Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Curry
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Curry » 08 jan 2015, 05:36

Jesi brat postujem te

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 08 jan 2015, 06:51

Mozgov ode u cleveland

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 08 jan 2015, 07:19

Sapce je napisao/la:Mozgov ode u cleveland

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bassss :?: :?: :roll:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 08 jan 2015, 08:48

kim je napisao/la:
Ramirez5 je napisao/la:Momci, ako bude moguce da mi malo konkretnije pojasnite kako se instalira onaj adon za gledanje utakmica koje su prosle. Juce sam pokusavao vise od sat vremena i nisam uspio. Bio bih zahvalan.

http://www.nbafullreplay.com/search?upd ... results=40" onclick="window.open(this.href);return false;

imas ovdje budu oko 9-10 ujutru sve utakmice od sinoć, jedino sto ne valja, ne budu sve u hd.

Hvala ti kim, živ i zdrav bio. Ja sam juče "ganjao" neke programe da bih mogao pogledati utakmice koje su prošle ali nisam uspio.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 08 jan 2015, 08:57

Martinez8 je napisao/la:
Lampard8 je napisao/la:
Ramirez5 je napisao/la:Ako bude kakav link utakmice da danas ponovo to pregledam na miru i rahatluku.
Skini i instaliraj XBMC i imas addon za NBA, gdje poslije svake utakmice budu HD snimci utakmice ;)
slika
slika
slika

koji je naziv addon-a?
jel moguce da ovaj XBMC ima virus, meni je coputer usporio nesto posle reboota?

I koji je naziv addona za gledanje tih tekmi?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 08 jan 2015, 09:03

Tracy3McGrady je napisao/la: jel moguce da ovaj XBMC ima virus, meni je coputer usporio nesto posle reboota?
Prije će biti da vuče puno Ram-a ... Provjeri na task manager ...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 jan 2015, 12:33

Janez je napisao/la:Zvanično: Timofey Mozgov traded to Cleveland!

Eto raja sve je gotovo Juka brate otvara ti se prostor za još više minuta i igre :bih: :clap:
Ne znam koliko je to idealno za Juku. Pitanje je koliko je on trenutno spreman za prvog centra. Idealno je da mu je "konkurencija" neko kao Mozgov koji je indivudalno tu negdje sa njim i kojega moze mic po mic izbaciti iz prvog tima. To je po meni idealno za njega jos uvijek ce igrati minimalno 15 pa sve do 20-tak minuta a i fizicki po meni nije spreman da odigra 30-40 minuta po utakmici. Tako da mu tih 20-tak minuta bas odgovara trenutno u prvoj sezoni dok se malo ne navikne na NBA. Samo da ne dovedu nekog puno boljeg centra od Mozgova. Ovako ako ne dovedu nikoga odnosno nekog centra slicnog Mozgovu onda bi to moglo ispast dobro. Mada ja ne sumnjam ni malo u Nurkica jer ima idealne saigrace i trenera a i on je samouvjeren. On ce samo rasti i napredovati osim ako ga povrede ne zaustave. Problem je Mirza i dali da ostane u sadasnjem klubu. Po meni prije NE nego DA.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 jan 2015, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 08 jan 2015, 12:33

thulkazal je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la: jel moguce da ovaj XBMC ima virus, meni je coputer usporio nesto posle reboota?
Prije će biti da vuče puno Ram-a ... Provjeri na task manager ...
Štocom ga koji put, nek zna ko je šef u kući i počet će da sluša :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 08 jan 2015, 14:02

Juka ce ljudi da bude brand nesto poput supermena howarda, zbog toga mu sto prije treba neki atraktivan americki menadzer da ga maksimalno reklamira kao npr. Juka the Dragon, juka je beast jos kad nabaci 10-tak kila uz mogucnost da moze da dobije jos jedno inch visine jer je jos mlad auu zvijerkase mase auu plus mislim da je moguce edno
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 08 jan 2015, 14:29

Sutra Juka vs Cousins,bit ce ****. :mrgreen:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 08 jan 2015, 15:09

Ajax je napisao/la:

Eto raja sve je gotovo Juka brate otvara ti se prostor za još više minuta i igre :bih: :clap:
. To je po meni idealno za njega jos uvijek ce igrati minimalno 15 pa sve do 20-tak minuta a i fizicki po meni nije spreman da odigra 30-40 minuta po utakmici.
Po cemu to jedan profesionalni kosarkas kao sto je Nurkic nije spreman da odigra preko 30 minuta ??

