Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Serie Au
Ma Inter mi se izdvaja od ovih ostalih.
Nisu nešto ali su bolji od ovih ostalih.
Nisu nešto ali su bolji od ovih ostalih.
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Serie A
Ovdje se prica o boljem Interu, a imaju manje 7 bodova nego prosle sezone u ovo vrijeme, sreca njihova pa su Lazio i Roma ocajni, inace bi bili 5. na tabeli... Prosle godine u ovo doba su bili 2 boda iza Napolijem i 1 iza Juventusa.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Bolji je na papiru nego prosle godine. To sto u trenererskim kvalitetima i pickizmu nema razlike izmedju Spalettija i Mazzarija npr. je drugi par opanaka.Padovan je napisao/la:Ovdje se prica o boljem Interu, a imaju manje 7 bodova nego prosle sezone u ovo vrijeme, sreca njihova pa su Lazio i Roma ocajni, inace bi bili 5. na tabeli... Prosle godine u ovo doba su bili 2 boda iza Napolijem i 1 iza Juventusa.
Po rosteru je nedvojbeno jaci nego u decembru 2017.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- bezrabotni
- Kontakt:
Ja ako išta ne mogu, to je šuplja priča. Može biti da sam ja pogrešno procijenio šta ti misliš kad će taj vaš projekat dati rezultate, a računam da su rezultati valjda barem ravnopravna trka za Scudetto sa nama. Tako da, šta misliš kada će to da se desi? Meni ne djeluje da će išta od toga da bude u naredne tri godine. Te floskule o strahu i dolasku mo'š djeci maloj prodavat.SiamoNoi je napisao/la:Evo još jednog takvog.Naučit čitat sa razumijevanjem pa onda mozemo raspravljat o neslaganju sa mojim stavom o potencijalima Intera i njihovom ostvarivanju.bezrabotni je napisao/la:Jes' spreman staviti kakve pare na recimo sljedeću sezonu, da će Inter bit' bolji od Juventusa, čisto da zanimljivo bude, ili na to ko će u narednih 5 godina osvojiti više Scudetta?
Ne želiš da citiram koje gluposti si nadrobio u ostatku posta jer to nema veze sa ničime o čemu sam ja pricao na što si navodno tim podacima htio odgovoriti.
Drugo, ovo boldirano. Lijepo sam te pitao odakle ti podaci, jer je moguće da ja nisam uspio naći najsvježije, mada čisto sumnjam, jer 2018. godina još nije završila. Ja isto volim kad mi se ukaže gdje sam pogriješio, jer volim jbg da ne ponavljam pogreške.bezrabotni je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Ljeto 2018. Inter u zadnjih godinu dana ima skoro 20M vece prihode od talijanskog prvaka i to bez LP,vlastitog stadiona i za mizernim novcem od glavnog sponzora Pirellija.Neznalice se i dalje grohotom smiju i pored zdravih ociju negiraju podatke koje donosi Deloitte.
Ma sprdnja vec 3 godine prica o projektu u kojem ne govori da ce inter biti ispred Juventusa.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Milan top 4. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Što trpe Gatuza na klupi, ostaće misterija.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Haman će se u ligu šampiona sa 50 bodova iz Italije ići
sta li ovaj laprda o Interu ocel il nece , Juve je pobjegao iz vase galaksije bolan dodji na razinu realnosti
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- invincible1921
- Kontakt:
Obavezno smanjivanje lige prvo na 18...pa ako bude potrebe in a 16dinoo je napisao/la:Haman će se u ligu šampiona sa 50 bodova iz Italije ići
=\_1921_/=
Je li moguce da ovo nije bio penal za Fiorentinu.
Call the coroner!
zabi luđak i danas ovako
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muha milanez
- Kontakt:
Zaniolo

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Hvala Interumuha milanez je napisao/la:Zaniolo![]()
![]()

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- muha milanez
- Kontakt:
Pa dobro, vazda su imali njuh za lošu prodajuManuel je napisao/la:Hvala Interumuha milanez je napisao/la:Zaniolo![]()
![]()

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jos ako se Radja vratimuha milanez je napisao/la:Pa dobro, vazda su imali njuh za lošu prodajuManuel je napisao/la:Hvala Interumuha milanez je napisao/la:Zaniolo![]()
![]()

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Koliko ja vidim Meret igra u Napoliju.akisarajevo92 je napisao/la:Meret buduci br. 1 Juventusa i italijanske reprezentacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.