Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 dec 2013, 10:36

sonik24 je napisao/la:Moze li mi neko od navijača Uniteda reci koji su jos to treneri bili u opticaju za klupu Uniteda pored Moyesa, ako je bilo drugih?
Nije bilo drugih ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 05 dec 2013, 10:40

na zalost, i ja sam bio sto posto uvjeren u dvije pobjede, everton i newcastle, pogotovo jer slijedece kolo puno tih trenutnih lidera igra medjusobno, i samim time povratak u top 4.. to je sad nemoguce, pa se nadam da ce pobjedom protiv newcastle-a stvari poceti malo izgledati bolje.

utakmica protiv evertona.. mislim da je fellaini pokazao u cemu je dobar, veci dio utakmice je pokrivao cijeli teren.. kako, to ne znam ni sam, jer ga percipiram ko sporog igraca, ali gdje god je lopta, tu je bio i on.. ono sto je ubilo united je fenomenalni Mccarthy, koji je uvijek bio agresivan i stalno pritiskao sve igrace koji bi dobili loptu u veznom redu, a onda uz njega lukaku, koji je strasan, te barkley koji ce biti zvijer, unatoc nekoliko krivo dodanih lopti

chicharito je izgubio onaj svoj x factor, i mislim da je on prvi na listi za odstrel, a za njim slobodno moze i nani.. nakon sto je odigrao solidno protiv leverkusena, opet se vratio svojim starim navikama, na postavljenu obranu neki glupi dribling i sut na tribinu, kada se pokusavalo izjednaciti u zadnjim minutama, on odigrava petom i gubi loptu..

valencia nudi snagu i brzinu, ali ne i zavrsnu loptu, welbeck prilicno los, januzaj uz sav talent ipak jos uvijek fizicki preslab za englesku ligu, vidic katastrofalan, strah me da je i njegovo vrijeme proslo, giggs nevidljiv, kagawa nemocan, rafael neprepoznatljiv.. igraci za prolaznu ocjenu: evra, smalling, fellaini, rooney, de gea

mislim da je problem unitedovog veznog reda i u tome sto se inzistira na igri sa klasicnim krilima.. znaci onima sto trce uz liniju i nabacuju, umjesto na modernijim varijantama, igracima koji ulaze unutra (s desna na lijevu nogu), direktno napadaju obranu, sto malo suzava formaciju i zbija vezni red

uglavnom, utakmica u kojoj je everton zasluzeno odnio bodove, ako nista drugo onda zbog hrabrosti s kojom su odigrali na old traffordu. steta one duple sanse u 70 i nekoj, ali sta je tu je .. nadam se pobjedi protiv newcastlea, a onda i nekoj mini seriji..

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 05 dec 2013, 11:11

Rooney izgleda suspendiran 2 tekme ? :|

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 05 dec 2013, 11:11

gio10 je napisao/la:
trxel je napisao/la:
Tako vam grah pao. Ali posto ste najtrofejniji engleski klub svih vremena, taj susni period koji vam slijedi nece vam tesko pasti. Sad dolazi razdoblje nove velike cetvorke - Liverpool, Chelsea, Arsenal i Manchester City.
slika
Kako si ti ograničen, nesto drugima stavljaš ovakve slike a prvi si ti proricao povratak Uniteda, i to si pocetkom oktobra pisao u stilu 'vidjecemo za dva mjeseca'. Eto, prodjose ta tvoja 2 mjeseca i opet nista.

I lešinari, nema vas nesto na temi Liverpoola, nesto ste se povukli?
Plaču kad ljudi dolaze na temu, plaču kad nema nikoga na temi, pa ko bi im udovoljio :cry:

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 dec 2013, 11:47

Mislim da bi se u ovaj oslabljeni tim, trebalo ubaciti par klinaca, tipa Zahe, Colea, vratit Lingarda sa posudbe, te Fabija umjesto Evre.. Ova ekipa bi bar po meni bila neko osvjezenje:

DDG
Rafael--Small--Jones--Fabio
Valencija--Fellaini--L.Cole--Nani/Januzaj
Rooney--RVP

