Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jun 2010, 12:34

Hangelanda :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jun 2010, 13:30

Ma tu su Evans, O'Shea, Brown i evo sad Smalling da igraju kad je Rio povrijedjen. Nema potrebe bacat pare na odbrambene kad imamo ogromne probleme u napadu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 05 jun 2010, 13:36

slazem se za napad al nam je prosle sezone i odbrana dobro skripala
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 05 jun 2010, 14:11

CLS je napisao/la:slazem se za napad al nam je prosle sezone i odbrana dobro skripala
To je zbog povreda. Dugo su bili povrjedjeni Oshea i Brown koji mogu igrati na vise pozicija. Ferdinand je isto bio povrijedjen skoro citavu sezonu a i kad je igrao bio je dosta los. Vidic isto nije igrao dosta utakmica. Imali smo srece sto se Evra nije povrijedio ali i on je bio iscrpljen krajem sezone pa ga je Oshea uspio zamjeniti par utakmica. Nadam se da ce iduce sezone Fabio ponekad zamijeniti Evru

WayneNew
Kontakt:

Post Postao/la WayneNew » 05 jun 2010, 15:19

Treba nama jos jedan stoper kvalitetan,O Shea i Brown mogu biti samo zamjene a ne moze se vise ni na Ria racunati,proslo je i njegovo vrijeme.Ove godine i kada je igrao, partije su mu bile ispod prosjka, sjetite se Liverpoola na Anfieldu ili Citija kuci.
Treba vise prostora dati Evansu i kupiti jos jednog, znam da se nesto mali Kjaer spominjao a i Rodwell koji je sam rekao da ce jednog dana preci na mjesto stopera jer se tu najbolje osjeca.
A odstetna klauzula za Vidica je 20mil :?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jun 2010, 16:48

WayneNew je napisao/la:Treba nama jos jedan stoper kvalitetan,O Shea i Brown mogu biti samo zamjene a ne moze se vise ni na Ria racunati,proslo je i njegovo vrijeme.Ove godine i kada je igrao, partije su mu bile ispod prosjka, sjetite se Liverpoola na Anfieldu ili Citija kuci.
Treba vise prostora dati Evansu i kupiti jos jednog, znam da se nesto mali Kjaer spominjao a i Rodwell koji je sam rekao da ce jednog dana preci na mjesto stopera jer se tu najbolje osjeca.
Gdje si to procito? Koliko ja znam niko u Unitedu i Engleskoj nema takve klauzule...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jun 2010, 16:56

Dao otkaz da bi sina gledao u Južnoj Africi
Javier Hernandez (49), istoimeni otac 22-godišnjeg meksičkog nogometnog reprezentativca, podnio je ostavku na mjesto trenera drugog tima CD Guadalajare, popularnih Chivasa ("jarci").

Javier Hernandez s ocem
Razlog takvom potezu nastup je Javiera Hernandeza juniora, novog napadača Manchester Uniteda, na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

"Tražio sam od kluba dopuštenje za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Nisam ga dobio. Porazgovarao sam s članovima porodice i odlučio da ću podnijeti ostavku. Želim otići na SP gledati kako moje dijete igra nogomet. To je prioritet. Posao nije", rekao je nekadašnji meksički reprezentativac, napadač koji je bio član reprezentacije svoje zemlje na SP-u u Meksiku 1986. godine.

"Odluka nije bila ugodna, ali je bila prava. CD Guadalajara je vječna, ja nisam. Važni trenuci u životu tjeraju vas da donosite odluke za koje mislite da su najbolje."

Javier "Chicharito" Hernandez ovog je proljeća potpisao ugovor za Manchester United, nakon što je u seniorskoj ekipi očevog kluba, CD Guadalajari, proveo četiri sezone. Sir Alex Ferguson platio ga je deset miliona eura.

Chicarito na španskom znači graščić. Njegovog su oca, zbog zelenih očiju, zvali Chicharo (grašak).

