta je bilo i kako su naši momci prošli u Sarajevu,ajmo da im vratimo na jedan kulturan način a to je smo pjesma čitavog stadiona i zato sutra čim krene bilo koja pjesma protiv Sarajeva,muslimana i ostalo da svi pjevamo bez obzira na kojoj se tribini nalazili.
Lešinari će znati kako to treba odraditi,samo ih treba pratiti.

Ovo je jedan od postova sa onog anam foruma... inače im se golman zove Asmir Avdukić...

Sorry za off, morao sam...
ma ja, sve pjevaju protiv muslimana, a 'vamo uzimaju pjesme od Dine Merlina :lol:
Ma sto te cudi ba? Pa vidis i sam recenice? ...i zato sutra čim krene bilo koja pjesma protiv Sarajeva,muslimana i ostalo da svi pjevamo... znaci ne da navijaju za Borac, vec da navijaju protv Sarajeva i muslimana... sve ti govori o njegovom mentalnom sklopu... cast izuzecima kojih ne sumnjam da ima... znaci vecini je glavni razlog odlaska na sutrasnju utakmicu navijanje protiv Sarajeva... hajd to ok, to mogu i da razumijem, ali cuj protiv muslimana :o sad je pitanje gdje su pravi navijaci Borca od prije rata, a svi znamo kakva je bila etnicka podjela u BL... vecina tih muslimana protiv kojih oni navijaju je i napravila njihovu navijacku skupinu i ucestvovala u izradnji kluba kroz godine... navijaju protiv muslimana, a musliman im je na golu i imaju muslimana u upravi i pritom, oni ne obracaju paznju na to dal ce to ovima smetati ili ne... njihov glavni cilj je antimuslimanstvo... prosle godine pjevaju "ubij turcina" kada je na zemlji bio Srdjan Savic, a i ne mogu da shvate kako mi kao "muslimanski" navijaci mozemo da skandiramo Milanu, Lazaru, Mirku itd... e tu je razlika izmedju njih i nas... vecina ovih sada "velikih" Banjalucana je masa koja je u ratu se sjatila u seher Banjaluku, koju prije nisu mogli gledati ni na TV-u, jer nisu imali prijema na TV-u ili samog TV-a u tim svojim zabitima...
Mogu oni sad doci i pricati sta hoce, bacati gluposti, djetinjaste sale i nebuloze, ali mi smo i u porazu ostali veliki... prije svega kup prosle godine i njihovi igraci su dobili aplauz... sta bi bilo da je obratno prosudite sami, a gledajuci ove izjave i najave navijanja i nisam bas optimista da bi i nasi prosli isto u BL... ionako se sve vidjelo i sada u Sirokom i prosle godine u kupu u zapadnom Mostaru... zbog toga mi je drago sto sam na tribini sa ljudima koji znaju sportski cestitati protivniku i u tome se ogleda snaga i moc... naravno u svakom zitu ima kukolja, pa tako i kod nas na tribini, ali mi je drago da su takvi velika manjina...
Pozdrav iskrenim i realnim navijacima Borca koji iskreno navijaju za svoj klub, neka se ne ljute, jer mi nije bila namjera da njih vrijedjam, a oni koji se nadju uvrijedjeni ovim mojim postom nek stanu malo, kad su sami sa sobom i nek se preispitaju dal su oni uopste ljudi ili sta su vec... jer dok je takvih ova nasa drzava i sve njene strukture i jesu gdje jesu sad...
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 08 apr 2011, 19:40

Ma neka je kod vas velika multietničnost, do ste i dokazali pjevajući UBIJ ČETNIKA, UBIJ SRBINA, udaranjem golmana Slavije šakom u glavu pred tv kamerama. Dakle, da se ne lažemo, ovakvih ispada ima gotovo na svim stadionima!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 08 apr 2011, 19:44

nasborik je napisao/la:Ma neka je kod vas velika multietničnost, do ste i dokazali pjevajući UBIJ ČETNIKA, UBIJ SRBINA, udaranjem golmana Slavije šakom u glavu pred tv kamerama. Dakle, da se ne lažemo, ovakvih ispada ima gotovo na svim stadionima!
ocigledno NIKAD nisi bio na GRBAVICI ...lp sljedeci put dodji sa dokazima tj video materijalom....
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 08 apr 2011, 19:46

