BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Danas sam pio kahvu sa Džekom i objasnio mu šta i kako treba, tako da se ne brinete
Obećao je dva komada sigurno, kaže štelio se na onim prečkama na Grbavici

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Možda ovu temu čitaju bezdušnici, ili možda oni kojima je bitniji neki Portugalski šminker od njegove domovine ...Vedo20 je napisao/la:Možete pričati da ste navijači Reala i ljubitelji CR7, ali kad počne sutra tekma ima duša da vam zadrhti za vlastitom domovinom<3 Volim Te BiH <3
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Favoriziram od stranih klubova Chelsea , al sutra ako ga Meireles zabijes poslat cu te u 3 pm . i tebe i familiju ti 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ma treba nesto zapaliti i pozvat vatrogasce oko 3-4 ujutro.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Sad ti kažem, prnut će u šišu kad počne tekma... taman da mu je Rončo ćaća*p!p!t@* je napisao/la:Možda ovu temu čitaju bezdušnici, ili možda oni kojima je bitniji neki Portugalski šminker od njegove domovine ...Vedo20 je napisao/la:Možete pričati da ste navijači Reala i ljubitelji CR7, ali kad počne sutra tekma ima duša da vam zadrhti za vlastitom domovinom<3 Volim Te BiH <3

ŠVRLJ
bravo sutra treba da zaboravimo sve ono sto nas dijeli i koje smo nacije i barem 90 minuta da disemo kao jedan naprijed zmajeviVedo20 je napisao/la:Možete pričati da ste navijači Reala i ljubitelji CR7, ali kad počne sutra tekma ima duša da vam zadrhti za vlastitom domovinom<3 Volim Te BiH <3
Niko ne kaze da su oni civilizovani,ali vi ste njih zbog toga prozvali ciganima i raznoraznim epitetima,e pa dragi sunarodnjaci,slobodno se ponasajte ovako kako se ponasate,ali nemojte biti dvolicni pa sutra nekoga nazvati ciganom jer ce raditi nasim igracima istu stvar,ili barem priznajte da ste i vi cigani,divljaci i rijesen problem pa mozete onda raditi sta god vam po volji.harishp je napisao/la:Vi ste ocito prosle godine poceli pratiti ovu repku.Carlo je napisao/la:tako ti je kod nas. ja fakat ne mogu da shvatim ovaj narod...Dylan Dog je napisao/la:Situacija 1:
BiH reprezentativca protivnicki navijaci provocirali laserima
Reakcija BiH javnosti:"Cigani,ima da ih razvalimo zbog ovoga,fuj kako mi se gade"
Situacija 2:
Reprezentativca protivnika BiH navijaci BiH provocirali laserima
Reakcija BiH javnosti:"Cool,tako i treba,svaka cast momci"
Dvolicnost ili..
Portugalci i prosli baraz maksimalno provocirali i u vezi Zenice a u Lisabonu nicim izazvanim je velika skupina navijaca BIH ostala pred ulazom stadiona.Zena sa razbijenom glavom,da nije mozda huligan.Toliki novac a da ti to ucine.Puskom bi ih ganjali.
Plus njihov savez i nazivanje mocvarom stadion a na tom stadionu su igrale i jace i bogatije repke od Portugala(jer tada nije bilo Rokija).
Manite se finjaka kad za to nema potrebe.
Veceras tek treba minimalno do tri sata ujutro napraviti proslavu kasnog bajrama pred i blizu hotela Zenica u koooostiii
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
sve neki Fair Play ponašat se kulturno a samo mi nayebemo uvjek 

- KB-TM87
- Kontakt:
neće, njima je draži ronaldo od BiHVedo20 je napisao/la:Možete pričati da ste navijači Reala i ljubitelji CR7, ali kad počne sutra tekma ima duša da vam zadrhti za vlastitom domovinom<3 Volim Te BiH <3

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
To mi je prvo zasmetalo kada sam vidio njegov komentarCincinnatus je napisao/la:Bitno je da ti imas Portugalca za avatar.ek0 je napisao/la:Bice extra kada Ronaldo izjavi da nikada nije boravio u primitivnijoj zemlji od BiH, a bio u je u raznim. Nema sumnje da ce svaki medij u svakoj zemlji prenijetu tu izjavu.

