FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

adem993
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adem993 » 27 avg 2020, 00:48

Malo sam se ohladio pa cu napisat koju.
Veliko HVALA momcima veceras su odigrali vrhunsku utakmicu,Oremus i Djokanovic trkacki,tehnicki,poziciono prekucali igricu :tokralju:
Milicevic I Dupovaac vrhunski odigrano,pogotovo me Amer iznenadio na iskustvo je rijesavao neke situacije :bow:
Jukic I Hodzic nazalost nisu za prve postave,
Merso je grabio borio se,ali nije to taj Mersudin pogotovo za ovog nivoa,Rahman veceras nije imao svoju noc,jednostavno ga nije islo,vidjelo se da ne mogu da ga cuvaju ali toliko se puta zapetljao,potez viska,sutevi ocajni,jednostavno ga nije islo,al vidjelo se opet da nam samom pojavom donosi taj neki level vise.
Tatar me odusevio svojom trkom,sprintevima,ginuo je Benjo i malo mu je falilo i da veceras bude strijalac..
Salcin je veceras odigrao korektnu utakmicu,akademac je istrpit ga i abd da ga vidimo na prirodnoj poziciji sto prije,steta je ovakvav potencijal gusit,malo ga je veceras vaznost utakmice drzala pod rucnom(isti primjer Andrej brotiv Batea gdje cini mi se u prvom poluvremenu izmjenjen da nebi dobio crveni,polahko istrpit i Djanija treba)
Kovacevic ne znam sta reci kod prvog gola,nije bilo ni srece,a malo je odraz onog sto se odavno govori momak stagnira samim tim i forma mu varira,osim toga imao i je vrhunskih intervencija gdje njegov talenat dolazi do izrazaja.
Vinku jedino zamjeram sto nije Susica uveo bar 20 minuta do kraja al pitanje je kolko je on zaista spreman jer protiv veleza je poceo u 15 da tesko dise.
Glavu gore momci idemo sad dobit radnik,otici cemo i u tu Bijeljinu,a onda na zasluzeni odmor,sto se mene tice sam davno rekao da se granica pomjerila prolaskom u drugo pretkolo,ocigledno je da nasim Europa nije cilj ove godine,jer evo u 3.pretkolu i da budemo domacini mislim da cemo morati u Zenicu ili Grbavicu tako da ih razumijem,slazem se i ja sa vecinom da nam treba napadac dobar i za ligu i za Europu bek ce se rijesiti dolaskom Pejovica kada ce Oremus moci na neka kao i Hebib kojo se uskoro vraca.
I KAD SAM PATIO U TVOJE IME SAM SE KLEO...
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 27 avg 2020, 00:51

Prosle godine 3. pretkolo, ove godina prezadovoljan da nekog izbacimo kao nosioci u EL i pofajtamo se u Play Offu.

Korak po korak, bilo bi i bezveze igrat grupe bez navijaca i van svog stadiona :)
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 avg 2020, 00:57

Pantelija je napisao/la:
26 avg 2020, 21:55
Napapijri je napisao/la:
26 avg 2020, 21:53
Ahmet crveni cini mi se.
KO NEKA STETA. 90 MINUTA NICEGA. DOSLOVNO.
ja kad pisem da covjek fizicki ne moze da nije pljuvanje nego da cocjek ima jeb.enih 35 godina jok nemoj ahmu zaduzio nas voli nas . NE MOZE .

Dusmanu hodzicu zelim da ostane gore

Prije godinu dana govorio da se dovede I.Hadzic(prije nego ode u Lazne),sada kazem da je i N.Hadzic dobar spic. Mene ismijali. Naravno da je pravo dovesti "Benku" ili sl. , ali i ovo bi bio dobitak.
Gledao sam i ja isto na igru Mersudina, ali dao je gol, to sto ga majmun ponisti namjerno ebiga. Gol TC i ovaj sad. ima u njemu jos hljeba , ali ne duze od ove sezone.
Od Rahmana sam vise ocekivao, no bilo je bitno htjenje, a Bogami i ako ne bolji bili smo ravnopravni. Tesko smo mi mogli proci ove sa ovakvim sudjenjem. Trebali smo biti bolji za najmanje 3 gola. :thumbup:
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 27 avg 2020, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 avg 2020, 00:58

Šteta, teško da će nam se više ovakva šansa ukazati kao ove sezone u LP, za protivnike da imamo dva kluba protiv kojih se i te kako moglo igrati. Strašno smo večeras odigrali u odnosu kako igramo inače ove sezone ali eto, dva amaterski primljena gola iz maltene dvije njihove prave šanse. Naravno i neopravdano poništen gol je uticao na rezultat ali opet ne mogu se oteti utisku ta dva debilna gola koja smo primili.

