FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
43
19%
2. Borbu za Evropu
106
46%
3. Sredinu tabele
47
20%
4. Borbu za opstanak
35
15%

Ukupno glasova: 231

mamonelafo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mamonelafo » 11 mar 2024, 11:47

AjkulaCekicarka je napisao/la:
11 mar 2024, 11:45
mamonelafo je napisao/la:
11 mar 2024, 11:36
11 mar 2024, 11:33
PODRŠKA TRENERU!
Mora nam struktura kluba stati iza šefa struke, što privatno što javno, da svi znamo do koga je. Ako smo, što napisa neko, klub, i ako nam je UO zajedno sa skupštinom sposoban za isto.
100% tačno!

A ako u ovom slučaju klub ne stane iza trenera, treba i strukuri je.bat mater.
Dosta je bilo!
Sad moraju pokazati da su ozbiljni ljudi... Gori nam sve, ne zna se šta nas čeka za 4-5 kola, a baba se češlja... Pa eto, makar mogu stati u odbranu šefa struke, kad ne mogu pomoći klubu na drukčiji način.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 mar 2024, 11:56

Šta će ovi jadovi u klubu stajati iza koga, da imaju imalo obraza dali bi svi ostavke
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 11 mar 2024, 12:03

Podrška šefu stručnog štaba, gospodinu Bruni Akrapovicu!
Promijenili smo 4 trenera u prethodnih 12 mjeseci.
Mulalic, Basic, Torabi i evo Akrapovic.
Uvijek ista prica, nemoguce da je do trenera.
Momci koji su dosli u ovom prelaznom roku su vec nesto pokazali i nagovijestili da bi mogli biti pojacanje, a od starih niko nista.
Nadam se da cemo se na kraju sezone rijesiti Mekica, Drlje, Stilica i ostalih koji unose nemir u svlacionici, unutar, kao i izvan kluba. Jos jedanput, podrska treneru!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 mar 2024, 12:09

lakilone je napisao/la:
11 mar 2024, 12:03
Momci koji su dosli u ovom prelaznom roku su vec nesto pokazali i nagovijestili da bi mogli biti pojacanje, a od starih niko nista.
Nadam se da cemo se na kraju sezone rijesiti Mekica, Drlje, Stilica i ostalih koji unose nemir u svlacionici, unutar, kao i izvan kluba. Jos jedanput, podrska treneru!
Naravno da nije do trenera, uvalili mu škart i on sad treba čuda da čini. Trebat će mu bar 2-3 prelazna da se nešto popravi u ekipi. Ja mislim da su šanse za opstanak mizerne, a Bruno ako uspije treba mu napraviti bistu ispred stadiona.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 11 mar 2024, 12:14

11 mar 2024, 11:47
11 mar 2024, 11:36

Mora nam struktura kluba stati iza šefa struke, što privatno što javno, da svi znamo do koga je. Ako smo, što napisa neko, klub, i ako nam je UO zajedno sa skupštinom sposoban za isto.
100% tačno!

Dosta je bilo!
Sad moraju pokazati da su ozbiljni ljudi... Gori nam sve, ne zna se šta nas čeka za 4-5 kola, a baba se češlja... Pa eto, makar mogu stati u odbranu šefa struke, kad ne mogu pomoći klubu na drukčiji način.
Iskren da budem, ne znam više na koji način ti UO, NO, kurci-palci pomažu klubu uopšte.

Ima li neko da je uradio nešto konkretno?

