Ma nije ovdje Roma toliko ni loša, ali Jube je Jube, džaba im sve.
Odavno nisam vidio ovako beskorisne napadače kao ova Romina tri balvana naprijed, pa oni su i Milanove prejebali po beskorisnošću.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Uz najmanje datih golova od svih navedenih.Juventus 17 49
Liverpool 18 48
PSG 17 47
B.Dortmund 17 42
Barcelona 17 37
Ja samo znam da mu je 40 godina..zovu ga majstor straha..SonVolt je napisao/la:To je onaj sto je postigao hat trick u Torinu
Mogao, a nije ni pogledao var.rope11 je napisao/la:Ali zato mi je onaj faul nad Olsenom diskutabilan, ondje je komotno mogao priznati gol.![]()
ni "pipno ga" nijerope11 je napisao/la:Opravdano poništen gol, za ovo VAR i služi. Da je svirao faul, kao što je i trebalo da svira jer realno jeste bio faul, ne bi ni došlo do šanse i gola.
Ali zato mi je onaj faul nad Olsenom diskutabilan, ondje je komotno mogao priznati gol.![]()
Koga briga, nova tri boda u džepu. Nekad je tako lijepo biti navijač Jubeta, to se mora priznati.
Znam da su golmani zasticeni u petercu ali i meni se ono cini kao cist golGefufna je napisao/la:Mogao, a nije ni pogledao var.rope11 je napisao/la:Ali zato mi je onaj faul nad Olsenom diskutabilan, ondje je komotno mogao priznati gol.![]()
Imao je bukvalno identičnu situaciju 15-ak minuta prije kad je kartonirani N'Zonzi srušio Dybalu u kontri, pustio prednost, Ronaldo je nabio na tribine i nije vratio na faul nad Dybalom - pokazuje Ronaldu da je iskoristio prednost.rope11 je napisao/la:Opravdano poništen gol, za ovo VAR i služi. Da je svirao faul, kao što je i trebalo da svira jer realno jeste bio faul, ne bi ni došlo do šanse i gola.
Ali zato mi je onaj faul nad Olsenom diskutabilan, ondje je komotno mogao priznati gol.![]()
Koga briga, nova tri boda u džepu. Nekad je tako lijepo biti navijač Jubeta, to se mora priznati.
E jesi seronjaGefufna je napisao/la:sta kae, konkurenata![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.