Ko o cemu, ravaku o postenju.SrdjanBL je napisao/la:Ebes Modricu i penale sta je Zeljo postao, pa moze li utakmica proci bez jednog penala![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ono nije penal ja sam buraz King Kong

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ko o cemu, ravaku o postenju.SrdjanBL je napisao/la:Ebes Modricu i penale sta je Zeljo postao, pa moze li utakmica proci bez jednog penala![]()
![]()
![]()
![]()
ellaxaz je napisao/la:Šta ima, pesimista.Stole iz Bora je napisao/la:Ja imam drugaciji predosjecaj ali dobro, pocesto me je varao u posljednje vrijeme ..![]()
Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Nedelja, 10.04. u 19:30 (TV)!
ŽELJEZNIČAR-ŠIROKI BRIJEG
Glavni sudija: Danijel Pajić (Bijeljina).
Pomočnici: Anto Sučić (N. Travnik) i Zlatan Bečirović (Srebrenik).
Četvrti sudija: Radoslav Vukasović (Trebinje).
Delegat: Stanko Vujković (Prijedor).
Kontrolor suđenja: Filip Jelavić (Gabela).
ma šta će pokrast..nije pajdo ni kriv ni duzan..kaplan pizda ga uvalio u ****..nego potrefi već i za sljedeću on sudacStole iz Bora je napisao/la:Ante pokrao Široki ..![]()
Nemojte zamjeriti @Srdjanu, njemu je samo malo dosadno pa dosao da se zabavlja ..
A penali .. Bice jos penala, da se ne opustite previse, samo se nemojte sekirati oko toga ..
Šta ti ba peksine pričaš da imaju šta u glavi bili bi sposobniji? Pa kod nas u Sarajevu,zaštitar nikada nije tukao protivničkog navijača,sudiju ili igrača,dok mi kad napustimo Sarajevo,uvijek dobijamo batine. Samo navedi primjer da je na Grbavici zaštitar napao bilo koga,i povlačim svoje rijeci.ŠB_Fidelis je napisao/la:Sta bi na Jugu bilo ili ne, ne mogu nagadjati. Za redare ne odgovaram, prosto me zaboli k* za iste, neki sutaju suce, neki gledaju dok se pale te zastave, a neki naj.ebu ni krivi ni duzni, no da imaju sta u glavi sigurno ne bi taj posao radili nego bi bili sposobni i za sta drugo, tako da ne vidim po cemu su relevantna, bitna karika. Navijaci Širokog tu zastavu donijeli nisu, a d.ebile koji su je istaknuli treba isutati, prvi bi ti pomogao. ''Gazenje'', ''klanje'', ces cuti diljem BiH u ovoj ili onoj formi, uvijek od ekstremnijih pojedinaca na koje se masa nakaci, na njih pozornost ne treba trositi niti trosim. u Širokom Brijegu su ti igrali i Muslimani i Pravoslavci, ne nabrajaju mi se imena sada, a eto ako ti treba primjer u onom danasnjem kadru, Zakaric ti je Pravoslavac, odnosno Srbin. Za ostalo ok, ja samo govorim, nema se sta u BH drustvu pricati o ovakvim stvarima, u svakom datom minutu ces ti to naci i u svom dvoristu, na ovaj ili onaj nacin, i uvijek ce to kakav pojedinac biti, i sta onda imamo o tome pricati. To je preslika BH drustva, ali ako ne funkcioniraju sve drzavne institucije i stosta drugo, to ne znaci da nema obicnog naroda kojemu je dosta takvih sranja.Hamo je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne znam onda sta te tangira misljenje djece i neizivljenih pojedinaca? Smijesno... proslo kolo isto gadjaju u spanjolskoj primeri suca, ali naravno samo ovdje to poprima nacionalne, i primitivne dimenzije. Pa dobro, eto, ok, neka je, al kazem ti, brzo ljudi zaboravljaju i svoje pojedince dok pale hrv. zastavu (dok eto osiguranje onako nijemo promatra, kad se vec spominju osiguranja, k'o jesu mi bitan faktor), ili hucu tamnoputim igracima kao u prvoj utakmici, itd. Mislim, svejedno mi, al daj bolan, pa pogledaj cijelo BH drustvo, pa ima li ijedan dan da na sarajevo-x ne osvane neko ubojstvo, kriminal ili nesto slicno? I o cemu onda mi ovdje pricamo i tko to se kao izdize jedan iznad drugog? Ma smijesno, al eto, ne da mi se objasnjavati neke banalne, osnovne stvari nerealnim ljudima.
Zeljeznicaru sve cestitke, ove godine su nesumnjivo bolja momcad.[/quot
Na Jugu uvjeren sam ta zastava nikada nebi bila zapaljena.Redari na grbavici ne ulaze na teren i mlate sudije.Navijači Širokog ističu zastave sa kukastim križem,pjevaju ustaške pjesme,pozivaju na nekakvo gaženje i klanje itd.U tvom Širokom nema niti jednog muslimana ili pravoslavca da igra u timu zar to ne govori kakav je to klub i grad.Znam ja i to da vama nije lako jer ste uvijek bili crna ovca,ali i velikim ste dijelom i sami krivi.Ja vazda pometem ispred svoje avlije i na Grbavici nikad nije bilo niti će biti u onakvoj mjeri izljeva primitivizma.
