FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ali fakat ste ciganska ekipa ,prava dvije kuvi utakmice i obadvije u zadnjim sekundama i nesta se zalite auuu majko ,eh jedva cekam vasa gostovanja koja slijede ,a pogotovo na Grbavici ima da vas nabusiomo ?
Ako se neko cudi zasto sam ja ovako ushicen nakon ovog pobjedonosnog gola,evo mu odgovorzorz je napisao/la:Ali fakat ste ciganska ekipa ,prava dvije kuvi utakmice i obadvije u zadnjim sekundama i nesta se zalite auuu majko ,eh jedva cekam vasa gostovanja koja slijede ,a pogotovo na Grbavici ima da vas nabusiomo ?

Nije nista uvrijedljivo,nesto, mozda fulam rijeci al taj je smisaoKakva je poruka bila,bio sam na Istoku pa nisam vidio?
"Putuj Evropo a mi cemo se snaci" otprilike tako
igra je bila losa, u odbrani je duvalo posebno kod Petrica, mene sve vise nervira njegova stalna ispucavanja kao da ne smije primiti loptu vec samo duva li duva,
puza je bio los i mora vise da se vraca u odbranu
Vukobratovic je bio los , totalno van igre i on i petrovic kojeg ipak mogu razumjeti
Jandra je pokazao da je jedini igrac koji zna dati loptu u prostor on je dodao vukelji kod gola i centrirao
Vukelja ce biti dobro pojacanje ali je problem sto je on spic koji sam ne dolazi u sansu vec ga je potrebno uposlioti i dati kvalitetnu loptu sto kod nas nije slucaj
Stevanovicu svaka cast trci u oba pravca vraca se odlicanb je tehnicar
kajkut takodje mora vise da se bori za loptu a ne da je ceka...
al tri boda su legla kako tako bitno je da su ostali prvi i da mirno mogu ici u siroki
ovi sto sumnjaju u zadnje sekunde nisu normalni jer su oba gola plod slucajnosti a ne neke teorije zavjere
puza je bio los i mora vise da se vraca u odbranu
Vukobratovic je bio los , totalno van igre i on i petrovic kojeg ipak mogu razumjeti
Jandra je pokazao da je jedini igrac koji zna dati loptu u prostor on je dodao vukelji kod gola i centrirao
Vukelja ce biti dobro pojacanje ali je problem sto je on spic koji sam ne dolazi u sansu vec ga je potrebno uposlioti i dati kvalitetnu loptu sto kod nas nije slucaj
Stevanovicu svaka cast trci u oba pravca vraca se odlicanb je tehnicar
kajkut takodje mora vise da se bori za loptu a ne da je ceka...
al tri boda su legla kako tako bitno je da su ostali prvi i da mirno mogu ici u siroki
ovi sto sumnjaju u zadnje sekunde nisu normalni jer su oba gola plod slucajnosti a ne neke teorije zavjere
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Ja stvarno neznam na kojoj si onda utakmici ti bio, dali si vidio (čuo) kakav zvižduk je dobio Vukobratović, jel nas ovaj lik zajebava sa Džoom i Petrovićem u startnih 11, Sakan mora igrati prije Vukobratovića, al to je obavezno, Lešinari su skandirali marš iz Borca, marš iz Borca, eto šta misle o igri, a ti je nahvali brate, nem razloga optimizmu...
Evo nagradno pitanje, zašto ne igra najveće pojačanje premijer lige?
Evo nagradno pitanje, zašto ne igra najveće pojačanje premijer lige?
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Cuvamo Vuleta za Siroki i Slaviju
Ulazimo u ritam srijeda-subota i moramo rotirati igrace

Hahahahahaha, bilo bi smiješno da nije žalosno ili jadno, sutra ću popodne na kafu u Kastru da čujem od njega šta se dešava...Schlager je napisao/la:Cuvamo Vuleta za Siroki i Slaviju![]()
Stupar se opet misteriozno povrijedio hahahahahaha, žalosno, žalosno...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Eto jesam vam reko da cemo pobjediti 

