Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nedim93
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la nedim93 » 09 avg 2014, 12:30

Meni je kapiten uvijek trebao biti lider na terenu, onaj koji će podići momčad psihički kad padnu, neko ko će zagalamit, neko ko će bit vođa na terenu, koji će stat iza svojih igrača, a Džeko mi nije ništa od tog tako da mi je hijerarhija smiješan argument, pogotovo znajući Džekine mankenske manire. Imat ćemo kapitena kojem će kapitenska traka samo ukrašavat ruku :D
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2014, 12:32

nedim93 je napisao/la:Meni je kapiten uvijek trebao biti lider na terenu, onaj koji će podići momčad psihički kad padnu, neko ko će zagalamit, neko ko će bit vođa na terenu, koji će stat iza svojih igrača, a Džeko mi nije ništa od tog tako da mi je hijerarhija smiješan argument, pogotovo znajući Džekine mankenske manire. Imat ćemo kapitena kojem će kapitenska traka samo ukrašavat ruku :D
odluka smješna koliko i ona da Messi bude kapiten Argentine

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 avg 2014, 12:36

Pa Vidic je iskusniji od Rooneya. Usput, dosli su u godinu i po u United. Ne pitas se, recimo, sto je Vidic ispred Giggsa? Ja ti mogu odgovoriti, nije problem. Znas i sam koliko je Rooney zelio (ili barem po pisanjima medija) otici iz Uniteda. Znas i sam kakva s*anja nije trpio SAF, a zelio je nekoga ko je kvalitetan igrac + u koga ima povjerenje. Nasao ga je u Vidicu.

Klose i Lahm? Pa koliko Klose igra? Ima li zagarantovano mjesto u timu? Ili je cak i na ovom SP-u ulazio s klupe, dok je Lahm igrao od pocetka do kraja? Samo pitam, nemoj galamiti.

I, de mi reci koje su to Lahmove liderske sposobnosti?! Nije li Neuer trebao biti kapiten - galami vise od svih u reprezentaciji i mase rukama k'o Begovic + bolji je stoper od Boatenga. :mrgreen:

Totti i Ronaldo su postavljeni, bas kao i Shearer, zbog tvojih razloga zasto Dzeko da ne bude kapiten. Samo sam kulturno upitao da l' su oni imali ispada u javnosti, a opet jedan vodi Romu, a drugi reprezentaciju Portugala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 avg 2014, 12:49

Koliko su ozbiljne diskusije na ovom forumu i ko sve piše dovoljno govori činjenica da neki zagovaraju da Bešić i Kolašinac budu kapiteni..
Džeko ima iskustva sa kapitenskim trakama, a neće mu biti prvi put u reprezentaciji.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 09 avg 2014, 12:52

Bice zanimljivo da li ce davati izjave za domace medije, sto je duznost kapitena. Prednost sto je Dzeko kapiten je u tome sto ga poznaje najveci broj evropskih sudija, a nedostatak u tome sto je par puta kad je bio kapiten odigrao grozne utakmice, kao da mu je ta traka teret (mislim da je bio u kapiten u Armeniji kad je promasio penal i protiv Portugala kad ga je Pepe provocirao).
U svakom slucaju sretno Edine. Nek ti traka bude nafakali, da budes prvi strijelac kvalifikacija i da budemo prvi u grupi.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2014, 13:04

priča da je Vidić iskusniji od Rooneyja (jer je stariji) je blago rečeno smješna :D naravno, ne kažem ni da je Rooney iskusniji, što je uopšte glupo pričat', jer su to dva jednostavno iskusna igrača :D Vidara je s 24 godine stigao u Man Utd, dok je Rooney ako se ne varam sa 20 godina stigao u Man Utd i odmah pokazao zašto je doveden i opravdao epitet velikog, svjetskog talenta :D znači, igrao je u najjačoj ligi na svijetu četiri sezone više od Vidare, dok je Vidara igrao u Zvezdi, Spartaku, drugom Spartaku :D hijerarhijski je Rooney ispred ispred Vidare, kao i Džeko ispred Begovića, godinu više nego što je Rooney ispred Vidare :D Vidara je bio kapiten jer je bio pravi lider i sigurno bolji u tom poslu od Rooneyja :D