E sad možemo biti generali nakon bitke, trebalo ovako ili onako, ali ono što je evidentno E. Hadzicu se mora zamjeriti nedovođenje desnog beka, onog parmaka ako budemo morali trpiti cijelu sezonu, mrka kapa. Naravno potreban je i napadač jer ne možeš od Merse očekivati da će ga uvijek ići gol, čovjek je več fudbalski veteran.

Još nije kasno da se uz par pojačanja i postojeću ekipu složi družina koja bi se mogla dobro potući u EL jer smo svakako nosioci u trećem pretkolu te imamo realne šanse za play off EL.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 avg 2020, 01:01

adem993 je napisao/la:
27 avg 2020, 00:48
Malo sam se ohladio pa cu napisat koju.
Veliko HVALA momcima veceras su odigrali vrhunsku utakmicu,Oremus i Djokanovic trkacki,tehnicki,poziciono prekucali igricu :tokralju:
Milicevic I Dupovaac vrhunski odigrano,pogotovo me Amer iznenadio na iskustvo je rijesavao neke situacije :bow:
Jukic I Hodzic nazalost nisu za prve postave,
Merso je grabio borio se,ali nije to taj Mersudin pogotovo za ovog nivoa,Rahman veceras nije imao svoju noc,jednostavno ga nije islo,vidjelo se da ne mogu da ga cuvaju ali toliko se puta zapetljao,potez viska,sutevi ocajni,jednostavno ga nije islo,al vidjelo se opet da nam samom pojavom donosi taj neki level vise.
Tatar me odusevio svojom trkom,sprintevima,ginuo je Benjo i malo mu je falilo i da veceras bude strijalac..
Salcin je veceras odigrao korektnu utakmicu,akademac je istrpit ga i abd da ga vidimo na prirodnoj poziciji sto prije,steta je ovakvav potencijal gusit,malo ga je veceras vaznost utakmice drzala pod rucnom(isti primjer Andrej brotiv Batea gdje cini mi se u prvom poluvremenu izmjenjen da nebi dobio crveni,polahko istrpit i Djanija treba)
Kovacevic ne znam sta reci kod prvog gola,nije bilo ni srece,a malo je odraz onog sto se odavno govori momak stagnira samim tim i forma mu varira,osim toga imao i je vrhunskih intervencija gdje njegov talenat dolazi do izrazaja.
Vinku jedino zamjeram sto nije Susica uveo bar 20 minuta do kraja al pitanje je kolko je on zaista spreman jer protiv veleza je poceo u 15 da tesko dise.
Glavu gore momci idemo sad dobit radnik,otici cemo i u tu Bijeljinu,a onda na zasluzeni odmor,sto se mene tice sam davno rekao da se granica pomjerila prolaskom u drugo pretkolo,ocigledno je da nasim Europa nije cilj ove godine,jer evo u 3.pretkolu i da budemo domacini mislim da cemo morati u Zenicu ili Grbavicu tako da ih razumijem,slazem se i ja sa vecinom da nam treba napadac dobar i za ligu i za Europu bek ce se rijesiti dolaskom Pejovica kada ce Oremus moci na neka kao i Hebib kojo se uskoro vraca.
I KAD SAM PATIO U TVOJE IME SAM SE KLEO...
BRAVO , bas tako. Nesto razmisljam da je Fanimo trebao od 46 igrati kod 1:1 , a ne kasnije kod 1:2. Kova je dobro dobar, a bit ce i bolji.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 avg 2020, 01:04

Hadžija je direktni krivac za ovo, to je jasno, odradio je katastrofalno prelazni rok.Mene najviše nervira, što se on nikad nece oglasiti, dati izjavu, jel se moglo bolje u prelaznom roku, zašto nisu došli kapitalci, koja je istina o Hadžiću i Bečiraju, hoce li doci koji kapitalac do treceg pretkola EL......toliko pitanja, a odgovore nikad necemo dobiti.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 27 avg 2020, 01:05

