Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 07 dec 2013, 19:57

Nemojte probat ismijavat Mourinha a ovog naseg Susica branit. Glupo izgleda momci.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 dec 2013, 20:00

Nemoj ti vrijeđat' Sušića :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 07 dec 2013, 20:43

Istina je da imamo limitran tim, ali istina je da je ovo sampionski tim i da je ovo MORALO biti puno bolje. Lpool. Chelsea i vecina ovih sto su ispred nas imaju ekipu goru od nas bar za duplo i to je cinjenica.

Ovako ja to vidim :

TOP 4 - dati Moyesu jos jednu sezonu da se dokaze
ispod 4. mjesta - OTKAZ

Proslo je 6 mjeseci od kad vodi UTD ja jos ne znam ko bi nam trebao igrati 1. postavu i ko je joker s klupe i ko treba uci kad gubimo...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 dec 2013, 20:49

Vidim da je mnogo podrske izgubio nakon ovog poraza. Tesko ce sad vratit povjerenje navijaca i igraca, ali daj Boze.

DeMure
Kontakt:

Post Postao/la DeMure » 07 dec 2013, 20:51

Ima li neko snimak današnje tekme ?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 dec 2013, 20:59

DeMure je napisao/la:Ima li neko snimak današnje tekme ?
http://www.redcafe.net/threads/manchest ... t-14621394" onclick="window.open(this.href);return false;

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 dec 2013, 20:59

Cartman je napisao/la:Vidim da je mnogo podrske izgubio nakon ovog poraza. Tesko ce sad vratit povjerenje navijaca i igraca, ali daj Boze.
Jel se ono danas cula nova pjesma "sack David Moyes"?

Ovo je dno dna i nemam komentara na ovo, shvatam da nije lahko Moyesu evidentno je da nema podrsku svlacionice, sve ucestalije izjave po medijima to i dokazuju, ali je opet najveci problem zalaganje igraca. Covjek je dao svima sansu ali nece pa nece, isti je ucinak igrao Valencija ili Nani ili Young ili Zaha, isto je bio u sredini Felaini ili Clevz nijedan nema petlje ni znanja da podvali koju loptu, napad je u potpunosti odsjecen, dok je odbrana u svakoj utakmici napravila najmanje po jednu kardinalnu gresku.

I dalje ima moju podrsku, ali me u dobroj mjeri razocarao gubljenjem bodova protiv slabijih timova od nas, ne moze Newcastle sa ovim trenerom bit kvalitetniji od nas nikako, niti moze Kardif, WBA i slicni. Ako nemamo rijesenje sa dva veznjaka zasto se ne pokusa sa trojicom, zar se mora igrat 4-4-2, jer ni Rooney nema ulogu od prosle sezone vec igra drugog napadaca.

Ne znam, nadam se da cemo se vratit koliko toliko, jer ovo ne lici ni na sta, i ako ostane Moyes do prelaznog roka mnogi ce ugledat vrata OT-a.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 dec 2013, 21:01

motty je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Vidim da je mnogo podrske izgubio nakon ovog poraza. Tesko ce sad vratit povjerenje navijaca i igraca, ali daj Boze.
Ma navijaci Newcastlea nas yebali citavu tekmu, "You're getting sacked in the morning", "You're going down with the Mackems (Sunderland)" i tako dalje. Postali smo komedija lige.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 dec 2013, 21:02

Cartman je napisao/la:
motty je napisao/la:
Ma navijaci Newcastlea nas yebali citavu tekmu, "You're getting sacked in the morning", "You're going down with the Mackems (Sunderland)" i tako dalje. Postali smo komedija lige.
Ja Bgm pomislio da su nasi, rek'o pocelo je :mrgreen:
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 07 dec 2013, 21:02

@motty ne mozes spominjati Zahu ovo sto je Moyes danas uradio je fuj uvodi momka prvi put i to kod jadnog rezultata plus stanja na terenu , za ostalo si u pravu
Glory Glory Man United !!! :D

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 dec 2013, 21:06

red devil88 je napisao/la:@motty ne mozes spominjati Zahu ovo sto je Moyes danas uradio je fuj uvodi momka prvi put i to kod jadnog rezultata plus stanja na terenu , za ostalo si u pravu
Ma dobro Zaha ne moze u ovu recenicu jer nije ni igrao, i tu sam pogrijesio.

