Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Od gola Newcastlea do kraja utakmice nismo imali priliku za priliku. Igra nula, mentalitet i borba jos gore od toga.
Moyes, u g0vnima si do glave. I mi sa tobom. Klubovi poput WBA i Newcastlea dodju na Old Trafford i ocekuju pobjedu, a 40 godina prije toga nisu pobjedili. Za ljeto su unistili sve. Nevjerovatno.
Moyes, u g0vnima si do glave. I mi sa tobom. Klubovi poput WBA i Newcastlea dodju na Old Trafford i ocekuju pobjedu, a 40 godina prije toga nisu pobjedili. Za ljeto su unistili sve. Nevjerovatno.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 07 dec 2013, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Ova ekipa je odlaskom SAF-a izgubila taj pobjednicki mentalitet, koji ih je krasio cijelo vrijeme pod Fergusonom. I kad se ovako gubilo, kao protiv Newcastlea, uvijek ste se na neke nacine uspjeli iscupati, pa cak i pobjediti. Pod Moyesom toga nema vise.
Nikad ne otpisuj Man United 

-
- Kontakt:
I da idemo u osminu finala lige prvaka. Ko god da dođe karaće nas. FUJ MOYESU SESTRINE TI KOSTI YEBEM
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Apsolutni raspad sistema, nijedan dio tima ne funkcioniše kako treba, Moyes se potpuno pogubio, a sreća je United davno napustila. Moral i samopouzdanje na nikakvom nivou i jednostavno to je to. Eto ga, prosječni Manchester United.
Drago mi je što sam imao ispit da ne gledam ovaj teror.
Ne znam jesam li razočaran ili sam se već uklopio u crnilo ove sezone pa sam se ko adaptirao na loše rezultate.
**** ga, više nema smisla nikakve analize pisati, blatiti, predlagati i srati.
Ne znam jesam li razočaran ili sam se već uklopio u crnilo ove sezone pa sam se ko adaptirao na loše rezultate.
**** ga, više nema smisla nikakve analize pisati, blatiti, predlagati i srati.
OTJERAJTE UBLEHU!
Makar ce sada imati razlog da otjera pola ekipe..
Evri (staro)
Vidicu (staro)
Anderson(debeli međed)
Cleverley (uvijek ce biti prosjecan igrac)
Young(o njemu nemam sta reci)
Nani(ovo je njegov vrh)
Giggs(otjerati u penziju)
Ferdinand(zaposliti ga na twiteru)
Welbeck(prosjecan igrac)
OVO MORA ICI!!!!!!
Evri (staro)
Vidicu (staro)
Anderson(debeli međed)
Cleverley (uvijek ce biti prosjecan igrac)
Young(o njemu nemam sta reci)
Nani(ovo je njegov vrh)
Giggs(otjerati u penziju)
Ferdinand(zaposliti ga na twiteru)
Welbeck(prosjecan igrac)
OVO MORA ICI!!!!!!

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- Centre forward
- Kontakt:
Mi ovdje uživamorob do bagro je napisao/la:Dabogda Evrope ne vidjeli sljedece god.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ljigavi Škotu odlazi
... zayebi vise te fazone ' in moyes we trust ' , uništio nas je čovjek svojom prosječnošću yebo ga Everton bogaljni fuuj

