FK Željezničar (opšte diskusije)

Evander
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 02 dec 2015, 19:25

Mozda je ovaj samo doveden da bude kondicioni trener. :D

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 02 dec 2015, 19:26

godrina je napisao/la:beslija je npr bolji od svih tih vladara svemira zajedno
:? :?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 02 dec 2015, 19:28

MCMXLVI je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Jajalo je tu jedina klasa, a i on se zadržao samo dok je povratio formu i uhvatio se noge nakon pola godine. Što se tiče ostale dvojice, prvi vječni talenat a drugi doživio peak u 30-oj godini igrajući za Rijeku i kasnije otišao za parama u Kinu. Ako ti je to dovoljno da proglasiš igrača klasom onda ok, i Benko je klasa.
Zamisli klub ti pregovara sa Chealsea o posudbi golmana, a ti meni pricas da nije tako nesto moguce u ovoj ligi, pa naravno da nije ako navijas za NKZ :urnebes:
Kakve veze ima odakle je dosao,chelsea ima 20 takvih golmana minimalno,kupe ko neke "talente" i salje ga na posudbe,taj Delac je igrac Chelsea a igrao u nekim karinama,sjeti se gola protiv Celika sto je primio,bolji golmani su Piric i Karacic,Delac bi imao los prosjek da brani u manjem klubu u BiH. Jajalo nije nista posebno pokazao,vise je traga ostavio Cimirot,Huseinovic..sta ste poletili ,svak zna da si u ovoj ligi glavni ako imas pare,koliko trenutno reprezentativaca imas iz Zelje a koliko Sarajeva,pohvali se s necim sto si svojim radom postigao,nije sve u parama ,opet niste prvi,ne vladate ligom
The Maniacs 1987
FK Željezničar

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2015, 19:42

zaobidji me, neozbiljan si. :salut:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2015, 19:48

adnan6595 je napisao/la:sta ste poletili ,svak zna da si u ovoj ligi glavni ako imas pare,koliko trenutno reprezentativaca imas iz Zelje a koliko Sarajeva,pohvali se s necim sto si svojim radom postigao,nije sve u parama ,opet niste prvi,ne vladate ligom
Kako si ga poklopio svaka cast. :thumbup:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 dec 2015, 19:49

Bolanos je napisao/la:
godrina je napisao/la:beslija je npr bolji od svih tih vladara svemira zajedno
:? :?
Daj ba ne zajebavaj! :urnebes: :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 dec 2015, 19:51

Kako nismo prvi kad je vaša parola da se sezona gleda samo na kraju, koliko znam mi smo prvi bili na kraju sezone. Il sad to nije tako? Ko vlada ligom? Valjda šampioni vladaju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 02 dec 2015, 20:06

MCMXLVI je napisao/la:zaobidji me, neozbiljan si. :salut:
Nemas dovoljno kapaciteta da se raspravljas sa mnom.Idi lijepo spakuj knjige,valja ti ujutro u skolu.Nerviras mi kolege s foruma
The Maniacs 1987
FK Željezničar

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2015, 20:10

Elegant je napisao/la:
Kako si ga poklopio svaka cast. :thumbup:
Sta je to pametno napisao, jel utorak? :lol:
Po njemu ispade da su Delac i Jajalo levati, a Celzi jedan prosjecan klub, i njega ja da shvatim ozbiljno? :lol: Pa eto majstore ako ti je klub ozbiljan neka i on proba dovesti jednog ozbiljnog igraca, al racku hajmo mi malo u Afriku :lol: Koji to u reprezentaciji trenutno igra osim DzekA a da je stalno koristan? Nemoj samo reci Cocalic koji je dosao preko stele. Strumfovi dolaze nova vremena budite spremni, Duljevic blizu repke Cimirot se priprema. Zasto niste nijedno zvucno ime potpisali evo vec deceniju osim "Beslije"? :urnebes:

I vas klub je vladao u ovoj napacenoj ligi dok se imalo repa, i sta se postigli? Borbu za opstanak :lol: :tokralju:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 02 dec 2015, 20:50

jurisicduska je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ovaj joazinho je baš regularan, ja ću se s njim kladiti, ako hoće?
Što ne odgovori na prethodno pitanje jarane ?
Koje, nisam vidio čekaj da se zarovim, editovat ću. Misliš na opklade? Ja se nisam kladio na derbi. Ako je to.

Trebao bi znati da je Vardy počeo karijeru u šefildu nije baš da je pravo iz fabrike upao u Englesku ligu, ovaj vaš pravo sa plaže na probu. Ne možeš to porediti. Vardy je nastupao za šefild pa uslijed privatnih problema grohnuo. To je više primjer za Ikandea recimo nego za ovog vašeg.

Ide li opklada?
Ma nebitno jarane Vardya sam eto onako spomenuo,govorim ti koliko igrača dodje u te profi rangove a prije toga su bili u šestom ili sedmom rangu Engleske,znači da neki Southampton,Newcastle nebitno kupuje amatere za dobre pare a nama dođe igrač na probu i on NIJE FUDBALER nego neki security u klonjari ?
Usput ne znam kako da razumijem to ''regularan'' jel to neki sarkazam ili si ozbiljan ? :D
A za opkladu ne znam na šta konkretno misliš,@Totti mi je bio zadnja mušterija :tralala:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 dec 2015, 21:07

cuj duljevic blizu repke cimirot se sprema... zasto je to duljevic blize reprezentaciji nego memija ili amir ?? po cemu, ti gledao u grah i vidjeo tako ??
malo vise postovanja prema besliji, covjeku koji je bio jedan od glavnih igraca genka, igrao u LP, jedan od vodja u reprezentaciji, pravio budalom cesto tvoje pulene na derbiju
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 dec 2015, 21:09

