igrači su problem a ne selektor. kako su rakitić i petrić odbili tu istu reprezentacijuzgembo89 je napisao/la:Hitcfeld je najveći problem nogometnog saveza BiH već drugog igrača nam uzima,uvijek je korak ispred naše gSušića..Hajde s Izetom smo zakasnili greška je do nas,kada je već dobio poziv mi smo ga kontaktirali,ali sa Seferovićem kad smo ga već pozvali na druzenje i okupljanje i pomislili da je stvar riješena ovaj upucuje i njemu poziv..
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
sve su pite pitice, samo burek pitac je
zato što su imali garanciju selektora i čelnika saveza da će igrati za Hrvatsku.Nisu ih zvali na skup dijaspore.Panda je napisao/la:igrači su problem a ne selektor. kako su rakitić i petrić odbili tu istu reprezentacijuzgembo89 je napisao/la:Hitcfeld je najveći problem nogometnog saveza BiH već drugog igrača nam uzima,uvijek je korak ispred naše gSušića..Hajde s Izetom smo zakasnili greška je do nas,kada je već dobio poziv mi smo ga kontaktirali,ali sa Seferovićem kad smo ga već pozvali na druzenje i okupljanje i pomislili da je stvar riješena ovaj upucuje i njemu poziv..
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
I da se odazove na ovu utakmicu Seferović nije izgubljen za nas, stupili su već s njim u kontakt, valjda će se čuti naši s njim i vidjeti šta im je raditi(ako su imalo ozbiljni).Može se reći da smo mi "najveći" krivci za ovaj poziv da ga ne zvasmo on ne bi ni dobio poziv Švicarske jbg uvijek smo bili kurate sreće

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Principatus
- Kontakt:
Hehe dobar, dobar.bagrcavi je napisao/la:zato što su imali garanciju selektora i čelnika saveza da će igrati za Hrvatsku. Nisu ih zvali na skup dijaspore.Panda je napisao/la: igrači su problem a ne selektor. kako su rakitić i petrić odbili tu istu reprezentaciju

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jadan nebio,sto ti je mrsko citati,bitno je da si ti procitao naslov,a ostatak teksta ko yebe. Bas je oj BozeCLASSisPERMANENT je napisao/la:kaze Susic da je Halilovic prosao pored njega danas a da ga nije vidio
međede šansa ti je bila da vrbuješ malog nama, a on ovako, oj Boze dragi

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa ja, čovjek je upravu 100 %, jeste smiješno, ali je i hirurški tačno.
Konkretno i efikasno djelovanje imaju samo vrhunski Savezi.
Konkretno i efikasno djelovanje imaju samo vrhunski Savezi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Izet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!
Švicarski selektor Ottmar Hitzfeld pozvao je za prijateljski meč protiv Grčke koji je na rasporedu 6. februara Harisa Seferovića napadača Novare, a sa spiska je "otpao" Izet Hajrović.
Zanimljivo, iako je Izet Hajrović bio na spisku za posljednji prijateljski meč Švicarske protiv Tunisa sada je izostavljen na listi igrača pozvanih za utakmicu u Atini.
Kako saznaje **** portal, Hajrović je želio zajedno sa svojim bratom Seadom doći u Ljubljanu na utakmicu između Slovenije i Bosne i Hercegovine, pa je tako odbio Hitzfeldov poziv.
- Izet Hajrović je želio doći u Ljubljanu i zajedno sa svojim bratom Seadom upoznati se sa čelnicima Nogometnog saveza BiH, kao i selektorom Sušićem i to je jedini razlog zašto nije na Hitzfeldovom spisku za Grčku. Nažalost, zbog obaveza u klubu njegov dolazak u Sloveniju je upitan, no Sead sigurno dolazi. - govori Jusuf Bečirović, kućni prijatelj Hajrovićevih.
- Kada je riječ o Harisu Seferoviću, imam informaciju da on sigurno dolazi u Ljubljanu kao gost Nogometnog saveza BiH. - dodaje Bečirović.
Podsjetimo, Nogometni savez BiH pozvao je u Ljubljanu kao svoje goste Harisa Seferovića, Seada Hajrovića, Alena Halilovića i Seada Kolašinca, a svoj dolazak potvrdili su Hajrović i Seferović.

