RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Posto ja nekada kritikujem igrace evo da pohvalim Zubanovica za građenje kod trećeg gola. 

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Primjetio sam to i na nekim klipovina gdje je prije igro igra dobro ledjima zna se zagradit, nadam se da ce kod nas ima imat prostora da napreduje po meni bolji je od caticafudbalfudbal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:53Posto ja nekada kritikujem igrace evo da pohvalim Zubanovica za građenje kod trećeg gola.![]()
-
- Kontakt:
Moze li neko napraviti klip kad je Catic trcao od Dupovca do Đokanovića dva puta i umro, tad sam se prvi put ismijao nekom igraču od ČadikovskogMostarac45 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:15Primjetio sam to i na nekim klipovina gdje je prije igro igra dobro ledjima zna se zagradit, nadam se da ce kod nas ima imat prostora da napreduje po meni bolji je od caticafudbalfudbal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:53Posto ja nekada kritikujem igrace evo da pohvalim Zubanovica za građenje kod trećeg gola.![]()
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Nije teško biti bolji od Ćatića, ali neka ga. Vidjeti ćemo do kraja sezone od čega je sastavljen i ima li razloga čekati ga.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
RacioEmocionalan je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:16Nije teško biti bolji od Ćatića, ali neka ga. Vidjeti ćemo do kraja sezone od čega je sastavljen i ima li razloga čekati ga.
Misicna masa mu je u deficitu, pa mogu reci velikom deficitu u odnosu na njegovu visinu
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Neka jede, trenira i šuti. Ovo mu je prilika. S nama je ub'o realno. Ni o čemu ne treba da se misli. Sad je sve do njega.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
fudbalfudbal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:16Moze li neko napraviti klip kad je Catic trcao od Dupovca do Đokanovića dva puta i umro, tad sam se prvi put ismijao nekom igraču od ČadikovskogMostarac45 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:15Primjetio sam to i na nekim klipovina gdje je prije igro igra dobro ledjima zna se zagradit, nadam se da ce kod nas ima imat prostora da napreduje po meni bolji je od caticafudbalfudbal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:53Posto ja nekada kritikujem igrace evo da pohvalim Zubanovica za građenje kod trećeg gola.![]()
1:53:50
Kakav faul napravise nad Ovcinom odmah iza toga na metar od sudije i gol-aut svira. Dobro smo bod izvukli kad to vidim.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:45fudbalfudbal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:16Moze li neko napraviti klip kad je Catic trcao od Dupovca do Đokanovića dva puta i umro, tad sam se prvi put ismijao nekom igraču od ČadikovskogMostarac45 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:15
Primjetio sam to i na nekim klipovina gdje je prije igro igra dobro ledjima zna se zagradit, nadam se da ce kod nas ima imat prostora da napreduje po meni bolji je od catica
1:53:50
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Ovom momku sto je otisao sa njima treba dat premiju, fenomenalan izvjestaj daje... ps. Ovaj spic mi se cini top, ali sutim

Vidi se da je sve podignuto na viši nivo.
Jedva čekamo nastavak prvenstva.
Ima li išta oko stopera?
Jedva čekamo nastavak prvenstva.
Ima li išta oko stopera?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- OldFashioned
- Kontakt:
Vazda su nam prekidi bili boljka.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Osnova odbrane prekida je pokrivanje prve stative,a to uvijek rade napadaci. U slučaju Veleza to je radio Fajic pa Fejsal,sad to realno nema ko da radi. Pogledaj treci gol, bas tu gdje treba napadaca da cisti, ostaje prazan prostor. Zna to Fedja jako dobro.
Max Allegri
- OldFashioned
- Kontakt:
Da, u nedostatku istog uvijek se mora naći alternativac u tom trenutku da brani taj prostor.Mig_Mig je napisao/la: ↑09 feb 2021, 09:42Osnova odbrane prekida je pokrivanje prve stative,a to uvijek rade napadaci. U slučaju Veleza to je radio Fajic pa Fejsal,sad to realno nema ko da radi. Pogledaj treci gol, bas tu gdje treba napadaca da cisti, ostaje prazan prostor. Zna to Fedja jako dobro.
Ovaj novi napadač ima idealnu visinu. Nekako sam dojma da smo pravo pogodili sa njim iako tek treba da se pokaže kao pojačanje.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Baš sam o ovome razmišljao kad sam gledao golove iz Turske.Fejsal je dobro kupio ove lopte na prvoj stativi, a ni Fajić nije bio loš.Ali Feđa to zna i vjerovatno će smisliti nešto.Mig_Mig je napisao/la: ↑09 feb 2021, 09:42Osnova odbrane prekida je pokrivanje prve stative,a to uvijek rade napadaci. U slučaju Veleza to je radio Fajic pa Fejsal,sad to realno nema ko da radi. Pogledaj treci gol, bas tu gdje treba napadaca da cisti, ostaje prazan prostor. Zna to Fedja jako dobro.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
Stoper nam je baš potreban, kako bi kompletirali ekipu uveliko. Mislim da ako uspijemo dovesti nekog lidera odbrane potpuno će biti nebitno hoće li biti u paru sa Zeljkovićem, Zvonićem ili Kokijem.
Veliki problem nam pravi što treba da tražimo ljevaka stopera..
Veliki problem nam pravi što treba da tražimo ljevaka stopera..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.