Interski maršamorovski je napisao/la:Krenuli pjeske da iskazu postovanje prema celnim ljudima iz Intera.Bassha je napisao/la:Cime su to oni krenuli pa im treba 20ak dana do Italije ?
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
#Salihović
- MehmedMesaBazdarevic
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Pozdrav forumasi.
Cekam razvoj situacije - lokacije Susic Tina Svena.
Sad ce novinarske price gdje se Sven kaje sto je odbijao Celzi, Tottenham i Sevillu cekajuci Inter. Iako vec danas imamo par naivaca na forumu koji pisu da je trebao prihvatiti ponudu Bordeauxa 

DOVOĐENJEM Marcela Brozovića milanski Inter je dobio prinovu, ili pojačanje, u veznom redu, a najavljivani transfer Tina Svena Sušića na San Siro je privremeno pao u drugi plan.
Međutim, izgleda da je posao na relaciji Hajduk - Inter i dalje aktualan. Talijanski Calciomercato piše kako Nerazzurri i dalje žele BiH reprezentativca, a njegov zastupnik Milan Rapaić nalazi se u Milanu.
Do kraja dana trebao bi se održati sastanak čelnika milanskog kluba i predstavnika igrača, nakon kojeg će biti poznato više informacija na ovu temu.
Međutim, jasno je kako Sušić u ovom trenutku nije prioritet Interu, i sami su spominjali da bi on bio ulaganje u budućnost, a sad su fokusirani na dovođenje igrača koji su odmah spremni uskočiti u prvu postavu. Tu spada Lassana Diarra, a u prijelaznom roku u kojem su se već istrošili na dovođenje Shaqirija i posudbu Podolskog moguć je i dolazak jednog braniča.
S Poljuda, pak, svakako žele realizirati ovaj posao, a u međuvremenu su se pojavile glasine o jakom interesu Seville za Sušića, kao i za opcijama s engleskim klubovima pa čak s i s Interovim gradskim rivalom Milanom. Ipak, talijanski mediji ističu kako bi to mogao biti i jedan od pokušaja "trikova" čelnika Bijelih.
Međutim, izgleda da je posao na relaciji Hajduk - Inter i dalje aktualan. Talijanski Calciomercato piše kako Nerazzurri i dalje žele BiH reprezentativca, a njegov zastupnik Milan Rapaić nalazi se u Milanu.
Do kraja dana trebao bi se održati sastanak čelnika milanskog kluba i predstavnika igrača, nakon kojeg će biti poznato više informacija na ovu temu.
Međutim, jasno je kako Sušić u ovom trenutku nije prioritet Interu, i sami su spominjali da bi on bio ulaganje u budućnost, a sad su fokusirani na dovođenje igrača koji su odmah spremni uskočiti u prvu postavu. Tu spada Lassana Diarra, a u prijelaznom roku u kojem su se već istrošili na dovođenje Shaqirija i posudbu Podolskog moguć je i dolazak jednog braniča.
S Poljuda, pak, svakako žele realizirati ovaj posao, a u međuvremenu su se pojavile glasine o jakom interesu Seville za Sušića, kao i za opcijama s engleskim klubovima pa čak s i s Interovim gradskim rivalom Milanom. Ipak, talijanski mediji ističu kako bi to mogao biti i jedan od pokušaja "trikova" čelnika Bijelih.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
A lijepo smo mu mi ovdje na forumu govorili da prihvati Chelsea a on zapeo za taj nesretni Inter.PapeSusic je napisao/la:Sad ce novinarske price gdje se Sven kaje sto je odbijao Celzi, Tottenham i Sevillu cekajuci Inter. Iako vec danas imamo par naivaca na forumu koji pisu da je trebao prihvatiti ponudu Bordeauxa
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Pivopija je napisao/la:DOVOĐENJEM Marcela Brozovića milanski Inter je dobio prinovu, ili pojačanje, u veznom redu, a najavljivani transfer Tina Svena Sušića na San Siro je privremeno pao u drugi plan.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Fokusiraj se ti na ostale momke,kod ovog razvoja nema.MehmedMesaBazdarevic je napisao/la:Pozdrav forumasi.
Totalna stagnacija.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Pivopija je napisao/la:

De Boga vam odvadite malo da ne bi crko od smijeha.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
****, covjeka vuce srce. Da je u zivotu razmisljao kako mu ti i ostali forumasi savjetujete (izaberi bolji klub i bolji ugovor, tj. Chelsea) danas bi igrao u dresu Belgije, a pored Pjanica u reprezentaciji bi gledali Halilovica, Vrancica ili neku trecu neznalicu.adoo11 je napisao/la:A lijepo smo mu mi ovdje na forumu govorili da prihvati Chelsea a on zapeo za taj nesretni Inter.PapeSusic je napisao/la:Sad ce novinarske price gdje se Sven kaje sto je odbijao Celzi, Tottenham i Sevillu cekajuci Inter. Iako vec danas imamo par naivaca na forumu koji pisu da je trebao prihvatiti ponudu Bordeauxa
-
Postoji mogucnost da im je neko poslao statistiku TSS, pa uporedili sa statistikom Brozovica, i shvatili da su kupili losijeg igraca!?
Sada im se valja vaditi!

Sada im se valja vaditi!
Sad procita
Koja bagra, materemi...

Ko zna njemacki neka procita ovaj cirkus s Smoljanom (s Seadov vlasnik Germanije)
http://sportnet.at/home/fussball/bundes ... d-vertraut" onclick="window.open(this.href);return false;

Koja bagra, materemi...

Ko zna njemacki neka procita ovaj cirkus s Smoljanom (s Seadov vlasnik Germanije)
http://sportnet.at/home/fussball/bundes ... d-vertraut" onclick="window.open(this.href);return false;
- DonCorleone
- Kontakt:
Sutra bogami zadnji utorak prelaznog roka
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
Ostani Tino gdje jesi. Na ljeto ide Mancini ide u PSG pa će te dovesti tamo.
Svakako mu je bolje da ode u prosjecni ili ispodprosjecni klub Turske ili Rusije, gdje ima neke sanse da zaigra. U Interu nema nikakve.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tacno kad uđem na ovu temu nekad mi bude zao momka koliko ga raja ismijava, ali onda opet shvatim da se za to ismijavanje moze zahvaliti svom amidzi koji rece da je prelazak u Inter "gotova stvar".
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Odvadi te ga malo,da ne bi @Affenberg crkoEffenberg je napisao/la:Pivopija je napisao/la:
S Poljuda, pak, svakako žele realizirati ovaj posao, a u međuvremenu su se pojavile glasine o jakom interesu Seville za Sušića, kao i za opcijama s engleskim klubovima pa čak s i s Interovim gradskim rivalom Milanom. Ipak, talijanski mediji ističu kako bi to mogao biti i jedan od pokušaja "trikova" čelnika Bijelih.![]()
![]()
![]()
De Boga vam odvadite malo da ne bi crko od smijeha.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sad ode u Milan? Hahahaha
Hahaha... Ja zalosti.
Milan samo đaba dovodi igrace, tako ne znam odakle im ove lazi.
Mozda znas Ibrahim, kolega sa foruma kad je avion za Milano
Milan samo đaba dovodi igrace, tako ne znam odakle im ove lazi.
Mozda znas Ibrahim, kolega sa foruma kad je avion za Milano

Allez
-
- Kontakt:
http://gxx.dnevnik.hr/clanak/nogomet/ra ... 70166.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pljus pljus pljuspljus
pljus pljus pljuspljus
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!