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jeb... uistinu se mnogo pricalo o Moyesu, godinama, iz sezone u sezonu o kakvom se treneru radi... o njegovom radu i uspjehu sa limitiranom ekipom i sredstvima (samo zbog njih klub nije mogao vise)... Jeb... dodje decembar i sva prica ispari. Cijeli svijet je uistinu vidio njegovu ogranicenost 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Samo GGMU
- francobaresi
- Kontakt:
Postao/la francobaresi dana 22 sep 2013, 17:16
United će skupo da plati što nije doveo nijednog kvalitetnog igrača tokom ljeta (osim Felainija).
Nema više Fergusona da od kvazi-igrača izvlači maksimum , United je postao ekipa sa 3-4 vrhunska igrača i pregršt polovnjaka.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Znate šta je sada najgore biti? Cartman. On ne zna da li da plače, ili da se smije.
Upravo.Marsal je napisao/la:Kakve ba ekipe, da vam dođe bilo koji trener ne bi bio puno bolji od Moyesa. Ne mogu vjerovat da navijate za United a još ne shvatate veličinu Fergija, pa on je jedina osoba na svijetu koja od ovih igrača može napravit rezultat. Da Klopp ili ne znam ti koji trener sad dođe ne bi vam puno pomogao.Belmin6 je napisao/la:od onakve ekipe prošle godine, prvaci, David Mojes je uradio ovo. Svaka čast, pa malo kome bi ovo uspjelo.
Nije sada da nesto branim Moyesa, podrzavam ga samo zato sto je SAF-om zadnji savjet bio da se strpimo, ali ne postoji trener na svijetu koji bi sa ovom ekipom bio konkurent za titulu. Sada svi, pa i oni sto su ga osporavali stidljivo, vide kolika je to velicina od trenera, Pa on je sa istom ovom ekipom uzeo titulu, titulu brate heeeeeeej. Dovedi koga god hoces trenutno preko Wengera i Mourinha do Contea ili Simeonea te Kloppa ne mogu u istu recenicu sa Fergusonom, a to se najbolje vidi trenutno. Manchester United je bez njega klub kojeg se vise niko ziv ne boji, klub bez tog pobjednickog mentaliteta i klub gdje igrace boli qrc za uspjehom.
Ipak, treba priznati da nije isto voditi Everton i Manchester United, u ocekivanjima se razlikuju, samim tim i u dozvoljenom broju razocarenja. Neki treneri, zaista ne ciljam kada ovo govorim, su striktno ograniceni na male klubove, manje hajde eto da se uvrijedi navijac nekog tima, i u velikima jednostavno ne znaju raditi. Bojim se da... znamo vec svi.
Nadam se da ce i ovi oblaci brzo nestati, sezonu smo vec halalili te ostaje ta grcevita borba za Ligu sampiona koju ce biti strasno tesko izganjati ako se ne pojacamo drasticno u Januaru, te da cemo opet nazad na staro.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Potpis!francobaresi je napisao/la:Postao/la francobaresi dana 22 sep 2013, 17:16
United će skupo da plati što nije doveo nijednog kvalitetnog igrača tokom ljeta (osim Felainija).
Nema više Fergusona da od kvazi-igrača izvlači maksimum , United je postao ekipa sa 3-4 vrhunska igrača i pregršt polovnjaka.
Šta sam već rekao morao pola ekipe otjerati!!!!! Inace ode on naredne sezone, ove neće jedno ako ne zajebe do kraja ali mislim da neće... aBd

United neće imati strpljenja dvije slabe sezone!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Manchester United
Pa ako vama ne smeta nemam ni na ništa protiv.
Ekipa koja bi dosada trebala sjediti na jednom od dva prva mjesta EPL,i ekipa koja je prošle sezone suvereno došla do naslova prvaka se ove sezone ne može nazvati Manchester United.
Ovi rezultati su sramota i ovi ljudi u klubu su sramota.
Ono što je trebalo biti par kikseva je postalo pravilo,pa United kod kuće redovno gubi mečeve i ruši rekorde od 30+ godina,da ih nitko nije dobio na OT.
Poklonite se Sir Alexu Fergusonu,on je bio Manchester United.
Nikada nećete imati nekoga kao njega na klupi,i više nikad nećete biti ovako uspiješni.
Možete vi meni govoriti šta hoćete,ali to je istina,a i mislim da sami vidite kakva je situacija.
Peace Out.
Ekipa koja bi dosada trebala sjediti na jednom od dva prva mjesta EPL,i ekipa koja je prošle sezone suvereno došla do naslova prvaka se ove sezone ne može nazvati Manchester United.
Ovi rezultati su sramota i ovi ljudi u klubu su sramota.
Ono što je trebalo biti par kikseva je postalo pravilo,pa United kod kuće redovno gubi mečeve i ruši rekorde od 30+ godina,da ih nitko nije dobio na OT.
Poklonite se Sir Alexu Fergusonu,on je bio Manchester United.
Nikada nećete imati nekoga kao njega na klupi,i više nikad nećete biti ovako uspiješni.
Možete vi meni govoriti šta hoćete,ali to je istina,a i mislim da sami vidite kakva je situacija.
Peace Out.
Keep walking.
Vidim napuštaju se tribine prije vremena? Pa gdje vam je ta privrženost klubu koju toliko potencirate dok je Fergi osvajao trofeje? Gdje su vam ti igrači tipa Januzaj koji će biti "novi Ronaldo"? Gdje vam je Holandsko dijete koje vrišti? Nema brale......sve je iščeznulo odlaskom Fergusona...ovo je samo početak vaše propasti... sellam i pozdrav svima 

A.F.C. Bournemouth!
samo nek još dovede kakvog world class igrača iz Evertona ... gori transfer od Bebea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.