Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arsenator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arsenator » 11 dec 2013, 23:52

Head je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Pajo šta si mi to blag prema Arteti večeras, o čemu se radi? :mrgreen: :lol:
I ja se pitam..
hehehe, pa malo je ohladio kada je dobio crveni, ono kao ucinio je nesto dobro za ekipu pa ce ga postediti :mrgreen:
Gunner4ever

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 dec 2013, 23:53

QUARTERBACK je napisao/la: Pajo šta si mi to blag prema Arteti večeras, o čemu se radi? :mrgreen: :lol:
Jedina pozitivna stvar u vecerasnjem porazu je cinjenica da mister statistiku necemo gledati u prvoj utakmici 1/8 finala,teska prevara od igraca..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 dec 2013, 23:56

Kako sam blag, pisao sam o spanskoj ublehi tokom utakmice a i dosadno mi se ponavljati ko papagaj taj igrac je kloc mrsko mi je i pisati sve njegove "kvalitete". Ne kontam sta WEnger a i oni koji misle da je dobar vide u njemu volio bi da me neko ubjedi da je dobar jer ono sto ja vidim je to da je on katastrofalan.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 11 dec 2013, 23:58

Arsenator je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Samo sto ej Ramsey dosao kao jedan od najvecih evropskih talenata i koji je dobro igrao od pocetka, slomio je nogu pa se tesko vracao a Jenkison niti je dosao kao kakav talenat, niti je ijednom pokazao neki kvalitet, imao je utakmica u kojima je bio solidan to treba priznati...
Samo sto mnogi talenti i propadnu, nestanu izgube se u masi, to sto ima talenat nije garancija buduce igracine, i obrnuto. Tako da ja jos u Jenkija polazem velike nade, ni Mert.nema talenta al ima ono sto mu je potrebno da bi bio igracina.
hahahahaha..ovde fakat svašta možeš pročitat...Mertesacker koji je kao STANDARDNI štoper Njemačke doveden u Arsenal nema talenta...strava....i ono još smiješnije je to da kao da je Arsenal osvojio 50 trofeja u zadnjih 10 godina i sad kao može čekat Carla Jenkinsona da izraste u igračinu (što se ne može desit ako ne znaš igrat lopte)...
A.F.C. Bournemouth!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 dec 2013, 00:00

Jenki nije glavni igrac, zbog njega se utakmice ne gube. Sta bi to neki drugi bek veceras bolje igrao? Pa konstatno covjek igrao protiv dva igraca jer prvo Rosicky, pa ni Ozil nisu mogli zatvarati Armera. I opet nije bio los defanzivno, cak stavise bio je dobar, a ofanzivno kao inace. Meni je dobar jer ja gledam u beka prvo da je dobar defanzivno, a ako sta ofanzivno uradi dobro je.
Celik!3,2,2.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 12 dec 2013, 00:03

Jedini logično objašnjenje zašto se španska ubleha nalazi u prvom timu je što mu vjerovatno neko blizak Vengeru ili Venger kara ženu.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 dec 2013, 00:05

Jeste ljudi Arteta je kriv što smo izgubili i što smo cijelu tekmu igrali ko Proleter iz Visa. Što ne mogu na rende kore i supe na viljušku. Fuj kakvih sve komentara ima.

Druga stvar, Wengeru nemoj više nikad taktizirat i štedit igrače molim te, izveo prvu postavu i igrao maksimalno mlako da se čuva snaga za City, pa zar nije logičnije izvesti onda Gnabrya i igrače koje ne planiraš za City pa da večeras igraju ko ljudi, garantujem kad bi drugi sastav izašao i igrao ozbiljno da nam ove ublehe ne bi dale ni gola.

Poraz je došao u pravo vrijeme i može biti jedino dobra stvar za nas koliko god to čudno zvučalo jer ako želiš da se okitiš naslovom prvaka Europe moraš pobijediti Bayern, Real, Barsu. Šta ti znači kantanje Olympiakosa u osmini finala ako ćeš ekspresno ispasti u četvrtifinalu.

Nadam se da će Wenga sad malo trenirat strogoću i da će izaci maksimalno motivisani protiv Citya i Čelzija i da će valjda željeti da pokazu svijetu da nisu samo prosječna ekipa nego da mogu pobjeđivati i "velike".

Što se tiče ovog žrijeba, priželjkujem kobasičare, prošli put su se sretno provukli.
Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 12 dec 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 dec 2013, 00:05

Oba gola Mertesakerova, toliko. Venger zezno utakmicu, protiv ovakve levatske ekipe na bod igrat, kako bi mu volio jednu sljagu onu vojnicku zakucat da dodje sebi, napadni jbte, nemamo igrace za bunkera.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 12 dec 2013, 00:06

AllGunsBlazing je napisao/la:Jenki nije glavni igrac, zbog njega se utakmice ne gube. Sta bi to neki drugi bek veceras bolje igrao? Pa konstatno covjek igrao protiv dva igraca jer prvo Rosicky, pa ni Ozil nisu mogli zatvarati Armera. I opet nije bio los defanzivno, cak stavise bio je dobar, a ofanzivno kao inace. Meni je dobar jer ja gledam u beka prvo da je dobar defanzivno, a ako sta ofanzivno uradi dobro je.
ma pusti ih. Ne vredi se sa njima raspravljati. Oni pored toliko ofanzivnih igraca ocekuju da im desni bek igru organizuje. A sto je najsmijesnije Jenkinson ima jako dobar centarsut.