Cuo sam da je bio los na pripremama, slabo se krece...,da su puno bolje odigrali Petric i Coric.Evo nagradno pitanje, zašto ne igra najveće pojačanje premijer lige?
Borac igra loše zato što je smjenio trenera bez potrebe, čovjek je ima dobar sistem, ako već Bibiju niste mogli zadržati onda niste trebali tjerati trenera, ali koliko čujem i vama se svakakvi likovi kreću u upravi i oko nje
1.Borac 37
2.Zeljeznicar 34
3.Siroki 33
4.Sarajevo 31
5.Zrinjski 31
6.Velez 30
2.Zeljeznicar 34
3.Siroki 33
4.Sarajevo 31
5.Zrinjski 31
6.Velez 30
Misalim da je u pitanju potpuno pogrešan sistem igre, sreća je i večeras bila na našoj strani. Nevjerovatno čist penal nije dosuđen za Borac, uglavnom opet smo bili miljenici sreće. Šipovac je na poluvremenu iz počasne lože pobjegao u lože sa staklom, znao je da neće proći baš dobro...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Eno na temi Celik onaj "forumas godine" hoce da crkne od muke i poredi Borac sa Orasjem,umjesto da se zahvali na gostoprimstvu,korektnom odnosu i na terenu i na tribinama i boljem sudjenju nego sto ga imaju u Zenici.
Vukelja carrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Posto nam ovakvom igrom nisu velike sanse u Sirokom Brijegu koji nam inace ne lezi (zadnja 2 puta smo izgubili 4-1),mozda bi trebalo odmoriti pet-sest glavnih igraca i onda svjezi u srijedu na Slaviju i u finale Kupa....Ako sa tim rezervistima izvucemo bod-super,ako ne opet cemo ostati prvi i odmorni ici na Slaviju....Najgore bi bilo da igramo kompletni i izgubimo,i jos se neko povrijedi....Osim toga,Siroki vec cetiri kola ne zna za pobjedu i mislim da ce poginuti da pobjede.....Ovo cisto kao ideja....
Vukelja carrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Posto nam ovakvom igrom nisu velike sanse u Sirokom Brijegu koji nam inace ne lezi (zadnja 2 puta smo izgubili 4-1),mozda bi trebalo odmoriti pet-sest glavnih igraca i onda svjezi u srijedu na Slaviju i u finale Kupa....Ako sa tim rezervistima izvucemo bod-super,ako ne opet cemo ostati prvi i odmorni ici na Slaviju....Najgore bi bilo da igramo kompletni i izgubimo,i jos se neko povrijedi....Osim toga,Siroki vec cetiri kola ne zna za pobjedu i mislim da ce poginuti da pobjede.....Ovo cisto kao ideja....
samo cu reci da vam je fortuna naklonjena vec dva puta u zadnjim sekundama...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Hehehehehehe, to mi samo da vas malo nerviramo, a najveći dobitak večeras je Vukelja, malo je igrača igralo u premijer ligi koji mogu zabiti onakav gol, šta reći nego bravo majstore...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
steta steta mogli ste i da ne zabijete ovaj gol al et xD
Šta ćeš mogli jesmo ali eto omakela se, sjela je čovjeku na volej pa brate ravno u rašlje, golman je samo lagano ispratio pogledom, takvi golovi se rijetko zabijaju, Čelik solidan, ali ništa spektakularno...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Kakav je Mladen Bojic pokazujel dobre partije??
Dobar, dobar, bio je u igri jedno 15 ak minuta, al neznam dal je dodirnuo loptu, on kad uđe prestaje i ono malo igre što smo imali, znači onda lopte samo u bunar na njega... znači vrlo važan i bitan igrač...MokeGradačac je napisao/la:Kakav je Mladen Bojic pokazujel dobre partije??
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.