Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Meni je kapiten uvijek trebao biti lider na terenu, onaj koji će podići momčad psihički kad padnu, neko ko će zagalamit, neko ko će bit vođa na terenu, koji će stat iza svojih igrača, a Džeko mi nije ništa od tog tako da mi je hijerarhija smiješan argument, pogotovo znajući Džekine mankenske manire. Imat ćemo kapitena kojem će kapitenska traka samo ukrašavat ruku 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
odluka smješna koliko i ona da Messi bude kapiten Argentinenedim93 je napisao/la:Meni je kapiten uvijek trebao biti lider na terenu, onaj koji će podići momčad psihički kad padnu, neko ko će zagalamit, neko ko će bit vođa na terenu, koji će stat iza svojih igrača, a Džeko mi nije ništa od tog tako da mi je hijerarhija smiješan argument, pogotovo znajući Džekine mankenske manire. Imat ćemo kapitena kojem će kapitenska traka samo ukrašavat ruku
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa Vidic je iskusniji od Rooneya. Usput, dosli su u godinu i po u United. Ne pitas se, recimo, sto je Vidic ispred Giggsa? Ja ti mogu odgovoriti, nije problem. Znas i sam koliko je Rooney zelio (ili barem po pisanjima medija) otici iz Uniteda. Znas i sam kakva s*anja nije trpio SAF, a zelio je nekoga ko je kvalitetan igrac + u koga ima povjerenje. Nasao ga je u Vidicu.
Klose i Lahm? Pa koliko Klose igra? Ima li zagarantovano mjesto u timu? Ili je cak i na ovom SP-u ulazio s klupe, dok je Lahm igrao od pocetka do kraja? Samo pitam, nemoj galamiti.
I, de mi reci koje su to Lahmove liderske sposobnosti?! Nije li Neuer trebao biti kapiten - galami vise od svih u reprezentaciji i mase rukama k'o Begovic + bolji je stoper od Boatenga.
Totti i Ronaldo su postavljeni, bas kao i Shearer, zbog tvojih razloga zasto Dzeko da ne bude kapiten. Samo sam kulturno upitao da l' su oni imali ispada u javnosti, a opet jedan vodi Romu, a drugi reprezentaciju Portugala.
Klose i Lahm? Pa koliko Klose igra? Ima li zagarantovano mjesto u timu? Ili je cak i na ovom SP-u ulazio s klupe, dok je Lahm igrao od pocetka do kraja? Samo pitam, nemoj galamiti.
I, de mi reci koje su to Lahmove liderske sposobnosti?! Nije li Neuer trebao biti kapiten - galami vise od svih u reprezentaciji i mase rukama k'o Begovic + bolji je stoper od Boatenga.

Totti i Ronaldo su postavljeni, bas kao i Shearer, zbog tvojih razloga zasto Dzeko da ne bude kapiten. Samo sam kulturno upitao da l' su oni imali ispada u javnosti, a opet jedan vodi Romu, a drugi reprezentaciju Portugala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Koliko su ozbiljne diskusije na ovom forumu i ko sve piše dovoljno govori činjenica da neki zagovaraju da Bešić i Kolašinac budu kapiteni..
Džeko ima iskustva sa kapitenskim trakama, a neće mu biti prvi put u reprezentaciji.
Džeko ima iskustva sa kapitenskim trakama, a neće mu biti prvi put u reprezentaciji.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Bice zanimljivo da li ce davati izjave za domace medije, sto je duznost kapitena. Prednost sto je Dzeko kapiten je u tome sto ga poznaje najveci broj evropskih sudija, a nedostatak u tome sto je par puta kad je bio kapiten odigrao grozne utakmice, kao da mu je ta traka teret (mislim da je bio u kapiten u Armeniji kad je promasio penal i protiv Portugala kad ga je Pepe provocirao).
U svakom slucaju sretno Edine. Nek ti traka bude nafakali, da budes prvi strijelac kvalifikacija i da budemo prvi u grupi.
U svakom slucaju sretno Edine. Nek ti traka bude nafakali, da budes prvi strijelac kvalifikacija i da budemo prvi u grupi.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Koliko su ozbiljne diskusije na ovom forumu i ko sve piše dovoljno govori činjenica da neki forumaši čitaju, a ne kontaju, ili ne žele skontat' ono što je napisano, nego vade neke sopstvene zaključkemozak je napisao/la:Koliko su ozbiljne diskusije na ovom forumu i ko sve piše dovoljno govori činjenica da neki zagovaraju da Bešić i Kolašinac budu kapiteni..
ko i gdje je ovo napisao, prosvijetli me, molim temozak je napisao/la:neki zagovaraju da Bešić i Kolašinac budu kapiteni

