Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la QUARTERBACK » 12 dec 2013, 18:46

U subotu okupljanje navijača i zajedničko gledanje utakmice kontra Cityija pa bujrum ko voli nek izvoli. Tekma je u 13:45h..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 dec 2013, 18:47

A sta nije prevega kad gurne Ramseya samog na protivnickog golmana?

Uostalom Henry je rekao, a sigurno je da se on razumije bolje u igru zvanu fudbal od mene i tebe.
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 12 dec 2013, 18:53

QUARTERBACK je napisao/la:U subotu okupljanje navijača i zajedničko gledanje utakmice kontra Cityija pa bujrum ko voli nek izvoli. Tekma je u 13:45h..
To u Sarajevu negdje? :mrgreen: Đe bude to dolazim sutra na Dubiozu al ću prespavat i ostat negdje do 4 pa nazad :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Arsenal

Post Postao/la Cautinho » 12 dec 2013, 19:11

QUARTERBACK je napisao/la:U subotu okupljanje navijača i zajedničko gledanje utakmice kontra Cityija pa bujrum ko voli nek izvoli. Tekma je u 13:45h..
Neće biti problem ako ja navijam za City?
Svakako sam i naučio sam da podržavam.
Valjda me Topnici ne izdegeniče :lol:
Keep walking.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 12 dec 2013, 19:18

Jasno je rečeno da je za navijače Arsenala, naftaši koliko ja znam ne bi bili dobrodošli tu

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 12 dec 2013, 19:21

jednom neko davno reče da ovom forumu da će najveća žrtva Ozilovog dolaska bit Jack Wilshere....čini se da je to bila TOP procjena....Arteta je preuzeo ono što bi treb'o biti Jack i sad Wilshere dobija šansu ali kao krilo ili kad "grande" Mikel Arteta dobije crveni...jedini spas će nam bit neka povreda Artete...zadnja loža ili tako nešto na par mjeseci...tek tada bi Wenger skont'o šta nama Arteta radi i kolko nam uspori sve ono što Ozil ubrza
A.F.C. Bournemouth!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 12 dec 2013, 19:28

rambo16 je napisao/la:jednom neko davno reče da ovom forumu da će najveća žrtva Ozilovog dolaska bit Jack Wilshere....čini se da je to bila TOP procjena....Arteta je preuzeo ono što bi treb'o biti Jack i sad Wilshere dobija šansu ali kao krilo ili kad "grande" Mikel Arteta dobije crveni...jedini spas će nam bit neka povreda Artete...zadnja loža ili tako nešto na par mjeseci...tek tada bi Wenger skont'o šta nama Arteta radi i kolko nam uspori sve ono što Ozil ubrza
Gledaj malo sa drugog pravca. Zadnjih par mjeseci kako nismo imali zivih krila (sem Gnabrya kojeg Wengisa ne forsira) Jack je morao tu da igra i bio je jako jako dobar. Sto se tice grande Mikela u pocetku je bio uglavnom klupa a postao je standardniji kada su Flaminia pocele da muce povrede. Juce je Ramseya i Jecka odmarao za City pa je zato igrao. Kada su svi zdravi i spremni igrace se ovako:
Flamini (kao razbijec) --- Ramsey (box to box)
Walcott (krilo)------Ozil (play)----- Cazorla (krilo) Jack ce da bistvuje od krila pa do Ramseya... Arteta ce i biti samo klupa i zadnjih desetak minuta kada se cuva rezultat...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 12 dec 2013, 19:38

Gunner4 je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:jednom neko davno reče da ovom forumu da će najveća žrtva Ozilovog dolaska bit Jack Wilshere....čini se da je to bila TOP procjena....Arteta je preuzeo ono što bi treb'o biti Jack i sad Wilshere dobija šansu ali kao krilo ili kad "grande" Mikel Arteta dobije crveni...jedini spas će nam bit neka povreda Artete...zadnja loža ili tako nešto na par mjeseci...tek tada bi Wenger skont'o šta nama Arteta radi i kolko nam uspori sve ono što Ozil ubrza
Gledaj malo sa drugog pravca. Zadnjih par mjeseci kako nismo imali zivih krila (sem Gnabrya kojeg Wengisa ne forsira) Jack je morao tu da igra i bio je jako jako dobar. Sto se tice grande Mikela u pocetku je bio uglavnom klupa a postao je standardniji kada su Flaminia pocele da muce povrede. Juce je Ramseya i Jecka odmarao za City pa je zato igrao. Kada su svi zdravi i spremni igrace se ovako:
Flamini (kao razbijec) --- Ramsey (box to box)
Walcott (krilo)------Ozil (play)----- Cazorla (krilo) Jack ce da bistvuje od krila pa do Ramseya... Arteta ce i biti samo klupa i zadnjih desetak minuta kada se cuva rezultat...
ja mislim da neće tako bit....svi znamo šta Wenger misli o Arteti i kolko ustvari cijeni ono što KAO Arteta radi....nadam se da griješim,al' mislim da će Wilshere bit zamjena Arteti a ne Arteta Wilsheru...i to još kao "vice captain"....šta radi na terenu kad je kapiten osim što dobija crvene kartone....
A.F.C. Bournemouth!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 12 dec 2013, 20:01

frankqqqqq je napisao/la:
To u Sarajevu negdje? :mrgreen: Đe bude to dolazim sutra na Dubiozu al ću prespavat i ostat negdje do 4 pa nazad :mrgreen:
Ja ba et mogao si usput odgledati tekmu s rajom.. :D
Cautinho je napisao/la:
Neće biti problem ako ja navijam za City?
Svakako sam i naučio sam da podržavam.
Valjda me Topnici ne izdegeniče :lol:
Mogao bi dobiti degenek, ne dolazi.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 dec 2013, 23:33

van gall je napisao/la:Zajebo se Arsenal mnogo s drugim mjesto,svi jaci su zavrsili prvi znaci ide odma teska utakmica i pitanje prolaska

