Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Mogli
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la Mogli » 10 jul 2024, 19:10

alemsa je napisao/la:
10 jul 2024, 18:29
JayCatwright je napisao/la:
10 jul 2024, 18:22
rio_Ferdy88 je napisao/la:
10 jul 2024, 18:21

Ovo nije zdravo, ne smijem da zamislim kako bi bilo da zivimo veci dio godine u ovim temperaturama, tipa australije i bliskog istoka i juga amerike, jos na sve to zvekne uragan :crazy:

I ovo je previse, al to su vec posljedice globalnog zagrijavanja, bit ce svake godine sve vruce i vruce i vise nepogoda i nevremena.
Naravno da nije zdravo, ali boomeri poput armanda vole tjerati tvrdoglavost i glumiti da su najpametniji jer imaju preko 50 godina
Daleko pametniji od omladine (velika vecina, naravno ima onih sto su citav zivot ostali budale), samo sto nemaju snagu ni izgled vise. Vidjet ces kad zadjes preko 33e, sto se tice procesa razmisljanja
Sto bas 33? :rol:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 jul 2024, 19:14

Gdje ce biti zdravo sve naopako
Dobro je planeta citava, sta je palo i sta pada bombi na nju
A i ovo je nista, jer ce nam sve gore biti u buducnosti
Sve vise poplava, klizista..
Pa vidite kod nas u usta se zima pretvorila nit je vise ledeno kao nekad, nit ima snijega kao nekad
Evo i ljeto mozemo hladno promijeniti ime i to godisnje doba zvati sparina
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 jul 2024, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 jul 2024, 19:22

Alem najjači, prvo vidjet ces poslije 25e, pa 30e pa evo 33e, koju starost on premaši tu koristi kao sredstvo nostalgije :mrgreen:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 10 jul 2024, 19:24

BosniaBoston je napisao/la:
10 jul 2024, 19:22
Alem najjači, prvo vidjet ces poslije 25e, pa 30e pa evo 33e, koju starost on premaši tu koristi kao sredstvo nostalgije :mrgreen:
Ma godine uopste nisu mjerilo zrelosti i pameti.

NoDi80
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la NoDi80 » 10 jul 2024, 19:30

Jeste li primjetili da vise nema svitaca ko prije i oni su raselili zbog klime
Prije u seheru predvecer vazda bilo svitaca, sad nema sanse da se mogu sjetiti kad sam ga vidio zadnji put
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 10 jul 2024, 19:35

@Jay, možda ćeš i ti nekome za 10ak godina prigovarati kako si bio uporan na jednom forumu, da te i desetine banova nisu mogle spriječiti da se ponovo vratiš. :D
Svako vrijeme nosi svoje breme.

Ozbiljno kažem, treba se čeličiti i kaliti, od jojkanja i jaukanja nema ništa. Svaka veća bol gasi onu manju, nek ti limit bude visoko postavljen. ;)

Evo i @nodi mudro zbori.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 jul 2024, 19:36

NoDi80 je napisao/la:
10 jul 2024, 19:30
Prije u seheru predvecer vazda bilo svitaca, sad nema sanse da se mogu sjetiti kad sam ga vidio zadnji put
Svitcima treba mrak. Bjeze od ulicnog i kucnog osvjetljenja. Svitaca ima po sumama i livadama neosvjetljenim nocu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 jul 2024, 19:41

samoposmatram je napisao/la:
10 jul 2024, 19:36
NoDi80 je napisao/la:
10 jul 2024, 19:30
Svitcima treba mrak. Bjeze od ulicnog i kucnog osvjetljenja. Svitaca ima po sumama i livadama neosvjetljenim nocu.
Da tacno suma je njihovo staniste, ali evo sjecas li se ti kad si ga zadnji put vidio
Prije si ga svako ljeto mogo vidjeti po tudjim avlijama

Hvala maradona, alem na savjetima, svaki je dobar
Koliko god covjek misli da zna i da je iskusio, uvijek ga nesto novo iznenadi bilo pozitivino ili negativno
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 jul 2024, 19:43, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 jul 2024, 19:42

BosniaBoston je napisao/la:
10 jul 2024, 19:22
Dozivio ti aBd pa mi se javi.

U 33oj sazrijevas malo jace, sa 35 to ucrscavas itd. Ali znas vec kako sta hoda.

Kakve nostalgije kralju, vratio bi se u te godine (20e), samo s ovom pamecu inace nikad. Hvala Bogu pa sam ih prezivio bez da sam ikad u zatvoru zavrsio, pogino ili ubio, ili bilo sta te vrste. To su godine kad coj'k nista ne zna, "glavom kroz zid".