nasborik je napisao/la:Ma neka je kod vas velika multietničnost, do ste i dokazali pjevajući UBIJ ČETNIKA, UBIJ SRBINA, udaranjem golmana Slavije šakom u glavu pred tv kamerama. Dakle, da se ne lažemo, ovakvih ispada ima gotovo na svim stadionima!
Procitaj malo bolje moj post... rekao sam da svakom zitu ima kukolja, ali i da su velika manjina... a sto se multietnicnosti tice za vas smo Titovo "Bratstvo i jedinstvo"... a posto vidim da si se nasao uvrijedjen ovim postom znam i kojoj skupini pripadas...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 08 apr 2011, 19:51

Pa isto bi bio udaren i golman Čelika. To nema nikakve veze sa golmanovom nacionalnosti.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 08 apr 2011, 20:21

to za golmana Slavije je uradio pojedinac, na pojedince se nemoze uticati, ali na siru zajednicu svakako moze, a bio je klip nekad na stranici radija slobodna evropa o reportazi utakmcie finala kupa zeljo-borac i kako je ta tekma bila za primjer da sve moze proci bez incidenata cak i onda kad se kup koji se toliko zelio izgubi na svom stadionu ( igraci Borca su bili ispraceni apauzom ), a to da se pjevalo ubi cetnika to jeste, ali ubi srbina se nikad nije pjevalo niti ce se ikad i pjevati, da malo bolje pogledas pola Zeljinog tima sacinjavaju momci srpske nacionalnosti... prema tome tisu misu, a nadam se da svi znamo razliku izmedju cetnika i srbina...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 08 apr 2011, 20:28

BlueIsTheColor je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Ako me sjećanje ne vara poslednje dvije tekme sa Sarajevom kući nismo dobili,prošle sezone su nas dobili 1-o i nismo uzeli jesenju titulu,predprošle je bilo 0-0 ako me sjećanje dobro služi (Puzi pogodio prečku).
U jesenjem dijelu sezone svi znamo šta je bilo i kako su naši momci prošli u Sarajevu,ajmo da im vratimo na jedan kulturan način a to je smo pjesma čitavog stadiona i zato sutra čim krene bilo koja pjesma protiv Sarajeva,muslimana i ostalo da svi pjevamo bez obzira na kojoj se tribini nalazili.
Lešinari će znati kako to treba odraditi,samo ih treba pratiti.

Ovo je jedan od postova sa onog anam foruma... inače im se golman zove Asmir Avdukić...

