rio_Ferdy88 je napisao/la:
Al' si rekao da će biti u top 4, a ovo sada je daleko od toga (što tebi kao scouseru odgovara

), dok sam ja očekivao bolji posao sa pojačanjima (i isto top 3-4), a to se nije desilo i to je isto jedan od razloga za ovakav start
I ja ne bih rekao da imamo treći najjači kadar, ni blizu toga, možda 5-6 i nekako

Pa rekao sam, i dalje imate velike sanse za to, zasto, upravo zbog jakog kadra, samo sam ja odmah iskljucio neku ozbiljniju borbu za titulu, nije mi delovalo da ovakav Utd sa Moyesom, moze do trofeja u ligi, a posle kad sam video pojacanja, sve je bilo jasno, ova trenutna pozicija je posledica zajebanog rasporeda i svega ostalog, nekako sam uveren da Utd mora posle Nove Godine da zaigra kako zna i ume i mnogo bolje da bi se prikljucio vrhu, plus januarska pojacanja.
Kada je u pitanju kadar, on je jak, samo lose koncipiran na terenu. Ne mozes staviti u kos nas i Utd, jer mi imamo jednostavno slabiji kadar kako god okrenes, i manju rotaciju. Drugo je to sto LFC igra timski odlican fudbal i sto ima Kanibala, Stivija i Coua, pa se ne vuku previse na individualni kvalitet.
Man Utd ima vise kvalitetnijih individualaca, ali pola ili vise od pola njih je u padu forme. Utd sigurno ima jaci kadar od LFC, napad nista slabiji, ako ne i jaci, vezni red je vas jaci iako mi imamo Stivija, a odbrana, e tu se moze naci neka sredina, jer nasi stoperi imaju odlicnu sezonu, svi sem Aggera.
Spursi nemaju jaci kadar jer im napad ne postoji, a ni ta ofanzivna veza im nije jaka, dok defanzivna veza najjaca u ligi. Odbrana isto vrh, jednaki ste.
Arsenal sam zaboravio i to je moja greska, ali oni se cak i ne oslanjaju toliko na individualni kvalitet, koliko im je timska igra sjajna. Odbrana, videces da Mertesacker nije neki najjaci stoper lige, kao ni Koscielny, ali to je fora sa stoperima da se razumeju na terenu, zato ja stopere nikad ne izdvajam, nego gledam ko je bolji par, a oni mi deluju kao najjaci par lige, kao nekad Rio i Vidic. Jbg, imaju jacu odbranu sa sve bekovima, imaju i vezni red jaci, pogotovo ofanzivna ta veza, jedino napad bolji ima Utd, neka budu da su ispred vas, ali nijanse dele vas kadar i Arsenal, samo sto oni igraju najjaci fudbal, a vi medju najgorim, od ovih top ekipa (Spursi ubedljivo najgori fudbal).
Chelsea i City najjaci kadrovi, sad ko je prvi, a ko drugi, ne bih znao.
@Motty O Cityu mozemo da diskutujemo, imali su oni prosle sezone na pocetku odlican start, ali nisu imali uverljivu igru, kao ni Chelsea. Plus, dodaj na to da oba kluba imaju bolji igracki kadar nego prosle sezone i dovoljno, i onda dodaj da su ovi manji timovi pojedini znatno ojacali i pojacali konkurenciju.
Velika cetvorka je oslabila, to je jasno, iako ima kompetetivnosti, kvalitet kada se uporedi sa Evropskim ekipama je slab, ali sigurno jaci nego prosle sezone, kada nijedna ekipa nije prosla 1/8 finala, a dve ispale vec u grupi, ove sezone to nije slucaj.
Jos je rano utvrditi, ali meni se cini da ce Chelsea i City biti tek bolji, uz Arsenal, to je zaista zesca konkurencija nego prosle sezone, kada se Arsenal borio grcevito za 4. mesto, Chelsea bio prosek, kao i City na kraju krajeva.
ja.neron je napisao/la:
Ako te nije strah MAN UTD što onda pišeš ovdje kao da će ti to pomoći da istjeraš strah od Sir Alexander Chapman "Alex" Ferguson--a i MAN UTD iz svojih gena i podsvjesti.
Pisem ovde, jer je ovo forum, gde forumasi iskazuju svoja misljenja na datu temu i diskutuju o istim na sasvim normalan nacin, neko podrzi necije misljenje, neko se suprotstavlja necijem misljenju i tu nastaje diskusija. Upravo zato forum sluzi, onako jednostavno receno, posto ne bi shvatio kada bi ti to rekao na komplikovaniji nacin.
Ovo sto si ti sada napisao, je jednostavno izliv frustracije, i pokazivanje nemoci, uz dozu provokacije, sto je razumno kod ljudi mladjeg doba i sasvim ok s obzirom na trenutnu situaciju kluba, ali mene to ne tangira ni na koji nacin, dovoljno sam zreo covek da ne nastavljam nekakvo decije prepucavanje.