FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ewo sad sa tekme i prawo sam razocaran...kad pomislim da nam je i zrinjski uzeo tri boda ne bi bilo nezasluzeno!!
sad da malo prokomentarisem tekmu...penal za nas zaista nisam nista vidio jer sam bio na jugu i necu ga komentarisati....gol zrinjskog ide na dusu sehica a bgm i bakrica...sehica zato sto idemo u kontru on baca u sredinu loptu bekricu pa to nidje nema zar ga nisu naucili da lopta uvijek ide na stranu, a i bekric je morao bolje reagovat al stas tako je kako je...tako je bekric pogrijesio koliko se sjecam i u gradačcu istoo pa nas je kostalo gola, onda po meni CIST go zrinjskog ponisten....na stranu to, sto se tice igre moze puno puno bolje al zavrsnica katastrofa, ko god da nam dodje samo nek ustopaju mesanovica i nema ko drugi gola dat...ima bekric iz peenala....pa od 4 gola mi 2 iz penala e to je sramota...neznam vise sta da kazem neg da ce biti ova dva teska gostovanja i da BOG da da vise vidimo ovako punu grbavicu kao u zdanje dvije tekme!!!
I DA GUBIS S 10:0 S JUGA BI SE PJESMA CULA MI TE VOLIMO, MI TE VOLIMO!!!
sad da malo prokomentarisem tekmu...penal za nas zaista nisam nista vidio jer sam bio na jugu i necu ga komentarisati....gol zrinjskog ide na dusu sehica a bgm i bakrica...sehica zato sto idemo u kontru on baca u sredinu loptu bekricu pa to nidje nema zar ga nisu naucili da lopta uvijek ide na stranu, a i bekric je morao bolje reagovat al stas tako je kako je...tako je bekric pogrijesio koliko se sjecam i u gradačcu istoo pa nas je kostalo gola, onda po meni CIST go zrinjskog ponisten....na stranu to, sto se tice igre moze puno puno bolje al zavrsnica katastrofa, ko god da nam dodje samo nek ustopaju mesanovica i nema ko drugi gola dat...ima bekric iz peenala....pa od 4 gola mi 2 iz penala e to je sramota...neznam vise sta da kazem neg da ce biti ova dva teska gostovanja i da BOG da da vise vidimo ovako punu grbavicu kao u zdanje dvije tekme!!!
ja ne znam šta smo ocekivali?' da ih poderemo 5-0?? pa ne može sa ovom ekipom,jednostavno ne može.
Bolje ne može od ovog što trenutno imamo...Zrinjski dobra ekipa,koja je uigrana,ciji su igraci svi redom fizicki jaci u duelu od naših,imaju par jablana koji dominiraju u duelu i to pravi razliku na terenu.
Mi jesmo napadali i imali nekoliko dobrih šansi,ali ne može dva put na istu foru se pobjediti...to nam je prošlo protiv Širokog (još je Široki bolje bio nego veceras Zrinjski i imali nekoliko dobrih šansi) i ne može opet.
Ljudi sasvim zasluženo uzeli bod,možda bi uzeli i sva 3 da su igrali na pobjedu...izgleda da su se zadovoljili nakon 1-1 i nisu nešto napadali vec cekali kontre (i zamalo nam nisu zavukli još jedan,ne znam tacno ali neko je pocistio u zadnjem momentu,možda Mešić -nisam dobro vidio)
Nema se ko izdvojiti posebno od igraca,možda Cocalić koji svaki duel dobio (kod gola nije kriv jer smo ispali kolektivno svi iz odbrane ko djeca mala i nije mogao stici i frajer koji nam zabi glavom gol)
Bolje ne može od ovog što trenutno imamo...Zrinjski dobra ekipa,koja je uigrana,ciji su igraci svi redom fizicki jaci u duelu od naših,imaju par jablana koji dominiraju u duelu i to pravi razliku na terenu.
Mi jesmo napadali i imali nekoliko dobrih šansi,ali ne može dva put na istu foru se pobjediti...to nam je prošlo protiv Širokog (još je Široki bolje bio nego veceras Zrinjski i imali nekoliko dobrih šansi) i ne može opet.
Ljudi sasvim zasluženo uzeli bod,možda bi uzeli i sva 3 da su igrali na pobjedu...izgleda da su se zadovoljili nakon 1-1 i nisu nešto napadali vec cekali kontre (i zamalo nam nisu zavukli još jedan,ne znam tacno ali neko je pocistio u zadnjem momentu,možda Mešić -nisam dobro vidio)
Nema se ko izdvojiti posebno od igraca,možda Cocalić koji svaki duel dobio (kod gola nije kriv jer smo ispali kolektivno svi iz odbrane ko djeca mala i nije mogao stici i frajer koji nam zabi glavom gol)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
koji cist go rukom spustio lotu ispred sebe sa sjevera se fino vidjelo lafo maradona,nije se momak ni pobunio trebo e zuti dobit
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
po mom misljenju sudjenje bilo ekstra...znaci fakat nije bilo domacinsko, cak sam u nekim trenutcim pozelio onaj neki domacinski faul 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Fudbal se igra za publiku (a danas i za kladionice) i bez dobre i lijepe igre nema ni publike i ja to znam. Ali j.bem ja takvu publiku i takve simpatizere koji nakon malo promjena u klubu i dolaska prosjecnih igraca u klub ocekuju da cemo mi sad na Grbavici derati druge ekipe i davati im 3 gola u prvih 20 minuta kao u ona stara dobra vremena. E nema toga sa ovom ekipom. Rekao sam poslije utakmice sa Sirokim da ce se posjeta smanjiti za duplo i vise nakon samo prvog kiksa kuci i tako ce i biti. J.bem ja onog simpatizera koji nakon 15 minuta pocinje psovati igracima i to svima redom. J.bem one simpatizere koji zvizde nakon 1:1 sa objektivno jacom ekipom. zao mi je zbog kase kluba to sto ce posjeta spasti dobro ali drago mi je zbog tih kvazinavijaca sto ih necu morati slusati u narednim utakmicama.harinjo je napisao/la:stole ja poslije rata nisam fulio par utakmica 1985 sam god al mi žao raje ostale jer ovo u 2 kola kući ravno je 0 u rangu prošle sezone 20 000 dvije tekme neka izgubimo nedaj bože ove 2 u gopstina vjeruj mi biće nas 2000 neka gube bodovo al bar da imamo igru kad čovjek plati kartu da vidi neešto
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
matere mi da sam laik ja bih se upitao jel zeljo ispao u prvu ligu federacije de me malo prosvjetlite ako grijesim ako je ispao reci te mi da ne bude vise u zabludi man utd u srijedu cini mi se izgubi od noovajlije Burnley-a i niko o tome ne prica ok desi se svima idemo dalje
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Rekoh ja davno, kvazinavijaci ocekuju da cemo mi svima trpati po 3-4 komada ..MT87TM je napisao/la:matere mi da sam laik ja bih se upitao jel zeljo ispao u prvu ligu federacije de me malo prosvjetlite ako grijesim ako je ispao reci te mi da ne bude vise u zabludi man utd u srijedu cini mi se izgubi od noovajlije Burnley-a i niko o tome ne prica ok desi se svima idemo dalje

