DAJ MI MAJKO SIBICU I KANTU BENZINA, DA ZAPALIM GRBAVICU, DA NE BUDE ZIMA!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kako su blicevi radili sa juga hahahah....Madafaka je napisao/la:
DAJ MI MAJKO SIBICU I KANTU BENZINA, DA ZAPALIM GRBAVICU, DA NE BUDE ZIMA!
Ima dobrih štrumfova (:bistrikboy je napisao/la:Iskustvo i uigranost su presudili u vasu korist,cestitam na zasluzenoj pobjedi...
adnan_hz je napisao/la:haver (inace navijac zelje) je rekao da smo ih poderali u navijanju.. kaze sto se igre tice da je ralno da je x ali ipak da smo mi pobjedili... takodjer je rekao da sehica treba otjerati iz zelje,,,.
mikrofon je postavljen na sredini stadiona tacnije u onom kucici iznad zapada gdje je kamerrman bio smjesten... tako da molim te suti... i stvarno ne moze se s tobom raspravljati... vidi se da zene i fudbal nikad ne idu skupa....Zeljovka je napisao/la:Jeste li se zapitali gdje je postavljen mikrofon od TV Vogosca ????????
Da nije mozda kod vase tribine??
Pa onda normalno da se cuje to vise ako je blizi..
Ajde zdravo..
Cinjenicno oborite to sto se vidi da na Jugu sve vrijeme (do jedno 75') navija 7-8000 ljudi, a kod vas 1-2000.. Kako mozete biti glasniji..![]()
Ajde pappa decki..
Zeljovka je napisao/la:Jeste li se zapitali gdje je postavljen mikrofon od TV Vogosca ????????
Ajde zdravo..
Cinjenicno oborite to sto se vidi da na Jugu sve vrijeme (do jedno 75') navija 7-8000 ljudi, a kod vas 1-2000.. Kako mozete biti glasniji..![]()
Ajde pappa decki..
ha ha,vas moye imati na jugu 10 000 ali 10 000 penzionera,nas 500 pravih je dovoljno da smo glasniji.Zeljovka je napisao/la:Jeste li se zapitali gdje je postavljen mikrofon od TV Vogosca ????????
Ajde zdravo..
Ajde pappa decki..
bh_navijac je napisao/la:ZELJU DOBIJETE I ODMA PRAZNIK JEL
irfan41 je napisao/la:bh_navijac je napisao/la:ZELJU DOBIJETE I ODMA PRAZNIK JEL
inace je prazbnik kad pobjedjujemo u evropi al nije lose ni ovo
ha ha,crkoh od smijeha,bodovi se pisu,jos prijedor i borac i mi prvi ili drugi.-to je najbitnijebh_navijac je napisao/la:ZELJU DOBIJETE I ODMA PRAZNIK JEL
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, Combattente87, fera, kontra, SamoDaKazeem i 83 gosta.