Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
lol mora da idu i kiwior i zinchenko cim ovog hocemo
Dobar igrač ali će ga biti teško završiti. 

Ja vise ne prepoznajem ovaj klub!
Prvo rok kakav ni u najljudjim snovima nisam ocekivao.
Onda onaj mali Dowman bio sam ubjedjen da ce mozda dobiti neki minut ove sezone u Liga Kupu a on vec ko veliki debitovao u ligi...

Prvo rok kakav ni u najljudjim snovima nisam ocekivao.
Onda onaj mali Dowman bio sam ubjedjen da ce mozda dobiti neki minut ove sezone u Liga Kupu a on vec ko veliki debitovao u ligi...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
[Sami Mokbel] Arsenal attacker Bukayo Saka expected to miss 3-4 weeks with hamstring injury. Set to miss Liverpool clash and England games. Martin Odegaard’s shoulder injury not severe.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nije strasnobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:30[Sami Mokbel] Arsenal attacker Bukayo Saka expected to miss 3-4 weeks with hamstring injury. Set to miss Liverpool clash and England games. Martin Odegaard’s shoulder injury not severe.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo je najbolji transfer rok u historiji kluba, barem ovoj PL eri.
Hincapie bi stvarno bio fantazija, može podjednako dobro igrati LB i LCB i baš je ogroman upgrade u odnosu na Kiwiora i Zinchenka. Usput je i odličan osigurač u slučaju da Calafiori se opet povrijedi za šta postoje dobre šanse s obzirom na njegov zdravstveni bilten.
Njegov dolazak bi vjerovatno značio i da vide MLS-a u veznom redu više nego na beku, što mi i ima logike.
25 igrača koji u svakom momentu mogu uskočiti u prvu postavu bez da osjetimo neke izostanke. Nema izgovora ove godine stvarno.
Na Anfield ovako kad izadjemo 
Raya
Ben Saliba-Gabi-Capie Karfiol
Timber Zubi - Rice Skela
Gyoka

Raya
Ben Saliba-Gabi-Capie Karfiol
Timber Zubi - Rice Skela
Gyoka
ARSENAL4ever
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hincapie bi mogao vjerovatno na posudbu + obavezna kupovina iduće sezone za 55-60m, kako bi izbjegli probleme sa UEFA-inim FFP. Nešto slično smo sa Rayom uradili. Podržavam.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Naredni mjesec vam je presudan bez Sake, kiksate li ništa od titule
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Dosadan si brateBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:04Naredni mjesec vam je presudan bez Sake, kiksate li ništa od titule
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
PreskočiBrokula je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:10Dosadan si brateBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:04Naredni mjesec vam je presudan bez Sake, kiksate li ništa od titule

MANIJACI JUG 1987
Legendo ti bi trebao preskočit, ovo je tema za Arsenalove navijače.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:13PreskočiBrokula je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:10Dosadan si brateBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:04Naredni mjesec vam je presudan bez Sake, kiksate li ništa od titule
![]()
Ako imaš nešto reći, piši na opštim diskusijama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.