AMAR OSIM
sabura treba i polahko bitno je da se kvalitetno radi a rezultati ce sami doci jedan dinamo se pravi od 1996 godine pa ne mogu sve da pobijede u HNL bas veceras 0-0 protiv zadraStole iz Bora je napisao/la:Rekoh ja davno, kvazinavijaci ocekuju da cemo mi svima trpati po 3-4 komada ..MT87TM je napisao/la:matere mi da sam laik ja bih se upitao jel zeljo ispao u prvu ligu federacije de me malo prosvjetlite ako grijesim ako je ispao reci te mi da ne bude vise u zabludi man utd u srijedu cini mi se izgubi od noovajlije Burnley-a i niko o tome ne prica ok desi se svima idemo dalje
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
stole upravu si burazeru ali moramo shvatiti neke ljude plate ulaznicu da vide dobar fudbal a u dvije tekme ništa ama baš ništa,nemožemo razdvajat navijače želje na ove i one svi oni vole želju kao ja i ti al kad nemaš rezultata namaš ni publike a mi kuburimo 7g
mislim po meni da zrinjski nije puno bolji od želje al eto zvijezda i ubi 2 0 slavija im uze bod a travnik stigo sa 1 3 na 3 3 a mi kući sa njima 9 0 0 i danas kiks moralo je bolje radi onakvog juga i punog zapada i sjevera
biće bolje 