Nam jos spava ,cekam njegovu objavu , sad ce on ustat upalit tv i teletekst i na jedno oko virit da li smo prosli :)

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 27 avg 2020, 01:06

ado-hz je napisao/la:
27 avg 2020, 00:18
O svemu cemo sad da pisemo...o dobroj igri ali nesretnom porazu.
O zalaganja igraca i da samo ovo treba prenijeti na PLBIiH.
O tome kako nas je sudija zakinuo za cist gol.
O mogucem penalu koji nam nije dosudjen.
O Sabrini koja je napravila pravu stvar i sve rekla o utakmici al nazalost suvise smo mali da to pije vode al hvala ti ispala si laf.
O mogucim protivnicima u 3.pretkolu LE.
Ma o svemu cemo mi sad pisati samo necemo da pisemo o pravim stvarima. U ozbiljnim klubovima ovo je neuspjeh. Koga ba boli tuki za dobru igru, trebao si i morao proci.
Sto nisi???
Ko je kriv za to??? Nije samo sudac toliki krivac!!!
Ko je kriv za gubitak cc 500.000eura a mozda i vise???
Ko je krivac sto smo ove debile mogli i trebali proci uz jacu ekipu, a jaca ekipa znaci 3-4 top pojacanja.

Ko je kriv sto ti pojacanja Pejovic, Fanimo, Zinedin ne igraju....zasto se nije ciljano islo na dovodjenje pojacanja koja ce igrati u prvih 11 odmah u Evropi???
Ko je kriv sto smo mogli popraviti koeficijent sa 4.750 na 6.750 npr???
Ko je kriv sto Hodzic igra beka vec 3god i šetka se po terenu, pa od 10 tekmi odigra jednu dobro pa mu bošnjo zaboravi onih 9 koje je zayebo.
Ko je kriv sto se taslači u zdrav mozak covjek od 35god u napadu i nema bolju zamjenu jer je vakat da imamo adekvatnu zamjenu za tog dobrog covjeka.
Ko je kriv sto ovakvu sansu od 1.pretkola, pa evo 2.pretkola nikad vise necemo imati???
Ne krivim igrace ovo je njihov max al za mene imati ovakvu priliku i ne iskoristiti istu je NEUSPJEH!!!
Neko mora odgovarati za sve ovo, ili ce kod bošnje nakon eventualne pobjede protiv Radnika opet biti med i mlijeko.
Bravo majstore! Bošnjo je kao brdski konj, samo saginje glavu i sve mu je dobro.

Ne mogu, ne želim i neću da budem zadovoljan sa ovim.

Ovakva šansa se morala iskoristiti... Naša šaban liga nije mjerilo, Evropa je mjerilo... Ljudi će opet prihvatiti evropski neuspjeh kao da se ništa nije desilo.

Sa takvim razmišljanjem nikad ništa nećemo postići.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 27 avg 2020, 01:07

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
26 avg 2020, 23:43
Kako se ja osjećam bespomoćno, a ljut ko puška...
:evil:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 27 avg 2020, 01:08

HeraklitMracni je napisao/la:
27 avg 2020, 01:05
Nam jos spava ,cekam njegovu objavu , sad ce on ustat upalit tv i teletekst i na jedno oko virit da li smo prosli :)
Vala i on bi mogao koji milion dati, ako je već toliki zaljubljenik u fudbal. Ovako nece se moci uci u grupnu fazu ikad bez kesa i adekvatnih igraca.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 27 avg 2020, 01:08

Volim te, bolan Rajvo.
Sarajevo ljubavi moja.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 avg 2020, 01:15

Osttribine je napisao/la:
27 avg 2020, 00:58
Šteta, teško da će nam se više ovakva šansa ukazati kao ove sezone u LP, za protivnike da imamo dva kluba protiv kojih se i te kako moglo igrati. Strašno smo večeras odigrali u odnosu kako igramo inače ove sezone ali eto, dva amaterski primljena gola iz maltene dvije njihove prave šanse. Naravno i neopravdano poništen gol je uticao na rezultat ali opet ne mogu se oteti utisku ta dva debilna gola koja smo primili.

E sad možemo biti generali nakon bitke, trebalo ovako ili onako, ali ono što je evidentno E. Hadzicu se mora zamjeriti nedovođenje desnog beka, onog parmaka ako budemo morali trpiti cijelu sezonu, mrka kapa. Naravno potreban je i napadač jer ne možeš od Merse očekivati da će ga uvijek ići gol, čovjek je več fudbalski veteran.

