NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 04 apr 2015, 11:51

Benjo_AFC86 je napisao/la:
agalo je napisao/la:joj gracanlije koja ste vi hala....
al imaš neki kompleks na sve "komšije" izgleda, pobrati se sa cazinjanima, možda ti više gode, udijeli im koji kompliment.

Dok smo ovakvi, i imaćemo samo 1,2 predstavnika TK u Premieri ;)
Vala bas... Popusti malo agalo dragi.. Bitno je uzet 3 bobe danas a to ko ce igrat je manje vazno..
www.nkbratstvogracanica.com

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 04 apr 2015, 12:17

niste znali da je musa povrijedjen.boze me sacuvaj...pratite vi gracanicu!???jazuk

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 04 apr 2015, 14:26

agalo je napisao/la:niste znali da je musa povrijedjen.boze me sacuvaj...pratite vi gracanicu!???jazuk
Ma slabo mi pratimo , vec de nam reci koliko ce danas Radnicki zabiti golova , protiv Branitelja si najavio 5 komada , a danas ...msm naravno posto ti pratis :D

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 04 apr 2015, 15:42

oktud da ne znate da je musa povrijedio zadnju ložu.svašta

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 apr 2015, 15:50

Bratstvo: Živković, Puturalić, Šuša, Kadrić, Pljevljak, Vehabović, Kadić, Mujkić, Delić, Ikanović, Prodanović

Agalo dosadan si idi j**i nekog drugog, nemoj nas ovdje.
:guz: :guz:

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 04 apr 2015, 15:52

a musa???nije valjda da ga nema ni na klupi

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 04 apr 2015, 16:04

Komsiluk sretno danas , nadam se da cete pobjediti i plasirati u PL, kada nasi strucnjaci nisi ni za qrac

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 apr 2015, 17:03

Idemo jos jedan dat !!!

:opaopa: :opaopa:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 apr 2015, 17:48

Kraj 1-1 :thumbup:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 apr 2015, 17:52

ne odgovara vam ovo nikako ..Mladost dobija tekmu gdje je bilo tesko ocekivat bodove..ali dobijaju oni i ko zna kako na koji nacin
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 04 apr 2015, 17:55

SaltCityAttack je napisao/la:ne odgovara vam ovo nikako ..Mladost dobija tekmu gdje je bilo tesko ocekivat bodove..ali dobijaju oni i ko zna kako na koji nacin
Zna se recept za PL, kao i vi prosle sezone, isti recept, samo sada to sve manje kosta nego prosle sezone, cirkus od lige pogotov proljece

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 05 apr 2015, 08:56

Sad nam samo paše remi u Doboju i remi u Banovićima, i naravno pobjeda na Lukama... ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 06 apr 2015, 04:52

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Sad nam samo paše remi u Doboju i remi u Banovićima, i naravno pobjeda na Lukama... ;)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vise bi nam odgovarala pobjeda Gorazda u Doboju....
Gorazdu valja gostovat i kod nas i jos u Banovicima, Gosku, i Kaknju....a Mladost samo kod metalaca.....
Ako Gorazde pobjedi, Banovici odigraju nerjeseno....mi pobjedimo.....mi smo prvi sa 41, Gorazde i Mladost sa po 40...a da odigraju nerjeseno i Banovici pobjede...djelimo prvo sa Mladosti i Banovicima ....

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 06 apr 2015, 08:08

PlavoZuti je napisao/la: Vise bi nam odgovarala pobjeda Gorazda u Doboju....
Gorazdu valja gostovat i kod nas i jos u Banovicima, Gosku, i Kaknju....a Mladost samo kod metalaca.....
Ako Gorazde pobjedi, Banovici odigraju nerjeseno....mi pobjedimo.....mi smo prvi sa 41, Gorazde i Mladost sa po 40...a da odigraju nerjeseno i Banovici pobjede...djelimo prvo sa Mladosti i Banovicima ....
Pa jest ono, al Mladost kući do sad ni jednom nije prosula bodove.. Zato u najboljem slučaju Goražde ako bi izvuklo bod il pobjedu, mi smo 'na konju' :)

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 06 apr 2015, 14:08

Ja se previše ne nadam da že Goražde moć otkinut bod u Kaknju, jedino da budu extra motivisani i da uz neki bunkerčić izvuku x, ali teško. Ja našu šansu gledam u tome što Mladost gostuje Igmanu i tu bi mi mogli se odlijepiti. Uglavnom moramo do utakmice sa njima stvoriti neku zalihu od min. 3. boda, da gore i ako izgubimo utakmicu, ne izgubio čitavo prvenstvo. Budućnost mislim da ne cilja na Pl, nego igraju dok igraju. Dok ih stignu kartoni i povrede, odustat će, a također tu se nadam i Mladost da bi mogla kiksnut negdje jer slabo ko ima klupu za čitavo prvenstvo (osim nas naravno :D) ... :kafa:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 06 apr 2015, 16:02

