Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
kakav naslov,ako 4 mjesto bit će ok,sad kad treba dodat gas oni se raspali jer francuski starčić nije napravio transfer rok kako treba da bi dobio potrebnu širinu u ekipi,slijedi još jedno šamaranje od chelsea.
Da je VELIKI Giroud uspio dati bar jedan gol na vrijeme, sad bi sve mozda bilo drugacije.
Giroud je PROSJECAN napadac i nista vise. Nije za Arsenala, nije nikad ni bio i nece nikad ni biti!
P.S. Arsenal u ovoj tekmi kao juniori. Toliko nezrelo izgleda ovaj tim danas!
Giroud je PROSJECAN napadac i nista vise. Nije za Arsenala, nije nikad ni bio i nece nikad ni biti!
P.S. Arsenal u ovoj tekmi kao juniori. Toliko nezrelo izgleda ovaj tim danas!

O ovome je Viera pricao... Od kako Flamini izadje tek nas onda ubise na sredini! Pa strasno... Koliko su nas ljudi fizicki razbili! Strasno!!! Napad je dobar ljudi moji koliko je ovdje odbrana zakazala!
Mislim da je kljucni detalj bio onaj 4. pacerski gol! Pa ono je amaterska odbrana!
Mislim da je kljucni detalj bio onaj 4. pacerski gol! Pa ono je amaterska odbrana!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
9 golova

-
- Kontakt:
Jednostavno sve se poklopilo, kiksevi odbrane, promasaji Girouda, losa igra Wilshera, dvije teske sudijske greske i na kraju jos 6-3 ne izgleda kao ubjedljiv poraz. Kljucna greska Wengera je bila Monreal umjesto Gibbsa.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 14 dec 2013, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Da su navijaci arsenala objektivni, oni bi se samo potajno nadali tituli, a to nikada i nigdje u javnosti ne bi iznosili...jer su sanse za to 1-3%...razlika izmedju cityija i chelsea s jedne strane i arsenala s druge strane je zaista ogromna...i upravo ove dvije ekipe ce se boriti za titulu...arsenal ih samo moze pratiti kao treceplasirani...
mislim da je to svima jasno...IZUZEV ako bi topnici u januaru doveli 2,3 iznimno jaka pojacanja, onda bi se mozda i moglo pricati o eventualnoj tituli...a ovako nema sanse...ama bas nikakve...
A ovi sto hvale girouda (frajer je na vrhuncu karijere, i opet tek prosjecan), pa on nije do koljena ni ibisevicu, pa kako onda da ga se poredi s dzekom...
mislim da je to svima jasno...IZUZEV ako bi topnici u januaru doveli 2,3 iznimno jaka pojacanja, onda bi se mozda i moglo pricati o eventualnoj tituli...a ovako nema sanse...ama bas nikakve...
A ovi sto hvale girouda (frajer je na vrhuncu karijere, i opet tek prosjecan), pa on nije do koljena ni ibisevicu, pa kako onda da ga se poredi s dzekom...
Hvala na komplimentimaGunner4 je napisao/la:OK mocni Nosterdamuse. Hvala ti sto si nas prosvijetlio svojom mudroscu i od sada samo tebe pitamo kada treba da se konsultujemo za buducnost i sta je prirodno a sta neprirodno...AlanSmith14 je napisao/la:sutra hladno hendikep na City... nije vama prirodna ova pozicija na tabeli,tako da slijedi slobodni pad na 4. poziciju do kraja januara
Malo si rano poceo da trollas...![]()

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
očekivano...apsolutni favoriti su nam očitali par vaspitnih....nije mi nimalo krivo jer sam znao šta će biti na Etihadu....bitna stvar je odgovor nakon ovog debakla....uživajte i opušteno...izgubili bitku,al' rat još uvijek traje 