Ova odbrana je pokretna, a oba beka mogu biti ofanzivna kada treba. Fabio je inace voeoma dobar tehnicar. Sto sam gledao u21, ovaj mali Cole neprestalno trci, organizuje napade, itd.. Nikako ne moze biti gori od Cleva. A sto se Fellainija tice, sinoc je mogao dobiti prolaznu ocjenu. Sto neke rece, pa lik je uvjek blizu duela, bori se, ima tacan pas prema naprijed, zna primirit loptu.. Od njega ne treba vise ocekivati. Sta Clev radi, veliko nista, trci kao konj do 60-te, onda ga nema ni u tom segmentu. U Welbecka polazem jos uvjek nade, ali mora vise igrati mozgom, cini se da ide sa loptom dok mu je neko ne oduzme.. Nani MORA igrati, bez obzira na sve, nas ubjedljivo najjaci tehnicar, te sigurno u vrhu epl, po tom pitanju. Liku naprosto trebaju utakmice, jer je i Valencija polako nadolazio kroz meceve. Januzaj sinoc dva-tri puta pokazao da je veelika nada.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

AZRAILLL
Kontakt:

Post Postao/la AZRAILLL » 05 dec 2013, 11:53

raja sta mislite koliko ovome ima mjetsa i koliko je tacno?
daily star
Manchester United and Liverpool midfield target Koke, 21, leave in the January transfer window.
daily mirror
Manchester United are planning to offload midfield pair Ashley Young and Anderson in January.
Benfica are facing a battle to keep Serbian midfielder Nemanja Matic in January, with interest from Manchester United and Borussia Dortmund.
daily express
Manchester United could attempt to sign Wesley Sneijder by offering Nani and Antonio Valencia to Galatasaray in return.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 05 dec 2013, 11:57

AZRAILLL je napisao/la:raja sta mislite koliko ovome ima mjetsa i koliko je tacno?
daily star
Manchester United and Liverpool midfield target Koke, 21, leave in the January transfer window.
daily mirror
Manchester United are planning to offload midfield pair Ashley Young and Anderson in January.
Benfica are facing a battle to keep Serbian midfielder Nemanja Matic in January, with interest from Manchester United and Borussia Dortmund.
daily express
Manchester United could attempt to sign Wesley Sneijder by offering Nani and Antonio Valencia to Galatasaray in return.
Nek to drugo samo bude tacno meni dovoljno :mrgreen:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

AZRAILLL
Kontakt:

Post Postao/la AZRAILLL » 05 dec 2013, 12:00

Ethel je napisao/la:
AZRAILLL je napisao/la:raja sta mislite koliko ovome ima mjetsa i koliko je tacno?
daily star
daily mirror
daily express
ja bi najsretniji bio kad bi DiMaria dosao koji se ovdje nespominje...

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 05 dec 2013, 12:07

AZRAILLL je napisao/la:
Ethel je napisao/la:
daily star
daily mirror
daily express
ja bi najsretniji bio kad bi DiMaria dosao koji se ovdje nespominje...
On dodje i mogu se kolektivno samoubiti, limitiran igrac do bola i jos jedan ocajan transfer i bacanje para..
#MFFL
Som-Hi Barça

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 05 dec 2013, 13:01

kakav crni DiMaria, jesi ti ozbiljan ?

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 05 dec 2013, 13:19

U sljedecih 11 utakmica imamo dvije utakmice sa jacim protivnicima, Totenham kuci i Chelsea u gostima, sa ostalima cemo imat ogromnih problema ali ako njih ne dobijemo onda cemu da se nadamo. Imali smo dobru seriju prije reprezentativne pauze, 4 pobjede i jedan nesretan remi, -5 za vodecim i onda vezemo 3 kiksa i eto nas tu gdje jesmo.

Ne mozemo nista planirat unaprijed, prosle godine smo imali i opklade da cemo dobit 10-12 utakmica u nizu, a sad nismo sigurni ni da cemo sljedecu dobit. Od Newcastla zavisi sve, na njemu cemo vidjet kakvog smo trenera dobili.
Tesko je ista prognozirat ali ako bi uspjeli da dobijemo utakmice do Totenhama vratili bi se u zivot.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 05 dec 2013, 15:30

Van Persie 'not ready yet'

Manchester United manager David Moyes has reiterated that Robin van Persie's groin injury is not serious ahead of Saturday's visit of Newcastle.With Wayne Rooney suspended after picking up a booking against his former club Everton during the 1-0 defeat, there will be more focus on the Dutchman, who has missed the last four outings.Van Persie has contributed seven Barclays Premier League goals and his absence has coincided with three winless domestic games since his headed goal against Arsenal before the international break last month.