I da, nije ovdje kriv ni Jenki, ni Arteta ovdje je glavni krivac Wenger sa losem jalovom taktikom...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 12 dec 2013, 00:06

da nema i to tvrdim, Mert.igra timski, talenat ne osvaja nego timsko zalaganje, ako ce Jenki takav biti onda sam za da se u njega ulaze, ja ne kazem da nema boljih trenutni i da nije neophodan desni bek, samo da malo ljudima primaknem ono sto ne vide, eto vam Man.U oni nemaju talenata do nedavno godinu dvije ali sta ljudi sve osvojise.
I da Mert.je prozivan bio, i granom i panjem i svasta nesta a danas okosnica nase odbrane.
Klasicni stoper koji niti ima pas, niti neki pregled za napad nase igre, klasika koja nabija i kupi lopte ali takav je neophodan ovom timu.
Gunner4ever

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 dec 2013, 00:12

bega_afc je napisao/la:Oba gola Mertesakerova, toliko. Venger zezno utakmicu, protiv ovakve levatske ekipe na bod igrat, kako bi mu volio jednu sljagu onu vojnicku zakucat da dodje sebi, napadni jbte, nemamo igrace za bunkera.
To najvise od svega boli, ovaj Napoli je smijesna ekipa da smo igrali sa vise zelje i manje ziheraski vec u prvom poluvremenu bi ih natrpali.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 12 dec 2013, 00:22

BigBigBang je napisao/la:Kako sam blag, pisao sam o spanskoj ublehi tokom utakmice a i dosadno mi se ponavljati ko papagaj taj igrac je kloc mrsko mi je i pisati sve njegove "kvalitete". Ne kontam sta WEnger a i oni koji misle da je dobar vide u njemu volio bi da me neko ubjedi da je dobar jer ono sto ja vidim je to da je on katastrofalan.
Pomogao nam je čovjek crvenim kartonom, mora se priznati zato mu nemamo šta prigovorit'.

Ne znam fakat odakle Wengeru ideja uopšte da onakvoj ublehi da kapitensku traku, pa veći leadership ima moj dedo Edhem nego ovaj diletant, doduše igrači su fol stali iza njega al prethodno im je svima dao da mu karaju ženu pa je to zato tako.. onda neki njegovi potezi, izlijetanja u prazno, on uopšte ne zna kuda da se kreće kad igra ovu izmišljenu poziciju koju mu je Wenger odredio, to su cirkusantski potezi neki, te mlataranje rukama, a specijalnost mu je da napravi faul na 20-tak metara od gola..

olakšaj nam svima i idi iz svetinje

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 dec 2013, 00:24

Marsal je napisao/la: Jeste ljudi Arteta je kriv što smo izgubili i što smo cijelu tekmu igrali ko Proleter iz Visa. Što ne mogu na rende kore i supe na viljušku. Fuj kakvih sve komentara ima.
Ne moramo pricati o vecerasnjoj utakmici,gledajmo opcenito,.

Koje su to kvalitete mister statistike ?

Ne zna igrat odbranu,nije neki ni organizator igre s obzirom da mu je pas prema naprijed misaona imena,pod pritiskom redovno blokira i trpa u vecim slucajevima desnog a ponekad i lijevog beka,.U sansi se nadje tri put u sezoni,prekide ne zna izvoditi,asistirati ne umije.

Lik nije produktivan,zuji al ne daje meda,definitivno nije igrac za najvece domete..

Arteta moze biti koristan protiv ekipa koje ne znaju praviti presing i gdje on ne mora da brzo razmislja,gdje Arsenal ima potpunu kontrolu nad utakmicom..

On je smrt za kontru jer je spor i jos sporije razmislja,ugusi svaki napad jos u startu prilikom razmjene pasova sa stoperima ili bekovima..

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 12 dec 2013, 00:32

Večeras ste pokazali svoje pravo lice, a Suareza možete samo sanjati. I to u noćnim morama kako vas zabija hed trik.

YNWA.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 12 dec 2013, 00:34

adc je napisao/la:Večeras ste pokazali svoje pravo lice, a Suareza možete samo sanjati. I to u noćnim morama kako vas zabija hed trik.

YNWA.
Pretpostavljam da mislis tesko nama ako vas izvucemo u osmini?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 12 dec 2013, 00:43

Morgan (@piersmorgan) wants to see Arsenal sign a striker in January: “I keep ‘banging on’ about the need for a top striker because Wenger’s showing no sign of thinking we need to buy one. He’s wrong. Not knocking Giroud, he always gives 100%. But we can’t compete at that level without adding a world class striker to the squad. #Afc” :idea: :mrgreen:

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 12 dec 2013, 00:44

adc je napisao/la:Večeras ste pokazali svoje pravo lice, a Suareza možete samo sanjati. I to u noćnim morama kako vas zabija hed trik.

YNWA.
je.bo gramatiku bitna je semantika
Samo WENGER istina je!!!

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 12 dec 2013, 11:23

slika

Imate pravo teške protivnike u narednoj fazi lige prvaka.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 12 dec 2013, 11:35

ja.neron je napisao/la:slika

Imate pravo teške protivnike u narednoj fazi lige prvaka.
Preračunao se Wenga igrajući da ispuši, nešto kao Pelegrini neku noć. Koji debil majko mila. Uvijek moramo mi u osmini naletiti na Barsu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 12 dec 2013, 11:41

Ako ne možemo nekog od onih protivnika dobit nema smisla ni da igramo ligu prvaka, ako prođemo prvu fazu i izbacimo jednog od ovih favorita, onda ćemo već vidjeti na čemu smo :)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.