Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Jeftha
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Jeftha » 15 apr 2016, 14:54

Pogba je napisao/la:Interesantno je da je Atletico kao zasluzio, a ljudi nisu zasluzili ni PSV da prodju, ljudi bili bolji u obje utakmice, pogotovo drugoj.
Nadam se da ce Bayern zgaziti Atletico i pokazati ko je baja.

Sto se tice Citya, koliko god Real bio los opet je bolji od njih i iako nisu zasluzili finale (niti jedni, a niti drugi) svakako je za neutralce bolje vidjeti Real u finalu.

Bayern je najjaca ekipa na svijetu i cak ih ni Pep ne moze sputati ako budu u elementu.
Malo su splasnuli u napadu, valjda se Robben vrati, a i Lewa nije u specijalnoj formi, ali ima vremena.
Ako dodje do finala Real - Bayern, velike su sanse na Realovoj strani jer Realu potpuno odgovara igra na kontre. Tezi protivnik za Real je Atletico.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 apr 2016, 14:55

Pogba je napisao/la:Interesantno je da je Atletico kao zasluzio, a ljudi nisu zasluzili ni PSV da prodju, ljudi bili bolji u obje utakmice, pogotovo drugoj.

Sto se tice Citya, koliko god Real bio los opet je bolji od njih i iako nisu zasluzili finale (niti jedni, a niti drugi) svakako je za neutralce bolje vidjeti Real u finalu.

Bayern je najjaca ekipa na svijetu i cak ih ni Pep ne moze sputati ako budu u elementu.
Malo su splasnuli u napadu, valjda se Robben vrati, a i Lewa nije u specijalnoj formi, ali ima vremena.
Pep je poslan iz Katalonije po zadatku, da ih razyebe iznutra....ali bavarski levati ga još za to placaju po 17 miliona godišnje :kafa:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 15 apr 2016, 14:58

Moze "nam" se :D
Mia San Mia

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 apr 2016, 15:03

R32 je napisao/la:Moze "nam" se :D
Ali ako Pep mlatne klempu ove sezone, kako ce pokenjati po mnogim hejterima i navijacima Bayerna koji ga tjeraju od prvog dana :rol: :tralala: sjooo to ce biti zanimljio pratiti šta ce reci :mrgreen:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 apr 2016, 15:06, ukupno mijenjano 2 puta.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 apr 2016, 15:04

let3 je napisao/la:Pep je poslan iz Katalonije po zadatku, da ih razyebe iznutra....ali bavarski levati ga još za to placaju po 17 miliona godišnje :kafa:
Dobro, @Pogba već drugu godinu zaredom tvrdi kako je Bayern najjača ekipa na svijetu, samo nikako da pokažu to, ali dobro. :mrgreen:

Guardiola treću sezonu zaredom dobija najtežeg protivnika u polufinalu.
Ovaj put ide do kraja.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 15 apr 2016, 15:07

Rajaz je napisao/la: Guardiola treću sezonu zaredom dobija najtežeg protivnika u polufinalu.
Ovaj put ide do kraja.
Zar nije Atletico i 2014 bio najjaci?
Ako nista ove godine ce imati jos veci posjed, nego u prethodne dvije.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 15 apr 2016, 15:07

muamerc je napisao/la:
let3 je napisao/la:Real Madrid campeón en 1956: Servette, Partizan, Milan, Stade Reims :rol:
Real Madrid campeón en 1966: Feyenoord, Kilmarnock, Anderlecht, Internazionale, Partizan :urnebes:
Dobro, tad su to vjerovatno bili najbolji timovi, ne mozes ih gledati iz ovog ugla. Da je Real '66 igrao sa Barsom ili Bayernom tad bi navijac Stade Reimsa stavljao ovo: :rol:
Za Barcu ne bi. Za Bayern bi.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 15 apr 2016, 15:11

mandraX je napisao/la:
Bilall je napisao/la:Citajuci komentare, sve mi se cini da se City stmatra velikim autsajderom u mecu protiv Reala :D
Ja se nebih slozio. Ne blista Real.
Slazem se, po meni su šanse ovdje 50:50.
Ja bih ipak rekao da blagu prednost ima City. 51 naprema 49%
let3 je napisao/la: Pep je poslan iz Katalonije po zadatku, da ih razyebe iznutra....ali bavarski levati ga još za to placaju po 17 miliona godišnje :kafa:
Bayo je prejak ba, ne moze nas ove sezoni ni spanska ubleha zayebat' :mrgreen:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 15 apr 2016, 15:15

let3 je napisao/la:
R32 je napisao/la:Moze "nam" se :D
Ali ako Pep mlatne klempu ove sezone, kako ce pokenjati po mnogim hejterima i navijacima Bayerna koji ga tjeraju od prvog dana :rol: :tralala: sjooo to ce biti zanimljio pratiti šta ce reci :mrgreen:

Bgm nece :D I da osvoji vecina jedva ceka da on ode, a i ja prvi, da sad donese sve moguce trofeje, sponzore i sl. Ja bih opet jedva cekao da ode.