A.F.C. Bournemouth!
Ja odveo malog burazera u drugu sobu, da ne gleda, 18+...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hebote Ibisevic prosjecni napadac Bundeslige koji ima 30 godina i vrh karijere mu je igranje u Stutgartu i pricas mi o vrhunskim igracima i Ibisevica mi spominjes, ne zato jer je BiH reprezentativac nego zatos to ti stvarno mislsi da je on neka klasa.
Pa hebote i pored sve lose igre i mi smo trebali uvaljati 6 komada.
Pa hebote i pored sve lose igre i mi smo trebali uvaljati 6 komada.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 14 dec 2013, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
U 16 je bolji od Girouda. Definitivno.
Naravno, Arsenalu treba bolje od Ibisevica.
Igra nije bila čemu, ali brate City je odigrao najbolju utakmicu od kako je otišao kralj rotacija.BigBigBang je napisao/la:Pa hebote i pored sve lose igre i mi smo trebali uvaljati 6 komada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma daj taj lik u EPL ne bi dao 3 gola u sezoni.SamoZeljo je napisao/la:U 16 je bolji od Girouda. Definitivno.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
e jesi bukvalista...kako ne kontas poentu...BigBigBang je napisao/la:Hebote Ibisevic prosjecni napadac Bundeslige koji ima 30 godina i vrh karijere mu je igranje u Stutgartu i pricas mi o vrhunskim igracima i Ibisevica mi spominjes, ne zato jer je BiH reprezentativac nego zatos to ti stvarno mislsi da je on neka klasa.
Ne mislim da je vedad klasa, ali vi pojedinci pricate o giroudu kao klasi i da je cak bolji od edina, a ja vam kazem da nije cak bolji ni od vede koji je u drugom redu dobrih napadaca, a kamo li edina...kontas...
sta cu vam ja kad venger forsira napadace iz francuske lige...prvo chamakh, sada giroud...pitam se ko li je slijedeci...mozda gomis?
sta ti mislis?
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Arsenal
To je to.Orion87 je napisao/la:Odbrana kriminalna danas..
Kakva je ono igra poslije 4-2 za City,momcima se neda ni da se vrate kada protivnici napadaju.
Sad da vas vidimo dalje.
Keep walking.
- Rockefeller
- Kontakt:
Giroud kad ne bi nikada dao gol je 3x bolji igrač od Edina Džeke jer makar igra.
-
- Kontakt:
MA on se u Premijer ligi i ne bi nalazio u sansam ko Giroud, dodje lik da pametuje i prica o vrhunskom napadacu i ja se slazem i ocekujem da mi prica o Falcau, Cavaniju on mi prica o hebenom Ibisevicu, zaboravio si Olica i Pantelica.
City je bio dobar danas ali mi smo bili jos losiji, Cityeva odbrana je presmijesna i pravi je neuspjeh i razocarenje sto mi njih ni smo danas demolirali jer realno da smo imali kakav koristan napad oni su bili zreli za 6. komada ali napad im je premocan oni su nas natrpali prije nego smo mi njih i to je to...
Ma ko bolan prica o Giroudu ko klasi? Vecina nas ovdje zeli pravog napadaca svjetske klase a iskreno ne zelimo Edina Dzeku koji ima pokretljivost americkog ormara bas nam treba trio Bendtner, Dzeko, Giroud pa ljudi nam se sad smiju sta bi bilo tada. Treba nam majstor a takvog cemo tesko ugrabiti u januaru.
City je bio dobar danas ali mi smo bili jos losiji, Cityeva odbrana je presmijesna i pravi je neuspjeh i razocarenje sto mi njih ni smo danas demolirali jer realno da smo imali kakav koristan napad oni su bili zreli za 6. komada ali napad im je premocan oni su nas natrpali prije nego smo mi njih i to je to...
Ma ko bolan prica o Giroudu ko klasi? Vecina nas ovdje zeli pravog napadaca svjetske klase a iskreno ne zelimo Edina Dzeku koji ima pokretljivost americkog ormara bas nam treba trio Bendtner, Dzeko, Giroud pa ljudi nam se sad smiju sta bi bilo tada. Treba nam majstor a takvog cemo tesko ugrabiti u januaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.