Švicarski selektor Ottmar Hitzfeld pozvao je za prijateljski meč protiv Grčke koji je na rasporedu 6. februara Harisa Seferovića napadača Novare, a sa spiska je "otpao" Izet Hajrović.
Zanimljivo, iako je Izet Hajrović bio na spisku za posljednji prijateljski meč Švicarske protiv Tunisa sada je izostavljen na listi igrača pozvanih za utakmicu u Atini.
Kako saznaje **** portal, Hajrović je želio zajedno sa svojim bratom Seadom doći u Ljubljanu na utakmicu između Slovenije i Bosne i Hercegovine, pa je tako odbio Hitzfeldov poziv.
- Izet Hajrović je želio doći u Ljubljanu i zajedno sa svojim bratom Seadom upoznati se sa čelnicima Nogometnog saveza BiH, kao i selektorom Sušićem i to je jedini razlog zašto nije na Hitzfeldovom spisku za Grčku. Nažalost, zbog obaveza u klubu njegov dolazak u Sloveniju je upitan, no Sead sigurno dolazi. - govori Jusuf Bečirović, kućni prijatelj Hajrovićevih.
- Kada je riječ o Harisu Seferoviću, imam informaciju da on sigurno dolazi u Ljubljanu kao gost Nogometnog saveza BiH. - dodaje Bečirović.
Podsjetimo, Nogometni savez BiH pozvao je u Ljubljanu kao svoje goste Harisa Seferovića, Seada Hajrovića, Alena Halilovića i Seada Kolašinca, a svoj dolazak potvrdili su Hajrović i Seferović.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
eo sad pročita i ništa mi nije jasno :SAdi_Zepce je napisao/la:Izet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!![]()
![]()

Kao odbio poziv da dođe u Ljubljanu koji će K ako neće za nas da igra
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 01 feb 2013, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ni meni vjeruj.Bas sad s nestrpljenjem cekam da li ce biti nesto od ovog.Zekoo je napisao/la:eo sad pročita i ništa mi nije jasno :SAdi_Zepce je napisao/la:Izet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!![]()
![]()
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
eo gledam mu fb već su neki pisali pa cu bas vidjet hocel bit odgovraAdi_Zepce je napisao/la:Ni meni vjeruj.Bas sad s nestrpljenjem cekam da li ce biti nesto od ovog.Zekoo je napisao/la:eo sad pročita i ništa mi nije jasno :SAdi_Zepce je napisao/la:Izet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!![]()
![]()
Bude li sta prenesi ovdje,jer ne pratim desavanja na fb 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- legenda reala
- Kontakt:
Ako je ovaj tekst sa ong kvazi eurosporta, onda se djeca opet zajebaju 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije,vec reprezentacija,balegenda reala je napisao/la:Ako je ovaj tekst sa ong kvazi eurosporta, onda se djeca opet zajebaju

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
nije problemAdi_Zepce je napisao/la:Bude li sta prenesi ovdje,jer ne pratim desavanja na fb

- legenda reala
- Kontakt:
Pa haj oni su malo bolji, samo su nažalost na ovom portalu provjerene informacije(kad je riječ o našim igračima), pa i ovaj SC ima i izmišljotina, ali ne izmišljaju bar igrače kao ovi sa tog eurosportaAdi_Zepce je napisao/la:Nije,vec reprezentacija,balegenda reala je napisao/la:Ako je ovaj tekst sa ong kvazi eurosporta, onda se djeca opet zajebaju

Znaci od brace Hajrovic, Sead ce igrati za nas, a brat mu Izet je izgubio to pravo ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Imaju pravo oba brata ..
Nije, bila prijateljska utakmica.Elegant je napisao/la:Znaci od brace Hajrovic, Sead ce igrati za nas, a brat mu Izet je izgubio to pravo ?
- legenda reala
- Kontakt:
Ni jedan nisu izgubili pravo, prijateljske utakmice se ne računaju+ nisu mjenjali sportsko državljanstvo, znači samo da pokrenu promjenu oni su naši(čim potpišu te papire).Elegant je napisao/la:Znaci od brace Hajrovic, Sead ce igrati za nas, a brat mu Izet je izgubio to pravo ?
Koliko puta se treba jedno te isto objašnjavati

-
- Kontakt:
Nadam se da si u pravu i da si upratio ta FIFINA pravila. Vjerujem ti više od Papeta, ali da mi je da to neko i iz saveza ili neki novinar zvanično objavi. Sportsko novinarstvo nam je nulalegenda reala je napisao/la:Ni jedan nisu izgubili pravo, prijateljske utakmice se ne računaju+ nisu mjenjali sportsko državljanstvo, znači samo da pokrenu promjenu oni su naši(čim potpišu te papire).Elegant je napisao/la:Znaci od brace Hajrovic, Sead ce igrati za nas, a brat mu Izet je izgubio to pravo ?
Koliko puta se treba jedno te isto objašnjavati![]()