RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Izvini Bože nisam te prepoznao.
Po tebi da se mjeri kada treba kritika a kada ne ?
Sve neki diktatori, vertikale..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ovaj rodjak ima neki mesijanski konpleks, on bi da određuje šta i kako pisati, da bi on bio zadovoljan. Napravi svoj lični forum, okupi ljude i pisi samo ono što ti želiš, a mi ostali ćemo pisati ovde ono što želimo i kako vidimo situaciju. Ne moraš se osvrtati na svaki komentar koji ti se ne sviđa, a ne bi bilo loše da opet malo bukvar prelistas.
OldFashioned je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:27Izvini Bože nisam te prepoznao.
dobro hajde ,eto kako ti kazes nek je tako

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Sta ste zakljucili, hocemol odustajat od borbe za evropu, a dogodine se spremit u buturovic polju ili livnu?
I za ove malo strucnije: kako je to priprema utakmice bila losa? Sta je trebalo drugacije postaviti u prvom poluvremenu? Sta nije valjalo, kako biste vi drugacije postavili?
I za ove malo strucnije: kako je to priprema utakmice bila losa? Sta je trebalo drugacije postaviti u prvom poluvremenu? Sta nije valjalo, kako biste vi drugacije postavili?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 28 feb 2021, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ovo juce je bila katastrofa.
Ko moze naci barem jedno opravdanje za jucerasnju sramotu nije svezo s pamecu.
Toliko gresaka kad te seljaci iz Radnika koji ne znaju sutnuti loptu stisnu,..toliko pic.kastog fudbala u duelima,..toliko udaraca koji ne mogu doci do gola,..itd,..itd,..
Nama treba trener koji ce vrisnuti i proderati se na seljaka Edu Vehabovica i ostale nazovi igrace.
Nastavite posmatrati Velezove utakmice bez imalo nade da ce ovaj skart sto imamo otici u Evropu.
Oni ne bi znali naci Capljinu.
Ko moze naci barem jedno opravdanje za jucerasnju sramotu nije svezo s pamecu.
Toliko gresaka kad te seljaci iz Radnika koji ne znaju sutnuti loptu stisnu,..toliko pic.kastog fudbala u duelima,..toliko udaraca koji ne mogu doci do gola,..itd,..itd,..
Nama treba trener koji ce vrisnuti i proderati se na seljaka Edu Vehabovica i ostale nazovi igrace.
Nastavite posmatrati Velezove utakmice bez imalo nade da ce ovaj skart sto imamo otici u Evropu.
Oni ne bi znali naci Capljinu.
doox je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:35Ovaj rodjak ima neki mesijanski konpleks, on bi da određuje šta i kako pisati, da bi on bio zadovoljan. Napravi svoj lični forum, okupi ljude i pisi samo ono što ti želiš, a mi ostali ćemo pisati ovde ono što želimo i kako vidimo situaciju. Ne moraš se osvrtati na svaki komentar koji ti se ne sviđa, a ne bi bilo loše da opet malo bukvar prelistas.
profesore bukvara, potencirate pisanje negativnih stvari i koje jesu i koje nisu (a vise one koje nisu)po temi i moga kluba i to je razlog reagovanja.
Da je ovo tvoja neka privatna tema libo me racqu pisi sta god hoces ali vezano za moj klub me dira kad neko vise iznosi negativnih stvari nego pozitivnih a nema povoda za to i zato je reakcija.
To ti je isto ko kad imas dijete(da malo karikiram da bolje shvatis) i ti ga svaki dan napadas za nesto, dijete radi i dosta finih stvari ili nikad se ne pohvali .Posto je djete je u razvoju napravi i koju gresku i onda ide salva uvreda i napada na dijete.Neko ako gleda to sve sa strane pita se da li je taj koji ga napada otac dijetetu ili mu je neprijatelj, tesko je razluciti

Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 28 feb 2021, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakav tip...
Umislio valjda da je on mjerilo za sve, da se po njemu ravnamo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
I to još kaže "moga kluba", urnebesan lik.... Osim ako nije Šemso... Ali ne bi valjda ni on tako, Iako je egotriper poznati...
-
- Kontakt:
De ljudi ne provaljujte se sa ovim postovima bilo je kako je bilo jucer okrecemo se borcu, Forca Velež

Nakon poraza uvjek ista prica.
Kada dobijamo pojedinaca nigdje!
Kada dobijamo pojedinaca nigdje!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
mmmmm egotriper, kako mislis? Ja kao navijac Veleza ga ne znam uzivo, znam ga samo preko djela i kroz intervjue, mmmmm jel mi to neko otkaz dobio mmmm
znaci, ipak sam upravu bio, i onda mi se dodje predstavljat k'o neko ko samo misli dobro velezu, a zapravo licne frustracije stavlja ispred dobrobiti kluba... Tuzno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A lika.... Sve neću da ga quotam da mi se ne kaci gluparijama