stani ba i sa tom pricom ti volis zelju i pjevas 90 minuta i sad da te pitam ko je puco peneal ti ces mi otpjevat ili sta,ima ljudi dodju sa djecom 90% nas je tako zavolilo zelju ali sta ce vidjet ti ljudi?sta ocekujes od covjeka od 50 godina da se skine do pasa i pjeva naprijed zeljo zabij go...ti si veci navijac od njega ili sta?covjek dolazi 30 godina i gleda zelju i ti ces mu reci da nije navijac ili?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nisi vidio penal sa juga al si vidio da nije njihov igrac igrao rukom i to opet sa juganeOX je napisao/la:ewo sad sa tekme i prawo sam razocaran...kad pomislim da nam je i zrinjski uzeo tri boda ne bi bilo nezasluzeno!!

- bilalinho2
- Kontakt:
ne mislim kralju na te navijace nego na ove internet huligane koji jebu amaru mater nakon svakog loseg rezultata a normala da trebaa tako djecu dovodit lol pa svi smo tako poceli a ja navijam svih 90 minuta a neki tako dodje i zavuce se ispod semafora i gricka kospice a imamo isto godina 20 21 pa koji se on qrac razlikuje od mene nemora ni dolazit na tekme nadam se da sam ti pojasnio sta sam mislionick je napisao/la:stani ba i sa tom pricom ti volis zelju i pjevas 90 minuta i sad da te pitam ko je puco peneal ti ces mi otpjevat ili sta,ima ljudi dodju sa djecom 90% nas je tako zavolilo zelju ali sta ce vidjet ti ljudi?sta ocekujes od covjeka od 50 godina da se skine do pasa i pjeva naprijed zeljo zabij go...ti si veci navijac od njega ili sta?covjek dolazi 30 godina i gleda zelju i ti ces mu reci da nije navijac ili?
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
- Samo Zeljo
- Kontakt:
lijepa 1.500 ljudi bar vidis kako se navija a ne ovako dosli sabani i derbi navijaci odma psuju zvizde zalosno...vidim lika u fenerovom dresu,jednog cak i u interovom
zalosno...sto se tice igre prvih 20 minuta vrijedno pomena ostalo nista mozda cak i prvih pola sata

sampionska krece plava prugaHar3 je napisao/la:Irfane, da li si ti normalan ikako, da li si uopste svjestan koliko nama puca qrac za tvoje misljenje?

jbg sta se zalite poslije jedne tekme, prvenstvo je tek pocelo, sabura

Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
muXmania je napisao/la:ma polako ljudi nemojte kukati nakon prvog lošeg rezultata, nadajmo se bodovima sa dva predstojeca gostovanja, veceras su momci bili losi, bezveze je ova igra s jednim napadacem, Lazar je trebao od pocetka igrati...
Serdarević je po meni večeras bio najbolji...
ma Mrva je igracina samo mu fali malo discipline ..

