RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Kad vidim ove vide iz antalije kako mojci treniraju, atmosferu u kojoj bi mbigi klubovi zavidili, ovaj dejan ako ne da 10 golova do kraja ja cu loptu pojest, ovaj mali zubanovic me izneadjuje sutiranjem igrom glavom i ledjima valjda ce bit nesto od njega.Dajte nam vise na stadion pa da ovima momcima pomognemo da projure kroz ligu i abd europu
Tereni su im za treniranje fenomenalni iz ovih videa, bas se dobro moze forma izbrusit na njima pred pocetak prvenstva.
Jos i pofino jaki protivnici na pripremama i ako se tu pokaze dobro pariranje, imamo se cemu nadati....samo jos da je tog beka sredit i prst u uho.
Jos i pofino jaki protivnici na pripremama i ako se tu pokaze dobro pariranje, imamo se cemu nadati....samo jos da je tog beka sredit i prst u uho.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Neznam ko je u prijašnjim komentarima spomenuo malog ZUBANOVIĆA da je mali loš.Ali iz ovih videa što sam vidio,uopšte nije los.Nekažem da je ovo relevantno ali je i neki demant.Igra dobro glavom i zna primat loptu,građenje.Nije loš.Mislim da će iskoristiti šansu i ukazano povjerenje tako da demantuje skeptike u njegov talenat.Vidi se da su uslovi fenomenalni i nadam se da ćemo se uigrati i dobro spremiti do početka prvenstva.Nesumnjam ni u upravu da rade na pronalaženu tog još potrebnog zadnjeg igrača da bi bili kompletirani.

I ja sam to upratio, bit će nesto od njega ako bude radio.Mostarac1974 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 07:16Neznam ko je u prijašnjim komentarima spomenuo malog ZUBANOVIĆA da je mali loš.Ali iz ovih videa što sam vidio,uopšte nije los.Nekažem da je ovo relevantno ali je i neki demant.Igra dobro glavom i zna primat loptu,građenje.Nije loš.Mislim da će iskoristiti šansu i ukazano povjerenje tako da demantuje skeptike u njegov talenat.Vidi se da su uslovi fenomenalni i nadam se da ćemo se uigrati i dobro spremiti do početka prvenstva.Nesumnjam ni u upravu da rade na pronalaženu tog još potrebnog zadnjeg igrača da bi bili kompletirani.![]()
![]()
Očekujem da potpisu stopera u ova dva dana.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
To bi bilo extra.Gotovo.mozak je napisao/la: ↑10 feb 2021, 13:27I ja sam to upratio, bit će nesto od njega ako bude radio.Mostarac1974 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 07:16Neznam ko je u prijašnjim komentarima spomenuo malog ZUBANOVIĆA da je mali loš.Ali iz ovih videa što sam vidio,uopšte nije los.Nekažem da je ovo relevantno ali je i neki demant.Igra dobro glavom i zna primat loptu,građenje.Nije loš.Mislim da će iskoristiti šansu i ukazano povjerenje tako da demantuje skeptike u njegov talenat.Vidi se da su uslovi fenomenalni i nadam se da ćemo se uigrati i dobro spremiti do početka prvenstva.Nesumnjam ni u upravu da rade na pronalaženu tog još potrebnog zadnjeg igrača da bi bili kompletirani.![]()
![]()
Očekujem da potpisu stopera u ova dva dana.

-
- Kontakt:
Sta je sa ovim povredama vazda kazu male povrede pa se zakomplikuje pa ih ne bude po 6 mjeseci jer se ispostsvi da je teza povrijeda
-
- Kontakt:
Vjerovatno su hematomi, ne znam odakle ti to da su teze povrede kad nasi stvarno sve fino saopste. Od Dine, Seida, Zeljkovica, pa do sitnih Kokija, Andjusic ima upalu grla, ove sitne su vjerovatno hematomi 2-3 dana, Prses ima problem sa lozom dok smo bili ovde..Mostarac45 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:36Sta je sa ovim povredama vazda kazu male povrede pa se zakomplikuje pa ih ne bude po 6 mjeseci jer se ispostsvi da je teza povrijeda
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Ne kazem da su sada teze povrede, nego da se ne ponovi ko prije ko sto je za behrama bilo sve ko mala pzljeda tamo 6 mjeseci pauzirofudbalfudbal je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:39Vjerovatno su hematomi, ne znam odakle ti to da su teze povrede kad nasi stvarno sve fino saopste. Od Dine, Seida, Zeljkovica, pa do sitnih Kokija, Andjusic ima upalu grla, ove sitne su vjerovatno hematomi 2-3 dana, Prses ima problem sa lozom dok smo bili ovde..Mostarac45 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:36Sta je sa ovim povredama vazda kazu male povrede pa se zakomplikuje pa ih ne bude po 6 mjeseci jer se ispostsvi da je teza povrijeda
Do kad velez ostaje u antaliji?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Mostarac45 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:48Ne kazem da su sada teze povrede, nego da se ne ponovi ko prije ko sto je za behrama bilo sve ko mala pzljeda tamo 6 mjeseci pauzirofudbalfudbal je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:39Vjerovatno su hematomi, ne znam odakle ti to da su teze povrede kad nasi stvarno sve fino saopste. Od Dine, Seida, Zeljkovica, pa do sitnih Kokija, Andjusic ima upalu grla, ove sitne su vjerovatno hematomi 2-3 dana, Prses ima problem sa lozom dok smo bili ovde..Mostarac45 je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:36Sta je sa ovim povredama vazda kazu male povrede pa se zakomplikuje pa ih ne bude po 6 mjeseci jer se ispostsvi da je teza povrijeda
Sve lakse povrede, ne prizivaj

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
evo poceo vec prenos na ovom linku
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.