Treba i Chichara dovest kao trenera. :D

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 05 jun 2010, 17:00

Interesantna prica...ko zna, mozda se taj Meksikanac i pokaze kao pun pogodak u buducnosti, mada on nije toliko mlad, sa 22 mnogi igraci postanu vec zvijezde poput CR-a ili Messija...
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

WayneNew
Kontakt:

Post Postao/la WayneNew » 05 jun 2010, 17:38

Cartman je napisao/la:
WayneNew je napisao/la:Treba nama jos jedan stoper kvalitetan,O Shea i Brown mogu biti samo zamjene a ne moze se vise ni na Ria racunati,proslo je i njegovo vrijeme.Ove godine i kada je igrao, partije su mu bile ispod prosjka, sjetite se Liverpoola na Anfieldu ili Citija kuci.
Gdje si to procito? Koliko ja znam niko u Unitedu i Engleskoj nema takve klauzule...
http://sportin.ba/tekst.aspx?id=26792
nisam ni ja znao da postoji.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 05 jun 2010, 22:18

Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 05 jun 2010, 22:29

ma iskreno nije mi ovo provjerena stranica pa tako da ne vjerujem al eto lijepo je vidjeti pa makar neka je i trac :D
Pa sam poslije reko tata

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 jun 2010, 11:09

Ev napkon i meni da istekne ban.

Vidi glasina ima i dalje,al ipak malo su se smirile u zadnje vrijeme. Iako sam bio skeptican kad je u pitanju Van der Vaart,sad kad malo razmislim vidim da bi on bio idealno pojacanje za nas. Ako on dodje,Berbatov 100% odlazi.

To bi znacilo da ce formacija biti 4-4-1-1. Poluspica je najbolja pozz za Van der Vaarta. Ako je Berbatov radio za Rooneya iako je klasican napadac,kako ce tek onda wayne biti ubojit kad dobije pravog covjeka koji ce mu slati lopte.

Ovo je moj sastav za iducu sezonu

-----------------Van der Saar------------------
O'shea------Ferdinand-----Vidic---------Evra
------------Fletcher------Carrick--------------
Valencia----------------------------------Nani
-----------Van der Vaart
--------------------------Rooney
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 06 jun 2010, 12:00

majestic24 je napisao/la:Ev napkon i meni da istekne ban.

Vidi glasina ima i dalje,al ipak malo su se smirile u zadnje vrijeme. Iako sam bio skeptican kad je u pitanju Van der Vaart,sad kad malo razmislim vidim da bi on bio idealno pojacanje za nas. Ako on dodje,Berbatov 100% odlazi.

To bi znacilo da ce formacija biti 4-4-1-1. Poluspica je najbolja pozz za Van der Vaarta. Ako je Berbatov radio za Rooneya iako je klasican napadac,kako ce tek onda wayne biti ubojit kad dobije pravog covjeka koji ce mu slati lopte.

Ovo je moj sastav za iducu sezonu

-----------------Van der Saar------------------
O'shea------Ferdinand-----Vidic---------Evra
------------Fletcher------Carrick--------------
Valencia----------------------------------Nani
-----------Van der Vaart
--------------------------Rooney
Nece se bas Carick naigrati kod Fergusona iduce sezone. U to sam uvjeren. A mislim da se Van der Vart ne bi snasao u Engleskoj ali vidjecemo ako predje

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 jun 2010, 12:07

Mora Carrick igrati,ustvari hoce igrati. U to sam siguran. Imao je losu sezonu,al imam osjecaj da ce njemu ovo SP biti presudno i da ce od iduce sedmice biti samo bolji i bolji.

