Jesi ti normalan?AllGunsBlazing je napisao/la:Sta vam je? Evo sad se pojacao Arsenal izlaskom Koscielnog, koja **** od igraca. Dva puta pusta da mu hodaju po 16 metara, nek je se vala i povrijedio.
Druga **** Jack Wilshere, on je zaduzen za Zabaletu nije Naxto. Covjek uopste ne prati ni naprijed ni nazad.
Treca **** Ozil, mora ucestvovati vise u igri, pa fali igrac u sredini, njeg nigdje nema.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
1946
Ubio nas city u 1. pogotovo Silva, najbolji pojedinac na terenu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Peta ****, sudija, 2 ofsajda, jedan korner, pa de jos penal sviraj i da smo mirni.
@Head sto? Zar nije tako? Prvi gol greska Kosicelnog, drugi gol opet pusta **** Negreda ispred sebe umjesto da izbije loptu. Pa draze bi mi bilo da je dao dva autogola nego ovako. Drugo sta je Jack uradio? Ozil usao u 30. izasao u 35.
@Head sto? Zar nije tako? Prvi gol greska Kosicelnog, drugi gol opet pusta **** Negreda ispred sebe umjesto da izbije loptu. Pa draze bi mi bilo da je dao dva autogola nego ovako. Drugo sta je Jack uradio? Ozil usao u 30. izasao u 35.
Celik!3,2,2.
City potpuno zasluženo vodi, kontrolisao je prvo poluvrijeme. Arsenal postigao gol poslije greške Tourea na sredini i to je sve što su uspjeli uraditi. Nastave li ovako, ne gine im još jedan gol u mreži do kraja.
Čelik Zenica 1945
e poljačiću i tvojih procjena mi je pun **** :lol:ekipa za **** ne naslov,ovo je pitanje kolko će biti razlike za city
Proklinjem dan kad smo poceli dovoditi pojacanja u vidu spanaca.Yebem ti tu cigansku naciju.
1946
GOOD NEWS! The news on Koscielny's injury is that it is only a cut, meaning he might only be out for a week or two.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jel ti drago? Vidim da jest, bravo i ti navijac. DA mi je docekat dan da se ti vise ne javljas na ovom forumu, ma to bi slavlje bilo.Seaman je napisao/la:e poljačiću i tvojih procjena mi je pun **** :lol:ekipa za **** ne naslov,ovo je pitanje kolko će biti razlike za city
Celik!3,2,2.
Nek se komotno napuše svi ovi hejteri sto dodju da Seru sada ovdje, **** u skokovima i ovaj mentol nešto za Ozila jao Bože..
Ma gubimo jer ne mozemo da povezemo 2-3 dobra pasa, prije svega se ovo odnosi na na posljednu trecinu terena. Sto je najgore greske nisu proizvod presinga citya, vise neke nervoze. Drugo mora biti bolje, pa uz neku srecu doci do boda, sto je odlicno s obzirom kako city ove sezone igra kuci.
**** City....iskreno ja sam prije par dana rek'o da ljudi igraju perverzno na svom stadionu i to se danas pokazuje...dominacija potpuna....pritisnu,i onda u kontri ubiju sve pred sobom....čak smo i dobro prošli...nisam puno očekivao od ove tekme...možda izvučemo neki bod,al teško...vrlo TEŠKO
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Ej jedan malj i kloc Demicelis dva puta skace poslije kornera, lik je pored napadaca Citya najveca opasnost po nas gol cak je i asistirao. Giroud nekoliko puta poslije auta na nasoj polovini prima loptu na prsa i onako nonsalantno ko na treningu poklanja Cityu loptu u opasnoj zoni poslije cega oni stvaraju sanse. Ozil nije briljirao ali majstoru je malo potrebno da problem napravi a problem je Wilshere koji nista nije napravio osim sto se obrukao kod onog zicera poslije kojeg smo gol primili.
Ne znam ni ja kako je Walkloc dao gol, pa sta je onaj golman Citya radio ono je islo po sredini gola?
Ne znam ni ja kako je Walkloc dao gol, pa sta je onaj golman Citya radio ono je islo po sredini gola?
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 14 dec 2013, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kao što rekoh da sam skeptičan glede ove utakmice,veza nam ne postoji jednostavno...Wilshire treba pod hitno napolje umjesto Rose ili Cazorle jer je jednostavno sinonim za kašnjenje i ne pokrivanje svojeg igrača...