Klose dok je u repki treba biti kapiten, to je također pravi lider, Lahm neka bude zamjernik, baš kao u Laziju, Mauri je prvi kapiten, al' on je rezerva, pa logično kapiten bude Ledesma koji je zamjenik :D Klose je bio kapiten, jer je čovjek lider, pravi profesionalac, nije bio kapiten zbog staža, dakle isključivo zbog staža ili isključivo zbog onog što je dao Elfu :D ove stvari oko staža i zasluga samo ga učvršćuju kao kapitena

Totti je jedna instituacija, lider, on jeste **** ovako, voli pljuvat' i udarat' hinjski, nesportski, mada što se mene tiče, neka to radi i Džeko, ne bih tražio da mu se oduzme kapitenska traka zbog toga! mene nerviraju druge stvari kod njega, a naveo sam ih gore (svađa se s navijačima, ne podnosi kritiku, ima sve drugo, al' nema odlike jednog vođe, lidera i tu je kraj priče)

što se tiče Ronalda, on je egocentrik kao i Džeko, ista sorta, samo što Ronaldo uvijek daje sve od sebe kako u klubu, tako i repki, čovjek jednostavno ima taj urođeni pobjednički instinkt, ne podnosi ga gubi i vodi se time .. koliko smo mi pljuvali navijače Cityja, a sad vidim da kad su ga kritikovali, imali su pravo, a kad igra kako treba, onda mu pjevaju, poštenije od toga ne može .. a on zabije gol i prst na usta, ušutkava navijače Man Cityja, pokazuje arogantnost, kao da su navijači Man Cityja krivi što je on igrao loše, nije se trudio, itd

al' et', ako mene pitaš, ni Džeko ni Messi nisu za kapitena, pored živih Begovića i Mascherana, za Ronalda ne znam, niti smrdi niti miriše, možda bih prije izabrao Bruna Alvesa za kapitena

hijerarhijom, zaslugama i kvalitetom igrača bih se vodio tek ako u ekipi nemam pravog lidera, ako imam takvog, onda tu nema šta da se priča :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2014, 13:07

mozak je napisao/la:Koliko su ozbiljne diskusije na ovom forumu i ko sve piše dovoljno govori činjenica da neki zagovaraju da Bešić i Kolašinac budu kapiteni..
Koliko su ozbiljne diskusije na ovom forumu i ko sve piše dovoljno govori činjenica da neki forumaši čitaju, a ne kontaju, ili ne žele skontat' ono što je napisano, nego vade neke sopstvene zaključke
mozak je napisao/la:neki zagovaraju da Bešić i Kolašinac budu kapiteni
ko i gdje je ovo napisao, prosvijetli me, molim te :pray:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 avg 2014, 17:19

Dal ce poceti sutra ? :hmmmmm:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 avg 2014, 17:26

mirzatele je napisao/la:Dal ce poceti sutra ? :hmmmmm:
pa ko ce im igrati ako nece on, aguero nije u opticaju sutra, negredo povrijedjen, ostane samo dzeko i joveta ako ce igrati s jednim napadačem al ja mislim da ce igrati i dzeko i jovetic samo sto ce stevan biti iza edina

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 avg 2014, 17:40

QUARTERBACK je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Dal ce poceti sutra ? :hmmmmm:
pa ko ce im igrati ako nece on, aguero nije u opticaju sutra, negredo povrijedjen, ostane samo dzeko i joveta ako ce igrati s jednim napadačem al ja mislim da ce igrati i dzeko i jovetic samo sto ce stevan biti iza edina
Zasto aga nije u opticaju,nisam upratio ?

