nit ima addon nit imam program na pcQUARESMA 18<<< je napisao/la:izbrisi taj program sa pc.a, ili ako je addon blokiraj ga u mozilli

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nit ima addon nit imam program na pcQUARESMA 18<<< je napisao/la:izbrisi taj program sa pc.a, ili ako je addon blokiraj ga u mozilli
@JHam ti je izgleda pomogao. Ako nisi rijesio, pojasni sta tacno treba program da radi. Ja jedino kontam da hoces da ubacis 10 brojeva i da ti dadne zbir svih cifara na kraju. Ovo ostalo mi nije jasno sta se ocekuje od programa.Unofficialpage je napisao/la:Napravii sam ovaj program i nesto nije dobro ali ne znam sta
http://prntscr.com/2cbvka" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad normalno napravim zbir cifara, sam program, radi a ovako ne radi i stalno bi ispisuje else naredbu
napisi svoju konfiguracijumarioo8888 je napisao/la:Ako neko zna i može pomoći
NBA2K14
Skinuo sam igru,kao što sam i pretpostavljao šteka mi,jer mi je na kompjuteru otišlo sve živo,ali nisam očekivao da će ovako štopati.Štopa toliko da nema šanse da mogu igrat jel neko zna šta bi moglo pomoći da smanjim lag u normalu da barem minimalno štopa da mogu igrati,ista situacija mi je bila sa Pes-om gdje sam uključio vsync,smanjio rezoluciju i detalje stavio na low ili medium,te nakon toga se moglo igrati,ovdje nigdje ne mogu naći da smanjim rezoluciju barem ili ako se može nekako drugačije smanjiti lag pomagaj neko.
core 2 duoAnderson8 je napisao/la:koji su bolji procesori dual core ili core 2 duo?
Izgleda da hoce zbir cifara samo petog broja, tako sam ga ja razumio i poslao sam mu sad evo, nisam vidio prije...valjda je to toMurga je napisao/la:@JHam ti je izgleda pomogao. Ako nisi rijesio, pojasni sta tacno treba program da radi. Ja jedino kontam da hoces da ubacis 10 brojeva i da ti dadne zbir svih cifara na kraju. Ovo ostalo mi nije jasno sta se ocekuje od programa.Unofficialpage je napisao/la:Napravii sam ovaj program i nesto nije dobro ali ne znam sta
Kad normalno napravim zbir cifara, sam program, radi a ovako ne radi i stalno bi ispisuje else naredbu
znas li zasto?Head je napisao/la:core 2 duoAnderson8 je napisao/la:koji su bolji procesori dual core ili core 2 duo?
To hocuJHam je napisao/la:Izgleda da hoce zbir cifara samo petog broja, tako sam ga ja razumio i poslao sam mu sad evo, nisam vidio prije...valjda je to toMurga je napisao/la:@JHam ti je izgleda pomogao. Ako nisi rijesio, pojasni sta tacno treba program da radi. Ja jedino kontam da hoces da ubacis 10 brojeva i da ti dadne zbir svih cifara na kraju. Ovo ostalo mi nije jasno sta se ocekuje od programa.Unofficialpage je napisao/la:Napravii sam ovaj program i nesto nije dobro ali ne znam sta
Poslao sam ti na 2 nacina...ovaj s vektorom ti moze pomoci ako ti trebaju i ostali brojevi, jer bez tog ti ustvari uzimas samo onaj zadnji uneseni broj(ako ga prije ne dodijelis drugoj varijabli, ili stavis u niz...)Unofficialpage je napisao/la:To hocuJHam je napisao/la:Izgleda da hoce zbir cifara samo petog broja, tako sam ga ja razumio i poslao sam mu sad evo, nisam vidio prije...valjda je to toMurga je napisao/la:
@JHam ti je izgleda pomogao. Ako nisi rijesio, pojasni sta tacno treba program da radi. Ja jedino kontam da hoces da ubacis 10 brojeva i da ti dadne zbir svih cifara na kraju. Ovo ostalo mi nije jasno sta se ocekuje od programa.To sam ja izmislio, malo vjezb'o ali mi nije uspjelo
Hvala, ne znam jesmo li radili vektore, valjda jesmo
iVar je napisao/la:1. Ne priča se na kameru, nego se gleda koristeći kameru, za priču se koristi mikrofon![]()
![]()
2. Ako ti se to dešava zadnjih par dana, uninstall skype i instaliraj stariju verziju (kucaj "old skype download" na google), jer je to zbog nekog retardiranog apdejta
Mozes i na PH udjes, ubacis dodatak u usb i guz**iVar je napisao/la:mene zanima zna li iko jel možda moguće koristiti SIM karticu preko laptopa u svrhu pričanja?![]()
onako ubaciš u neki usb dodatak sim karticu, pokreneš program i talkaš
JHam je napisao/la:Mozes i na PH udjes, ubacis dodatak u usb i guz**iVar je napisao/la:mene zanima zna li iko jel možda moguće koristiti SIM karticu preko laptopa u svrhu pričanja?![]()
onako ubaciš u neki usb dodatak sim karticu, pokreneš program i talkaš![]()
![]()
I meni glupo sto ovo mora bez zastite, moze se covjek zarazitiiVar je napisao/la:JHam je napisao/la:Mozes i na PH udjes, ubacis dodatak u usb i guz**iVar je napisao/la:mene zanima zna li iko jel možda moguće koristiti SIM karticu preko laptopa u svrhu pričanja?![]()
onako ubaciš u neki usb dodatak sim karticu, pokreneš program i talkaš![]()
![]()
![]()
tako vršim napajanje
a nigdje veze što nema, znam da možeš koristiti internet 'preko SIM kartice al nikako da pozivam, to je loMa glupo
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 4 gosta.