Još nije kasno da se uz par pojačanja i postojeću ekipu složi družina koja bi se mogla dobro potući u EL jer smo svakako nosioci u trećem pretkolu te imamo realne šanse za play off EL.
Sto ste pesimisti, imamo kvalitet. Ko kaze da ako osvojimo Titulu opet ne budemo nosioci. Ararat,Tirana, Celje mogu opet osvojiti, a mi smo bolji od njih i dalje(koeficijent). Mozda nam se jos sta posreci. Bitan je nas napredak. Razvalili Astanu, a mi min. ravnopravni.
Naravno treba roster poboljsati, ali imamo toliko nebitnih igraca pod ugovorom da je tesko to sve nahraniti. Velkoski,Milanovic,pa i meni dragi Handzic, Dzafic, Hodzic, dragi Hebibovic . Osloboditi se obaveza 30.06."21. Tesko cemo zadrzati Rahmana i Tatara.
Jednostavno na kraju sezone mora biti cistka i stvaranje nove ekipe, pocev odmah , ako se moze. Najkasnije poceti od zime.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 avg 2020, 01:17

Hadzic dva prelazna roka isto uradi. Igras LP i ti dovedes Fanima kasno logicno da nece dati 100 posto,takodje Ahmet povrijedjen,Pidro se vraca nakon duge povrede i imas Salcina veznog na beku i ti dovedes 0 igraca druze moj. Ovo isto je i prosle sezone uradio imas 0 pojacanja za evropu pa ce i ove godine kao i prosle da zareda sa dovodjenjem igraca. Hadzicu niko nije trazio 10 igraca vec 2 igraca

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 avg 2020, 01:19

Kada dodje ljeto, treba nam jedan SD, a kad dodje zima drugi...jbt ba Hadzija svaki put prekuca zimski rok, a ljetni truba...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 27 avg 2020, 01:20

Je li Brest loš pa mi to nismo iskoristili jer smo i mi loši, ili su oni dobri pa ih mi svojom dobrom igrom pošteno namučili?
Ne bih volio da tražimo krivca, svi su dali svoj Max. Ostaje žal i knedla u grlu, bolje sam se osjećao nakon Atalante i Borussije u gostima. Definitivno jadno suđenje, na svaki duel dobili su faul , naša najbolja partija ove sezone, nadam se da će nam se ova krađa vratiti kroz EL.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 avg 2020, 01:24

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 avg 2020, 01:19
Kada dodje ljeto, treba nam jedan SD, a kad dodje zima drugi...jbt ba Hadzija svaki put prekuca zimski rok, a ljetni truba...
To je to sad nek ode fino jer ovo sto radi dva transfer roka je uzas barem po meni. Logika da pred evropu nema pojacanja pa poslije gomilas igrace je smijesna plus sto ima malo veza po Srbiji i dalje od tog ne daj Boze da se sta malo pogleda. U EL cemo bit barem javmci za Fanima i Pejovica mada pojma nemam koga Pejovic moze izbaciti iz tima

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 avg 2020, 01:25

Samozdravlje je napisao/la:
27 avg 2020, 01:15
Osttribine je napisao/la:
27 avg 2020, 00:58

Sto ste pesimisti, imamo kvalitet. Ko kaze da ako osvojimo Titulu opet ne budemo nosioci. Ararat,Tirana, Celje mogu opet osvojiti, a mi smo bolji od njih i dalje(koeficijent). Mozda nam se jos sta posreci. Bitan je nas napredak. Razvalili Astanu, a mi min. ravnopravni.
Naravno treba roster poboljsati, ali imamo toliko nebitnih igraca pod ugovorom da je tesko to sve nahraniti. Velkoski,Milanovic,pa i meni dragi Handzic, Dzafic, Hodzic, dragi Hebibovic . Osloboditi se obaveza 30.06."21. Tesko cemo zadrzati Rahmana i Tatara.
Jednostavno na kraju sezone mora biti cistka i stvaranje nove ekipe, pocev odmah , ako se moze. Najkasnije poceti od zime.
Ma gdje neces biti pesimist kada znas kakve smo kurate srece :D , evo ove je godine recimo zrijeb bio povoljan, ali obje tekme u gostima jbg, a za ove pomenute igrace se manje vise slazem, ima tu škarta kojem se treba zahvaliti svakako.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 avg 2020, 01:26

