Dobro,mogu se porediti..MetanorisBack je napisao/la:Pa onda se ne treba praviti izbor za najboljeg igrača svijeta,treba se jedna zlatna lopta dati golmanu,druga defanzivcu,treća veznom,četvrta napadaču.Jer je nemoguće onda da je jedan Ronaldo bolji od Begovića,kako ih možeš porediti jedan je golman,drugi napadač,jednostavno nas tvoja logika sprječava da vidimo da možda Ronaldo donosi više na terenu kao napadač,nego Beg kao golman,ili obrnuto,to se naravno ne može nikako porediti,niti primjetiti razlika u kvaliteti jednog ili drugog,isto tako Avdija,Džeko,ja pojma nemam koji je bolji,različite pozicije.Juventinisimo je napisao/la:Kako je samo moguce voditi debatu,ko je bolji,Pjanic ili Dzeko...jedan napadac,jedan vezni..
Ubuduće,ne piši komentar samo da ispadneš smiješan,ili da ga samo napišeš,budi smislen i pametan,pozdrav.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Nedim93> nije Dzeko mahalas nego ti i takvi poput tebe koji vise vode racuna o tome koga Dzeko je8e i sta twittra bego o onome sto pokaze ba terenu. Sine, Dzeko prosle sezone dade 30-ak golova sto za City sto za repku. Mi boljeg (napadaca) nemamo.
Voz..
Voz..
Da... Jer prosla slava je prvi strijelac u zadnjim kvalifikacijamaPauk je napisao/la:Kapiten se mora boriti 100% svaku utakmicu i biti primjer i inspiracija i motivator saigraca.
Dzeko nije odigrao 100% zadnjih par godina a kakav je motivator to svi znamo...nije u stanju sebe da motivise a kamoli nekog drugog...lik pretrci oko 6 ili max 7 km po utakmici...hej gdje to ima? U drugoj ligi Kazakstana mozda...
Kapiten je postao samo zbog bivse slave i imena
Pauk padas na niske grane

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Ovu temu pod hitno treba zakljucati ili obrisati. Pa ovdje prosto osjetis kako ti se iz sekunde u sekundu smanjuje IQ i ponestaje ti inteligencija. A ni sam ne znas zasto. Znaci ova temu direktno utice na inteligenciju osobe u negativnom smislu. Stvari koje se ovdje mogu procitati granice sa ludilom. Il brisite temu il komentare pojedinaca. Pa ne daj Boze da Fernando Torres igra za BiH, bio bi lincovan do sad i visio bi kraj vjecne vatre. Smirite dozivljaje malo. Nije sve crno i bijelo. Postoji i siva boja.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ne bi, varaš se,postoji razlog zašto se ova tema ne zatvara ili ne sankcionišu forumaši.Nema to veze sa igrama Edinasoccerfan je napisao/la:Ovu temu pod hitno treba zakljucati ili obrisati. Pa ovdje prosto osjetis kako ti se iz sekunde u sekundu smanjuje IQ i ponestaje ti inteligencija. A ni sam ne znas zasto. Znaci ova temu direktno utice na inteligenciju osobe u negativnom smislu. Stvari koje se ovdje mogu procitati granice sa ludilom. Il brisite temu il komentare pojedinaca. Pa ne daj Boze da Fernando Torres igra za BiH, bio bi lincovan do sad i visio bi kraj vjecne vatre. Smirite dozivljaje malo. Nije sve crno i bijelo. Postoji i siva boja.
A da je udar na inteligenciju, jeste
Nemoj tako podjelice klip na Twitteru kako ga neko hvali i govori da je kraljPauk je napisao/la:Kapiten se mora boriti 100% svaku utakmicu i biti primjer i inspiracija i motivator saigraca.
Dzeko nije odigrao 100% zadnjih par godina a kakav je motivator to svi znamo...nije u stanju sebe da motivise a kamoli nekog drugog...lik pretrci oko 6 ili max 7 km po utakmici...hej gdje to ima? U drugoj ligi Kazakstana mozda...

