Jedan pozdrav iz Zg, od novog kolača, ali starog navijača.
Ovako se radi
Jbg, igrao je Alagić koji nije svega skupio 90 minuta u Premijer ligi.Momak još nema iskustva i normalno da će napraviti grešku.Danas smo vidjeli da je strani fudbal puno brži i protočniji, puno više je efektivne igre.Naša liga je u kurcu, teško se nosimo sa ekipama iz Ruske 2 lige jbg.
Pogriješi i Ramos a ne Alagić.mujoisuljo je napisao/la: ↑11 feb 2021, 19:11Jbg, igrao je Alagić koji nije svega skupio 90 minuta u Premijer ligi.Momak još nema iskustva i normalno da će napraviti grešku.Danas smo vidjeli da je strani fudbal puno brži i protočniji, puno više je efektivne igre.Naša liga je u kurcu, teško se nosimo sa ekipama iz Ruske 2 lige jbg.
Sudija mi je prvi upao u oci. Lik hladno seta na centru igrališta i sudi
Ne govorim samo za ovu utakmicu, vec jedan određeni period mi imamo ova dva problema.mujoisuljo je napisao/la: ↑11 feb 2021, 19:11Jbg, igrao je Alagić koji nije svega skupio 90 minuta u Premijer ligi.Momak još nema iskustva i normalno da će napraviti grešku.Danas smo vidjeli da je strani fudbal puno brži i protočniji, puno više je efektivne igre.Naša liga je u kurcu, teško se nosimo sa ekipama iz Ruske 2 lige jbg.
Jedan od najtemperamentnijih igraca koje sam u zivotu vidio. Al razumim ga, takvi igraci uvijek daju svoj maksimum i nepravda ga izbaci lahko iz takta. Po ovome me podsjeca na mene samog. Podrska za Dinu u svakom slucaju, da imamo 15 igraca sa onakvim karakterom i borbenoscu ne bi nas niko mogao dobiti u ovoj ligi.Mostarac1974 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 12:24Dino je strašan igrač.Ima iskustvo što je jako bitno ali mora smanjit svoj temperament kod koškanja sa protivničkim igračima.Znam da je to nekad teško istrpit ali mi smo ekipa koja lako dobija crvene kartone a pogotovo žute.OK za prekid neke kontre dobit žuti ali prgovori i neke svađe sa protivnicima to nas košta.
RAJA SRETAN DAN OSLOBOĐENJA MOSTARANeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑13 feb 2020, 22:45NIKADA ODSTUPITI OD NASEG IDEALA I ONOGA STO PREDSTAVLJAMO 100 GODINA. NEKA LIJEVA SAKA VJECNO BUDE U ZRAKU I NEKA JE SLAVA SVIM HEROJIMA I ONIMA KOJI SU POGINULI ZA SLOBODU
RAJA SRETAN DAN OSLOBOĐENJA MOSTARA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.