FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Obzirom na Pidrine igre i nije toliko osakacena. Brz oporavak Pidroni.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- hordasDoboj
- Kontakt:

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sretno nam danas.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Đani
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sretno i do pobjede šampioni!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Zabija ga Cmiljanic veceras!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Guzva je u gornjem dijelu tabele. Imamo priliku da im se odvojimo i pustimo ih da se medjusobno kolju za evropu. U nekim kombinacijama nije ni bod tako los.
Sretno nasi!
Sretno nasi!
Salcin je rovit ne znam da li je fit za cijeli mec.
Valjda nam lijeva strana neće biti Hodžić i Hebibović. Propuh u najavi. Stavi Milanovića na lijevo krilo.
Ko god bude igrao umjesto Pidre, obavezno na tu stranu staviti Fanima.
Pogotovo ako to bude Hodzic.
Pogotovo ako to bude Hodzic.
Hodzic je u par navrata odigrao korektno lijevo, mislim cak u onom prvom okrsaju sa Celitcom na Kosevu da je igrao lijevog beka i bio solidan. Ako je Salcin rovit, krenuti sa Hodzicem i oko 60-70 minute ubaciti Salcina. Mozda cak i Hebibovic na poziciji lijevog beka, ali to je vec manje realno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U vezi bilo kakve minutaže za debila Hodžića, sve što se može reći je NAŽALOST. Šta je bolan on odigrao korektnoNapapijri je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:01Hodzic je u par navrata odigrao korektno lijevo, mislim cak u onom prvom okrsaju sa Celitcom na Kosevu da je igrao lijevog beka i bio solidan. Ako je Salcin rovit, krenuti sa Hodzicem i oko 60-70 minute ubaciti Salcina. Mozda cak i Hebibovic na poziciji lijevog beka, ali to je vec manje realno.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zar nije Hodzic out, crveni karton?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:04U vezi bilo kakve minutaže za debila Hodžića, sve što se može reći je NAŽALOST. Šta je bolan on odigrao korektnoNapapijri je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:01Hodzic je u par navrata odigrao korektno lijevo, mislim cak u onom prvom okrsaju sa Celitcom na Kosevu da je igrao lijevog beka i bio solidan. Ako je Salcin rovit, krenuti sa Hodzicem i oko 60-70 minute ubaciti Salcina. Mozda cak i Hebibovic na poziciji lijevog beka, ali to je vec manje realno.![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kako je lijepo vidjeti Velez na vrhu. Mene bas cini sretnim. Nadam se da ce se Evropa igrati u Vrapcicima, zasluzili su.
Strah me vcrs Handzica, kontam ebat ce im mater. Zabice bar dva vcrs ...
Strah me vcrs Handzica, kontam ebat ce im mater. Zabice bar dva vcrs ...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Cmilja gazi sve pred sobom 

Jel Cmilja registrovan konacno?
Hodzic ne igra radi crvenog.
Hodzic ne igra radi crvenog.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jest Krtola znao dosta bolje odigrat lijevo nego desno. Ali ako je spreman Salcin njega prije staviti, steta sto nema Islamovica.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Hajde Cmilja poludii, bodove donesi, noćas nešto lijepo treba da se desii 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, mnon46, muhamedhulk, Proximic, ubipara i 41 gost.