Onda sam prezadovoljan rezultatom
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Tata Martino ove sezone u Primeri nijednom nije izveo isti sastav u dvije utakmice.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Zasto bas navijaci najboljeg kkluba na planeti moraju biti toliki kreteni, zasto??
Barcelona je generalno gledano najjaca ekipa u zadnjih 5 sezona u evropi, ove sezone to nije, to je Bayern ovi idioti pljuju po instituciji kakva je Barcelona zato sto su prvi u grupi u lp, zato sto veceras imaju sansu da budu prvi u ligi, zato sto je najbolji igrac povrijedjen 2 mjeseca, svaka stinica se zamjera treneru sad mi je jasno zasto svi govore da je dosta Barcinih navijaca razmazena derista, e pa jesu (naravno cast izuzecima kojih ima podosta), nekad me stid kad vidim ko sve navija za najjaci klub na planeti....
Barcelona je generalno gledano najjaca ekipa u zadnjih 5 sezona u evropi, ove sezone to nije, to je Bayern ovi idioti pljuju po instituciji kakva je Barcelona zato sto su prvi u grupi u lp, zato sto veceras imaju sansu da budu prvi u ligi, zato sto je najbolji igrac povrijedjen 2 mjeseca, svaka stinica se zamjera treneru sad mi je jasno zasto svi govore da je dosta Barcinih navijaca razmazena derista, e pa jesu (naravno cast izuzecima kojih ima podosta), nekad me stid kad vidim ko sve navija za najjaci klub na planeti....
xaves je napisao/la:Zasto bas navijaci najboljeg kkluba na planeti moraju biti toliki kreteni, zasto??
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zašto bi to trebalo biti nešto loše?DesimaL je napisao/la:Tata Martino ove sezone u Primeri nijednom nije izveo isti sastav u dvije utakmice.
edit: Golčina D. Suareza iz slobodnjaka, možda i bude nešto od njega.
Don't hate what you don't understand.
Bolje nego Titonja u svakom slučaju. Sjetimo se da je prvi tim jezik do poda razvuk'o u ova doba prošle godine. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- RickBlaine
- Kontakt:
Da se pripremimo :kava:
[youtube][/youtube]
http://www.marca.com/2014/02/09/futbol/ ... 36215.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Citam, Puyol ganja invalidsku...
[youtube][/youtube]
http://www.marca.com/2014/02/09/futbol/ ... 36215.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Citam, Puyol ganja invalidsku...
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ma gotovo je sa Puyolom.Na kraju sezone sigurno se oprasta.
Nema Alvesa
Busquets klupa
.Povreda ili ?
Valdés, Montoya, Piqué, Bartra, Adriano, Xavi, Song, Iniesta, Alexis, Messi i Pedro.
Nema Alvesa
Busquets klupa
Valdés, Montoya, Piqué, Bartra, Adriano, Xavi, Song, Iniesta, Alexis, Messi i Pedro.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Bez dva ponajbolja igrača, biće zayebano. Košarka mi syeba raspoloženje nadam se da će barem ovi konačno odigrat kako treba.
Tata jbo te Xavi.
Neka je Busquets-a ostavio na klupi malo, dobro će mu ovo doći, i on u zadnje vrijeme puno griješi, a nismo navikli na to od njega.
Hajde Iniesta, jel' vakat više da i ti složiš dobru tekmu.
Neka je Busquets-a ostavio na klupi malo, dobro će mu ovo doći, i on u zadnje vrijeme puno griješi, a nismo navikli na to od njega.
Hajde Iniesta, jel' vakat više da i ti složiš dobru tekmu.

veceras ova odbrana je najbolja po meni koju imamo,montoya bolje rijesenje od alvesa ,adriano od albe,bartra bolji a i visociji od mascha
jos da je i cesca ubacio umjesto alexisa ,pedra na desnu ,iniesta na lijevu cesc umjesto inieste i eto top postave
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Možda Song zabije gol
ovo se veceras mora dobiti....remi= poraz
ovo se veceras mora dobiti....remi= poraz
Dugo su izdržali.
izdržali su puno- punih 14 minuta, treba i to poštovati
- RickBlaine
- Kontakt:
Fino vi to...
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Nije.ZutiMrav je napisao/la:Stativa..ufff srece.
Jeli ovaj igro rukom
Re: Odg: FC Barcelona
Messi mrs .... Xavi penzija ( a ne postoji forumas koji ga voli kao ja ) to je taj Montoya ? Ccc hajd sto Alves je katastrofa ali sto Montoya blage nema. Pedro i Soha mogu sjesti sa strane makar ce vise uspjesnih pasova imati Xavi i Iniesta na sredini terena 4937337739 metata od gola. -.- Martino mrs i ti iz kluba .... ojjjj Allahu daj da uzmu Luis Enriquea za trenera.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Opet lik glavom pored u skoku i prekidu dobrog Piquea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.