"I don't know [when Robin will return]," stressed the boss. "We've been trying to get him back for a few weeks.

"But he is not ready yet. It's his groin. It's a sore groin injury and nothing desperately serious."
Hoće li ga više osposobiti da igra, u pm. :x
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 dec 2013, 16:20

nyxem je napisao/la:Rooney izgleda suspendiran 2 tekme ? :|
Samo jednu ja mislim.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 dec 2013, 16:26

Protiv njukasa se moze desiti da igramo i bez RVPa.. Onda bi bio golem problem.. Chica-Welbeck u vrhu... Nek nam je Bog na pomoci. Trenutno sam protiv toga da Kagawa igra.. Dat priliku Naniju do nekog rijesenja...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 dec 2013, 16:34

Budimo realni, Fergie je 90% držao ovu ekipu u vrhu. I prošlih sezona je United dolazio do titula na pobjednički mentalitet; nije tu bilo neke bajne igre, da se razumijemo. ;) Moyes je još uvijek novi u poslu, a mnogi od njega previše očekuju. Iskreno, odmah sam znao da David neće moći podnijeti toliki teret i opravdati epitet SAF-ove dostojne zamjene (malo koji trener bi to mogao, bilo da se radi i o Guardioli, Kloppu, Mourinhu...).

Osnovni problem Manchestera je vezni red. Njima fali organizator igre, neko ko će preuzeti ulogu playmakera i razigravati saigrače. Ne može vječno Rooney obavljati taj zadatak. :roll: Spominjali su se mnogi igrači, tako da neću o imenima. U stvari, mogao bih predložiti Gundogana. Također nedostaje još jedan WC igrač za kojeg će United iskeširati lovu i koji će skinuti teret s RvP-ovih i Ronneyjevih leđa. Reus bi bio idealan igrač za preuzimanje te uloge, samo je pitanje da li je on spreman usred sezone napustiti BVB i da li će vlasnici kluba iskeširati toliki novac za Marca. Moglo bi se nešto iskombinovati s Kagawom, vjerujem da je i njemu dosta avanture u Manchesteru i da ne bi imao ništa protiv povratka u svoj matični klub. Dakle, Kagawa i doplatak bi mogli biti dovoljni za dovođenje jednog sjajnog igrača. Isto tako, sigurno da spreman Van Persie, koji će rješavati utakmice i kada MUFC ne bude igrao dobro, nije nešto bez čega klub funkcionira. Tako da, što prije se Holanđanin vrati na teren i uhvati formu, to bolje za Vragove.

Naravno, pored već napisanog Kagawe, tu je još igrača koji definitivno nisu za kalibar jednog Uniteda. Jedan od njih je i Fellaini, koji ni po čemu nije opravdao potrošeni novac.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 05 dec 2013, 16:41

[youtube][/youtube]

Njima do zajebancije :(
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 05 dec 2013, 19:17

http://www.mixturesport.com/ed-woodward ... -trophies/" onclick="window.open(this.href);return false;

Hebo ga onaj ko ga postavi na tu poziciju :evil:
#MFFL
Som-Hi Barça

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 dec 2013, 19:44

Sir Alex Ferguson: "Dajte mi 10 panjeva i Zidanea ,osvojit cu Ligu Prvaka''
Moyes: ''Dajte mi 10 panjeva i Fellainija, i imat cu 11 panjeva .
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 05 dec 2013, 19:50

majestic24 je napisao/la:Sir Alex Ferguson: "Dajte mi 10 panjeva i Zidanea ,osvojit cu Ligu Prvaka''
Moyes: ''Dajte mi 10 panjeva i Fellainija, i imat cu 11 panjeva .
:lol: :lol: :lol:

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 05 dec 2013, 19:53

Ethel je napisao/la:http://www.mixturesport.com/ed-woodward ... -trophies/

Hebo ga onaj ko ga postavi na tu poziciju :evil:
Tekst napisao neki Scouser - mućki provokator dočekao par ispodprosječnih sedmica najvećeg engleskog kluba. Ne opravdavam ga, mogao se prelazni rok puno bolje uraditi, ali ovo on sigurno nije rekao, u ostalom kakav je ovo sajt.. :?
LUHG!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 2 gosta.