RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
super bi to bilo da se i napadac i stoper prikljuce u Turskoj i prodju pripreme sa ekipom, to bi vec dalo ozbiljniju notu za pohod na mjesto u vozu za evropu.....tamo gdje se kopaju prave pare 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Zna li neko kada sutra kreću za Antaliju ?
-
- Kontakt:
Zna li iko kakav je proces sto se tice testiranja na pripremama? Hoce li se testirati samo pred utakmice ili? Nadam se da nece biti nikakvih sranja i lazno pozitivnih testova, to bi odmah znacilo da igrac preskace pripreme.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Svi su se morali testirati prije polaska.Navodno i dole, prije svake utakmice moraju se testirati svi.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 feb 2021, 00:16Zna li iko kakav je proces sto se tice testiranja na pripremama? Hoce li se testirati samo pred utakmice ili? Nadam se da nece biti nikakvih sranja i lazno pozitivnih testova, to bi odmah znacilo da igrac preskace pripreme.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Upravo vratite Fajica iz one vukojebine i sve vam je oprosteno.
Fajic je ponizio Velez, otici od njega u klub u prvu ligu....ako ce Fajic biti pojacanje a hoce se u Evropu onda tesko ce se do evrope onda.
Zadnja izmjena: Konzerva, dana/u 05 feb 2021, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Fajic je sam kriv za svoje postupke. Znam da ga je uprava vadila i probala pomoci.
Razmisljao sam na glas jer mi je zao sto je otisao od nas.
Jaceg napadaca nismo imali od Pedje Jurica.
Steta i za nas i za njega.
Razmisljao sam na glas jer mi je zao sto je otisao od nas.
Jaceg napadaca nismo imali od Pedje Jurica.
Steta i za nas i za njega.
-
- Kontakt:
Fajic ponizio velez??Svojim greskama je samo sebe ponizio, a velezu pomogo da vrati stari sjaj, fajke ima evropskog iskustva ko niko u ovoj ligi samo procitaj protiv koga je sve igro sa kime se povezivao prije, treba ustati i reći Nusmir Fajić
- OldFashioned
- Kontakt:
Čuj Fajić ponizio Velež 
Fajke je u poznim godinama, trenutno nam ne bi bio pojačanje za ciljeve koje imamo.
Čekamo stopera i napadača ko ozebli sunce.

Fajke je u poznim godinama, trenutno nam ne bi bio pojačanje za ciljeve koje imamo.
Čekamo stopera i napadača ko ozebli sunce.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kada si standardan igrac odaberes 1 ligu naspram veleza koji ide uzlaznom putanjom...tu je malo ponizavajuce za velez mada je veca steta njemu nego velezu@Mostarac45
Fajic ponizio velez??Svojim greskama je samo sebe ponizio, a velezu pomogo da vrati stari sjaj, fajke ima evropskog iskustva ko niko u ovoj ligi samo procitaj protiv koga je sve igro sa kime se povezivao prije, treba ustati i reći Nusmir Fajić
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Otišao je on iz Veleža zbog nekih drugih razloga. Nije se mogao kontrolisati na privatnom planu pa je morao da ode iz Mostara. Nema to veze sa izborom prve lige FBiH prije Veleža.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
+1RacioEmocionalan je napisao/la: ↑05 feb 2021, 17:28Otišao je on iz Veleža zbog nekih drugih razloga. Nije se mogao kontrolisati na privatnom planu pa je morao da ode iz Mostara. Nema to veze sa izborom prve lige FBiH prije Veleža.
Edit: mada budimo realni iskoristili smo max od Fajketa
Ti si naša ljubav jedina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.