Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

pinoglavi
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la pinoglavi » 03 jan 2015, 20:06

Nece nama niko nista pustit,nit nam je iko ikad pustio u bilo kojem sportu.Za sve se dobro pomucimo u timskim sportovima.
Iran moramo dobit,bit ce zanimljivo gledat utakmice protiv Tunisa,Austrije i Makedonije,sa njima se moze igrat,kad smo s Danskom igrali(doduse kod kuce),mozemo i sa njima.Usadjen im je pobjednicki mentalitet,pripreme su maksimalno ozbiljno odradjene,protivnici su prouceni,momci su uvijek ostavljali srce na terenu,ne sumnjam da ce tako bit i na smotri najboljih.Imamo pravo nadat se prolasku dalje :D
A sa susjedima ce bit uzivanje gledat,svi smo gledali njihove Svjetske i Europske uspjehe i medalje,a sad mi protiv njih na SP..
I ako ne prodjemo ovi momci zasluzuju docek i podrsku,onakva borba za grb se rijetko vidja.
Nad tobom sunce najljepše sja

abezgov
Kontakt:

Post Postao/la abezgov » 03 jan 2015, 22:22

Mislim da ce bit problem i eventualno ukrstanje sa domacinima-Katarom...oni su domacini,sigurno ce im se navlacit da prodju sto dalje- em domacini em ulozili lovu debelu.
Sto se tice ekipe momci su odlicni ! Cuo sam da je mali Zulfic medju igracima sa boljom formom tamo, a i bio sam u Capljini on je najbolji bio. Bio je dobar i Gradjan tako da me ne cudi sto su se nasli na spisku Ne znam sto ste sitnicavi i negativni prema momku cemu negativne emocije?Vrazalic nije bio na pripremama a onda je i imao neki problema i nemoguce je da covjek odigra sve utakmice treba mu zamjena, a Zulfic je najbolje rIjesenje. Dobro je sto Marka vodi 6 ili 7 juniora koji su vec igrali svjetsko. Sto se tice Mikica on je dobar igrac, opet mi nije jasno cudjenje? Malo sam skeptican na nagli oporavak Prce (daj boze da grijesim on nam je najbolji igrac) Ako govorimo o najslabijim karikama mozda su to golmani.

Momci su nas zaduzili do groba i treba ih podrzati. Ja sam se opremio svom opremom za pracenje tekmi :bih: :bih:
Naprijed Bosno ljubavi moja !

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 jan 2015, 22:39

ma zulfic uopste nije los ovde pricaju ljudi koji ne prate rukomet,a mikic je ljudi vjerujte dosta bolji od delica to sam se uvjerio vise puta,a i vi cete se uvjeriti na sp kad ovcinu ne bude islo da je on super igrac
Samo Sarajevo

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 03 jan 2015, 23:39

Wow, večeras su ipak upalili grijanje u dvorani Ramiz Salcin na Mojmilu pa se moglo trenirati.
Sve pohvale :facepalm:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 jan 2015, 00:20

Vedad87 je napisao/la:Wow, večeras su ipak upalili grijanje u dvorani Ramiz Salcin na Mojmilu pa se moglo trenirati.
slika
slika :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 04 jan 2015, 00:51

Unofficialpage je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Wow, večeras su ipak upalili grijanje u dvorani Ramiz Salcin na Mojmilu pa se moglo trenirati.
slika
slika :mrgreen:
Hahaha prejako :mrgreen:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 jan 2015, 11:29

Sve te ekipe, osim Hrvatske i Irana, su kvalitetom tu negdje u odnosu na nas.

Mislim da odbranom možemo slomiti Austrijance jer naša vanjska linija je kvalitetnija od njihove, tako da ako im koliko-toliko zatvorimo krila, koja je @samo_lijevo već spominjao, i usporimo tempo utakmice, imamo se čemu nadati.

S Tunisom ćemo se onako muški potući, i te se utakmice najviše bojim jer su oni izuzetno čvrsta ekipa koja kažnjava svaku grešku protivnika, a s obzirom da smo debitanti, sigurno će nas znati natjerati na greške.
Sjećam se da su Hrvati često imali problema s njima, i da su ih Tunižani pošteno izudarali u tim duelima.

Makedoncima dajem prednost jer imaju kontinuitet nastupa na velikim takmičenjima, i naravno zbog Kirila.
Ali daleko od toga da smo bez šansi.

Kako god da bude, jedno je već sad sigurno: momci će ostaviti zadnji atom snage za ovu državu, kao i uvijek dosad. Naša očekivanja su već ispunili samim plasmanom na SP. Sve ostalo je samo bonus.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 04 jan 2015, 11:42

Nasom borbensću i velikom zeljom za uspjehom mozemo dobiti svaku reprezentaciju.Vjerujem da ce biti uzivanje gledati utakmice nase reprezentacije i ako ne prodemo grupu (proci cemo :D ) ne treba da nam to bude razocarenje.Slicna stvar je bila i sa nogometasima.
Oni su napravili veliki uspjeh plasirajuci se na svjetsko prvenstvo i zahvalni smo im,sve ostalo je bonus. :bih:
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 jan 2015, 11:47

Nemojte se puno zamarati analizom nasih protivnika,jer su svi osim Hrvatske ekipe skojim se moze igrati.. Ja sam ubijedjen u drugi krug,a i ako ne bude bitno je da poginu na terenu za svaku loptu bit ce dovoljno!!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jan 2015, 12:36

Kiro ce dati svojih 8-9 golova, treba ostale limitirati..posebno protok lopte na krila i crtu..mada i Kirin brat izrasta u solidnog srednjeg beka, tako da zaje.ana je Makedonija..+rukometna ekspanzija

Tunis tradicionalno ne lezi ekipama iz exYu..Austrija puna bundesligasa..koga god od njih pobjedimo to ce biti ogroman rezultat
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 jan 2015, 12:41

Meni je dovoljna pobjeda protiv Irana. :D
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 04 jan 2015, 15:57

Sretno momci nimalo ne sumnjam da ćete nas obradovati. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jan 2015, 16:04

Nasi ako budu igrali odbranu kakvu su igrali u zadnjih 10-tak utakmica ne sumnjam u solidan rezultat,prolaz dalje bi bio sjajan ali bice jako,jako tesko.

Ako nekome nije mrsko da postavi satnice nasih utakmica,da vidim koliko mogu uskladiti sa poslom.Unaprijed hvala!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 04 jan 2015, 16:13

bistrikboy je napisao/la:Nasi ako budu igrali odbranu kakvu su igrali u zadnjih 10-tak utakmica ne sumnjam u solidan rezultat,prolaz dalje bi bio sjajan ali bice jako,jako tesko.

Ako nekome nije mrsko da postavi satnice nasih utakmica,da vidim koliko mogu uskladiti sa poslom.Unaprijed hvala!
Negdje sam procitao slijedecu satnicu:

Protiv Irana igramo u 15h, ostale u 17h, a zadnju protiv Hrvatske u 19h ;)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 jan 2015, 16:18

Ako ko želi gledat Tunižane protiv Švicaraca.

http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 02500.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Damir Dzumhur!!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 jan 2015, 16:25

Vedad87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Nasi ako budu igrali odbranu kakvu su igrali u zadnjih 10-tak utakmica ne sumnjam u solidan rezultat,prolaz dalje bi bio sjajan ali bice jako,jako tesko.

Negdje sam procitao slijedecu satnicu:

Protiv Irana igramo u 15h, ostale u 17h, a zadnju protiv Hrvatske u 19h ;)
Iran u 13
Austrija u 19
Ostale 3 u 17 :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jan 2015, 16:30

Unofficialpage je napisao/la:Ako ko želi gledat Tunižane protiv Švicaraca.

http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 02500.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel' ih to skautiraš? :P
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 04 jan 2015, 16:46

Satrase ih Tunizani

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 jan 2015, 16:56

FaraonTM je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ako ko želi gledat Tunižane protiv Švicaraca.

Jel' ih to skautiraš? :P
Haha i šaljem onda Markoviću izvještaj :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jan 2015, 17:14

tipicno za tunis jaki fizicki prije svega u odbrani ,bice i grubi -prgavi na SP to je njihov stil u napadu nisu nesto brzi idu lagano na sigurno .

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.