Lopovluk vlada klubom, a on glavni lopov otvara kapelicu - ironije li

Svakako... ali takvi ne grade kapelice 100%.Sportfanatik je napisao/la:pa ko danas ne psuje Boga, pa su i oni danas u crkvi. Mnogi su bili crveni, nisu vjerovali u ništa pa su i oni u Crkvi. Bog je rekao ne se.ks prije braka pa ga mnogi imaju
Naravno da mogu. Jel to Dinamov stadion da može na njemu raditi šta hoće? Jesu li to Dinamove pare? Koliko se novca utrošilo u izgradnju i gdje su računi? Plus ovo što sam napiso gore.Signore je napisao/la:ne mozes imat nista protiv toga.
Ima prijatelju. Svi (plaćenički) portali će to prenijeti, predstaviti kao nešto božanstveno, a narod ko narod sve to popuši i onda imamo takve kojima je on kralj, idol, revolucionar, Ivan Krstitelj, pokretač svjetske ekonomije, itd, a jedini on ima koristi od svega tog.Signore je napisao/la:Mamic nema uopce nikakav plus za to.
Rogalo je povjerenik Dinama za ŠB.Sportfanatik je napisao/la: Ako znaš ko je Ivo Rogalo onda se zacrveni, nemoj pričat gluposti, ti si jedan običan izdajica hrvatskog naroda, oćeš da nam klub vodi ulica ko Hajduku, pogledaj gdje su oni a gdje smo mi
Stadion nije Dinamov, a na njemu moze radit sve za sto mu Grad Zagreb izda dozvolu, a vjerujem da su i za ovo dobili, jer to i nije neki problem. Od cijih se para gradilo ja ne znam, a pare koje su na Dinamovom racunu su Dinamove, jer drugacije nebi bile na tom racunu. Koliko se novca utrosilo na izgradnju i gdje su racuni ne znam, a nije ni da me zanima.bazero je napisao/la:Naravno da mogu. Jel to Dinamov stadion da može na njemu raditi šta hoće? Jesu li to Dinamove pare? Koliko se novca utrošilo u izgradnju i gdje su računi? Plus ovo što sam napiso gore.Signore je napisao/la:ne mozes imat nista protiv toga.
Kad si vec citirao mogao si ciritati cijelu recenicu, a ne biti kao gospoda s portala koje nabrajas i izvlaciti iz konteksta. Ja sam rekao da Mamic od mene nema nikakav plus i da mu ne dajem nikakve zasluge za to. To sto drugi daju ja nabijem na k*, jer me cisto zaboli sta oni misle o Mamicu, isto kao sto bi i njih trebalo zaboliti sta ja mislim o njemu. Moja stvar je moja stvar, njihova je njihova i ja tu ne mislim dirati.bazero je napisao/la:Ima prijatelju. Svi (plaćenički) portali će to prenijeti, predstaviti kao nešto božanstveno, a narod ko narod sve to popuši i onda imamo takve kojima je on kralj, idol, revolucionar, Ivan Krstitelj, pokretač svjetske ekonomije, itd, a jedini on ima koristi od svega tog.Signore je napisao/la:Mamic nema uopce nikakav plus za to.
Izbori!
To što ti ''vjeruješ'' da su dobili dozvolu nije nikakav argument u raspravi, pa se ne bih osvrto. Razumijem da te ne zanima koliko je sve koštalo i ''koštalo'' i zašto nisu pokazani računi, ali mene kao jednog od vlasnika tog kluba zanima i baš zbog tog mi ne možeš napisat:''ne možeš imat ništa protiv toga''. Da ne govorim o građanima Zagreba koji svakodnevno financiraju Dinamo, a ne pokazuju im se računi, što je PROTUZAKONITO!Signore je napisao/la:Stadion nije Dinamov, a na njemu moze radit sve za sto mu Grad Zagreb izda dozvolu, a vjerujem da su i za ovo dobili, jer to i nije neki problem. Od cijih se para gradilo ja ne znam, a pare koje su na Dinamovom racunu su Dinamove, jer drugacije nebi bile na tom racunu. Koliko se novca utrosilo na izgradnju i gdje su racuni ne znam, a nije ni da me zanima.
Izvini, očito sam pogrešno razumio šta si htio reć u prethodnom upisu...Signore je napisao/la:Kad si vec citirao mogao si ciritati cijelu recenicu, a ne biti kao gospoda s portala koje nabrajas i izvlaciti iz konteksta. Ja sam rekao da Mamic od mene nema nikakav plus i da mu ne dajem nikakve zasluge za to. To sto drugi daju ja nabijem na k*, jer me cisto zaboli sta oni misle o Mamicu, isto kao sto bi i njih trebalo zaboliti sta ja mislim o njemu. Moja stvar je moja stvar, njihova je njihova i ja tu ne mislim dirati.
****, šta ću... Ja sam jedan od onih zavedenih muslimana i Srba, rušitelj Hrvatske i dušman DInama... Ne mogu si pomoć. Ovi stariji nam dirigiraju šta pisati po forumima. Ako primjete da pišemo nedovoljno rušilački, gurnut će nam bengalku u rektum.SiamoNoi je napisao/la:Vidi ovog bazera,da nisi na crnoj listi za kapelicu kad tako pričaš?Crkve se ruše,propadaju,svećenici na ulicama, vjernici posustaju pred kopitima zla,a Zdravko ti daje novu kapelicu.Dinamo ti daje novu kapelicu.DAJE.DARUJE.POKLANJA.Evo...idi tamo...to je sad tvoja kapelica.
Nemam pojma.Tritolone je napisao/la:Jel ovo onaj argentinac sta se i na zimu poveziva sa nama?
To je dakle taj sto je i zimus trebao stici. Zanimljivo da ima naslov Cope Libertadores- Dovodimo zaista sjajnog vratara - kazao nam je jučer Zdravko Mamić.
Kad je riječ o financijama, također se još ništa ne zna, sve će biti jasnije kad je potpiše ugovor. Uglavnom, na Transfermarktu cijena Migliorea kreće se u rasponu od 875 do 1.000.000 eura. Trebao je stići u plavu svlačionicu još ove zime, ali je posao zapeo, a i trener San Lorenza Juan Antonio Pizzi tada je bio protiv.
- Migliore nam je trenutačno nenadomjestiv, ne bih želio da ode u Dinamo.
Stvari su se promijenile, Migliore je Dinamov! Uglavnom, priče o pojačanjima Modrih ovog ljeta nisu bile samo fraze, u Maksimiru se radi vrlo ozbiljno, stvara se jaki Dinamo.
Koji sminker, bit ce Maksimir pun napaljenih djevojcicaLillard je napisao/la:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.