A ne reci da se nece uslikati sa pozom

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ispade on sad kao melunovic a ne najbolji strijelac BiH ikadaPauk je napisao/la:Kapiten se mora boriti 100% svaku utakmicu i biti primjer i inspiracija i motivator saigraca.

mislim da upravo ova kapitenska traka moze utjecati na njegovu motivaciju a i sudije bi nas mogle drugacije gledati..razlika je kad te na teren izvede jedan dzeko ili prosjecan igrac u evropskim okvirima kao sto je spahic.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Kritika je ok i ja sam prvi za to kad se lose odigra da se i kritikuje. Rarzlog za moj konentar jeste sto se na ovoj temi uvijek muhe medvjed napravi. Nebitno. Ja cu svakako prestati posjecivati temu i meni dobro. Kone se isplati komentarisati, samo naprijed.aleksandar_veliki je napisao/la:A zasto bi se tema zatvorila ili zbog cega bi neko bio sankcionisan. Mozda zbog toga sto se vise ne mogu prodavati muda za bubrege.gost je napisao/la:Ne bi, varaš se,postoji razlog zašto se ova tema ne zatvara ili ne sankcionišu forumaši.Nema to veze sa igrama Edinasoccerfan je napisao/la:Ovu temu pod hitno treba zakljucati ili obrisati. Pa ovdje prosto osjetis kako ti se iz sekunde u sekundu smanjuje IQ i ponestaje ti inteligencija. A ni sam ne znas zasto. Znaci ova temu direktno utice na inteligenciju osobe u negativnom smislu. Stvari koje se ovdje mogu procitati granice sa ludilom. Il brisite temu il komentare pojedinaca. Pa ne daj Boze da Fernando Torres igra za BiH, bio bi lincovan do sad i visio bi kraj vjecne vatre. Smirite dozivljaje malo. Nije sve crno i bijelo. Postoji i siva boja.
A da je udar na inteligenciju, jeste
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Apsolutno se slažem. Ne treba, nek ostane kao dokaz vremena...i svakog od nas u ovom vremenu....aleksandar_veliki je napisao/la:
A zasto bi se tema zatvorila ili zbog cega bi neko bio sankcionisan. Mozda zbog toga sto se vise ne mogu prodavati muda za bubrege.
Ovdje uvijek isto, kad god Džeko odira loše forumaši mu predviđaju krah, a on ih uvijek poklopi na kraju.
Do tada imate

Do tada imate

Barem da imaju validne argumente, već se sve svodi na c/p baljezganje.Sheyi je napisao/la:Ovdje uvijek isto, kad god Džeko odira loše forumaši mu predviđaju krah, a on ih uvijek poklopi na kraju.
Do tada imate![]()
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kod normalnih ljudi,svrha foruma je iznijeti svoje MISLJENJE...ono moze biti tacno,pogresno,toplo/hladno..sto ljudi sto razlicitih misljenja,sasvim normalno na planeti zemlji..
Kod nas,svrha foruma je:vrijedjanje,omalozavanje,ponizavanje,suplja prica,pisanje jednih te istih postova,na jednoj te istoj temi po 50 puta...veze sa vezom nema..
Kvalitet foruma je nula...ima jedno 10-20% ljudi sa kojima se moze normalno razgovarati...ostali kad ih citiras kao da si im pobio familiju...brane svoje stavove do zadnjeg "metka"...i tu pocinje show...
Pratim ovaj site redovno,od kako je poceo sa radom...na forumu sam malo vise aktivan zadnjih 3-4 mjeseca...iznesem svoje misljenje,napisem nesto sto mislim da je korektno,objektivno...tada dolaze kojekakvi da ti kazu nesto,nije bitno sta,vazno je samo da pljuju...
Drugi opet utusise sa jednom te istom stvari...ponavljaju jedno te isto k'o papagaji..
Katastrofa...treba da se zna kakav takav red..
Kod nas,svrha foruma je:vrijedjanje,omalozavanje,ponizavanje,suplja prica,pisanje jednih te istih postova,na jednoj te istoj temi po 50 puta...veze sa vezom nema..