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Samo Zeljo
- Kontakt:
i fali mu da na vrijeme da loptu a ostalo sve je OK,ljudi koreografija je fkt prejaka bila...mostar_mo je napisao/la:muXmania je napisao/la:ma polako ljudi nemojte kukati nakon prvog lošeg rezultata, nadajmo se bodovima sa dva predstojeca gostovanja, veceras su momci bili losi, bezveze je ova igra s jednim napadacem, Lazar je trebao od pocetka igrati...
- bilalinho2
- Kontakt:
e umalo na jugu nije bio belaja izmedju tog u fenrevom dresu i nekog lika iz udruzenja nes tako ovaj iz udruzenja mu reko nesto nemoj me nista gledat a ovaj odma hcoe da se bije hahahahhahhahahhaha kaze ja bi krvi dao za zelju aon meni tako lolSamo Zeljo je napisao/la:lijepa 1.500 ljudi bar vidis kako se navija a ne ovako dosli sabani i derbi navijaci odma psuju zvizde zalosno...vidim lika u fenerovom dresu,jednog cak i u interovomzalosno...sto se tice igre prvih 20 minuta vrijedno pomena ostalo nista mozda cak i prvih pola sata
eh i meni je to odma upalo u oci kad sam vidio sad koreografiju stvarno cuj sampionska krece plava pruga ccccccccccc stvarno red rijeci strasan zvizdi hahahahashakal je napisao/la:sampionska krece plava prugaHar3 je napisao/la:Irfane, da li si ti normalan ikako, da li si uopste svjestan koliko nama puca qrac za tvoje misljenje?
...ja redoslijeda rijeci u pm
![]()
jbg sta se zalite poslije jedne tekme, prvenstvo je tek pocelo, sabura
ma Mrva je zvijer jos da je Culum danas bio majke mi dobili bi smomostar_mo je napisao/la:muXmania je napisao/la:ma polako ljudi nemojte kukati nakon prvog lošeg rezultata, nadajmo se bodovima sa dva predstojeca gostovanja, veceras su momci bili losi, bezveze je ova igra s jednim napadacem, Lazar je trebao od pocetka igrati...
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
- Samo Zeljo
- Kontakt:
e umalo na jugu nije bio belaja izmedju tog u fenrevom dresu i nekog lika iz udruzenja nes tako ovaj iz udruzenja mu reko nesto nemoj me nista gledat a ovaj odma hcoe da se bije hahahahhahhahahhaha kaze ja bi krvi dao za zelju aon meni tako lolbilalinho2 je napisao/la:Samo Zeljo je napisao/la:lijepa 1.500 ljudi bar vidis kako se navija a ne ovako dosli sabani i derbi navijaci odma psuju zvizde zalosno...vidim lika u fenerovom dresu,jednog cak i u interovomzalosno...sto se tice igre prvih 20 minuta vrijedno pomena ostalo nista mozda cak i prvih pola sata
shakal je napisao/la:Har3 je napisao/la: ne zato vec radi koreografije poceli su udarati,pa bi se pocijepala...ali kume kad skontas igra zeljo ne igra fener,razumijem ljubav i sve to ali brate skontaj malo...ili ove nove pjesme samo sto je pocela lik se dere daj nam drugu tu neznamo,sta reci to su ti derbi navijaci...
- bilalinho2
- Kontakt:
Samo Zeljo je napisao/la:e umalo na jugu nije bio belaja izmedju tog u fenrevom dresu i nekog lika iz udruzenja nes tako ovaj iz udruzenja mu reko nesto nemoj me nista gledat a ovaj odma hcoe da se bije hahahahhahhahahhaha kaze ja bi krvi dao za zelju aon meni tako lolbilalinho2 je napisao/la:Samo Zeljo je napisao/la:lijepa 1.500 ljudi bar vidis kako se navija a ne ovako dosli sabani i derbi navijaci odma psuju zvizde zalosno...vidim lika u fenerovom dresu,jednog cak i u interovomzalosno...sto se tice igre prvih 20 minuta vrijedno pomena ostalo nista mozda cak i prvih pola sata
shakal je napisao/la:Har3 je napisao/la: ne zato vec radi koreografije poceli su udarati,pa bi se pocijepala...ali kume kad skontas igra zeljo ne igra fener,razumijem ljubav i sve to ali brate skontaj malo...ili ove nove pjesme samo sto je pocela lik se dere daj nam drugu tu neznamo,sta reci to su ti derbi navijaci...

A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
U MOM SRCU JEDNA LJUBAV I NE POSTOJI DRUGA !!!
SMRT PADOBRANCIMA REALNO!!!
SMRT PADOBRANCIMA REALNO!!!
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, NeSamSafetee, Proximic i 48 gostiju.