Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AlfredBorden
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
za koju sezonu ce tebe pero dovest nama u real madrid 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
On i Illara, terminatorski tandem iz snovaAlfredBorden je napisao/la:za koju sezonu ce tebe pero dovest nama u real madrid

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- DonCorleone
- Kontakt:
GracanicaAA je napisao/la:![]()

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Sinoć se sjeti mogla bi se napravit slika kako Bešić Baleu iz uha izlaziGracanicaAA je napisao/la:![]()

Ne stigo do sad.. ono sinoć,svjetska klasa.
Ponosni smo što te imamo !

Onaj start nad Baleom sam ko go slavio.
Nad tobom sunce najljepše sja
AgentttB je napisao/la:
Ljubomorni i Bale, će reći da je ovo photoshop.![]()
Momak je bosanski Genaro Gattuso.Lavlje srce i slonovska mu.da!

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
sad sam opet pogledao snimak i nevjerovatno je u onakvoj brzini odmjeriti pravi tajming da postavite svoju nogu izmedju lopte i noge igraca koji trci pored vas, za to treba biti mnogo samouvjeren jer ako fulis ne moyes vise stici covjeka jer si ostao na travi i treba imat muda za tu istu stvar...ovaj mali je najveci nas kapital, samo da dodje neko normalan, ne mora biti kvantni fizicar...samo da ih poreda po terenu normalno.

Semper Fidelis
Odlican, nadam se da je i Martinez gledao.
Samo zamjerka sto nakon onog sprinta uz aut liniju nije predao loptu Ibisevicu koji mu se otvarao,onako je samo izgubio loptu zbog poteza viska.
Samo zamjerka sto nakon onog sprinta uz aut liniju nije predao loptu Ibisevicu koji mu se otvarao,onako je samo izgubio loptu zbog poteza viska.
bosansko-hercegovacki roy keane 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Momak je doktorirao uklizavanje sa izbijanjem lopte petom unazad. To se rijetko viđa, a on baš uživa koristiti se time.
Imamo igrača za budućnost, čiji dresovi će nositi djeca širom svijeta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Eh bravo, sve nesto razmisljam koji je zadnji vezni ovako jak defanzivno, a istovremeno zna sa loptom i ucestvuje napadu, naravno Roy.STEVIE je napisao/la:bosansko-hercegovacki roy keane

Zao mi malo momka, dosao je u repku kad je sve otislo u qurac. Zasluzuje bolje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Messi, Bale... Red je došao na Edena Hazarda.
Nestvarno je koliko energije posjeduje ovaj mladić, stvarno nevjerovatno. Kao da se ne umara, pogotovo to strašno djeluje kada je motivisan i kada mora čuvati nekog vanserijskog igrača. Njemu ubjedljivo najviše odgovara ovaj Safetov nakaradan sistem kada niti jedan veznjak u ekipi ne zna svoju poziciju.

Nestvarno je koliko energije posjeduje ovaj mladić, stvarno nevjerovatno. Kao da se ne umara, pogotovo to strašno djeluje kada je motivisan i kada mora čuvati nekog vanserijskog igrača. Njemu ubjedljivo najviše odgovara ovaj Safetov nakaradan sistem kada niti jedan veznjak u ekipi ne zna svoju poziciju.
Vec sad prerastao everton po cemu je fernaninho bollji od njega
I nije baš, ima on još uvijek dosta stvari koje mora popraviti da bi bio WC igrač, za šta je svakako potencijal..na pas igri najviše.amarosi je napisao/la:Vec sad prerastao everton po cemu je fernaninho bollji od njega
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno od zadnjih veznih bolji od njega su buskec matic i david luiz
Index se 

[youtube][/youtube]BaDa12 je napisao/la:Momak je doktorirao uklizavanje sa izbijanjem lopte petom unazad. To se rijetko viđa, a on baš uživa koristiti se time.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Steta sto ga u Evertonu forsiraju da igra ofanzivnije.
Momak ima potencijal da za dvije, tri godine zaigra u Manchesteru ili Realu.
Samo strpljivo.
Momak ima potencijal da za dvije, tri godine zaigra u Manchesteru ili Realu.
Samo strpljivo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ponekad iznese loptu pa onda ne zna sta ce sa njom, to je dio na kojem mora raditi. Znaci na ofanzivi, jer defanzivnu igru je doktorirao.baglama je napisao/la:Odlican, nadam se da je i Martinez gledao.
ja ipak mislim da će biti šteta ako ga limitiraju samo kao defanzivnog veznogMozambik je napisao/la:Steta sto ga u Evertonu forsiraju da igra ofanzivnije.

Chinaglia je napisao/la:ja ipak mislim da će biti šteta ako ga limitiraju samo kao defanzivnog veznogMozambik je napisao/la:Steta sto ga u Evertonu forsiraju da igra ofanzivnije.momak ima potencijala za više i to treba iskoristit', nešto kao Barry recimo

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, JavierBosnia, Nerminator77, Normus90 i 47 gostiju.