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jan 2015, 15:13

u Cedeviti je imao problema, umarao se i sam tražio izmjenu, u NBA je sigurno još veći tempo, brže se umara :D al' sad ne znam koliko su ga sredili (pripremili) u Nuggetsima, evidentno je da su ga istesali, što se kilaže tiče, lijepo ga oblikovali :D

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 jan 2015, 15:17

Denver ima onog yebenog fitnes trenera, ima da od Juke napravi Chamberlaina za dvije godine

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 08 jan 2015, 15:27

Nemojte porediti Cedevitu i NBA, u NBA se radi. Kada se to uporedi Cedevita i opcenito nase kosarkaske lige su skoro pa rekreativno-volenterske lige poredeci sa NBA. Sjecate li se Kukoca i mnogih drugi sta uradise od njih amerika je to burazeru veliki business, manijaci cak igraju i na bozic.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jan 2015, 16:56

CSG #202: Nuggets State of the Union with Tim Connelly

Denver Nuggets General Manager Tim Connelly joins us, once again, to discuss all things Nuggets. We dive into the state of the team, if we could see rebuilding, the plan for the present and future, and more.

We also discuss the development and future of Jusuf Nurkic - who Connelly likes next to Kenneth Faried - and how things are going overseas with Nikola Jokic and Joffrey Lauvergne (and when we could see them in Denver).

http://www.coloradosportsguys.com/2015/ ... h-tim.html" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 jan 2015, 18:17

Interista je napisao/la:
Ajax je napisao/la:

. To je po meni idealno za njega jos uvijek ce igrati minimalno 15 pa sve do 20-tak minuta a i fizicki po meni nije spreman da odigra 30-40 minuta po utakmici.
Po cemu to jedan profesionalni kosarkas kao sto je Nurkic nije spreman da odigra preko 30 minuta ??
Postoje igraci koji su sposobni odigrati 30-40 minuta ( skoro cijelu utakmicu ) svaki drugi, treci dan u kontinuitetu a postoje igraci koji to nisu. Posebno je neuobicajno da jedan rookie odma prvu sezonu igra 30-40 min jer u vecini slucajeva im treba sezona dvije da se naviknu na NBA ligu. Kao sto ti je momak prije rekao Juka ni u Cedeviti nije mogao uvijek da igra po 40 minuta. U NBA je puno vise trke a i fizickog kontakta - naguravanja posebno kod centara sa fizicki jakim igracima i jedno i drugo trosi puno energije i snage. Posto je Juka imao vec par povreda ovdje postoji i veca mogucnost neke nove povrede ako bi igrao svaki drugi-treci skoro cijele utakmice posebno jer se radi o teskom centru.

Zbog svih tih razlog i jer se momak tek privikava na ovu ligu vecina je misljenja da se treba postepeno uvoditi po 20-tak minuta posebno u rookie sezoni. I nigdje nije pisalo 30 minuta nego 30-40 min. To znaci jednu utakmicu npr. 32 min., drugu 37 min i tako dalje, odnosno skoru cijele utakmice.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 08 jan 2015, 18:37

Ajax je napisao/la:
Interista je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Postoje igraci koji su sposobni odigrati 30-40 minuta ( skoro cijelu utakmicu ) svaki drugi, treci dan u kontinuitetu a postoje igraci koji to nisu. Posebno je neuobicajno da jedan rookie odma prvu sezonu igra 30-40 min jer u vecini slucajeva im treba sezona dvije da se naviknu na NBA ligu. Kao sto ti je momak prije rekao Juka ni u Cedeviti nije mogao uvijek da igra po 40 minuta. U NBA je puno vise trke a i fizickog kontakta - naguravanja posebno kod centara sa fizicki jakim igracima i jedno i drugo trosi puno energije i snage. Posto je Juka imao vec par povreda ovdje postoji i veca mogucnost neke nove povrede ako bi igrao svaki drugi-treci skoro cijele utakmice posebno jer se radi o teskom centru.

Zbog svih tih razlog i jer se momak tek privikava na ovu ligu vecina je misljenja da se treba postepeno uvoditi po 20-tak minuta posebno u rookie sezoni. I nigdje nije pisalo 30 minuta nego 30-40 min. To znaci jednu utakmicu npr. 32 min., drugu 37 min i tako dalje, odnosno skoru cijele utakmice.

Sve ovo i da dodam: Faulovi. Pravi previse faulova. Po tome je bio poznat i u Cedeviti. U prosjeku ima 7.5 faulova/36 minuta : http://www.basketball-reference.com/pla ... iju01.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Juka ce, barem ovih prvih pet sest sezona, biti tip igraca koji ce biti super efikasan u kratkim periodima igre (25-30 minuta).
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 08 jan 2015, 18:46

Mozambik je napisao/la:Denver ima onog yebenog fitnes trenera, ima da od Juke napravi Chamberlaina za dvije godine
[youtube][/youtube]

To je taj trener :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 08 jan 2015, 19:31

VanBasten je napisao/la:CSG #202: Nuggets State of the Union with Tim Connelly

Denver Nuggets General Manager Tim Connelly joins us, once again, to discuss all things Nuggets. We dive into the state of the team, if we could see rebuilding, the plan for the present and future, and more.

We also discuss the development and future of Jusuf Nurkic - who Connelly likes next to Kenneth Faried - and how things are going overseas with Nikola Jokic and Joffrey Lauvergne (and when we could see them in Denver).

http://www.coloradosportsguys.com/2015/ ... h-tim.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako prate samo svaku sitnicu i kako su upuceni, nevjerovatno
Unica grande amore

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.