Trebamo i mi jednom opravdat naziv divljaka, a mislim da je sutra pravi dan za toCSIBilinoPolje je napisao/la:sve neki Fair Play ponašat se kulturno a samo mi nayebemo uvjek

ŠVRLJ
@Dylan Dog nazvali su nas ljudi iz mocvare,prije nego sto su se uputili za BIH,neprocjenjivo.
Za sve ostalo je Master Card i Castrol.
P.S Samo su zayebali.Mi ipak koristimo Optima zejten
Za sve ostalo je Master Card i Castrol.
P.S Samo su zayebali.Mi ipak koristimo Optima zejten

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 nov 2011, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
slušaj jarane moj. ja mislim na općenitu situaciju kod nas, a ne samo na ovu situaciju. da ti iskreno kažem mene je stid što igramo na onoj rupi od terena, ja ne znam je li to taktički odrađeno ili je ono slučajno onako ispalo tj. nedovoljno brige oko terena. kada sam vidio slike terena crvenio sam se ko paprika. siguran sam da bi se prvi ti bunio kada bi u portugalu onakav teren bio, siguran sam.harishp je napisao/la:Vi ste ocito prosle godine poceli pratiti ovu repku.Carlo je napisao/la:tako ti je kod nas. ja fakat ne mogu da shvatim ovaj narod...Dylan Dog je napisao/la:Situacija 1:
BiH reprezentativca protivnicki navijaci provocirali laserima
Reakcija BiH javnosti:"Cigani,ima da ih razvalimo zbog ovoga,fuj kako mi se gade"
Situacija 2:
Reprezentativca protivnika BiH navijaci BiH provocirali laserima
Reakcija BiH javnosti:"Cool,tako i treba,svaka cast momci"
Dvolicnost ili..
Portugalci i prosli baraz maksimalno provocirali i u vezi Zenice a u Lisabonu nicim izazvanim je velika skupina navijaca BIH ostala pred ulazom stadiona.Zena sa razbijenom glavom,da nije mozda huligan.Toliki novac a da ti to ucine.Puskom bi ih ganjali.
Plus njihov savez i nazivanje mocvarom stadion a na tom stadionu su igrale i jace i bogatije repke od Portugala(jer tada nije bilo Rokija).
Manite se finjaka kad za to nema potrebe.
Veceras tek treba minimalno do tri sata ujutro napraviti proslavu kasnog bajrama pred i blizu hotela Zenica u koooostiii
daj malo realnosti

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ja patriotizam dokazo kad je trebalo ,ovaj folklor pred tekmu dobro dodje ispliva na površinu svaštaRKO je napisao/la:madridist je napisao/la:nemojte se truditi,mene čudi da primitivci znaju komp upalit kakve sve gluposti i djetinjarije sam pročitao zadnjih dana na forumu,ova tekma je došla ko naručena generalu bparana i ostatku navijača barselone da koristeći repku pljuju po Madridu,taktika ko kurchina,skandiranje pussy,pussy i laseri još samo da neko baci glavušu na portugalce i evo nas ko na kamp nou,nigdje veze s Bosnom
Mani gluposti s tim navijaci Barcelone i Reala! Shvati da si iz BOSNE I HERCEGOVINE!!!!!!!!!! i da nisi navijac nego simpatizer![]()
Sta ih branite (Portugalce) treba im hebat mater! Jesi vidio kako to cika gospodin M.Platini uradi Ircima pa i nama.
Kako su nasi navijaci docekani u Porugalu. Kako su nasi igraci zadrzani na aerodromu.....
Bitan je plasman kako tako ostalo nista nije bitno!!!!!!!!!!!!
HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
neki navijači su uperili laserske snopove ka njemu.
Međutim, ni Portugalac nije ostao dužan, te je podigao desnu ruku, pokazujući uvredljivu gestu ka našim navijačima.
Međutim, ni Portugalac nije ostao dužan, te je podigao desnu ruku, pokazujući uvredljivu gestu ka našim navijačima.
Sta je bilo balavac jedan haman si zaboravio kako su navijaci Reala koristili lasere kod penala koji je izvodio trenutno BOG FUDBALA.Vi navijaci Reala ste gnjide koje bi vise volili da Gaynaldo prodje nek Dzeko i co.Treba zgazit cigane.madridist je napisao/la:nemojte se truditi,mene čudi da primitivci znaju komp upalit kakve sve gluposti i djetinjarije sam pročitao zadnjih dana na forumu,ova tekma je došla ko naručena generalu bparana i ostatku navijača barselone da koristeći repku pljuju po Madridu,taktika ko kurchina,skandiranje pussy,pussy i laseri još samo da neko baci glavušu na portugalce i evo nas ko na kamp nou,nigdje veze s Bosnom
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
covjek objasnio da je i on primitivnijji..sta ce pricat o drugimadeni_23 je napisao/la:neki navijači su uperili laserske snopove ka njemu.
Unica grande amore
Šta mislite o sudiji Howard Webbu 

MA CIGAN I ON IZ MOCVARE HEBO MAJKU!!!!!bazeni je napisao/la:Šta mislite o sudiji Howard Webbu
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
sve najbolje, nek ostane tako i sutra poslije tekmebazeni je napisao/la:Šta mislite o sudiji Howard Webbu

ŠVRLJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.