Vrh.Nemoze bolje,polomit ce mnogi zube pogotovo na gostovanju tim ekipama kojim ce iz kola u kolo sve vise da gori i gdje ce ginuti za svaki bod.
Bas se dobro potrefilo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kad bi ova trenutna tabela ostala bilo bi top. Kući sa Zrinjskim, Veležom i Borcem
Čudo ga meni nisi pripisao.
On je Bernardo Silva za tvoje želje.
Polako sto kazes, da je Listicu sutra uzet. Krupa nece biti nimalo lagan zadatak. Branit ce se i ne ocekujem da ce biti lijepa utakmica. Tu se ranim golovima sve rjesava.
Mislim da nećemo izgubiti, ali ćemo teško do pobjede. Najprije će biti x, što nije baš dobro.BordoSarajevo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:38Mi ako sutra pobjedimo, ne trebamo se plaho sikirat oko rasporeda kakav god on bio. Sutrašnjom pobjedom pravimo krupan korak ka tituli, al taj krupan korak će bit pravo težak. Neće sutra bit lahko. Malo smo poletjeli svi zbog ove zadnje pobjede, al trebat će nam i sutra pobjeda da bi to "polijetanje" imalo uporišta.
Pa skracivanje lige donijelo rezultate, jos kad bise reorganizovale i nize lige (ali to Srbi nece iz dobro poznatih razloga). Pa, nadam se da ce se uraditi tih nekoliko terena sto se prica (Kosevo, Tusanj, Rodjeni i Bijeli Brijeg) to je haman pola lige, pogtovo jer na Tusnju igraju dvije ekipe. Znaci za odraditi ostanu Siroki Brijeg, Banja Luka, Bijeljina, a imas Krupin stadion koji ima umjetnu, ostane samo Doboj Kakanj, koja je mala sredina i ako ne ispadnu ove sezone, ispast ce naredne. Takodjer, valjalo bi da je jos bolje medijiski popraceno, od press konferencija kojih sad i nema ili je video takav da nista ne cujes, preko emisija kao sto su najava kola i pregled kola, pa do highlightova, a trenutni su ocaj. Uvijek fali jedna utakmica u prenosu, a to bi se moglo dati nekoj televiziji, tipa Face, BHT.Zeko87 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:59Stvarno naša liga iz godine u godinu postaje sve zanimljivija. Da se malo uloži para u terene i promociju bila bi još kvalitetnija. Ove sezone da nema korone mislim da bi gledanost bila jako visoka, mogla bi biti naredne sezone baš posjećena jer se sve ekipe za nešta bore, bitan svaki bod itd.
Pola lige se bori za evropu, pola za opstanak. Raritet pravi u evropi.![]()
Pa napisao sam ovo konkretno sto se spominje nas Kovacevic, a vidio sam nedavno da su se neke rasprave i ovdje vrsile povodom doticnog.
Bespotrebno je trositi rijeci na Husarica. Pa Piric i ne brani zbog njega, a probleme je imao i Mesanovic.
Za ovo da smo mi Srbima i Hrvatima rezervna opcija je 100% tačno rekao. Isto tako stoji da je neandertalac. Jbt u klubu imaš svog igrača i pljuješ drugog igrača iz tog kluba. Ne znam kako on ikom može biti menadžer.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 mar 2021, 20:25Bespotrebno je trositi rijeci na Husarica. Pa Piric i ne brani zbog njega, a probleme je imao i Mesanovic.