Sorry za off, morao sam...
ma ja, sve pjevaju protiv muslimana, a 'vamo uzimaju pjesme od Dine Merlina :lol:
Ma sto te cudi ba? Pa vidis i sam recenice? ...i zato sutra čim krene bilo koja pjesma protiv Sarajeva,muslimana i ostalo da svi pjevamo... znaci ne da navijaju za Borac, vec da navijaju protv Sarajeva i muslimana... sve ti govori o njegovom mentalnom sklopu... cast izuzecima kojih ne sumnjam da ima... znaci vecini je glavni razlog odlaska na sutrasnju utakmicu navijanje protiv Sarajeva... hajd to ok, to mogu i da razumijem, ali cuj protiv muslimana :o sad je pitanje gdje su pravi navijaci Borca od prije rata, a svi znamo kakva je bila etnicka podjela u BL... vecina tih muslimana protiv kojih oni navijaju je i napravila njihovu navijacku skupinu i ucestvovala u izradnji kluba kroz godine... navijaju protiv muslimana, a musliman im je na golu i imaju muslimana u upravi i pritom, oni ne obracaju paznju na to dal ce to ovima smetati ili ne... njihov glavni cilj je antimuslimanstvo... prosle godine pjevaju "ubij turcina" kada je na zemlji bio Srdjan Savic, a i ne mogu da shvate kako mi kao "muslimanski" navijaci mozemo da skandiramo Milanu, Lazaru, Mirku itd... e tu je razlika izmedju njih i nas... vecina ovih sada "velikih" Banjalucana je masa koja je u ratu se sjatila u seher Banjaluku, koju prije nisu mogli gledati ni na TV-u, jer nisu imali prijema na TV-u ili samog TV-a u tim svojim zabitima...
Mogu oni sad doci i pricati sta hoce, bacati gluposti, djetinjaste sale i nebuloze, ali mi smo i u porazu ostali veliki... prije svega kup prosle godine i njihovi igraci su dobili aplauz... sta bi bilo da je obratno prosudite sami, a gledajuci ove izjave i najave navijanja i nisam bas optimista da bi i nasi prosli isto u BL... ionako se sve vidjelo i sada u Sirokom i prosle godine u kupu u zapadnom Mostaru... zbog toga mi je drago sto sam na tribini sa ljudima koji znaju sportski cestitati protivniku i u tome se ogleda snaga i moc... naravno u svakom zitu ima kukolja, pa tako i kod nas na tribini, ali mi je drago da su takvi velika manjina...
Pozdrav iskrenim i realnim navijacima Borca koji iskreno navijaju za svoj klub, neka se ne ljute, jer mi nije bila namjera da njih vrijedjam, a oni koji se nadju uvrijedjeni ovim mojim postom nek stanu malo, kad su sami sa sobom i nek se preispitaju dal su oni uopste ljudi ili sta su vec... jer dok je takvih ova nasa drzava i sve njene strukture i jesu gdje jesu sad...
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
samo mala ispravka.ima u tvom postu dosta istine,međutim ima i nesto na sta cu ti skrenuti paznju,obzirom da bih rekao da si covjek koji misli da poznaje materiju
1.sam sebi glupo zvučim,ali tadasnje vulturese nisu osnovali muslimani.bilo ih je(mislim da se edo zvao jedan od momaka iz vrha grupe),ali su u samom vrhu bili greba,končar,dragić,sina,bio je i ismar,dzenan,dakle multi
2.proslogodisnje skandiranje ubij turcina,(ne opravdavam to,mada mi nesto nije smetalo ni na kosevu kad je izbila frka s redarima ono ubij srbina,to mi nekako dođe kao navijacki klise :D )se odnosila na amara koji je upravo izlazio jer je dobio crveni,cisto da ne ispadne da se skandiralo srbinu :)
3.tvrdis da ste veliki i u porazu.hm...onomad kad ste izgubili od slobode i vec dobrim djelom ispali iz trke za titulu vas direktor poziva na prekid prvenstva,obrazlazuci kako nema potrebe vise igrati jer je "i onako nastala suspenzija".međutim pobjeda u trebinju vas vraca u igru,i diškan se vise ne oglasava...
navijackih prepucavanja je uvijek bilo i biće,ne moze se selektovati ko je kakav,pjevalo se i o juznoj strani i islamu,i o prvi uz pomoć vlaha,tako da je malo degutantno da ostale stavljas na jednu,ruzniju stranu,a "svoje"proglasavas svetcima...ziv bio
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 08 apr 2011, 20:47

Moze li mi neko pomoci gdje na ovom forumu da nadjem temu FK Zeljeznicar?
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 08 apr 2011, 20:50

Budi sam na ulici je napisao/la:Moze li mi neko pomoci gdje na ovom forumu da nadjem temu FK Zeljeznicar?
Izvoli: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... tart=17660
:lol:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 apr 2011, 20:55

AmanijakzO je napisao/la:
Budi sam na ulici je napisao/la:Moze li mi neko pomoci gdje na ovom forumu da nadjem temu FK Zeljeznicar?
Izvoli: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... tart=17660
:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 apr 2011, 21:05

Imate li kakvih informacija oko slovenaca? Ja sam danas cuo da su se povukli iz projekta za vas stadion :?: nisam bio ovih dana tu pa ne znam je li se sta pisalo o tome? Je li bilo ista u medijima?

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 08 apr 2011, 21:17

Zna li neko kada igramo finale kupa,i gdje igramo prvu utakmicu ?
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 apr 2011, 21:19

RagazziDelSud je napisao/la:Zna li neko kada igramo finale kupa,i gdje igramo prvu utakmicu ?
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/prv ... ani-plavih
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 08 apr 2011, 21:29

za ove "nadarene" iz BL
Navijači Željezničara mijenjaju sliku o bh. fudbalu
http://www.slobodnaevropa.org/content/a ... 51446.html
definitivno vrijedi pogledati jos jednom pogotovo ovi "talenti" iz BL bi mogli pogledati...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 08 apr 2011, 21:34

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, b00t, Cwirek, Hrammm1921, maha1, sassari i 60 gostiju.