FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capt_Billy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capt_Billy » 06 apr 2011, 19:59

Nego, nitko ne odgovara, Hoce li biti doceka??? :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 apr 2011, 19:59

Za ove bolesnike koji pričaju za brojke Manijaka reći ću samo jednu stvar:

Bolje 20 lavova nego 300 pacova...Toliko!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 06 apr 2011, 20:02

mma_hz je napisao/la:uote="izzo"]Koji igrac Želje je vratio onu flašu divljacima na tribinu :?: :?: ko god da je ,svaka mu cast :!:
Elvir Colic[/quote]
Svaka ti cast Elvire Colicu za onaj potez :!: ...od mene ima piće sigurno, prvom prilikom.[/quote]
izzo da ti nisi sa pofalica hehehe ima kod nas jedan izzo .stariji momak al veliki manijak i gospodin

uvijek tu za raju castiti il bilo sta hehehe[/quote]
Visok i crn ? :mrgreen:

Deriguz
Kontakt:

Post Postao/la Deriguz » 06 apr 2011, 20:02

Ma pusti ba to su internet miševi, znaš... njih dolazi po 1000 na svako gostovanje :? al preko livescore-a

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 06 apr 2011, 20:04

Iskrene čestitke! Izgleda da ćemo ove godine zamijeniti uloge vama kup a nama liga (ovo pišem u najboljoj namjeri niti ste vi sve završili u kupu niti mi u ligi- zato molim da se nepalite odmah kao hepo kocka). Prolaz u finale čist kao suza kao i penal. Širokobriježani bili dobri ali i pokazali da su ruralna sredina što se mentalnog sklopa tiče. Sudija kao što neko napisa nije smjeo svirati penal usrao se pa prebacio na pomoćnika. Sramota, doduše treba i stisnuti muda pa u po Širokog im zacementirati sudbinu i oduzeti im eventualnu evropu i sve to u 90. Mrlja je jedino mali broj gledalaca ali to na kraju je možda i bolje jer da ih je bilo više pitanje da li bi iko izašao živ iz Širokog. Željezničarove navijače ne bih komentarisao jer i nemam šta, tuga i jad. Mada je primjetan napredak u odnosu na trebinje. Onaj lik od 150 kg vam je najjači, napravio sebi lik hlad i kulira i topi se na suncu. Širokobriježani odlično navijali sem naravno onog ne sportskog ponašanja ali navijanje dobro, čak šta više za takvu sredinu odlično. Neko kaže da je rođendan danas vašem gradu-pa čestitam i eto možda nešo i olimpic napravi pa bi bio pravi poklon. Danas ste zaslužili prolaz jer da je široki prošao trebalo bi ugasiti i ligu i kup u ovoj zemlji. Sudiju pod hitno suspendovati doživotno, oštetio je i vas i njih! Pozdrav iz Banja Luke!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 apr 2011, 20:08

izzo je napisao/la:
floyd je napisao/la:
izzo je napisao/la:Koji igrac Želje je vratio onu flašu divljacima na tribinu :?: :?: ko god da je ,svaka mu cast :!:
Čolić. Hebo im je i familiju. :D
Ma yebo i gol i prolaz u finale i sve, ono je za mene potez utakmice :!: ...mene je sa onim potezom "kupio" zauvijek, ne mora nikad više dati gola, ništa....da pokaže muda primitivnoj fašistickoj rulji, da ima neko ko ih ne yebe ni 2%, ko se ne boji primitivaca.

@mma_hz... nisam ja sa pofalica,niti stariji, pomješao si me sa nekim...ali nema veze ;) raju uvijek castim, a Colica moram prvom prilikom.
Ma uvijek smo se ja i ti slagali :lol: ,isto sam pomislio kao i ti kad je ono uradio i svak mu čast ,a onog majmuna što je trčo za sudijom bi jednom odalamio majku mu što me iznerviro ;)
Ja bi mu pružio ruku i reko svaka čast za onaj potez ,
ma moglo se vala i popeti na tribine pa pošamarat **** ,sve neka djeca nema niko 15 godina
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 06 apr 2011, 20:13