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 09 avg 2014, 17:43

aguero vuce povredu i city nece nista riskirati, tako da bi Dzeko trebao od prve 99%

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 avg 2014, 17:46

tamam da sa jednim hat-trickom proslavi dobijanje kapitenske trake

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 avg 2014, 21:49

Chinaglia je napisao/la:da, Džeko ima prave karakteristike za jednog kapitena:

- miševi u rupe
- ne podnosi kritiku, čak štaviše, još podiže živac navijačima svojim gestikulacijama na tekmi
- objavljivanje kojekakvih video sadržaja na Faceu od nekakvog debila, što opet pokazuje da njegov ego ne podnosi kritiku
- kasni na pripreme repke (navodno bio ljut zbog pozivanja Hajrovića), može naše božanstvo kako hoće, a Pape kaže da mu je dozvoljeno, da bi igrao kad bi došao tri sata prije tekme
- trebaju l' se ponovo postavljat' ovdje gifovi sa SP? potezi u duhu pravog kapitena, nema šta, a imao je od koga naučit'

Džeko nema i nikad neće imat' liderstvo kakvo će imat' Bešić i Kolašinac, a kakvo sad ima Begović, al' je zato uzdignut' do nebeskih visina, što naravno ova trojica nemaju i sigurno nikad i neće imat'

kad je u pitanju kapitenska traka, Džeko ne može Begoviću pera odbit' :!: a i ankete su pokazale koga navijači žele za kapitena, uprkos tome što je Džeko najpopularniji naš reprezentativac!

neka se malo ugleda na Teletovića, primjer pravog kapitena! nikad nisam vidio da tjera miševe u rupe, da objavljuje kojekakve video sadržaje, sumnjive nastupe u dresu repke, da je bio ljut zbog pozivanja ovog ili onog, itd .. potpuno različiti karakteri, na jednoj strani Begović i Teletović, na drugoj Džeko
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 09 avg 2014, 21:54

ljudi dozovite se, ne može biti kapiten neko ko ne zna naš jezik kako treba. kad malo bolje razmisliš nije tu bilo nikakve alternative, edin je pored toga naš najbolji i najpoznatiji igrač, i neko čijem izboru za kapitena niko ništa smisleno ne može proturječiti . osim toga uloga kapitena je svakako previše razvikana, na terenu igra 11 igrača :wave:
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 09 avg 2014, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2014, 21:54

negdje sam pročitao kako je Pelle navodno rekao da neće igrat' igrači koji su se ekipi priključili u ponedjeljak, pa sad, ne znam tačno kad se Džeko priključio

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 avg 2014, 14:56

: TEAM NEWS: Caballero, Clichy, Boyata, Nastasic, Kolarov, Navas, Fernando, Toure (C), Nasri, Jovetic, Dzeko #arsenalvcity #mcfc"
:bih:

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 10 avg 2014, 15:05

Sheyi je napisao/la:: TEAM NEWS: Caballero, Clichy, Boyata, Nastasic, Kolarov, Navas, Fernando, Toure (C), Nasri, Jovetic, Dzeko #arsenalvcity #mcfc"
Dugo nisu svi Balkanci nastupili od pocetka :D

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 avg 2014, 15:06

Ajde kapitenu zapocni sezonu kako treba

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 avg 2014, 15:07

Sheyi je napisao/la:: TEAM NEWS: Caballero, Clichy, Boyata, Nastasic, Kolarov, Navas, Fernando, Toure (C), Nasri, Jovetic, Dzeko #arsenalvcity #mcfc"
Ocekujem po jedan gol Dzeke i Jovetica I tijednu pobjedu Manchester Citya jednim golom razlike.
Sretno Dzeksone :bih: :bih:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 avg 2014, 15:38

Ajax je napisao/la:
Ocekujem po jedan gol Dzeke i Jovetica I tijednu pobjedu Manchester Citya jednim golom razlike.
Sretno Dzeksone :bih: :bih:
Očekujem dva gola Džeke i pobjedu Citya, volim Arsenal ali ne može ispred Džeksona :nene: :bih:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAZIN i 27 gostiju.