FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kovacevic - Oremus, Milicevic, Dupovac, Hodzic - Pejovic, Djokanovic, Fanimo,Mesanovic, Hebibovic - Handzic.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Hodžić i Hebibović ce držati lijevu stranu

Jest vas j.ebo Cmiljanic pola vas tamo na nagradnoj prognoziralo da daje gol
Vamos Sarajevo!

Vamos Sarajevo!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Izjebace me Hodzic veceras ja tom retardu ne vjerujem ni kad je na klupi
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije valjda da nema na Areni.
- SarajevoForza
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Taman sam konto da mi kutija cigara može biti do sutra.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Cmiljanić je potpisao početkom februara, debitovat ce tek iza reprezentativne pauze, odnosno u aprilu 

Šteta za Cmiljanić, želja mi je bila ga vidjeti večeras na terenu.. kako god.. vjerujem u pobjedu, sretno nam!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- Osttribine
- Kontakt:
Lištica, najmrže gostovanje, handri nas ta loša tradicija dole, ali na papiru smo kvalitetniji i večeras kao i mnogo puta do sada, ali... Neka je sretno našim momcima večeras.
-
- Kontakt:
Jel ko gledao Bordo sedmicu, šta je Hadžibajrić rekao vezano za povrijeđene, kada se Jukić vraca u pogon ?
Ima iduci vikend kolo.Onda je pauza,taman protiv Krupe mozeHistoricar je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:20Cmiljanić je potpisao početkom februara, debitovat ce tek iza reprezentativne pauze, odnosno u aprilu![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Oremus na lijevom beku ipak. Realno moguce, igrao je to ranije, mislim da je prije Sarajeva vise puta bio na lijevom beku, nego na desnom.
Ovo za crveni sto prenosi iz takmicenja u takmicenje je meni glupost, pa to samo kod nas ima.
Ovo za crveni sto prenosi iz takmicenja u takmicenje je meni glupost, pa to samo kod nas ima.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Sta te cudi od sijuxa zeljnog paznje ? Preskoci, samo trazi paznju ko i haver mu HusaraKusara.zlo87 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:00Jel mislis da to radi zbog nas ili? Ako tako mislis, varas se. I nas ce zapeti da pobijede, sto je normalno, to mu je posao, ne znam cemu toliko iscudjavanje, nema on losu ekipu, a i nema potrebe pisati o njemu na ovoj temi.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:40Šta radi Husref Musemić![]()
![]()
Pobjedi željkana u ligi, izbaciše ih iz kupa, evo sad za sad uzima bodove i Zrinjskom..![]()
![]()
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica