Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
I stariji Hajrović ima priliku da hoće, da mijenja svoje državljanstvo, al ne, on će da služi u švicarskoj vojsci.
Koji patriota yebo te ....
Mali ako se odazove, pojeo je g.o.vno, jer je pogazio svoju riječ.
Što se mene tiče, ja nikoga prozivati neću, et' ih tamo, svakome svoje, nek' radi po savjesti.
Koji patriota yebo te ....
Mali ako se odazove, pojeo je g.o.vno, jer je pogazio svoju riječ.
Što se mene tiče, ja nikoga prozivati neću, et' ih tamo, svakome svoje, nek' radi po savjesti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ajmo ss.ba reagujte da cujemo iz "prve ruke" misljenje Seferovica o ovom pozivu.Tek tada bi trebali nesto reci o tome 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trebamo sad smisliti neko pogrdno ime za Harisa kao što smo za Izeta(odnosno Izmeta) Hajrovića , da možemo koristiti ako prihavti poziv švicaraca... 

Neznam za koga ce ovaj igrati ali sigurno ce Kolasinac za Bosnu.
Postajes dosadan, neka ti pulen sredi dokumente pa onda moza zaigra.Majstor10 je napisao/la:Neznam za koga ce ovaj igrati ali sigurno ce Kolasinac za Bosnu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja se sjecam jednog intervjua za neki svicarski portal,kada je osvojio svjetsko prvenstvo sa U17 Svicarske,pa su ga izmedju ostalog slikali u njegovoj sobi i iznad kreveta mu je bio okacen sal BH Fanaticosa.Sto bi po nekoj logici trebalo znaciti da naginje vise nama ili je barem naginjao,sad da li je u medjuvremenu promjenio misljenje,ostaje da vidimo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kada igraju sa Grcima? Isti dan kao mi ili kasnije?
Majstor10 je napisao/la:Neznam za koga ce ovaj igrati ali sigurno ce Kolasinac za Bosnu.

pi.
jasno je zašto su zvali Sefera, vidjeli da im ga Bosna uze, čisto sumnjam da će im se odazvati, Bosanac je to a ne Makedonac ko Izmet.....
- DonCorleone
- Kontakt:
Haris Seferovic je pozvan na druzenje
sa reprezentativcima BiH, tako da ne moze se odazvati na poziv Svicarske, nebi bilo moralno prihvatljivo da se odazove nakon druzenja .
Il je ovaj nas savez kriminalan, ili je Safet lud ili sam ja zbunjen, birajte
.

Il je ovaj nas savez kriminalan, ili je Safet lud ili sam ja zbunjen, birajte

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 31 jan 2013, 18:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Principatus
- Kontakt:
Haha svaka cast Hitzfeldu na potezu u pravo vrijeme, pametan covjek, kamo srece da i mi imamo takvog selektora.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
zZa takve izjave mozes biti krivicno gonjen na ovom forumu jer kriticne izjave protiv Saje Susua su izgleda protivzakonite.Principatus je napisao/la:Haha svaka cast Hitzfeldu na potezu u pravo vrijeme, pametan covjek, kamo srece da i mi imamo takvog selektora.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
A što je zanimljivo nema Izeta, jel pauza u Švicarskoj pa ga možda nije pozvao ili ?
Izet je u vojsciZekoo je napisao/la:A što je zanimljivo nema Izeta, jel pauza u Švicarskoj pa ga možda nije pozvao ili ?

Aja aja, ja i zaboravio, nek ss.ba zove Seferovića da čujemo šta je odlučio.viKK je napisao/la: Izet je u vojsciPa zar nisi upoznat s tim ?
Harise ako ti se ne ide u vojsku ne odazivaj se xD

ništa više ni od tog. može on bacit šupljak ko i izet. sve dok ga ne vidim u našem dresu, za mene će biti švicarac (što i zasad nažalost jeste).Adi_Zepce je napisao/la:Ajmo ss.ba reagujte da cujemo iz "prve ruke" misljenje Seferovica o ovom pozivu.Tek tada bi trebali nesto reci o tome
Odlazi Safete.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
kaze Susic da je Halilovic prosao pored njega danas a da ga nije vidio 
međede šansa ti je bila da vrbuješ malog nama, a on ovako, oj Boze dragi

međede šansa ti je bila da vrbuješ malog nama, a on ovako, oj Boze dragi

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Hitcfeld je najveći problem nogometnog saveza BiH već drugog igrača nam uzima,uvijek je korak ispred naše gSušića..Hajde s Izetom smo zakasnili greška je do nas,kada je već dobio poziv mi smo ga kontaktirali,ali sa Seferovićem kad smo ga već pozvali na druzenje i okupljanje i pomislili da je stvar riješena ovaj upucuje i njemu poziv..
Hvala bogu sto Kolasinac i Halilovic nemaju veze sa Svicarskom. 

,a hoće li imati veze s BosnomMajstor10 je napisao/la:Hvala bogu sto Kolasinac i Halilovic nemaju veze sa Svicarskom.