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 07 dec 2013, 21:19

Pored svih problema sa kojima se susrećemo, ne može mi izaći i ta činjenica da smo kao prokleti postali, danas ona ruka i lopta na gol liniji, prošli meč prečka i stativa, pa prije toga 90 min golovi se primaju, ne sviraju nam penale, tačno smo propast u svakom smislu, kad kola krenu niz brdo niko ih ne može zaustavit.

Rooney i van Persie ove sezone gotovo da i nisu igrali zajedno, ono što su igrali većinom su bile pobjede, to je još nešto što nam sada treba, zdrav Rooney i Persie, oni jedini mogu pokrenuti ovu ekipu.

Ne znam zašto raspravljat o Moyesu, čovjek ostaje trener do kraja sezone, iako je kod mene lično izgubio gotovo sav kredit, ne vidim nekoga boljeg na klupi. Odnosno vidim, ali niko od tih ne bi napustio svoj tim i preuzeo nas. Moramo se samo nadat da može psihički dići ekipu.

Ostaje nam da pratimo ljudi moji, nema druge solucije, Moyes je napravio sve moguće izmjene, ne ide to, možda da Fergie uleti i napuca kopačku nekome u glavu, možda pomogne, moral je low totalno...
Glory Glory Manchester United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 dec 2013, 21:38

Allahu dragi kakav smo mi cirkus klub postali:
[Moyes] "He (Kagawa) thinks he ate too much, and he had to get his stomach pumped, but I think he is okay
Je li ovom Kagawi 5 godina? Cuj prejeo se toliko da je morao na ispumpavanje. Za ovo bi ga zestoko kaznio.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 07 dec 2013, 22:31

slika

Danas poslije utakmice :(

Sve u svemu ja još uvjek vjerujem Davidu Moyesu. Ne znam pamtite li riječi SIR ALEXA?

"VAŠ NOVI ZADATAK JE OSTATI UZ NOVOG MENAĐERA" ! ljudi biće ovo sve u redu vjerujte. MORA SE BOLJE I MOŽE SE. A dušmani jedva čekaju da izgubimo pa da nas pljuju.

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED ! Sve što više gubimo ja sve više i više volim ovu "Religiju" Ovaj MANCHESTER UNITED !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 07 dec 2013, 22:34

The Class Of 92 se može skinuti sa piratske stranice snimak je odličan.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 dec 2013, 22:44

Sve što više gubimo ja sve više i više volim ovu "Religiju" Ovaj MANCHESTER UNITED !
Eh sad zamisli kako je nama navijačima Arsenala i npr. Liverpoola još, zakucali smo u toj ljubavi 100%. :mrgreen:

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 07 dec 2013, 22:46

QUARTERBACK je napisao/la:
Sve što više gubimo ja sve više i više volim ovu "Religiju" Ovaj MANCHESTER UNITED !
Eh sad zamisli kako je nama navijačima Arsenala i npr. Liverpoola još, zakucali smo u toj ljubavi 100%. :mrgreen:
Paša moj kad ovakvo budete imali nešto u budućnosti i smrdljivi liverpul i arsenal možemo se citirati: i nama dosta i da ispadnemo. Samo možete sliniti svi za ovim.

- 20 titula EPL
- 11 FA cup-a
- 4 Liga kupa
- 19 Community Shield-a
- 3 Lige Prvaka
- 1 Super kup
- 1 Kup pobjednika kupova
- 1 Interkontinentalni kup
- 1 FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 dec 2013, 22:53

ragazzidelsud1987 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:
Paša moj kad ovakvo budete imali nešto u budućnosti i smrdljivi liverpul i arsenal možemo se citirati: i nama dosta i da ispadnemo. Samo možete sliniti svi za ovim.

- 20 titula EPL
- 11 FA cup-a
- 4 Liga kupa
- 19 Community Shield-a
- 3 Lige Prvaka
- 1 Super kup
- 1 Kup pobjednika kupova
- 1 Interkontinentalni kup
- 1 FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo.
Ko ti trese kafez momciluko? Nije stvar u trofejima nego u tome koliko volimo klub, šta vi imate više titula i više volite vaš klub nego mi naš? Haj skontaj prvo o čemu pričamo pa onda piši..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 dec 2013, 22:54

Momak je stvarno promašio poentu ko Adilović penal u finalu Kupa.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 dec 2013, 23:28

Marsal je napisao/la:Momak je stvarno promašio poentu ko Adilović penal u finalu Kupa.
Dobro pa ne masimo i temu kako igramo i kakvi su rezultati. Kad smo ispali u grupi LP-a prije 2 sezone pomislili smo ne moze gore, a vidi sad.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.