Veliko HVALA momcima veceras su odigrali vrhunsku utakmicu,Oremus i Djokanovic trkacki,tehnicki,poziciono prekucali igricu

Milicevic I Dupovaac vrhunski odigrano,pogotovo me Amer iznenadio na iskustvo je rijesavao neke situacije

Jukic I Hodzic nazalost nisu za prve postave,
Merso je grabio borio se,ali nije to taj Mersudin pogotovo za ovog nivoa,Rahman veceras nije imao svoju noc,jednostavno ga nije islo,vidjelo se da ne mogu da ga cuvaju ali toliko se puta zapetljao,potez viska,sutevi ocajni,jednostavno ga nije islo,al vidjelo se opet da nam samom pojavom donosi taj neki level vise.
Tatar me odusevio svojom trkom,sprintevima,ginuo je Benjo i malo mu je falilo i da veceras bude strijalac..
Salcin je veceras odigrao korektnu utakmicu,akademac je istrpit ga i abd da ga vidimo na prirodnoj poziciji sto prije,steta je ovakvav potencijal gusit,malo ga je veceras vaznost utakmice drzala pod rucnom(isti primjer Andrej brotiv Batea gdje cini mi se u prvom poluvremenu izmjenjen da nebi dobio crveni,polahko istrpit i Djanija treba)
Kovacevic ne znam sta reci kod prvog gola,nije bilo ni srece,a malo je odraz onog sto se odavno govori momak stagnira samim tim i forma mu varira,osim toga imao i je vrhunskih intervencija gdje njegov talenat dolazi do izrazaja.
Vinku jedino zamjeram sto nije Susica uveo bar 20 minuta do kraja al pitanje je kolko je on zaista spreman jer protiv veleza je poceo u 15 da tesko dise.
Glavu gore momci idemo sad dobit radnik,otici cemo i u tu Bijeljinu,a onda na zasluzeni odmor,sto se mene tice sam davno rekao da se granica pomjerila prolaskom u drugo pretkolo,ocigledno je da nasim Europa nije cilj ove godine,jer evo u 3.pretkolu i da budemo domacini mislim da cemo morati u Zenicu ili Grbavicu tako da ih razumijem,slazem se i ja sa vecinom da nam treba napadac dobar i za ligu i za Europu bek ce se rijesiti dolaskom Pejovica kada ce Oremus moci na neka kao i Hebib kojo se uskoro vraca.
I KAD SAM PATIO U TVOJE IME SAM SE KLEO...