hehehe, pa malo je ohladio kada je dobio crveni, ono kao ucinio je nesto dobro za ekipu pa ce ga posteditiHead je napisao/la:I ja se pitam..QUARTERBACK je napisao/la:Pajo šta si mi to blag prema Arteti večeras, o čemu se radi?![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
hehehe, pa malo je ohladio kada je dobio crveni, ono kao ucinio je nesto dobro za ekipu pa ce ga posteditiHead je napisao/la:I ja se pitam..QUARTERBACK je napisao/la:Pajo šta si mi to blag prema Arteti večeras, o čemu se radi?![]()
Jedina pozitivna stvar u vecerasnjem porazu je cinjenica da mister statistiku necemo gledati u prvoj utakmici 1/8 finala,teska prevara od igraca..QUARTERBACK je napisao/la: Pajo šta si mi to blag prema Arteti večeras, o čemu se radi?![]()
![]()
hahahahaha..ovde fakat svašta možeš pročitat...Mertesacker koji je kao STANDARDNI štoper Njemačke doveden u Arsenal nema talenta...strava....i ono još smiješnije je to da kao da je Arsenal osvojio 50 trofeja u zadnjih 10 godina i sad kao može čekat Carla Jenkinsona da izraste u igračinu (što se ne može desit ako ne znaš igrat lopte)...Arsenator je napisao/la:Samo sto mnogi talenti i propadnu, nestanu izgube se u masi, to sto ima talenat nije garancija buduce igracine, i obrnuto. Tako da ja jos u Jenkija polazem velike nade, ni Mert.nema talenta al ima ono sto mu je potrebno da bi bio igracina.BigBigBang je napisao/la:Samo sto ej Ramsey dosao kao jedan od najvecih evropskih talenata i koji je dobro igrao od pocetka, slomio je nogu pa se tesko vracao a Jenkison niti je dosao kao kakav talenat, niti je ijednom pokazao neki kvalitet, imao je utakmica u kojima je bio solidan to treba priznati...
ma pusti ih. Ne vredi se sa njima raspravljati. Oni pored toliko ofanzivnih igraca ocekuju da im desni bek igru organizuje. A sto je najsmijesnije Jenkinson ima jako dobar centarsut.AllGunsBlazing je napisao/la:Jenki nije glavni igrac, zbog njega se utakmice ne gube. Sta bi to neki drugi bek veceras bolje igrao? Pa konstatno covjek igrao protiv dva igraca jer prvo Rosicky, pa ni Ozil nisu mogli zatvarati Armera. I opet nije bio los defanzivno, cak stavise bio je dobar, a ofanzivno kao inace. Meni je dobar jer ja gledam u beka prvo da je dobar defanzivno, a ako sta ofanzivno uradi dobro je.
To najvise od svega boli, ovaj Napoli je smijesna ekipa da smo igrali sa vise zelje i manje ziheraski vec u prvom poluvremenu bi ih natrpali.bega_afc je napisao/la:Oba gola Mertesakerova, toliko. Venger zezno utakmicu, protiv ovakve levatske ekipe na bod igrat, kako bi mu volio jednu sljagu onu vojnicku zakucat da dodje sebi, napadni jbte, nemamo igrace za bunkera.
Pomogao nam je čovjek crvenim kartonom, mora se priznati zato mu nemamo šta prigovorit'.BigBigBang je napisao/la:Kako sam blag, pisao sam o spanskoj ublehi tokom utakmice a i dosadno mi se ponavljati ko papagaj taj igrac je kloc mrsko mi je i pisati sve njegove "kvalitete". Ne kontam sta WEnger a i oni koji misle da je dobar vide u njemu volio bi da me neko ubjedi da je dobar jer ono sto ja vidim je to da je on katastrofalan.
Ne moramo pricati o vecerasnjoj utakmici,gledajmo opcenito,.Marsal je napisao/la: Jeste ljudi Arteta je kriv što smo izgubili i što smo cijelu tekmu igrali ko Proleter iz Visa. Što ne mogu na rende kore i supe na viljušku. Fuj kakvih sve komentara ima.
Pretpostavljam da mislis tesko nama ako vas izvucemo u osmini?adc je napisao/la:Večeras ste pokazali svoje pravo lice, a Suareza možete samo sanjati. I to u noćnim morama kako vas zabija hed trik.
YNWA.
je.bo gramatiku bitna je semantikaadc je napisao/la:Večeras ste pokazali svoje pravo lice, a Suareza možete samo sanjati. I to u noćnim morama kako vas zabija hed trik.
YNWA.
Preračunao se Wenga igrajući da ispuši, nešto kao Pelegrini neku noć. Koji debil majko mila. Uvijek moramo mi u osmini naletiti na Barsu.ja.neron je napisao/la:
Imate pravo teške protivnike u narednoj fazi lige prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.