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 11 mar 2024, 12:14

irfo je napisao/la:
11 mar 2024, 12:09
lakilone je napisao/la:
Naravno da nije do trenera, uvalili mu škart i on sad treba čuda da čini. Trebat će mu bar 2-3 prelazna da se nešto popravi u ekipi. Ja mislim da su šanse za opstanak mizerne, a Bruno ako uspije treba mu napraviti bistu ispred stadiona.
Koga smo to trebali dovesti imenom i prezimenom po tebi ?
Hiroš,Karić,Radovac,Pavić su provjerena imena za ovu ligu + Cavnić koji je do sada odlično odigrao i Radinović koji je okej.
Trebao se istina dovesti jedan špic ali eto nije ispalo sve kako treva s Dangubićem.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 mar 2024, 12:28

StrikeWarzone je napisao/la:
11 mar 2024, 12:14
irfo je napisao/la:
11 mar 2024, 12:09
lakilone je napisao/la:
Koga smo to trebali dovesti imenom i prezimenom po tebi ?
Hiroš,Karić,Radovac,Pavić su provjerena imena za ovu ligu + Cavnić koji je do sada odlično odigrao i Radinović koji je okej.
Trebao se istina dovesti jedan špic ali eto nije ispalo sve kako treva s Dangubićem.
Pojačanja su ovaj prelazni rok solidna, i ovo je jedan od bolje odradjenih zadnjih desetak godina iako je i tu par nepotrebnih bilo, ali dzaba i dalje kad ti je Haracic opcija u napadu, a krila do jučer nisu znala za pogodak u ligi.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 11 mar 2024, 14:16

Ja bih stao na Bruninu stranu makar ispali, et.' Samo iz razloga što ovim kar'nama nije prvi put da ovo rade. Kako sad tako i prije 16,17 godina, ista klapa.

Glume igrače a ne mogu boda na strani uzeti. Kući zapinju čisto da doziraju navijače. Seljačka posla, majku vam ****.
Željezničar za život cijeli!

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 11 mar 2024, 14:26

Ma smješno je šta se podržava, neki razlog ima sigurno za to, igrači nikad gorI, nikad gori odnos nije bio, nikad gori rad uprave...
Za puno manje su se prije glave skidale.
2 ligu potpisujem nije problem i dobro bi bilo da tamo završimo, jer nam treba restart, mi sa ovim načinom poslovanja i funkcionisanja nemamo budućnost.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 11 mar 2024, 14:26

Ima li koga sad na treningu da nam kaže ko prisustvuje

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 mar 2024, 15:01

Zasto se igraci tako ponasaju ? zasto ne mogu ni boda osvojiti u gostima, a kamoli pobjediti. Mora se to analizirati.

Da vidimo prvo kadar. Dobro losi su, to znamo, ali ne igraju u spanskoj ili engleskoj ligi pa da ne mogu boda osvojiti u gostima citavu sezonu - vec protiv Zvijezde, Posusja, Goska, Igmana i ostalih velikana svjetskog fudbal :mrgreen: dakle, nije razlog losih rezultata los igracki kadar, kad ovi drugi imaju mozda jos gore.

Hajmo dalje. Motivacija. Da nije neka kurcobolja u pitanju ? hajd da vidimo i to. Ako jest to u pitanju, cime je onda opravdana ? imaju li neko pokrice za to ? jesu li ti igraci imali neki uspjeh, nekad ranije nesto osvojili sa Zeljom, pa da ih boli qrc za gostujuce utakmice ? znaci, nije ni to.

Sad dolazimo do para. Jest teska finansijska situacija u klubu, niko ne spori to (kome nije), al koliko znam plate su im redovne. Opet ne mogu vjerovati da Posusje ili Gosk imaju vecu plateznu moc od Zelje, a pogledajmo tabelu i gdje je ko :oops:

Dalje, da vidimo je li do trenera. Evo 4 smo ih promjenili u zadnjih godinu i nesto dana :wtf: pa to nema nigdje. Kako ce onda biti do trenera ?

Da nemaju mozda podrsku ? pa manijaci ih podrzavaju svaku utakmici i kuci i na stranu. Njabolja posjeta u ligi, a rezultati ocajni. Non stop ih podrzavaju, bodre ih, prate ih po raznim selendrama - a oni im uzvracaju ko zadnje đukele. Poraz za porazom.

