Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Unbelievable! 

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Blago se onom ko ovo uzivo vidi 

To ti se sigurno desava ako ti je internet i telefon direktno spojen u uticnicu za telefon a ne preko splitera il kako se vec zove. Kod mene se isto desava kad mi je ukljuceno zajedno bez tog splitera koji valjda razdvaja signal za net i za telefon. Vidi imas li taj djavo koji ti donesu ovi iz bh telecoma kad ti prikljucuju internet.majestic24 je napisao/la:Imam jedan problemcic...prije par dana sam sebi prijavio ADSL (paket od 5 gb). Al problem je u tome sto kad sam konektovan na internet,sumi mi u slusalici od telefona i kad nekoga zovem il neko mene zove,odmah me izbaci s neta. Jel to do routhera ili???
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Meni se to desavalo dok je telefon bio u spavacoj sobi, kad sam ga prebacio u dnevni boravak prestalo je_mirza_ je napisao/la:To ti se sigurno desava ako ti je internet i telefon direktno spojen u uticnicu za telefon a ne preko splitera il kako se vec zove. Kod mene se isto desava kad mi je ukljuceno zajedno bez tog splitera koji valjda razdvaja signal za net i za telefon. Vidi imas li taj djavo koji ti donesu ovi iz bh telecoma kad ti prikljucuju internet.majestic24 je napisao/la:Imam jedan problemcic...prije par dana sam sebi prijavio ADSL (paket od 5 gb). Al problem je u tome sto kad sam konektovan na internet,sumi mi u slusalici od telefona i kad nekoga zovem il neko mene zove,odmah me izbaci s neta. Jel to do routhera ili???
- majestic24
- Kontakt:
Imam ono sranje. Cak sam danas isao u postu da uzmem taj drugi dio,i oni mi dali al opet je isto.Jel moguce da je do routhera???_mirza_ je napisao/la:To ti se sigurno desava ako ti je internet i telefon direktno spojen u uticnicu za telefon a ne preko splitera il kako se vec zove. Kod mene se isto desava kad mi je ukljuceno zajedno bez tog splitera koji valjda razdvaja signal za net i za telefon. Vidi imas li taj djavo koji ti donesu ovi iz bh telecoma kad ti prikljucuju internet.majestic24 je napisao/la:Imam jedan problemcic...prije par dana sam sebi prijavio ADSL (paket od 5 gb). Al problem je u tome sto kad sam konektovan na internet,sumi mi u slusalici od telefona i kad nekoga zovem il neko mene zove,odmah me izbaci s neta. Jel to do routhera ili???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
sto mi je net spor, sta sad rade hayvani

@majestic
Direktno iz utičnice kabl spojiš u spliter, a onda telefon i internet u spliter. Tako mora biti spojeno, inače svaki put kad zazvoni telefon veza puca.
Direktno iz utičnice kabl spojiš u spliter, a onda telefon i internet u spliter. Tako mora biti spojeno, inače svaki put kad zazvoni telefon veza puca.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- TheManiacs
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kako je prelijepo

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
jao sta bi dao da ovo mogu vidjeti uzivo
kakva ljepota to je za nepovjerovati
kakva ljepota to je za nepovjerovati
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- __Liedson__
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- NoName
- Kontakt:
Taj sam, i to ne jednom nego dva putaThe Game je napisao/la:Blago se onom ko ovo uzivo vidi

Otprilike je ovako izgledalo:

Za one koji slučajno ne znaju, iako je ovaj fenomen lijep, ne može se reči da je bezazlen. Naime, to se zemljina magnetosfera "bori" sa udarima radijacije sa sunca. Magnetosfera se "ulijeva" u sjeverni pol pa se zbog toga aurora vidi samo na krajnjem sjeveru.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Kako je samo lijepo.TheManiacs je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kako je prelijepo![]()

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
i ja kazem isto, blago onomeThe Game je napisao/la:Blago se onom ko ovo uzivo vidi

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
[youtube][/youtube]
Prave zvijezde mogu i bez muzike da pokazu svoj talenat !!!
BRAVO EKREME GOSPODO !!!
Prave zvijezde mogu i bez muzike da pokazu svoj talenat !!!
BRAVO EKREME GOSPODO !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- __Liedson__
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
DRAMA !!

DRAMA !!

- __Liedson__
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
hahaha...ovaj je jak..

hahaha...ovaj je jak..

Utakmica prve italijanske košarkaške lige između Varesea i Napolija ostat će upamćena kao meč na kome nije dosuđen nijedan prekršaj. Varese je pobijedio s ubjedljivih 120:57 protiv ekipe koja svoje mečeve igra s juniorima i u dosadašnjih 25 kola je doživjela sve poraze.
Ostaje nepoznato da li zaista nije bilo kontakta između igrača ili su sudije imale blag kriterij. Napoli poslije 25 odigranih utakmica ima koš-razliku 1401:2954, što znači da u prosjeku mečeve gubi s više od 60 poena razlike.

Ostaje nepoznato da li zaista nije bilo kontakta između igrača ili su sudije imale blag kriterij. Napoli poslije 25 odigranih utakmica ima koš-razliku 1401:2954, što znači da u prosjeku mečeve gubi s više od 60 poena razlike.

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
harry_90@ da nije to mozda stela bila 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Neam blage,al bas sumnjivo bez ijednog faula,ovi setali po terenu,i davali koseveMirza_Hordas je napisao/la:harry_90@ da nije to mozda stela bila

Imaš najbolji avatar na forumu Mr.Šojićharry_90 je napisao/la:Neam blage,al bas sumnjivo bez ijednog faula,ovi setali po terenu,i davali koseveMirza_Hordas je napisao/la:harry_90@ da nije to mozda stela bila
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.