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 10 jul 2024, 19:50

Simpatično mi je kad alem sebe i pamet stavi u istu rečenicu

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 10 jul 2024, 19:51

armando je napisao/la:
10 jul 2024, 19:35

Ozbiljno kažem, treba se čeličiti i kaliti, od jojkanja i jaukanja nema ništa. Svaka veća bol gasi onu manju, nek ti limit bude visoko postavljen. ;)
Ovo ću isto ja vama govoriti u januaru kad bude -15 i kad budete kukali :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 jul 2024, 19:56

Jabroni je napisao/la:
10 jul 2024, 19:50
Simpatično mi je kad alem sebe i pamet stavi u istu rečenicu
Nisam ja to rekao, rekao sam za 50o godisnjake. Sa 25 i 35 sam dvije razlicite osobe, a mogu tek zamisliti sa 50. Kad su u pitanju neke stvari sto ti se same kroz zivot mjenjaju, koje ne mozes ni objasniti dok ih ne prozivis. U drugim rijecima sazrijevas

Sa 25 idemo na Mars idemo na Mars na prvu bez pitanja samo deri. Mogo sam sjediti sa svakim profilima, sad ne idemo na Mars dok ne vidim sta i kako, a ako se nadjem u drustvu da mi neko ne pase ili mu kazem da se makne ili odem za drugi hastal, zaboli me hoce'l se naljutiti ili ne, nema puno rasprave, sa 25 mi je bilo bitno da se ko ne naljuti na mene :rol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jul 2024, 20:18

10 jul 2024, 19:51
armando je napisao/la:

Ovo ću isto ja vama govoriti u januaru kad bude -15 i kad budete kukali :mrgreen:
Zima i jesen su ljepota, zimi se utoplis i ne moze biti hladno, jedino je onaj period smoga i magle u decembru i januaru uzasan, to samo bjezati iz grada na planinu i sve ok, al zato gore ljepota, snijeg i skije na noge i uzivancija :ljepota:

Sad se ne mozes skinuti i rashladiti, tek se vidi znacaj drveca i hlada koje pravi kad su ove vrucine, posebno u vecim gradovima
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 10 jul 2024, 20:19

Meni je period april-maj najbolji. :thumbup:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jul 2024, 20:29

NoDi80 je napisao/la:
10 jul 2024, 19:14
Pa vidite kod nas u usta se zima pretvorila nit je vise ledeno kao nekad, nit ima snijega kao nekad
2024 is set to be the hottest year on record with warnings issued of heat-related deaths across the world.

Last month was the hottest June on record, the EU’s climate change monitoring service has said, continuing a streak of exceptional temperatures.
To je to, ide samo gore i gore, vece i vece vrucine
Every month since June 2023 - 13 months in a row - has ranked as the planet’s hottest since records began, compared with the corresponding month in previous years, the European Union’s Copernicus Climate Change Service (C3S) said in a monthly bulletin.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 jul 2024, 20:31

NoDi80 je napisao/la:
10 jul 2024, 19:14
100% sve istina :thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 10 jul 2024, 20:32

10 jul 2024, 20:18
armando je napisao/la:

Zima i jesen su ljepota, zimi se utoplis i ne moze biti hladno, jedino je onaj period smoga i magle u decembru i januaru uzasan, to samo bjezati iz grada na planinu i sve ok, al zato gore ljepota, snijeg i skije na noge i uzivancija :ljepota:

Sad se ne mozes skinuti i rashladiti, tek se vidi znacaj drveca i hlada koje pravi kad su ove vrucine, posebno u vecim gradovima
Rio care, od djevojaka vidiš samo blejzer ili mantil :lol:
U ovom periodu bez da odeš na plažu, raj za oči. Pa i ti se malo zategneš, lijepo obučeš, sve pet. Cirkulacija ubrzana, hormoni i želje ključaju. Okej, imaš ženu i djecu, ali valjda se i bez njih nekad prošeta.
Što se tiče zime, pa nje više i nema. Svakako je još bolje podnosim.
Stop kuknjavi i uživajte u svakom godišnjem dobu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 10 jul 2024, 20:34

armando je napisao/la:

Ma nije ni zima što je bila, nema snijega uopće, ne znam jel bilo par dana ove i prošle godine sa -10 i nižom temperaturom, plus smog što kažeš, ali mi je dosta podnošljivije od ovih 36+ po 10 dana u nizu.

Ove godine sam između ostalog, sa jednim forumašem išao u Lisabon u januaru, malo je reći da je ljepota, sunčane naočale i zimska kapa :ljepota:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jul 2024, 20:35

armando je napisao/la:
10 jul 2024, 20:32

Rio care, od djevojaka vidiš samo blejzer ili mantil :lol:
U ovom periodu bez da odeš na plažu, raj za oči. Pa i ti se malo zategneš, lijepo obučeš, sve pet. Cirkulacija ubrzana, hormoni i želje ključaju. Okej, imaš ženu i djecu, ali valjda se i bez njih nekad prošeta.
Što se tiče zime, pa nje više i nema. Svakako je još bolje podnosim.
Stop kuknjavi i uživajte u svakom godišnjem dobu.
Kad izadjem u 4 iz kancelarije na ulicu ko da sam u rernu usao, neki dan odvrnuo klimu u kanc na 18 a napolju 36, kad se nisam slOgirao, automatski dobio temperaturu :rol:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jul 2024, 20:38

10 jul 2024, 20:34

Ma nije ni zima što je bila, nema snijega uopće, ne znam jel bilo par dana ove i prošle godine sa -10 i nižom temperaturom, plus smog što kažeš, ali mi je dosta podnošljivije od ovih 36+ po 10 dana u nizu.

Ove godine sam između ostalog, sa jednim forumašem išao u Lisabon u januaru, malo je reći da je ljepota, sunčane naočale i zimska kapa :ljepota:
Zavidim svakako, Porto i Lisabon su mi na listi u top 3, mogu misliti ljepote, jos ako ste stigli i u Sintru i Cascais :ljepota:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.