zagor1987 je napisao/la:
27 avg 2020, 01:17
Hadzic dva prelazna roka isto uradi. Igras LP i ti dovedes Fanima kasno logicno da nece dati 100 posto,takodje Ahmet povrijedjen,Pidro se vraca nakon duge povrede i imas Salcina veznog na beku i ti dovedes 0 igraca druze moj. Ovo isto je i prosle sezone uradio imas 0 pojacanja za evropu pa ce i ove godine kao i prosle da zareda sa dovodjenjem igraca. Hadzicu niko nije trazio 10 igraca vec 2 igraca
Nakon ovakvog fijaska u ovom prelaznom roku, kao i u onom prošlog ljeta, Hadžija bi trebao letiti naglavačke.Nažalost, nit će Hadžija otici niti cemo mi navijaci dobiti neke odgovore.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 27 avg 2020, 01:35

Imal nekih igraca da se mogu dzaba dovesti? Da nemaju veliku platu al da su pravo dobri?

Ne valja ulagati pare nismo navikli
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 27 avg 2020, 01:35

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
27 avg 2020, 01:06
ado-hz je napisao/la:
27 avg 2020, 00:18
O svemu cemo sad da pisemo...o dobroj igri ali nesretnom porazu.
O zalaganja igraca i da samo ovo treba prenijeti na PLBIiH.
O tome kako nas je sudija zakinuo za cist gol.
O mogucem penalu koji nam nije dosudjen.
O Sabrini koja je napravila pravu stvar i sve rekla o utakmici al nazalost suvise smo mali da to pije vode al hvala ti ispala si laf.
O mogucim protivnicima u 3.pretkolu LE.
Ma o svemu cemo mi sad pisati samo necemo da pisemo o pravim stvarima. U ozbiljnim klubovima ovo je neuspjeh. Koga ba boli tuki za dobru igru, trebao si i morao proci.
Sto nisi???
Ko je kriv za to??? Nije samo sudac toliki krivac!!!
Ko je kriv za gubitak cc 500.000eura a mozda i vise???
Ko je krivac sto smo ove debile mogli i trebali proci uz jacu ekipu, a jaca ekipa znaci 3-4 top pojacanja.

Ko je kriv sto ti pojacanja Pejovic, Fanimo, Zinedin ne igraju....zasto se nije ciljano islo na dovodjenje pojacanja koja ce igrati u prvih 11 odmah u Evropi???
Ko je kriv sto smo mogli popraviti koeficijent sa 4.750 na 6.750 npr???
Ko je kriv sto Hodzic igra beka vec 3god i šetka se po terenu, pa od 10 tekmi odigra jednu dobro pa mu bošnjo zaboravi onih 9 koje je zayebo.
Ko je kriv sto se taslači u zdrav mozak covjek od 35god u napadu i nema bolju zamjenu jer je vakat da imamo adekvatnu zamjenu za tog dobrog covjeka.
Ko je kriv sto ovakvu sansu od 1.pretkola, pa evo 2.pretkola nikad vise necemo imati???
Ne krivim igrace ovo je njihov max al za mene imati ovakvu priliku i ne iskoristiti istu je NEUSPJEH!!!
Neko mora odgovarati za sve ovo, ili ce kod bošnje nakon eventualne pobjede protiv Radnika opet biti med i mlijeko.
Bravo majstore! Bošnjo je kao brdski konj, samo saginje glavu i sve mu je dobro.

Ne mogu, ne želim i neću da budem zadovoljan sa ovim.

Ovakva šansa se morala iskoristiti... Naša šaban liga nije mjerilo, Evropa je mjerilo... Ljudi će opet prihvatiti evropski neuspjeh kao da se ništa nije desilo.

Sa takvim razmišljanjem nikad ništa nećemo postići.
I opet dodju branioci i pisu kako emir treba ostati nije do njega haman :bow: ma nema niko Mino Raiolu kao mi 😉 da ima obraza sam bi rekao da snosi odgovornost i da odlazi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: James1987, Majestic-12 [Bot], misstianopenaldo, MSOZ101, OzmoodPinglewood, robertkosar, TheTruth34, zagorski i 52 gosta.