Jok, po vama plačipičkama ćemo se ravnati.OldFashioned je napisao/la: ↑28 feb 2021, 20:20Kakav tip...
- OldFashioned
- Kontakt:
A evo ga, javio se i glavni klimač glavom.
-
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 14:24Dejofudbalfudbal je napisao/la: ↑28 feb 2021, 14:06Tri vezna igrača nisu u konkurenciji za utakmicu sa Borcem zbog kartona. Prema COMET sistemu:
- Dino Hasanović
- Omar Pršeš
- Melvin Osmić
Što znači da je Pršeš jučer dobio sa klupe treći žuti, a svakako nije prošao pripreme, mislim da je prije dva dana odradio zadnju terapiju.
Dario je izvan terena već određeni period pa je i njega ludo očekivati u prvih 11 kao i Zeljkovića. Obojica su realni na klupi da budu, uz veliku šansu da ne dobije minute.
Mislim da će Alagić sa Zvonićem na stopera a Chesmedjiev u vezni red umjesto Hasanovića. Brandao se vraća, Vehabović na klupu a Anđušić na poziciju Vehabovića.
Ništa drugo ne mogu da zamislim, ali dugo je sedmica do utakmice.
Guza-Andjusic-Cvija
Radovac-Zeljkovic
Radovic-Koki-Zvonic-Cosic
Veca
Mislim da ce ovako biti
Nema Zeljkovica od prve minute, ne može..
Može zadnjih pola sata.
Ti si naša ljubav jedina!
Ako Zeljkovic nebude spreman ocekujem ovaj sastav.
Kjosevski
Ćosić Zvonić Češmedziev Radovic
Vehabovic Radovac Andjusic
Cvijanovic Georgijevic Brandao
Kjosevski
Ćosić Zvonić Češmedziev Radovic
Vehabovic Radovac Andjusic
Cvijanovic Georgijevic Brandao
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Jedino je ako ce guza i andjusic ili vehabovic i jedno od njih igrati, kako god, po pobjedu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ovo i jeste neka najrealnija opcija. Mislio sam da ce Zeljkovic moci nastupiti od prve minute, ali kad vec ne moze onda je ovakav sastav najbolje sto se moze izvesti u ovom trenutku.
U zadnje vrijeme sam cesto na putu pa nisam upratio - sta je sa Bobicem? Jel' bio on uopste na pripremama u Antaliji?
Behram? Sta je s njim?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Na treningu prije Širokog prošle polusezone Feđa je rekao Bobiću da će odmoriti utakmicu i da će Bogdanović braniti umjesto njega (Kjosevski je tada bio nespreman), Bobić se naljutio i jedino branio nogama kao u rukometu, i od tada je treći golmanZoom088 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 22:48Ovo i jeste neka najrealnija opcija. Mislio sam da ce Zeljkovic moci nastupiti od prve minute, ali kad vec ne moze onda je ovakav sastav najbolje sto se moze izvesti u ovom trenutku.
U zadnje vrijeme sam cesto na putu pa nisam upratio - sta je sa Bobicem? Jel' bio on uopste na pripremama u Antaliji?
Behram? Sta je s njim?
Mislim da je bio na pripremama i branio poluvrijeme na nekoj utakmici, ali ne očekuje se ništa od njega, ugovor mu ističe na kraju sezone
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Zoom088 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 22:48Ovo i jeste neka najrealnija opcija. Mislio sam da ce Zeljkovic moci nastupiti od prve minute, ali kad vec ne moze onda je ovakav sastav najbolje sto se moze izvesti u ovom trenutku.
Behram? Sta je s njim?
Godinu dana bez Behrama smo bili, i on je imao veoma teške dvije povrede. Prema riječima ljudi iz ss on je među najspremnijim igračima međutim, ima tu problem a to je ono najbitnije nedostatak utakmica. Ne može se za mjesec dana onaj osjećaj vratiti u nogama. Meni je njega baš zao, ali moguce cak da i on bude u igri za prvih 11 jer je spreman.
Neko je iznad napisao za Bobu, sve istina, od tada je treći golman. Vjerovatno će iduću sezonu odraditi u nekom klubu iz prve lige ili se penzionisati. Nije on loš golman, ali izgleda da smo dobili Kjosevskog kao veliko pojačanje, bar po prikazanom u Bijeljini. Vedran je izgledao veoma sigurno, veoma spremno, istrčavao, kupio i sa 10 igrača pomagao je odbrani.
Ima baš puno opcija za Borac, ova sa Vehabovićem je samo jednom se probala i igrao je kao centralni protiv Želje. Dobili smo 0-2 na Grbavici.
Ali iskreno svi mi znamo da ova postava je veoma moguća plus izrazito ofanzivna, ovo bi bilo nešto najofanzivnije u zadnje tri godine našeg Veleža.
Ti si naša ljubav jedina!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.