Dal ce poceti sutra ? 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa ko ce im igrati ako nece on, aguero nije u opticaju sutra, negredo povrijedjen, ostane samo dzeko i joveta ako ce igrati s jednim napadačem al ja mislim da ce igrati i dzeko i jovetic samo sto ce stevan biti iza edinamirzatele je napisao/la:Dal ce poceti sutra ?
Zasto aga nije u opticaju,nisam upratio ?QUARTERBACK je napisao/la:pa ko ce im igrati ako nece on, aguero nije u opticaju sutra, negredo povrijedjen, ostane samo dzeko i joveta ako ce igrati s jednim napadačem al ja mislim da ce igrati i dzeko i jovetic samo sto ce stevan biti iza edinamirzatele je napisao/la:Dal ce poceti sutra ?
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
aguero vuce povredu i city nece nista riskirati, tako da bi Dzeko trebao od prve 99%
tamam da sa jednim hat-trickom proslavi dobijanje kapitenske trake
Chinaglia je napisao/la:da, Džeko ima prave karakteristike za jednog kapitena:
- miševi u rupe
- ne podnosi kritiku, čak štaviše, još podiže živac navijačima svojim gestikulacijama na tekmi
- objavljivanje kojekakvih video sadržaja na Faceu od nekakvog debila, što opet pokazuje da njegov ego ne podnosi kritiku
- kasni na pripreme repke (navodno bio ljut zbog pozivanja Hajrovića), može naše božanstvo kako hoće, a Pape kaže da mu je dozvoljeno, da bi igrao kad bi došao tri sata prije tekme
- trebaju l' se ponovo postavljat' ovdje gifovi sa SP? potezi u duhu pravog kapitena, nema šta, a imao je od koga naučit'
Džeko nema i nikad neće imat' liderstvo kakvo će imat' Bešić i Kolašinac, a kakvo sad ima Begović, al' je zato uzdignut' do nebeskih visina, što naravno ova trojica nemaju i sigurno nikad i neće imat'
kad je u pitanju kapitenska traka, Džeko ne može Begoviću pera odbit'a i ankete su pokazale koga navijači žele za kapitena, uprkos tome što je Džeko najpopularniji naš reprezentativac!
neka se malo ugleda na Teletovića, primjer pravog kapitena! nikad nisam vidio da tjera miševe u rupe, da objavljuje kojekakve video sadržaje, sumnjive nastupe u dresu repke, da je bio ljut zbog pozivanja ovog ili onog, itd .. potpuno različiti karakteri, na jednoj strani Begović i Teletović, na drugoj Džeko

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ljudi dozovite se, ne može biti kapiten neko ko ne zna naš jezik kako treba. kad malo bolje razmisliš nije tu bilo nikakve alternative, edin je pored toga naš najbolji i najpoznatiji igrač, i neko čijem izboru za kapitena niko ništa smisleno ne može proturječiti . osim toga uloga kapitena je svakako previše razvikana, na terenu igra 11 igrača 

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 09 avg 2014, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
negdje sam pročitao kako je Pelle navodno rekao da neće igrat' igrači koji su se ekipi priključili u ponedjeljak, pa sad, ne znam tačno kad se Džeko priključio
: TEAM NEWS: Caballero, Clichy, Boyata, Nastasic, Kolarov, Navas, Fernando, Toure (C), Nasri, Jovetic, Dzeko #arsenalvcity #mcfc"

-
- Kontakt:
Dugo nisu svi Balkanci nastupili od pocetkaSheyi je napisao/la:: TEAM NEWS: Caballero, Clichy, Boyata, Nastasic, Kolarov, Navas, Fernando, Toure (C), Nasri, Jovetic, Dzeko #arsenalvcity #mcfc"

Ajde kapitenu zapocni sezonu kako treba
Ocekujem po jedan gol Dzeke i Jovetica I tijednu pobjedu Manchester Citya jednim golom razlike.Sheyi je napisao/la:: TEAM NEWS: Caballero, Clichy, Boyata, Nastasic, Kolarov, Navas, Fernando, Toure (C), Nasri, Jovetic, Dzeko #arsenalvcity #mcfc"
Sretno Dzeksone

Očekujem dva gola Džeke i pobjedu Citya, volim Arsenal ali ne može ispred DžeksonaAjax je napisao/la:Ocekujem po jedan gol Dzeke i Jovetica I tijednu pobjedu Manchester Citya jednim golom razlike.Sheyi je napisao/la:: TEAM NEWS: Caballero, Clichy, Boyata, Nastasic, Kolarov, Navas, Fernando, Toure (C), Nasri, Jovetic, Dzeko #arsenalvcity #mcfc"
Sretno Dzeksone![]()