Ma snaci ce se Van der Vaart 100%
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2010, 12:14

Berbatov ne odlazi. Ne mislim da mu Ferguson vjeruje, jer izbaci ga iz ekipe kad igramo protiv jakog protivnika. Ali stvar je u tome sto smo dali toliku lovu za njega, i sto je bilo toliko kritike da Fergie izgleda zeli dokazat da nije pogrijesio. ISto tako je moguce da nema love za zamjenu...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2010, 13:18

Jao koji clanak sad na naslovnoj:

"Bogati vlasnici Uniteda"... :lol:

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 06 jun 2010, 13:29

http://www.metro.co.uk/sport/829444-man ... edin-dzeko

ovo je dobar portal i jak! aBd nadam se! Nani - puno ocekujem sljedece sezone, Valencia adaptacija je prosla nakon 1 godinu, i Rooneyyyyyy je tu GLAVNI! samo Dzekas fali :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2010, 13:34

haxonja je napisao/la:http://www.metro.co.uk/sport/829444-man ... edin-dzeko

ovo je dobar portal i jak! aBd nadam se! Nani - puno ocekujem sljedece sezone, Valencia adaptacija je prosla nakon 1 godinu, i Rooneyyyyyy je tu GLAVNI! samo Dzekas fali :D
I ovi citiraju ovaj caughtoffside. Cisto sumnjam da ce se desit. A ne znam bas je li on uopste pravi covjek za United. Ne volim napadace sto uopste ne vrse pritisak na odbrambene igrace kad su bez lopte. Dzeko inace ne trci nista vise od Berbatova kad je lopta u protivnika. Istina, otrkiva se puno vise od Berbatova. Licno bi vise volio Higuaina ili Benzemu, ali na kraju nam nece nijedan doc i opet cemo gledat Berbatova. Ja se samo nadam da ce Hernandez nesto pokazat.

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 06 jun 2010, 13:37

Cartman je napisao/la:Jao koji clanak sad na naslovnoj:

"Bogati vlasnici Uniteda"... :lol:
I ja sam oplako kad sam to citao...
Prednosti ako United dovede Dzeku - Dzeko je odlican golgeter i visok je, tako da moze lijepo glavom da pospremi lopte u mrezu, a znamo da MUFC uvijek igra na te centarsuteve u sredinu zbog cega je Nistelrooy bio toliko uspjesan u crvenom dresu. S druge strane Fergie nece dopustiti Dzeki da solira kao sto je to radio, mozda postane timski igrac kao Rooney pa nasa repka daleko vise profitira od njeg nego li je to do sada bio slucaj.
S druge strane plasim se da ne postane kao Berbatov, ipak smo to mi balkanci, da ga ne "pojede" veliki klub i da ne postane niko i nista...
Vise vjerujem da bi mogao uspjeti jer ima sve predispozicije a i Dzekson se trudi kad igra, bice nesto od njeg :D
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 06 jun 2010, 15:15

Sky Sport:

Mahamadou Diarra will delay a decision regarding his future at Real Madrid until he has spoken to new coach Jose Mourinho.

The Mali midfielder has been linked with a summer move to Manchester United and recently admitted he was flattered to be a reported target of the Premier League club.

Diarra struggled to nail down a first-team place at Real last season under Manuel Pellegrini and has been tipped to leave the Santiago Bernabeu.

However, the former Lyon ace's agent Frederic Guerra says Diarra will not make a decision on his future until he has met with Mourinho.

Guerra said in the Sunday Mirror: "Diarra will sit down and listen to whether the new manager has any plans for him before making a decision.

"We have interest from England and France, so if he is not going to get games at Real he will leave."
Mourinho names No.2

Meanwhile, Real have confirmed Mourinho has appointed Aitor Karanka as his second in command at the Bernabeu.

Karanka joins a coaching team consisting of Rui Faria, Silvino Louro and Jose Morais and, like the trio, has also signed a four-year contract with the Spanish giants.

It is thought his appointment came about because Mourinho wanted someone who - like Giuseppe Baresi at Inter Milan - knew the club well.

Karanka spent five years at Madrid, between 1997 and 2002, helping them to three Champions League trophies and one league title.

The 36-year-old was serving as Spain Under-16 coach, while he was also assistant to Gines Melendez with the Under-17s who have just returned as runners-up from the European Championship.
Pa sam poslije reko tata

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.