Ove gore usporedbe sa opcinom Novi Grad i sl., ne kontam, dzaba je tebi i milijun da ima stanovnika, BH drustvo je simptomaticno kako god okrenes, a poslijeratne velike sredine su jos gore danas, puno toga je tu doslo sa strane i izgubio se jedan stari identitet. To brojni mozda nece priznati, al jebga, vidjet ce svaki dan, na svakom koraku, koliko god htjeli da tako nije. To vidim i ja na svom Mostaru, to ce svatko prepoznati i u svojoj sredini. No, u konacnici nebitno, ionako ce se vrlo brzo i u ''svoje'' razocarati, tako da na isto dodje, dzaba gledati u tudje dvoriste kad su sva ionako nesredjena.
Nemam zivaca ni vremena vise pisati o tome. Zelji zasluzene cestitke, ostatku pozdrav.
Da citiram sam sebe.Sta sam ti rekao stole, moj me predosjecaji nikad nevarajuBLU SKY je napisao/la:Slazem se sa ovim sto si napisao stole.Imam neki predosječaj da danas prolazimoStole iz Bora je napisao/la:Ako je tako zasto nisu glasali ZA Statut onog 29.03.? Ako su se dogovarali valjda su se dogovorili ranije kome ce sta pripasti. A ako su se dogovorili i zna se da jednima ide prvenstvo, drugima kup a treci ce u Evropu zasto onda nije usvojen Statut? Ako se vec nisu dogovorili kad mislis da ce se dogovarati? Sad je gotovo, kasno je za bilo kakve dogovore o tome kome ce sta pripasti jer oni vise nemaju nadleznosti da nam se ukine suspenzija. Sve je do UEFE.tm-ovac iz mase je napisao/la:Nikad se nisam ložio na teorije zavjere i priču da se unaprijed zna kome sta ide, ko ispada, ko ide u Evropu...
Ali mi se ove godine čini da titula mora ići Borcu, kup Širokom, a Željo i Sarajevo s njima u Evropu...Iskljucivo zbog toga da se odobrovolje sve strane oko statuta i ostalog...Mislite da bi Hrvati glasali za usvajanje statuta, ako ne budu imali predstavnika u Evropi, a Srbi ako Borac ne uzme titulu![]()
Ne smatram da igrači Želje "znaju" da moraju izgubit, ali postoje i ostali faktori koji utiču na pobjednika meča osim samih igrača. Nadam se da griješim i da će me danas razuvjerit, ali spreman sam na sve, pa i na penal u 90. minuti ...
Nema od tog nista. Ako Široki danas prodje, gluho bilo, ne treba odmah govoriti kako je prosao jer je morao nego vjerovatno jer je zasluzio. Ako Borac osvoji prvenstvo to nije zato sto mora osvojiti nego zato sto je to zasluzio.
Ne treba se zamarati tim nekakvim pricama nego se baviti samo Željom pa kako bude na kraju, bice ....NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA.
Ne mislim da nije talenat, ali mi smo skloni dizati ljude u zvijezde bez realne osnove. Ništa on specijalno nije i Amar je u pravu što ga često drži na klupi, treba on još pure jesti itekako. To što je zabio po koji go pa šta. Da ti i ja iz dana u dan treniramo i igramo, zabili bi i mi. Ono jučer što smo vidjeli od njega je loše do bola i ne liči na talenta ni u Pofaličkom. Ovo govorim samo iz razloga da budemo na čvrsto na zemlji kad je on u pitanju i što ne volim da čujem kad neko kao Velid jučer govori da je on najveća nada našeg kluba. Možda svojim roditeljima, ali meni nije. Naravno, ima našu podršku, nek radi, gine, sluša šta mu se govori pa možda nešto i ispadne od njega. E sad, ako mu je ambicija da se uvali u kakvu drugu ligu ili nekakav Ž tim vani onda jest nada za takvu karijeru.BLU SKY je napisao/la:Camac neslazem se sa ovim sto si napisao za viscu,na osnovu cega si zakljucijo nije talenat,sjeti se golova protiv Celika i Borca a i prosle sezone kada je bio jedan od bolji na osnovu jedne dvije utakmice reci da nije talenat mislim da grijesis.
A sta onda Čelik radi u svemu tome? Oni se ne pitaju nista?SoloJuve26 je napisao/la:Izgleda da ce biti scenario ko prosle godine,, vi uzimate kup a Borac uzma Ligu
Ma to je ono sto je Amar vise puta govorio i stalno napominje. Nasi igraci nemaju tu neku konstantnost. Znaci pogledas Viscu protiv Dinama i Viscu protiv Sirokog, razlika nebo i zemljačamac je napisao/la:Ne mislim da nije talenat, ali mi smo skloni dizati ljude u zvijezde bez realne osnove. Ništa on specijalno nije i Amar je u pravu što ga često drži na klupi, treba on još pure jesti itekako. To što je zabio po koji go pa šta. Da ti i ja iz dana u dan treniramo i igramo, zabili bi i mi. Ono jučer što smo vidjeli od njega je loše do bola i ne liči na talenta ni u Pofaličkom. Ovo govorim samo iz razloga da budemo na čvrsto na zemlji kad je on u pitanju i što ne volim da čujem kad neko kao Velid jučer govori da je on najveća nada našeg kluba. Možda svojim roditeljima, ali meni nije. Naravno, ima našu podršku, nek radi, gine, sluša šta mu se govori pa možda nešto i ispadne od njega. E sad, ako mu je ambicija da se uvali u kakvu drugu ligu ili nekakav Ž tim vani onda jest nada za takvu karijeru.BLU SKY je napisao/la:Camac neslazem se sa ovim sto si napisao za viscu,na osnovu cega si zakljucijo nije talenat,sjeti se golova protiv Celika i Borca a i prosle sezone kada je bio jedan od bolji na osnovu jedne dvije utakmice reci da nije talenat mislim da grijesis.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.