RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Omar500
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Omar500 » 07 jul 2010, 19:45

Trebao bi RA dati podršku novoj upravi. To je neko moje mišljenje, nisam najupućeniji...

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 07 jul 2010, 19:59

Omar500 je napisao/la:Trebao bi RA dati podršku novoj upravi. To je neko moje mišljenje, nisam najupućeniji...
8-) :lol:
Volim Velež makar vaki !!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 jul 2010, 20:00

Ekipa je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Trebao bi RA dati podršku novoj upravi. To je neko moje mišljenje, nisam najupućeniji...
8-) :lol:
Kažem, nisam najupućeniji u ovu novu upravu :D

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 07 jul 2010, 20:04

Ma nezna ni RA stace vise nek izadju sa zahtjevima striktno 10 stavki nek naprave i nek odnesu u upravu pa onda da vidimo. A vako BOJKOT DO NEKIH BOLJIH DANA...**** to...ko ce napraviti bolje dana ako nece najbolji navijaci u drzavi kad treba... :twisted: :twisted: :twisted:
I nek bojkot stoji ali da preskoci prvu utakmicu da im pokazemo ko Mostarom vlada...

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 07 jul 2010, 20:07

Eto vam razmišljanja. :roll:

Klub mi je važniji nego jedna pišljiva utakmica. ;)

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 07 jul 2010, 20:10

Nemoj da se neko uvrijedi ali vi ste baš zakasnili u svim segmentima za ovu sezonu (od trenera, priprema, pojačanja...itd) nije vam baš sjajna situacija i ako to vama pojedincima neće biti problem...Opet ćete krivce za sve tražiti u Želji i sudijama i tako to...a ne u svojoj avliji! Samo što ćemo se mi ostali ovaj put pripremiti na već vidjeni scenario od prošle godine! :mrgreen: Sretno i sve najbolje...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 07 jul 2010, 20:15

BICE GUSTO je napisao/la:Nesto se bojkotuje,a koga god sam pitao hoce li ici pod BB,svi odgovaraju ko jedan: Jasta,brato ! Ko tu moze vise biti pametan ?
navijaci bojkotuju simpatizeri pojma nemaju a posto je kod veleza 95% simpatizera ici ce vecina pod bb

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 07 jul 2010, 20:18

Cuspajz je napisao/la:
BICE GUSTO je napisao/la:Nesto se bojkotuje,a koga god sam pitao hoce li ici pod BB,svi odgovaraju ko jedan: Jasta,brato ! Ko tu moze vise biti pametan ?
navijaci bojkotuju simpatizeri pojma nemaju a posto je kod veleza 95% simpatizera ici ce vecina pod bb
kakvi simpatizeri svi smo mi navijaci cuj simpatizer meni je Velez poslije porodice najvazniji u zivotu tako me stari odgojio tako cu i ja sina odgojiti... :twisted: :twisted: :twisted:

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 07 jul 2010, 20:23

Ko voli Velež i ko mu želi dobro, taj će tog dana biti uz radio. ;)

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 07 jul 2010, 20:26

drH je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:
kakvi simpatizeri svi smo mi navijaci cuj simpatizer meni je Velez poslije porodice najvazniji u zivotu tako me stari odgojio tako cu i ja sina odgojiti... :twisted: :twisted: :twisted:
Kad ce navijaci poceti navijati...sta ce raditi onda simpatizeri pod BB ?
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 07 jul 2010, 20:27

Ko i uvijek, sjediti sa strane i muliti.

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 07 jul 2010, 20:29

Ekipa je napisao/la:Ko i uvijek, sjediti sa strane i muliti.
A navijaci slusat radio, bezbeli
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 07 jul 2010, 20:31

BICE GUSTO je napisao/la:
Ekipa je napisao/la:Ko i uvijek, sjediti sa strane i muliti.
A navijaci slusat radio, bezbeli
Tako bi trebalo biti.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 07 jul 2010, 21:26

otpravnik_vozova je napisao/la:Nemoj da se neko uvrijedi ali vi ste baš zakasnili u svim segmentima za ovu sezonu (od trenera, priprema, pojačanja...itd) nije vam baš sjajna situacija i ako to vama pojedincima neće biti problem...Opet ćete krivce za sve tražiti u Želji i sudijama i tako to...a ne u svojoj avliji! Samo što ćemo se mi ostali ovaj put pripremiti na već vidjeni scenario od prošle godine! :mrgreen: Sretno i sve najbolje...

Nemoj se ti sekirati za nas.Gledaj ti svoj klub i svoja posla, mi cemo o nasim stvarima brinuti.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 jul 2010, 21:52

otpravnik_vozova je napisao/la:Nemoj da se neko uvrijedi ali vi ste baš zakasnili u svim segmentima za ovu sezonu (od trenera, priprema, pojačanja...itd) nije vam baš sjajna situacija i ako to vama pojedincima neće biti problem...Opet ćete krivce za sve tražiti u Želji i sudijama i tako to...a ne u svojoj avliji! Samo što ćemo se mi ostali ovaj put pripremiti na već vidjeni scenario od prošle godine! :mrgreen: Sretno i sve najbolje...
Nemoj se uvrijediti al uzivaj u te dvije utakmice gje cete popusiti i navijaja da se ne osramotite. Istovremeno se spremajte za trenutak kada brko izgubi zivce i napusti vas..Al opet nemoj se uvrijediti .....Imamo ako nista tri boda protiv vas u Mostaru ..od proslog prvenstva da nam vratit .... i opet nemoj se uvrijediti :D :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jul 2010, 22:15

kimbo je napisao/la:
Nemoj se uvrijediti al uzivaj u te dvije utakmice gje cete popusiti i navijaja da se ne osramotite. Istovremeno se spremajte za trenutak kada brko izgubi zivce i napusti vas..Al opet nemoj se uvrijediti .....Imamo ako nista tri boda protiv vas u Mostaru ..od proslog prvenstva da nam vratit .... i opet nemoj se uvrijediti :D :D :D
nemoj se uvrijediti mislim da sad imate trenera a ne placipicku kojoj su svi krivi osim njega samog a mnogi su ovce bili i vjerovali u sve sto coban prica neki su fala bogu progledali a neki jos nisu :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 07 jul 2010, 23:31

KN RED ARMY nek bojkotuje a ostali ako zele nek idu na utakmicu sa susjedima.
Ja znam da cu ici na utakmicu ali mi nije jasno zasto se ne rijesi nesporazum izmedju Veleza i navijaca?
Meni licno to smeta ali ko bojkotuje nek bojkotuje a ko ne bojkotuje ide pod Bijeli i tacka.
Danas sam malo bio na treningu i vrlo ozbiljno se radi,ovaj trener je izdvojio bio ekipu i nesto uigravo i po onom sto sam vidio je vrlo ozbiljan lik,stalno zaustavlja i objasnjava i mislim da je veoma dobro rijesenje za Velez.Po mom ukusu,trebala bi nam 3-4 pojacanja i to je to.Sutra je tekma sa Capljinom

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 07 jul 2010, 23:37

Cunami, gdje i u koliko sati je tekma?
Support Velez, It's logical! ★

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 jul 2010, 00:11

Mislim da je utakmica u Vrapcicima a u koliko sati nemam blage veze.Izvini ali mi niko nije rekao ali saznat ce se sutra kad je

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 jul 2010, 00:15

OK drug, samo sarni ovdje ili na PP ako saznas ranije, hvala unaprijed.

Veleeeež :D
Support Velez, It's logical! ★

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.