Pa 3 godine ja gubim zivce radi njega, ali nece jos dugo :nene:

Ja sam od pocetka bio suzdrzan, ali nakon pocetka trece sezone pod njegovom palicom jedva cekam da ode.

On je rijetko eksperimentisao u Barsi, dok u Bayernu rijetko se desi da je normalan sastav.
On se ne prilagođava, ali zato zna staviti 4 beka, 4 krila u prvih 11 :puke:

Nikad mu necu halaliti sto prebaci Lama 2 godine u vezu :cry:
Mia San Mia

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 apr 2016, 15:28

R32 je napisao/la: On je rijetko eksperimentisao u Barsi, dok u Bayernu rijetko se desi da je normalan sastav.
On se ne prilagođava, ali zato zna staviti 4 beka, 4 krila u prvih 11 :puke:

Nikad mu necu halaliti sto prebaci Lama 2 godine u vezu :cry:
Kad bi sad analizirali i isli u detalje nasli bi se u tacki odnosno dosli bi do poente da on ima svoj stil, svoju filozofiju i vidjenje igre i prema njoj se ravna. Svi ti eksperimenti i sastavi su zbog toga. On zeli takvu igru i prema njoj se ravna, on njom napada i on njom igra defanzivu. Ako se tebi ne svidja njemu se svidja i on nema problema. E sad da li ide u korak sa rezultatima i kakve su sankcije ili nagrade to ce odluciti uprava kluba a sto se tice Bayerna bila je spremna za nastavak saradnje. Svi ga nevjerovatno postuju. Druga je prica sto je mene razocarao kao covjek jer je u pola sezone odlucio ici drugdje ili raditi sastanke sa upravom Citija, ni to nije problem ali eto to daje ruznu sliku.

Pogba
Kontakt:

Champions League 2015/16

Post Postao/la Pogba » 15 apr 2016, 15:45

Rajaz je napisao/la:Dobro, @Pogba već drugu godinu zaredom tvrdi kako je Bayern najjača ekipa na svijetu, samo nikako da pokažu to, ali dobro. :mrgreen:
Pa pazi, to je moje neko vidjenje. Rezultat ne prati uvijek neko realno stanje. I Barca je najjaca (ili druga najjaca) ekipa na svijetu, ali tamo negdje pise da su ispali u 1/4 finalu je li. Juve je top 4-5 pa je u osmini pozdravio Evropu. City je u polufinalu, poenta je jasna.
A evo im sanse, a i vasem Pepu, u inat hejterima je li. :kafa: :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 15 apr 2016, 15:49

Bilall je napisao/la:Citajuci komentare, sve mi se cini da se City stmatra velikim autsajderom u mecu protiv Reala :D
Ja se nebih slozio. Ne blista Real.
Kenjanje klasično, Real ovo-ono, a nit su oni toliko jaki nit je City tako loš. Wolfsburg se napeo u prvoj utakmici drama i svakoj ekipi bi napravio problem, tako da te tzv. "analize" Realovih puteva do polufinala/finala nemaju smisla, ok treba priznat da dobiju te neke na papiru "lakše" protivnike, ali odvadite malo. Ovo za Reims što se pisalo gore uopšte neću komentarisat :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2016, 15:53

Da se prva igra na Bernabeu možda bi i dao šanse Građanima. Ovako, teško, ali nije da ne bi volio da ih iznenade.

City - Bayern bi bilo zanimljivo finale :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 apr 2016, 16:00

Real dogura do finala LP preko Rome, Wolfsburga, Cityja.. bezveze vala

Bolje da igra Liverpool ovo takmicenje i kada je 17. u EPL.. :thumbup:
Velike ekipe mogu skinuti skalp velikim ekipama samo, nikakve Rome, Wolfsburzi i Cityji po meni. Bude slucajeva ali rijetko..