LEŠINAR je napisao/la:Iskrene čestitke! Izgleda da ćemo ove godine zamijeniti uloge vama kup a nama liga (ovo pišem u najboljoj namjeri niti ste vi sve završili u kupu niti mi u ligi- zato molim da se nepalite odmah kao hepo kocka). Prolaz u finale čist kao suza kao i penal. Širokobriježani bili dobri ali i pokazali da su ruralna sredina što se mentalnog sklopa tiče. Sudija kao što neko napisa nije smjeo svirati penal usrao se pa prebacio na pomoćnika. Sramota, doduše treba i stisnuti muda pa u po Širokog im zacementirati sudbinu i oduzeti im eventualnu evropu i sve to u 90. Mrlja je jedino mali broj gledalaca ali to na kraju je možda i bolje jer da ih je bilo više pitanje da li bi iko izašao živ iz Širokog. Željezničarove navijače ne bih komentarisao jer i nemam šta, tuga i jad. Mada je primjetan napredak u odnosu na trebinje. Onaj lik od 150 kg vam je najjači, napravio sebi lik hlad i kulira i topi se na suncu. Širokobriježani odlično navijali sem naravno onog ne sportskog ponašanja ali navijanje dobro, čak šta više za takvu sredinu odlično. Neko kaže da je rođendan danas vašem gradu-pa čestitam i eto možda nešo i olimpic napravi pa bi bio pravi poklon. Danas ste zaslužili prolaz jer da je široki prošao trebalo bi ugasiti i ligu i kup u ovoj zemlji. Sudiju pod hitno suspendovati doživotno, oštetio je i vas i njih! Pozdrav iz Banja Luke!
slika

Hvala bogu ima i normalnih...
Zadnja izmjena: mirza_9, dana/u 06 apr 2011, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 06 apr 2011, 20:14

Ma uvijek smo se ja i ti slagali :lol: ,isto sam pomislio kao i ti kad je ono uradio i svak mu čast ,a onog majmuna što je trčo za sudijom bi jednom odalamio majku mu što me iznerviro ;)
Ja bi mu pružio ruku i reko svaka čast za onaj potez ,
ma moglo se vala i popeti na tribine pa pošamarat **** ,sve neka djeca nema niko 15 godina[/quote]

potpis, jes i meni povukao živac, ali srešćemo se mi nekad :mrgreen:

a Lazo bih ih sam pošutao na tribini koliko ih je bilo ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 06 apr 2011, 20:18

AMAR OSIM :

"Bila je ovo loša nogometna predstava i ne znam kako je moguće da dvije dobre ekipe, u polufinalu Kupa, odigraju ovako loše utakmicu. Široki je uspio zabiti iz svoje prve prilike, a mi iz druge. Očekujem da prvenstvena utakmica u nedelju bude bolja, teren će biti bolji, a igrači svježiji. Mi u toj utakmici moramo napasti, jer trebamo pobjedu", rekao je nakon susreta trener Željezničara Amar Osim.
TM87

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 06 apr 2011, 20:21

Jos da hoce Olimpic proci, da barem jos jednom prozovemo prascica :mrgreen:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 apr 2011, 20:21

Zato je željo veliki klub za široki ,prošle godine željo - borac 2-2 u finalu kupa čitav stadion aplauzom ispratio borac.Može široki kupiti hiljadu igrača ali manire velikog kluba ne može.Selo ostaje selo.