Pa sta je problem ? gdje trokira ? da nije Uprava koja glumi ikebanu, da ko fol nesto rade (stabilizacije, vracanje dugova i ostale suplje), a u sustini digli ruke od Zelje ?

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 11 mar 2024, 15:06

Je li ovo Cocalic suspendovan ako jeste kapa dole Bruni, za njim treba i Stilic. Dosta vas je vise.

Sta ste to ostvarili pa da se k.urcite, mislite ako ste igrali u Poljskoj i Belgiji da se ovdje mozete zaj.ebavat. Puno Sarajevo skola fudbala idite tamo pa se zaj.ebajite ovo je Zeljo za mene kao i mnoge jedan jedini i najveci klub.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 11 mar 2024, 15:17

Ja da sm trener sledecu gostujucu tekmu poveo bih 15 juniora :kafa:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 mar 2024, 15:17

itatabisine je napisao/la:
11 mar 2024, 15:06
Je li ovo Cocalic suspendovan ako jeste kapa dole Bruni, za njim treba i Stilic. Dosta vas je vise.

Sta ste to ostvarili pa da se k.urcite, mislite ako ste igrali u Poljskoj i Belgiji da se ovdje mozete zaj.ebavat. Puno Sarajevo skola fudbala idite tamo pa se zaj.ebajite ovo je Zeljo za mene kao i mnoge jedan jedini i najveci klub.
Svaka šuša veca od kluba. Smije li iko postavit pitanje kapitenima, starijim igracima i Zeljinoj djeci sta se desava. Jel ima problema u ekipi, jel ih imalo stid ovog stanja.
Povratnici i nasa djeca su nam i najveci problem zadnjih godina. Jazuk.
Sve ih odstrani Bruno, skupit cemo na cesti koliko fali za zapisnika.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 11 mar 2024, 15:18

11 mar 2024, 12:14
11 mar 2024, 11:47

100% tačno!

Dosta je bilo!
Iskren da budem, ne znam više na koji način ti UO, NO, kurci-palci pomažu klubu uopšte.

Ima li neko da je uradio nešto konkretno?
Toliko rade, da ih nema - bilo bi isto.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 mar 2024, 15:22

Mozda Cocalic nije dobro podnio sto mu je Bruno oduzeo kapitensku traku i dao je Mufticu. Mozda je to poruka neka svima - Ako sam kapitena smijenio, sta vas tek ceka :mrgreen:
A nije to slucajno urađeno, nije to bezveze potez Brune.

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 11 mar 2024, 15:27

Cocalic suspenzija. Bili su sat vremena u svlačionici
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 11 mar 2024, 15:32

Uz dužno poštovanje Cocaliću,Štiliću,Mekiću i tim igračima koji su ponikli i vratili se ovdje,pa drugovi niste osvojili Ligu Prvaka,pa se došli manekenisati ovdje.To su tkzv.derbi igrači,očigledno je da unose negativnu atmosferu u ekipu a pogotovo i u ove nove igrače koji su po meni pokazali neki kvalitet,prije svega mislim na Cavnića,Karića,Hiroša,Radinovića.
Po meni naš je problem što nismo imali rekonstrukciju napadačke linije,Krpić jest borac i lider na neki način,ali ne može više kao prije,Haračić je igrač za 20-25 min,Amoah u svom svijetu,prošle sezone je lošu realizaciju ekipe prikrivao Santos svojim dobrim igrama,ove godine nemamo tog igrača.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 11 mar 2024, 15:43

Kako ćemo ispasti iz lige glat a Brunu boli tuki on ode. Kakvi debili sve pišu i kome pružaju podršku. Kakvi degeni...

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 11 mar 2024, 15:44

mi ispadamo, to je već gotova stvar. Teško će se šta dobro desiti. 6 gostujućih 0 bodova i 5 domaćih 8 max. toje dovoljno za Federalke.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 32 gosta.