Mozambik je napisao/la:prvi snimci sa sjednice IO, Begic otvorio sjednicu
[youtube][/youtube]

Mozambik je napisao/la:prvi snimci sa sjednice IO, Begic otvorio sjednicu
[youtube][/youtube]
Jad ko i komplet klapa. Jad jadni.skyisthelimit je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Gdje je onaj Juventisimo, hajde malo šamaraj argumentima i esejima
A možda i dobiješ pohvalu od svojih ahbababa u vidu posta šamara nedoraslu konkurenciju
Nema obraza ko i Susic.
sačekajte malo da raja se smiri, eto papetovaca opet da brane čobana..plavipatriota je napisao/la:
zato sam i iskoristio riječ "miševi", čim nešto se desi neočekivano il što ne odgovara, povuku se! molim vas, kome nije mrsko, samo da se vrati na forum nakon poraza od kipra.. ili svejedno, poslije bilo koje tekme.. osim belgije, taj bod oni smatraju najvecim uspjehom od kulina bana pa su bili aktivniji.. poslije one dvije tekme, NIGDJE NIKOG! sačekaju dva-tri dana da raja malo smiri, i onda oni počnu pisat o kriminalcu safetu!
"
ŠTA BA NEĆEŠ??Sušić: Neću podnijeti ostavku
baš potentna reprezentacija sastavljena od vedeta Rijeke, Hajduka, Šturma, Freiburga, Hoffenheima, Istanbulspora...topnik1 je napisao/la:Jel dobio otkaz ?
On ak one dobije otkaz mi smo donji. Bojkot reprezentacije je neminovnost u toj priči, i mi hladno ispušismo EP sa ovako potentnom reprezentacijom![]()
Al on je bio dobar igrac u mladostitopnik1 je napisao/la:Al on nas je odveo na svjetsko. Što ste pussies
Kazu Pape donio kasete sa utakmice da pogledaju izvjestaj pa sad traze rekorder.gazijabih je napisao/la:Pojedinci traže izvještaj Selektora prije donošenja bilo kakve odluke![]()
Traže izvještaj, jer kako se navodi 4 igrača od sinoć više ne žele da igraju za BiH dok je on selektor.Dado je napisao/la:Kazu Pape donio kasete sa utakmice da pogledaju izvjestaj pa sad traze rekorder.gazijabih je napisao/la:Pojedinci traže izvještaj Selektora prije donošenja bilo kakve odluke![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.