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 apr 2016, 16:03

Pogba je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Dobro, @Pogba već drugu godinu zaredom tvrdi kako je Bayern najjača ekipa na svijetu, samo nikako da pokažu to, ali dobro. :mrgreen:
Pa pazi, to je moje neko vidjenje. Rezultat ne prati uvijek neko realno stanje. I Barca je najjaca (ili druga najjaca) ekipa na svijetu, ali tamo negdje pise da su ispali u 1/4 finalu je li. Juve je top 4-5 pa je u osmini pozdravio Evropu. City je u polufinalu, poenta je jasna.
A evo im sanse, a i vasem Pepu, u inat hejterima je li. :kafa: :mrgreen:
Ma dobro, Bayern jeste najkompletniji, prvenstveno zbog te širine.
Druga stvar je što ''samo'' 11 igrača može na teren.

Uglavnom slažemo se :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 apr 2016, 16:41

Vidi Barselona ispala :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 apr 2016, 16:46

Ma, daj, ba... :roll: U prvoj utakmici fulali dva zicera u prvih 20 minuta. Da je barem jedan usao, uzvrat bi bio formalnost. Ne kazem da su ga odigrali na nivou, ali daleko je to od nisu zasluzili... Sjeti se samo Torresove stative u devedestoj. Ako nije bilo kakve sudijske pomoci, i ako je sve po pravilima- zasluzili su.

Gledajuci formu i kako igraju ove KO utakmice, Atletico je prvi favorit ovdje. Znamo svi koliko je bitno igrati cvrsto nazad u zavrsnici LP, a Atletico moze svaku ekipu reducirani na nula, ili eventualno jedan gol. Bice takodjer maksimalno naspanovani, i nece sebi dozvoliti da im trenutak nepaznje uzme trofej kao prosli put.
Bayern je individualno jaci, ali imaju velikih problema u odbrani. Benfica im je napravila barem pet odlicnih sansi koje nisu iskoristili u ovom dvomecu. Plus, trener koji ima fetis ispadanja u polufinalima.

Madrid dosta neubjedljiv, iako im rezultati idu na ruku. Vidjecemo hoce li povratak Varanea popraviti stvari u defanzivnom redu, gdje imaju problema. Ronaldo je u formi, i bice golova na sve strane. Real je favorit, ali bio je favorit i protiv Juventusa prosle godine, pa...
City je strasno digao formu od povratka De Bruynea, potcjenjeni su i mislim da ce uzivati u ulozi autsajdera u polufinalu, jer tako mogu napraviti vecu stetu Realu. Ocekujem spektakl u obe utakmice, i nekih 7-8 golova minimalno.

Pozitivno je sto nema Barcelone, i sto se polufinale vratilo na Otok... Mislim da cemo svi uzivati u tekmama.
slika slika slika slika slika slika slika slika

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 15 apr 2016, 16:57

KayserSose je napisao/la:Ti si idiot. Sorry ali jesi. Niti je Barca uvijek bila kao danas, a pogotovo to nije bio Atletico, a isto tako Sampa nije bila početkom 90-ih krš kao danas već jedan od najjačih klubova u Europi.
Nejasno mi je ovo vređanje. Možemo i fino pričat, a ne vređat se. :problem:
let3 je napisao/la:Real Madrid campeón en 1956: Servette, Partizan, Milan, Stade Reims :rol:
Real Madrid campeón en 1966: Feyenoord, Kilmarnock, Anderlecht, Internazionale, Partizan :urnebes:
Milan, 8 puta prvak Evrope, loš klub očigledno. :facepalm:
Internazionale, 64 prvak Evrope, 65 prvak Evrope, branio titule te godine, izgleda i on loš. :facepalm:
Stvarno, kad pokušavaš da ispadneš pametan, proveri podatke. :lolno:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 apr 2016, 16:57

Real u blagoj prednosti dok za drugu utakmicu ne znam šta bi rekao Atletico jači u odbrani Bayern u napadu pa ćemo vidjeti. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 apr 2016, 17:08

anonymousHD je napisao/la:
KayserSose je napisao/la:Ti si idiot. Sorry ali jesi. Niti je Barca uvijek bila kao danas, a pogotovo to nije bio Atletico, a isto tako Sampa nije bila početkom 90-ih krš kao danas već jedan od najjačih klubova u Europi.
Nejasno mi je ovo vređanje. Možemo i fino pričat, a ne vređat se. :problem:
Milan, 8 puta prvak Evrope, loš klub očigledno. :facepalm:
Internazionale, 64 prvak Evrope, 65 prvak Evrope, branio titule te godine, izgleda i on loš. :facepalm:
Stvarno, kad pokušavaš da ispadneš pametan, proveri podatke. :lolno:
Ne smijem se tome, vec Servetteu, Kilmarnocku, Partizanu, Reimsu i ostalim velikanima sa kojima su se nadigravali frankovi čegaši :rol: :rol:

i ono nešto našlo ismijavati protivnike Barce 1992 :facepalm:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 apr 2016, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.