Kvalitet foruma je nula...ima jedno 10-20% ljudi sa kojima se moze normalno razgovarati...ostali kad ih citiras kao da si im pobio familiju...brane svoje stavove do zadnjeg "metka"...i tu pocinje show...

Pratim ovaj site redovno,od kako je poceo sa radom...na forumu sam malo vise aktivan zadnjih 3-4 mjeseca...iznesem svoje misljenje,napisem nesto sto mislim da je korektno,objektivno...tada dolaze kojekakvi da ti kazu nesto,nije bitno sta,vazno je samo da pljuju...

Drugi opet utusise sa jednom te istom stvari...ponavljaju jedno te isto k'o papagaji..

Katastrofa...treba da se zna kakav takav red..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Nit ga imam na fb lajkanog nit ga pratim na twitteru druže moj, a pratim EPL, Bogami vjeruj triput više nego svi vi, tako da znam šta je Džeko u Sitiju, a svi kolektivno znamo šta je Džeko u posljednje vrjieme u Bosni.Honorar je napisao/la:Nedim93> nije Dzeko mahalas nego ti i takvi poput tebe koji vise vode racuna o tome koga Dzeko je8e i sta twittra bego o onome sto pokaze ba terenu. Sine, Dzeko prosle sezone dade 30-ak golova sto za City sto za repku. Mi boljeg (napadaca) nemamo.
Voz..
i da si ti pametan ko što nisi valjda bi skonto' da se ne priča kakav je igrač nego da nije za kapitena reprezentacije.

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Koliko god se mi slagali da Džeko nije za kapitenske trake ( moj prvi izbor bi bio Begović ) Džeko nas je najviše i zadužio i logičan slijed je bio da on je dobije.. Nit' mi je krivo nit' drago vala. Trebalo bi da ga više motiviše traka na rucinedim93 je napisao/la:Nit ga imam na fb lajkanog nit ga pratim na twitteru druže moj, a pratim EPL, Bogami vjeruj triput više nego svi vi, tako da znam šta je Džeko u Sitiju, a svi kolektivno znamo šta je Džeko u posljednje vrjieme u Bosni.Honorar je napisao/la:Nedim93> nije Dzeko mahalas nego ti i takvi poput tebe koji vise vode racuna o tome koga Dzeko je8e i sta twittra bego o onome sto pokaze ba terenu. Sine, Dzeko prosle sezone dade 30-ak golova sto za City sto za repku. Mi boljeg (napadaca) nemamo.
Voz..
i da si ti pametan ko što nisi valjda bi skonto' da se ne priča kakav je igrač nego da nije za kapitena reprezentacije.

znam, i najviše mi je krivo zbog tog logičnog slijeda, te neke hijerarhije, jer bi vjerovatno cvilio da nije dobio.
Umjesto da se gleda da kapiten bude neko ko je pravi vođa na terenu, al hajde i ovo je prosipanje iz šupljeg u prazno, mala smo mi zemlja za ozbiljne stvari
Umjesto da se gleda da kapiten bude neko ko je pravi vođa na terenu, al hajde i ovo je prosipanje iz šupljeg u prazno, mala smo mi zemlja za ozbiljne stvari
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dzeko ce biti pravi kapiten i stvarno ne znam koji je vas problem.

Već sad legenda ove države i čovjek koji je zaslužio traku, daleko više nego svi ostali.
Kapitenu !
Kapitenu !

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:Već sad legenda ove države i čovjek koji je zaslužio traku, daleko više nego svi ostali.
Kapitenu !

calcio je napisao/la:Dzeko ce biti pravi kapiten i stvarno ne znam koji je vas problem.![]()
Ma ovo za zadnju sliku mor'o je Džeko slikat, jbg ima čovjek najviše fanova na Twiteru i Facebooku, normalno da će on postaviti sliku.
HAHAHAHA Šalim se malo

- Goalgetter
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:Već sad legenda ove države i čovjek koji je zaslužio traku, daleko više nego svi ostali.
Kapitenu !