Da su ostali prvi,dobili bi slabijeg protivnika koji se lakse mogao proci,posto ce u ovom krugu bit bar 2 super teske utakmice tj 4 jaka tima bi se mogla sastat znaci u cetvrtfinalu odma 2 jaka tima manje za Arsenal,tako da uz malo srece moglo se i u polufinale ;)
Ja na to gledam drugacije, zajebali su se ovi sto su uzeli prva mjesta pa ce za protivnika imat Arsenal :D

Dosta stvari ce zavisit od onih malih loptica u bubnjevima. Ko god dobije Arsenal, nece mu bit nimalo lahko. Ako bi Arsenal uspio proc prvu prepreku a da to ne budu PSG il Atletiko, velika je mogucnost da bi upravo te dvije ekipe mogo dobit u cetvrtfinalu, sto bi onako realno gledano bio itekako povoljan rasplet dogadjaja. Naravno racunam na prolaz dvaju navedenih ekipa jer ce imat te neke relativno lakse protivnike.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 dec 2013, 13:14

AW:“Yesterday the players came in, everybody felt alright,” -“We have doubts about Sagna. He has a test today.”
Podolski is"short of fitness".
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 dec 2013, 13:26

Koliko god ne gotivio Sagnu u zadnje dvije sezone treba se moliti da on bude spreman jer kakav da je klasama je ispred Jenkinsona koji ne smije igrati protiv Citya.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 dec 2013, 13:32

bolje bi Vermalen odigro na beku od Jenkinsona....iako je on lijevi bek,al ubijeđen sam da bi duplo bolji bio...uostalom gori ne mo'š bit xd
A.F.C. Bournemouth!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 13 dec 2013, 14:39

bez Flaminija ne smijemo uci u utakmicu sutra, a poznavajuci Wengera stavit ce razbojnika Artetu od prve minute i onda smo osudjeni na propast. Gibbs je katastrofa i Monreal bi trebao igrati.. Jenkinson je defanzivno solidan ali u napadu je totalno limitiran i mislim da ce on igrati sutra, neka cuva Bacarya za Chelsea.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 dec 2013, 16:21

Opet kenjate po Jenknsonu a ja se sutra vise plasim Koscelneya.

Covjek ima neku ludu naviku da uglavom napravi neki krupan kiks upravo protiv Citya! Autogol u prvoj utakmici prosle sezone na ovom stadionu pa onaj crveni pocetkom meca na Emiratesu u zadnjoj utakmici...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 dec 2013, 16:29

Fakat mnogi seru po Jenkiju, ali ovaj strucnjak Rambo je presmijesan. PA taj Vermaelen ne lici na igraca kad igra LIJEVOG beka, kamo li da ga stavis na desnog.
Celik!3,2,2.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 dec 2013, 16:34

AllGunsBlazing je napisao/la:Fakat mnogi seru po Jenkiju, ali ovaj strucnjak Rambo je presmijesan. PA taj Vermaelen ne lici na igraca kad igra LIJEVOG beka, kamo li da ga stavis na desnog.
pa Jenkinson ne liči uopšte ne igrača.....jesi to primjetio? bilo koji igrač iz naše odbrane bi odigro bolje od Jenkinsona na beku jer gore ne možeš odigrat...al evo opet se izvinjavam što pljujem Carla Jenkinsona....jer je to izgleda zabranjeno na ovom forumu iako je svima jasno da Jenkinson jedino što zna je napucat protivnika... PARDON STRUČNJAKU!
A.F.C. Bournemouth!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 dec 2013, 16:37

Nisam strucnjak, zato se i ne pravim pametan. Jenkinson svima solidan(malo recimo pogledas njegovu prosjecnu ocjenu za utakmice u EPL ligi), samo se vi ovdje pravite pametni. Covjek je SOLIDAN bek, dovoljan da uleti kad treba, a jos uz sve to igra za U-21 Repku, sto mnogi ZABORAVLJAJU!

Fakat ne znam o cemu vi pricate, jel imao kakvih defanzivnih gresaka? Nije. Pristojno odradio svoj posao, sto i pokazuje ta prosjecna ocjena, dakle 7.04 kad pocinje utakmice, a 5.80 kad ulazi s klupe.
Celik!3,2,2.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 13 dec 2013, 16:41

ma da i ima pojma,a nema :lol: ,problem je tome što bekovima ne pomažu vraćanjem ovi koji glume krila,a onda se događa da ostane bek sam s dva igrača jer ovaj s krila nije ispratio svojeg igrača,pa ispadaju još gori nego što jesu

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 dec 2013, 16:48

hahaha'....svi znamo ko je sve igrao za tu U21 repku...i ko sve može igrati... al' google je čudo....svi odjednom nađu neke ocjene ..neki prosjek.....neke statistike....al vrijeme će pokazat šta i kolko zna odnosno ne zna Carl Jenkinson....
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.