Diablo55 je napisao/la:Ja se previše ne nadam da že Goražde moć otkinut bod u Kaknju, jedino da budu extra motivisani i da uz neki bunkerčić izvuku x, ali teško. Ja našu šansu gledam u tome što Mladost gostuje Igmanu i tu bi mi mogli se odlijepiti. Uglavnom moramo do utakmice sa njima stvoriti neku zalihu od min. 3. boda, da gore i ako izgubimo utakmicu, ne izgubio čitavo prvenstvo. Budućnost mislim da ne cilja na Pl, nego igraju dok igraju. Dok ih stignu kartoni i povrede, odustat će, a također tu se nadam i Mladost da bi mogla kiksnut negdje jer slabo ko ima klupu za čitavo prvenstvo (osim nas naravno :D) ... :kafa:
i ja sam misljenja da ce Gorazde tesko nesto napraviti kod Mladosti ...sto se tice mladosti imaju 2 vezana gostovanja, metalci pa Bihac...Janjos nece dati mutne radnje ,garant , sjetite se zbog cega je otisao sa klupe Jedinstva...Igman slaba nafaka , ljudi imaju samo 2 pobjede do sada i msm da su i oni svjesni da zavrsavaju sa 1.federalnom...a gostovanja u Doboj (Kaknju ) se ne bojim imamo ekipu da ne izgubimo ;) ...a i ako ne udemo ,nema veze ...vec sad subota dolaze katili iz srebrnika , kartoni,valjanje , simuliranje :crazy: ...

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 06 apr 2015, 16:44

ALBOX je napisao/la:
Diablo55 je napisao/la:Ja se previše ne nadam da že Goražde moć otkinut bod u Kaknju, jedino da budu extra motivisani i da uz neki bunkerčić izvuku x, ali teško. Ja našu šansu gledam u tome što Mladost gostuje Igmanu i tu bi mi mogli se odlijepiti. Uglavnom moramo do utakmice sa njima stvoriti neku zalihu od min. 3. boda, da gore i ako izgubimo utakmicu, ne izgubio čitavo prvenstvo. Budućnost mislim da ne cilja na Pl, nego igraju dok igraju. Dok ih stignu kartoni i povrede, odustat će, a također tu se nadam i Mladost da bi mogla kiksnut negdje jer slabo ko ima klupu za čitavo prvenstvo (osim nas naravno :D) ... :kafa:
i ja sam misljenja da ce Gorazde tesko nesto napraviti kod Mladosti ...sto se tice mladosti imaju 2 vezana gostovanja, metalci pa Bihac...Janjos nece dati mutne radnje ,garant , sjetite se zbog cega je otisao sa klupe Jedinstva...Igman slaba nafaka , ljudi imaju samo 2 pobjede do sada i msm da su i oni svjesni da zavrsavaju sa 1.federalnom...a gostovanja u Doboj (Kaknju ) se ne bojim imamo ekipu da ne izgubimo ;) ...a i ako ne udemo ,nema veze ...vec sad subota dolaze katili iz srebrnika , kartoni,valjanje , simuliranje :crazy: ...
U Doboju se igra derbi kola i tu će sigurno biti pet sudija a glavni bi trebao biti iz PL tako da mi to miriše na X.Do kraja ima još 10.kola i tek sad počinje cirkus "FEDERALE" :opaopa: :opaopa: :opaopa:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 apr 2015, 17:04

ALBOX je napisao/la:
Janjos ako ce ikom pomoc , pomoc ce nama... Razloga je vise al ne bi da ih govorim :kafa:
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 06 apr 2015, 17:04

Forlan je napisao/la:U Doboju se igra derbi kola i tu će sigurno biti pet sudija a glavni bi trebao biti iz PL tako da mi to miriše na X.Do kraja ima još 10.kola i tek sad počinje cirkus "FEDERALE" :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Pa logicno da bude sudija iz PL za derbi i jos se bore za 1 mjesto, bas me zanima ko ce sudit :hmmmmm:
Ja se nadam da ce igrat prvih 11 sto i igramo inace...
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 06 apr 2015, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 06 apr 2015, 17:05

Ma neka bude cirkus...Cirkus ko cirkus se može provoditi kod nekih klubova koji se bore za opstanak, a za prvo mjesto ba nema tu previše cirkusa. Malo mora bit ja ne kažem, ali ipak ti moraš imati uslove. Pa ja ne znam šta smo se mi prošle sezone nadali da možemo ući u PL kad jedna SLOBODA se takmiči za isto mjesto kao i mi, i pri tome ulaže veliku svotu novca na sve to i čak angažuje NOGOMETNO IME za trenera. A da tog cirkusa nema, prijatelju moj vjeruj mi da bi svi ovi igrači igrali za mizernih 400-500 maraka, i to bi bilo hoćel bit, nećel bit. Ovako barem klubovi poput nas u prethodnim sezonama i ne znam evo, Rudara, Goška itd. na kraju kad vide da nemaju šanse za plasman u Pl, onda gledaju makar da izvuku barem dio para koje su već uložene u tu sezonu, kako bi se moglo sljedeće sezone nastaviti takmičenje sa stabilnim budžetom. Šta fali ako smo pustili Banovićima prošle sezone(ili pretprošle, ne sjećam se) na kraju da izbore opstanak, a nama ta utakmica nije imala nikakvog značaja. Možda nam oni sad vrate tako što će skinuti nekog od glavnih konkurenata sa prve pozicije i nama obezbijediti prvo mjesto, jer sam siguran da oni neće ići na ulazak.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.