Ma to se zezam, nisam ozbiljan za sekjuriti. A nije nego si regularan momak, realan. Nikakva ironija. Pa evo ja kažem César daje 3x više golova od ovog Drogbe vašeg, ako on ni ne nastupi ja dobijam opkladu normalno. U nešto konkretno, **** avatar. Pare, ručak, večera. A može i avatar ja ću staviti vašeg na sliku pola godine a ti našeg. Pošteno?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 dec 2015, 21:14

jurisicduska je napisao/la:Nije aman klasa, za ovu ligu je najbolji špic od rata naovamo. Što je lako dokazati, pogledaj broj minuta i broj golova po minutama , ubjedljivo prvi je na toj listi. Šta još treba da uradi? Benko je za ninberg odigrao 16 utakmica. Ne izmišljati.

A za Ikandea niko nije rekao da je klasa, samo da je fudbaler.

Pričamo o klasama za ligu, nije ni Jajalo svjetska klasa normalno. Zeba je klasa za ovu ligu pa može i Benko biti i Jajalo i Delač a što da ne i Cimirot.
Priča je bila o klasama ali ne za ligu nego baš klasama. Jer su neki od vas spomenuli kako su očekivali neku klasu kao što su "najavljivali" iz Želje. Pa sam ja onda rekao da je vrlo teško da jedna klasa dođe u našu ligu. I Jajalo u tom trenutku kada je igrao za Sarajevo nije bio na današnjem nivou al' je došao sa iznimno bogatom karijerom za razliku od Benke i Delača. A i to mu je bilo samo da povrati formu jer koliko znam u Kolnu se baš i nije naigrao neposredno prije nego što će doći u Sarajevo.

Što se tiče Benke odigrao je 10 utakmica u BL po jedno 5 minuta prosječno na svakom meču, klasa nema šta :lol:

A što se tiče klase za ovu ligu to je druga stvar, tu je bilo dosta igrača al' klasa o kojoj je bila priča neće još zadugo kročiti na naše terene.

@MCM

Igrač Chelsea 100%, bio u Londonu isto k'o ja i ti što smo bili :urnebes: To ti je otprilike nešto kao Edin Bavčić u NBA-u :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 02 dec 2015, 21:16

jurisicduska je napisao/la:Ma to se zezam, nisam ozbiljan za sekjuriti. A nije nego si regularan momak, realan. Nikakva ironija. Pa evo ja kažem César daje 3x više golova od ovog Drogbe vašeg, ako on ni ne nastupi ja dobijam opkladu normalno. U nešto konkretno, **** avatar. Pare, ručak, večera. A može i avatar ja ću staviti vašeg na sliku pola godine a ti našeg. Pošteno?
Nelogična mi je opklada. :D
Ovaj naš može zabit 1,vaš 3 i ja ga podojkim :mrgreen:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 dec 2015, 21:17

Jaozinho22 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ma to se zezam, nisam ozbiljan za sekjuriti. A nije nego si regularan momak, realan. Nikakva ironija. Pa evo ja kažem César daje 3x više golova od ovog Drogbe vašeg, ako on ni ne nastupi ja dobijam opkladu normalno. U nešto konkretno, **** avatar. Pare, ručak, večera. A može i avatar ja ću staviti vašeg na sliku pola godine a ti našeg. Pošteno?
Nelogična mi je opklada. :D
Ovaj naš može zabit 1,vaš 3 i ja ga podojkim :mrgreen:
Pa kud ćeš bolju opkladu tvoj zabije 3 moj mora 9.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 dec 2015, 21:20

Ne brukaj se sa tim opkladama svega ti :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2015, 21:38

godrina je napisao/la:cuj duljevic blizu repke cimirot se sprema... zasto je to duljevic blize reprezentaciji nego memija ili amir ?? po cemu, ti gledao u grah i vidjeo tako ??
malo vise postovanja prema besliji, covjeku koji je bio jedan od glavnih igraca genka, igrao u LP, jedan od vodja u reprezentaciji, pravio budalom cesto tvoje pulene na derbiju
Daj ba jesi ti ozbiljan? Kakav sada crni Memija? Pa istog je Duljevic vozao po Grbavici prosli derbi. On ako se ne popravi u proljetnom dijelu sezone, zavrsit ce karijeru u Olimpicu. Jel ti mozda pratis sta Duljevic trenutno radi igracima iz utakmicu u utakmicu? Ja iz vaseg tima samo postujem i cijenim jednog igraca, a on se zove Amir Hadziahmetovic. Jes da je u losoj formi, ali vjerujem i mislim da ce se on popraviti kada se budete pojacali. On je vec sada dobar igrac i veliki potentcijal za jacu ligu i reprezentaciju.

@Faraon, poenta je da ti imas suradnju i posudjenog igraca iz kluba kao sto je Chealsea, a ne iz neke vukojebine.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 dec 2015, 21:41

Također, mislim da je Amir vrhunski i da će biti još bolji.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 dec 2015, 22:26

vidjet cemo aBd, pred nama je
jel to onaj derbi kad niste opucali u okvir gola haman ? bas je probijao, jesi ti gledao euro utakmice Zelje ? kazem eto zivi bili pa vidjeli
do tada pozdrav
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 02 dec 2015, 22:33

Joj pitari vi voljeli Amira kod njih više nego išta :D Evo ga i po manageru dovode...Džaba vam novci sinovci :tralala:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234 i 31 gost.