Zbog njega Nacho ispada svaki puta na dupli pas..treba Wenger malo počet se derat.
Nije sramota izgubit od jačeg,sramota je sam sebe pobijedit.
Zbog njega Nacho ispada svaki puta na dupli pas..treba Wenger malo počet se derat.
Nije sramota izgubit od jačeg,sramota je sam sebe pobijedit.
Koscielny kod oba gola Citya krivac, prvo mu je Aguero pobjegao pa sad i Negredo.Inače City zasluženo vodi kontrološe igru dok Arsenal pokušava nešto preko kontri al' slabo, gol je postigut nakon greške Tourea.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 14 dec 2013, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kos je spasio cist gol prije kornera,al' isto tako nakon istog je pustio Agueru cist udarac.Kod drugog mu je opet pobjegao igrac,nakon cega je isti i zabio.
Odlicno poluvrijeme.Onaj linijski nas je 2x posteno zajebao,prvo Monreal,pa sad pred kraj i Theo.Ni blizu offsidea nisu bili,a strasne situacije bile.City pokazao klasu u napadu,i smijuriju koju imaju pozada.Nije ovde jos nista gotovo,makar bod da se izvuce.Theo je stvoren za ovakve ekipe i utakmice.
Odlicno poluvrijeme.Onaj linijski nas je 2x posteno zajebao,prvo Monreal,pa sad pred kraj i Theo.Ni blizu offsidea nisu bili,a strasne situacije bile.City pokazao klasu u napadu,i smijuriju koju imaju pozada.Nije ovde jos nista gotovo,makar bod da se izvuce.Theo je stvoren za ovakve ekipe i utakmice.

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Treba priznat da osim assista od Ezela nista, Ziru jednog pasa nije odradio kako treba, razbijaju nas u sredini i polukontrama ubijaju brasno u nama. Nadam se da ce se to promijeniti u 2. pol, jer ovako mozemo samo jos koji primit. Treba li napomenut da je Jack los? Grozno igra na l krilu, a to je Wengo kriv.
E moj Arteta, koji si ti kloc, ubleha, debilu jedan, oba gola zbog njegove greske na sredini terena. Prvi put uvalio beka,a drugi put nije napravio faul na sredini.
Vilsir ubjedljivo najgori igrac kod Arsenala, nisam ga nikad losijeg gledo nego danas, ne znam jel uspio 3 puta tacno dodat.
Remzi ubjedljivo najbolji i njegovim zaslugama smo izjednacili.
Golovi su pali previse naivno, drugi upravo zbog Vilsira kome je Zabaleta utrco iza ledja.
Nadam se da Loran nije ozbiljno povrijedjen i da je neka trenutna bol, mada mi to nije izgledalo nimalo dobro i kakve smo srece to ce bit 3 mjeseca. Prilika Vermalenu da dokaze danas da jos uvijek vrijedi ko igrac.
Ako bi mogli do drugog gola i nerijesenog rezultata bilo bi odlicno.
Vilsir ubjedljivo najgori igrac kod Arsenala, nisam ga nikad losijeg gledo nego danas, ne znam jel uspio 3 puta tacno dodat.
Remzi ubjedljivo najbolji i njegovim zaslugama smo izjednacili.
Golovi su pali previse naivno, drugi upravo zbog Vilsira kome je Zabaleta utrco iza ledja.
Nadam se da Loran nije ozbiljno povrijedjen i da je neka trenutna bol, mada mi to nije izgledalo nimalo dobro i kakve smo srece to ce bit 3 mjeseca. Prilika Vermalenu da dokaze danas da jos uvijek vrijedi ko igrac.
Ako bi mogli do drugog gola i nerijesenog rezultata bilo bi odlicno.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ima dosta propuha u njihovoj zadnjoj liniji,sa malo više želje ovo se može okrenuti...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Po meni, najneophodniji nam je desni bek. Sagna mozda i nije los u defanzivi, ali u napadu je to vrlo lose. Nema njegovih prodora po strani, ubacaka. Puno znaci kad imas kvalitetnog beka koji ti daje jednu novu dimenziju u napadu (kao sto je to Zabaleta, pa i Kolarov npr.). Nista posebno City nije igrao, 2 i vise nego naivna gola i to je to. Mora se ovo preokrenuti.
Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.