Nije bilo drugihsonik24 je napisao/la:Moze li mi neko od navijača Uniteda reci koji su jos to treneri bili u opticaju za klupu Uniteda pored Moyesa, ako je bilo drugih?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Nije bilo drugihsonik24 je napisao/la:Moze li mi neko od navijača Uniteda reci koji su jos to treneri bili u opticaju za klupu Uniteda pored Moyesa, ako je bilo drugih?
Plaču kad ljudi dolaze na temu, plaču kad nema nikoga na temi, pa ko bi im udovoljiogio10 je napisao/la:Kako si ti ograničen, nesto drugima stavljaš ovakve slike a prvi si ti proricao povratak Uniteda, i to si pocetkom oktobra pisao u stilu 'vidjecemo za dva mjeseca'. Eto, prodjose ta tvoja 2 mjeseca i opet nista.trxel je napisao/la:Tako vam grah pao. Ali posto ste najtrofejniji engleski klub svih vremena, taj susni period koji vam slijedi nece vam tesko pasti. Sad dolazi razdoblje nove velike cetvorke - Liverpool, Chelsea, Arsenal i Manchester City.
I lešinari, nema vas nesto na temi Liverpoola, nesto ste se povukli?
Nek to drugo samo bude tacno meni dovoljnoAZRAILLL je napisao/la:raja sta mislite koliko ovome ima mjetsa i koliko je tacno?
daily star
Manchester United and Liverpool midfield target Koke, 21, leave in the January transfer window.
daily mirror
Manchester United are planning to offload midfield pair Ashley Young and Anderson in January.
Benfica are facing a battle to keep Serbian midfielder Nemanja Matic in January, with interest from Manchester United and Borussia Dortmund.
daily express
Manchester United could attempt to sign Wesley Sneijder by offering Nani and Antonio Valencia to Galatasaray in return.
ja bi najsretniji bio kad bi DiMaria dosao koji se ovdje nespominje...Ethel je napisao/la:Nek to drugo samo bude tacno meni dovoljnoAZRAILLL je napisao/la:raja sta mislite koliko ovome ima mjetsa i koliko je tacno?
daily star
Manchester United and Liverpool midfield target Koke, 21, leave in the January transfer window.
daily mirror
Manchester United are planning to offload midfield pair Ashley Young and Anderson in January.
Benfica are facing a battle to keep Serbian midfielder Nemanja Matic in January, with interest from Manchester United and Borussia Dortmund.
daily express
Manchester United could attempt to sign Wesley Sneijder by offering Nani and Antonio Valencia to Galatasaray in return.
On dodje i mogu se kolektivno samoubiti, limitiran igrac do bola i jos jedan ocajan transfer i bacanje para..AZRAILLL je napisao/la:ja bi najsretniji bio kad bi DiMaria dosao koji se ovdje nespominje...Ethel je napisao/la:Nek to drugo samo bude tacno meni dovoljnoAZRAILLL je napisao/la:raja sta mislite koliko ovome ima mjetsa i koliko je tacno?
daily star
daily mirror
daily express
Hoće li ga više osposobiti da igra, u pm.Van Persie 'not ready yet'
Manchester United manager David Moyes has reiterated that Robin van Persie's groin injury is not serious ahead of Saturday's visit of Newcastle.With Wayne Rooney suspended after picking up a booking against his former club Everton during the 1-0 defeat, there will be more focus on the Dutchman, who has missed the last four outings.Van Persie has contributed seven Barclays Premier League goals and his absence has coincided with three winless domestic games since his headed goal against Arsenal before the international break last month.
"I don't know [when Robin will return]," stressed the boss. "We've been trying to get him back for a few weeks.
"But he is not ready yet. It's his groin. It's a sore groin injury and nothing desperately serious."
Samo jednu ja mislim.nyxem je napisao/la:Rooney izgleda suspendiran 2 tekme ?
majestic24 je napisao/la:Sir Alex Ferguson: "Dajte mi 10 panjeva i Zidanea ,osvojit cu Ligu Prvaka''
Moyes: ''Dajte mi 10 panjeva i Fellainija, i imat cu 11 panjeva .
Tekst napisao neki Scouser - mućki provokator dočekao par ispodprosječnih sedmica najvećeg engleskog kluba. Ne opravdavam ga, mogao se prelazni rok puno bolje uraditi, ali ovo on sigurno nije rekao, u ostalom kakav je ovo sajt..Ethel je napisao/la:http://www.mixturesport.com/ed-woodward ... -trophies/
Hebo ga onaj ko ga postavi na tu poziciju