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 06 apr 2011, 20:21

mirza_9 je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:Iskrene čestitke! Izgleda da ćemo ove godine zamijeniti uloge vama kup a nama liga (ovo pišem u najboljoj namjeri niti ste vi sve završili u kupu niti mi u ligi- zato molim da se nepalite odmah kao hepo kocka). Prolaz u finale čist kao suza kao i penal. Širokobriježani bili dobri ali i pokazali da su ruralna sredina što se mentalnog sklopa tiče. Sudija kao što neko napisa nije smjeo svirati penal usrao se pa prebacio na pomoćnika. Sramota, doduše treba i stisnuti muda pa u po Širokog im zacementirati sudbinu i oduzeti im eventualnu evropu i sve to u 90. Mrlja je jedino mali broj gledalaca ali to na kraju je možda i bolje jer da ih je bilo više pitanje da li bi iko izašao živ iz Širokog. Željezničarove navijače ne bih komentarisao jer i nemam šta, tuga i jad. Mada je primjetan napredak u odnosu na trebinje. Onaj lik od 150 kg vam je najjači, napravio sebi lik hlad i kulira i topi se na suncu. Širokobriježani odlično navijali sem naravno onog ne sportskog ponašanja ali navijanje dobro, čak šta više za takvu sredinu odlično. Neko kaže da je rođendan danas vašem gradu-pa čestitam i eto možda nešo i olimpic napravi pa bi bio pravi poklon. Danas ste zaslužili prolaz jer da je široki prošao trebalo bi ugasiti i ligu i kup u ovoj zemlji. Sudiju pod hitno suspendovati doživotno, oštetio je i vas i njih! Pozdrav iz Banja Luke!
slika

Hvala bogu ima i normalnih...
Druže kaže se realnih. Nikad meni tj. nama nije bio problem čestitati ako je zasluženo kao danas. Što ne bih mogao reći za vaše pristalice ali dobro neću vam smetati u slavlju.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 06 apr 2011, 20:25

Ma joj ba u šta ste vi gledali?
Pa zar niste skontali da su sudije i igrači gađali navijače na tribini..?
Ćoravog naroda...aman zaman.

Što se tiće utakmice, bila je dosadna, ali Željo je znao šta hoće... Obrana je kod gola Širokog reagovala ko mrtav konj, onakve greške se rijetko vide...i previše su dizali ruke za offside, kad vide da sudija i jedan i drugi dosudiše najmanje 5 nepostojećih ofsajda i Širokom i Želji. (sreća pa je onaj desni ipak vidio čist penal)
Zbog toga što su se oslanjali na pomoć offside-a, su i primili gol.

Popović loše prima loptu, ali se zato gradi ko traktor, ipak ja bi više volio da je igrao neko ko zna brzo smirit loptu i nastaviti akciju.

Narod u Širokom Brijegu, po ko zna koji put pokazao da je to mjesto u stvari jedna selendra koja teži da bude grad, a ipak zna se: Može se seljak istjerati sa sela, ali selo iz seljaka nikad!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 06 apr 2011, 20:26

nidi je napisao/la:Zato je željo veliki klub za široki ,prošle godine željo - borac 2-2 u finalu kupa čitav stadion aplauzom ispratio borac.Može široki kupiti hiljadu igrača ali manire velikog kluba ne može.Selo ostaje selo.
Istina, ali jedno je Željo i njegovi navijaci koji su se pokazali velikim i u porazu a drugo je široki.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 06 apr 2011, 20:26

Rinaka obicna od utakmice.Mislio sam da se ona utakmica s Grbavice ne moze ponoviti,ali uvjerio sam se u suprotno.Zeljo i Siroki ne mogu 3 dodira odigrat na protivnickoj strani :(

Danas u Zelji najbolji Zeba i Lazo.Za gol su krivi Mesic i Sehic mada se i Stana moze probit sa svih strana i Zakaric ga je izbacio jer se lose postavio.Ovo je bila nevidjena sreca i mozemo biti prezadovoljni :mrgreen:

KUP JE NAS!
AMAR OSIM!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 06 apr 2011, 20:34

ima li kakav klip sa utakmice??
treba nam jos igraca iz BiH

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 06 apr 2011, 20:35

Eto ga...Sa Čelikom u finalu !
TM87

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 apr 2011, 20:36

Raja, finale protiv Čelika :D

Nego ima li neko info hoće li biti dočeka ili ne? 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 apr 2011, 20:37

nidi je napisao/la:Zato je željo veliki klub za široki ,prošle godine željo - borac 2-2 u finalu kupa čitav stadion aplauzom ispratio borac.Može široki kupiti hiljadu igrača ali manire velikog kluba ne može.Selo ostaje selo.
bravo svaka cast za post ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 apr 2011, 20:39

U nedjelju treba fudbalski poniziti klub i navijače Širokog. Čestitke na finalu. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 21 gost.