Sta onaj Siamo napisa yebo te patak...covjek je valjda neki prorok...
Treba ga shvatiti, muka ga natjerala...
Prorokovao je Juventusov pad od kako je na forumu, najzanimljivije je on je iskreni JUVENTINO, a evo i dokaza..
SiamoNoi
2012, 15:23
2011–
12(sezona zavrsena maja 13og)

, 2012–13, 2013–14, 2014–15, 2015–16, 2016–17, 2017–18
Pridruzio nam se u pravo vrijeme da slavimo zajedno, evo vec godinama...
Lik pise o padu Juventusa vec SEDAM godina...pa koji je to klub u svijetu vjecno sampion?? jednog dana ce se i to desiti, neko ce drugi biti prvak Italije.
Kad se to desi onda ce nam on doci i citirati samog sebe, kao najveci "prorok" danasnjice..
Godinama prizeljkuje da nas Napoli i Roma skinu sa trona...nadao se, kad vec njegov sinter nije meda mogao laznuti..
Pise o nekih 20 miliona vecih prihoda od Juventusa...pa gdje je kvaka?? sinter i Milan su UVIJEK imali vece prihode od Juventusa..pa to samo NEZNALICE ne znaju...a nas zove upravo tim NEZNALICAMA...zamislite, daje si to za pravo..
Kada smo pisali da je Juventus taj koji dize nivo talijanske lige, upravo se on u cosku smijao...a bili sam u pravu...a kako da ne budemo kad je to oduvijek bilo tako...Juve i Milan su bili ti..samo kad je vec Milan u g0vn1ma, logicki da je Juventus.. tu se nema sta mudrovati, niti pametovati..
Kada smo pisali da je talijanska liga sve jaca i jaca...on se i dalje cereka u cosku..i izvrce rijeci kako je "nikad bolja"...NIGDJE VEZE!!!
Oni koji su stariji znaju o cemu pricam..vremena gdje su talijani osvajali sve Evropske trofeje..bla bla bla
Uostalom, neko ko to prati naravno da je primjetio za koliko su Talijani prodavali igrace prije 5-6 godina, a kolike sume danas odbijaju za iste..

do neke godine su te igrace davali za 10-15 miliona(Juve isto tako)...a danas?? ako ih hoce uopste prodati..
Lik pise o projektu sinter, a malo se obazire o Milanu i novim vlasnicima...oni izgleda nece imati nikakav projekat..cisto sumnjam..citacemo se za jedno 2 godine, mozda vec i slijedece..ako Bog da naravno..
Jasno mi je da smo MI otisli nakon farsopolija....a sta se desilo sa sinterom?? vidim da doticni pise da DOLAZE...odakle dolaze,gdje su nestali i zbog cega?? E toga se nece uhvatiti..jer ipak je on prorok, a ne historicar..
Marotta, istroseni prdonja

...pa postojao je Juventus i prije njega, postojace i poslije njega...niko nije veci od JUVENTUSA..
I za kraj da ih podsjetim...da nebi farsopolija vama bi zadnja titula bila osvojena 1988/89..tridesetogodisnjica je tu i ne rise vise..
PS. neka smo ti mi na ignore, da ne citas nase "gluposti"