Cestitke zelji od srca.
Samo sam se nakon utakmice pitao..gdje je ta policija.
Odgovor je..oni samo pendrece nehrvate, a ovi nasi, prnes , nema ti spasa.
ZIVJELI SVI PROBOSANSKI KLUBOVI!
ZELJO ZELJO
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja se zadao u kući tako da nisam vidio sve, šta je Čola uradio?Grbavica moj zivot je napisao/la:Na osnovu cega se oni bune.
Cola legenda,Stana majstor.Ovakvi papak nisam u zivotu vidio
FORZA ŽELJO
adnanhz je napisao/la:Cestitam komsije svaka cast![]()
A za pojedine navijace zelje nadam se da ste vidjeli ko su i kave su to dole us tase i stoka
davno ispricana prica lave, seljak pa seljak, ima ona stara dobra, mozes ti iz sela, al selo iz tebe ne moze nikakoMegamon je napisao/la:U Sarajevu pogledas mrko nekoga odmah murija djeluje ubi Boga u nama,u listici domicijalno stanovnistvo udara sudije,hvata za vrat pljuje a policije nigdje.Jesu li samo tu kad treba ubiti nekoga iz glavnog grada i poskidati majice Vedran Puljic kad se ie u Listicu ?
na kraju ga je udario...zolaTM je napisao/la:ima li dole policije,lik hoda po terenu pljuje,prijeti sudiji
Da je ovo normalna država, vi i mi bi igrali prvu ligu a oni petu, tako da se ne bismo ni sastajaliPlummer je napisao/la:Na stranu sve.Čestitam Želji na pobjedi.Sto se tiče utakmice,ne znam sta da kazem,ovo je tužno sto se sve događa na nogometnim terenima BiH.Ako ne mozemo zajedno da igramo,sto da se patimo ovako.Nek svak igra svoju ligu,a ne da se ovako sramotimo.
Naredjenje se mora ispuniti ili kazna. Vjerovatno je dobio zadatak od "nadleznog"Buddy je napisao/la:Jel ono drot udara sudiju ?
BRAVO ŽELJO!!!MOZAK je napisao/la:
Ovo nije ni za regionalne lige.Scof1eld je napisao/la:redar udara, pljuje sudiju...
SELJACI !
BRAVO ŽELJO!!!MOZAK je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hrammm1921, Hrasno15, Levin i 43 gosta.